Tarieven bijles

Pricing page girl mobile

Tarieven bijles

Student

Zakelijk

Een docent op maat

Al onze docenten worden persoonlijk gescreend, geïnterviewd en constant geëvalueerd op hun grondige vakkennis en didactische vaardigheden. We selecteren de beste docent voor jou op basis van je aanvraag. Heb je toch geen klik met je docent, dan zoeken we een gratis oplossing!

Pricing page girl
pricing plant 1.png

Junior

€21-€29/h

Deze tutors volgen een universitaire opleiding die perfect op jouw bijlesonderwerp aansluit en hebben uitstekende cijfers op hun cijferlijst.

pricing plant 3A.png

Senior

€29-€37/h

Senior bijlesdocenten hebben een relevant diploma op zak, werken in een gerelateerde sector en krijgen voortreffelijke reviews van hun studenten.

pricing plant 3B (1).png

Pro

vanaf €37/h

Onze pro tutors zijn ervaren docenten met eerste- of tweedegraads bevoegdheid of professionals met vergelijkbare bijleservaring en expertise.

De prijs van jouw begeleiding wordt bepaald door:

teaching package icon 1.png

Het aantal lesuren: Op basis van jouw educatieve behoefte stellen we je een flexibele 'strippenkaart' voor van 8, 16, 24, of 48 lesuren. Vanaf 8 uur is de inschrijving (€75) gratis.

Frame 2 (1).png

Jouw docent: Elke bijlesaanvraag is uniek, net als elke bijlesdocent. We stemmen samen met jou het profiel van de tutor (junior, senior of pro) af op het niveau van je aanvraag.

icon_scriptie.original.png

Gaat het om scriptiebegeleiding?: Dan ligt het tarief tussen €40-€45 per uur. BijlesHuis werkt uitsluitend met professionele scriptiebegeleiders met de juiste ervaring.

handshake icon (1).png

Op zoek naar zakelijke begeleiding?: Bereik je zakelijke doelen met 1-op-1-begeleiding of groepslessen, incompany of online. Neem contact op voor een offerte op maat!

Professioneel

BijlesHuis organiseert effectieve bijscholingen en begeleidingen op maat voor uzelf of uw medewerkers. U bepaalt de cursusinhoud en focus, duur, locatie en het aantal deelnemers. Wij zoeken een geschikte docent van hoge kwaliteit en bieden persoonlijke service doorheen het volledige traject.

Pricing page girl
coworkers-01HighRes.png

Voor mijn medewerkers

BijlesHuis biedt:

icon_online_flexible.svg

Maximum flexibiliteit: De training kan individueel of in team doorgaan op kantoor, aan huis of virtueel via ons gespecialiseerde online leerplatform. Tijdens of na de werkuren? U beslist.

learning goal customization.png

100% maatwerk: Na analyse van uw specifieke wensen en het startniveau stellen we een uniek plan van aanpak op voor de lessenreeks. De focus ligt op het tempo en leerdoelen van de student(en).

qualified teachers.png

Gekwalificeerde docenten: Onze lesgevers zijn stuk voor stuk professionals met de gepaste kennis en ervaring, persoonlijk gescreend en opgevolgd door BijlesHuis.

highest service.png

De hoogste service: We hechten belang aan een persoonlijke aanpak. Daarom krijgt u steeds een prioritaire behandeling en persoonlijke opvolging door uw accountmanager.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

12000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam