Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding in Groningen

Als je studeert aan de Universiteit van Groningen of de Hogeschool Groningen, in de omgeving werkt of woont en bijles en studiebegeleiding op locatie nodig hebt, dan kan het BijlesHuis jou helpen. Jouw consulent vindt voor jouw bijles de juiste match in onze ruime databank aan deskundige docenten. Deze docenten zijn bovendien  meestal afgestudeerd aan het onderwijs in Groningen, en zijn daardoor uitermate geschikt om de plaatselijke problemen aan te pakken.


Bijles voor alle vakken

De docenten van het BijlesHuis zijn ervaren in een hele reeks vakken van wiskunde tot Duits. Zelfs voor een specifiek vak vind je bij het BijlesHuis dus de gepaste docent. Bovendien laat het BijlesHuis je ook kiezen hoe jij je studiebegeleiding volgt:

  • Bij jou thuis
  • Via ons online leerplatform
  • Op een locatie naar keuze
  • Momenten dat jou het beste uitkomt


Studiebegeleiding voor ieder niveau 

Is specifieke oefeningen zelfstandig oplossen een probleem? Wil je liever geen achterstand oplopen voor bepaalde vakken? Dan kan het BijlesHuis je helpen met bijles en studiebegeleiding voor alle vormen van voortgezet en hoger onderwijs. Bovendien geven de docenten van het BijlesHuis ook tentamenvoorbereiding, examenbegeleidingenscriptiebegeleiding.



Als je nog vragen of twijfels hebt dan kun je ons hier vrijblijvend contacteren voor bijkomende informatie over bijles en studiebegeleiding in Groningen.



HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Susanne

Groningen

Professioneel / Volwassen, Rijksuniversiteit Groningen en Honours College

Bijles met Susanne

Statistiek is mijn ding! Ik kan je simpel uitleggen hoe Anova werkt en waar regressie goed voor is. Stap voor stap door de normaalverdeling en de t-toetsen. Daar ben ik goed in :D Ik mag graag jou helpen de stof ECHT te begrijpen in plaats van alleen maar dingen uit je hoofd te leren. Dan kun je er namelijk ook echt wat mee. Ik heb in het verleden lesgegeven aan de universiteit. Nu run ik 3 jaar mijn eigen bedrijf als coach en ben ik 2 jaar bijlesdocent bij bijleshuis. Ik weet hoe lastig het is als je leraar gewoon door ratelt en jij de draad al twee sheets geleden kwijt was. Ik kan je er rustig en met humor doorheen lopen. Jij kan prima je statistiek tentamen halen. Je hebt alleen een meetje hulp nodig :D

Groningen
Sociale Psychologie, PhD
Professioneel / Volwassen, Rijksuniversiteit Groningen en Honours College

Niek

Groningen

Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles met Niek

Ik vind het heel erg leuk om andere mensen dingen uit te leggen die ze tot dan toe nog niet snappen. Ik haal er tijdens colleges ook voldoening uit om mede-studenten opdrachten uit te leggen die redelijk lastig zijn.

Groningen
Technische Bedrijfskunde
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Maaike

Groningen

Bachelor / HBO, Hanzehogeschool Groningen

Bijles met Maaike

Ik geef bijles omdat ik van lesgeven houd. Ik help kinderen graag verder om plezier te krijgen in de vakken waar ze moeite mee hebben.

Groningen
Bachelor / HBO, Hanzehogeschool Groningen

Eva

Groningen

None

Bijles met Eva

Anderen helpen heeft altijd in mijn natuur gezeten. Ik doe al jaren vrijwilligerswerk en het doet mij goed om iets voor anderen te betekenen. Als bijlesdocent zou ik dit verder tot uiting kunnen brengen. Ik beleef plezier in het helpen kinderen hun potentie te ontwikkelen en te zorgen dat ze daarmee een goed cijfer neerzetten. Het is prachtig om te zien dat door een bijles leerling te steunen, zijn of haar zelfvertrouwen stijgt. Ik ben overtuigd dat ik de geschikte persoon ben om bijles te geven vanwege mijn geduld, doorzettingsvermogen en creativiteit. Als een kind mijn uitleg de eerste keer niet begrijpt, dan betekent dit dat ik het anders moet aanpakken en het op een andere manier moet uitleggen. Ik vind het uitdagend om te denken zoals de bijles leerling denkt om vervolgens zijn of haar begrip van een concept van een vak te vergroten. Die uitdaging maakt bijles geven leerzaam en plezierig.

Groningen

Emma

Groningen

None

Bijles met Emma

Het lijkt me een prachtige manier om leerlingen te ondersteunen en te helpen. Ik ben zorgzaam en geduldig. Vroeger heb ik vaak mijn broertje geholpen met zijn huiswerk. Na mijn opleiding wil ik graag een postmaster gaan doen om daarmee mijn graad te behalen voor docent Nederlands. Ik hoop dat ik door bijles te geven mezelf ook kan ontwikkelen in het lesgeven.

Groningen

Isa

Groningen

Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles met Isa

Ik wil graag mijn Nederlands verbeteren. Ik kom uit Venezuela, en studeer aan de RUG. Na mijn studie wil ik graag in Nederland werken, hiervoor moet ik beter Nederlands leren. Ik denk dat dit goede kans is voor mij; ik kan bijles geven in Engels en Spaans en tegelijkertijd mijn Nederlands verbeteren. Ik spreek vloeiend Engels omdat ik zeven jaar in Amerika heb gestudeerd, Spaans is natuurlijk mijn moedertaal. Ik heb in Venezuela Engelse les gegeven aan kinderen en volwassenen aan Centro ISI, dit is een instituut voor Engels.

Groningen
Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Sofie

Groningen

VWO / Gymnasium, Hanze Hogeschool Groningen

Bijles met Sofie

Ik heb vroeger op mijn middelbare school aan de onderbouw bijles gegeven in wiskunde, biologie, natuurkunde/scheikunde. Ik vond het altijd ontzettend leuk om mijn kennis over te brengen op de leerlingen. Vooral als ze iets snapten en vervolgens super blij waren met het halen van een goed cijfer, merkte ik waarom ik het zo leuk vind om bijles te geven!

Groningen
Fysiotherapie
VWO / Gymnasium, Hanze Hogeschool Groningen

Dorine

Groningen

Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles met Dorine

Ik doe de reguliere master Grieks en Latijn, maar ik overweeg docent te worden. Ik heb succesvol een eerste stage als docent afgerond, en dat is me goed bevallen. Ik heb ook al eerder bijles gegeven, en ik vond het altijd erg leuk om leerlingen te helpen de stof te begrijpen.

Groningen
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Nina

Groningen

None

Bijles met Nina

Met trots kan ik zeggen dat ik mijn opleiding Communicatie heb afgerond met een 8,7 op mijn scriptie! In februari begin ik aan de Master Communicatiekunde waar onderzoek en adviseren nog meer dan ooit aan bod komen. Dit vind ik dan ook het leukst: scripties schrijven of mensen helpen met het schrijven van een scriptie. De afgelopen periode heb ik verschillende mensen geholpen met hun scriptie, juist door het gehele proces op te delen in behapbare stukken, de structuur helder uit te tekenen en door tips te geven over de beste manier om de juiste bronnen te vinden. Door anderen te helpen met hun scriptie blijf ik zelf ook continu bezig met het verbeteren van mijn onderzoeksvaardigheden. Ik zou daarom graag iemand hierbij willen begeleiden. Daarnaast ben ik sterk op het gebied van de Nederlandse taal. Daar wil ik ook graag bij helpen.

Groningen

Margriet

Groningen

None

Bijles met Margriet

Ik heb jongeren bij mijn ouders in het dorp altijd al scheikunde bijles gegeven en dit beviel altijd prima. Ook vind ik het leuk om jongeren dingen te leren en de goede eindresultaten tegemoed te zien.

Groningen