Bijles in Den Haag

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Sergio

Poeldijk

Bachelor / HBO

Universidad de Granada

Vertaler Spaans-Engels

Bijles met Sergio

Talenkennis is essentieel voor communicatie tussen mensen en om andere culturen te leren kennen. Het maakt mij gelukkig om die talenkennis over te kunnen dragen aan anderen.

9/10

Poeldijk
Vertaler Spaans-Engels
Bachelor / HBO, Universidad de Granada

Taco

Nootdorp

Master / WO

TU Delft

wiskunde

Bijles met Taco

Wiskunde en Rekenen is mijn ding; ook het rekenprogramma Excel. Ook lesgeven doe ik graag, zeker aan kleinere groepen van gemotiveerde leerlingen. Daarom geef ik ook graag bijles.

Nootdorp
wiskunde
Master / WO, TU Delft

Remco Paul

Den Haag

Master / WO

Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Lerarenopleding Frans

Bijles met Remco Paul

Ik vind het het leukst om met persoonlijke en directe aandacht leerlingen te helpen met de moeilijkheden die zij ondervinden in taal.

Den Haag
Lerarenopleding Frans
Master / WO, Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Richard

Den Haag

Bachelor / HBO

University of Leeds

Bijles met Richard

Door mijn tweetalige opvoeding in Engeland, met een Engelse vader en Franse moeder, heb ik het altijd leuk gevonden om met verschillende talen bezig te zijn. Op school heb ik ook Latijn geleerd, dat een stevige basis vormt voor grammatica en andere talen – inclusief het Engels. Sinds 1999 woon ik in Nederland. Als zelfstandig docent zet ik mijn talenkennis in, om scholieren, studenten en volwassenen te helpen om beter Engels en Frans te leren spreken. Tevens help ik middelbare scholieren met de voorbereidingen voor hun proefwerken en examens Engels en Frans. Mijn Teach the Teacher opleiding heb ik bij CumLingua Taal & Communicatie in Velp, Noord Brabant gevolgd.

8,7/10

Den Haag
Bachelor / HBO, University of Leeds

Sjoerd

Den Haag

Bachelor / HBO

Utah State University Utah (USA)

Tweede Graad Engels

Bijles met Sjoerd

Ik vind het leuk om kinderen te helpen leren en te ondersteunen op allerlei vlakken met heel veel geduld.

7,7/10

Den Haag
Tweede Graad Engels
Bachelor / HBO, Utah State University Utah (USA)

Jurrian

Delft

Master / WO

Wageningen Universiteit

Molecular Life Sciences

Bijles met Jurrian

Ik ben in de laatste fase van mijn promotie aanbeland en heb wat meer tijd vrij in de avonden. Ik wil daarom weer eens wat bijlessen gaan geven. Ik ben op zoek naar bijles opdrachten voor leerlingen van havo en vwo, hbo'ers en universitaire studenten in de regio Delft in de exacte vakken (wiskunde, natuurkunde, scheikunde), biologie en Engels.

8,5/10

Delft
Molecular Life Sciences
Master / WO, Wageningen Universiteit

Carsten

Den Haag

Master / WO

RUG

Bedrijfskunde

Bijles met Carsten

Vind het inspirerend (jonge) mensen les te geven

Den Haag
Bedrijfskunde
Master / WO, RUG

Fidelma

Delft

Master / WO

Universiteit Leiden

MA Engelse taal en cultuur

Bijles met Fidelma

Ik heb al enkele jaren individueel bijles gegeven aan basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en volwassenen. Het geeft mij voldoening om leerlingen te helpen met Nederlands (ook NT2) en Engels. Ik wil graag meer leerlingen en het is meestal ook flexibel en goed te combineren met vertaal/redactiewerk.

9,5/10

Delft
MA Engelse taal en cultuur
Master / WO, Universiteit Leiden

Rozita

Leiden

Bachelor / HBO

rijksuniversiteit Groningen

Bijles met Rozita

Sinds de middelbare school gaf ik al bijles aan zowel HAVO eindexamenleerlingen als VWO-leerlingen. Ik vind het erg leuk om (verschillende) manieren te bedenken om aan een leerling duidelijk te maken hoe je tot een oplossing van een som komt. Ik help graag de leerlingen om een 'stijl' van leren te ontwikkelen die goed bij hen past. Ik heb gemerkt dat studenten daar erg mee worstelen met name bij exacte vakken. Door stappenplannen te maken zorg je voor structuur en duidelijkheid. Ik vind het erg mooi om leerlingen te kunnen helpen met het ontwikkelen van een goed studiegedrag waar zij later ook van kunnen profiteren. Sinds ik mijn bachelor Farmacie heb, help ik ook hbo-studenten, zo kan ik zelf mijn kennis onderhouden.

9/10

Leiden
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Nirmala

Delft

Master / WO

RSM Erasmus University

Bedrijfskunde

Bijles met Nirmala

Ik geef bijles, omdat dit eervol werk is en ik al ervaring heb opgedaan in het verleden. Ik ben ook graag vakgericht bezig, omdat (bedrijfs)economie een vak is wat ik niet alleen maar gestudeerd heb, maar wat mij ook nieuwsgierig maakt, mij intrigeert en mij voldoening geeft.

9/10

Delft
Bedrijfskunde
Master / WO, RSM Erasmus University

Studenten die we al konden helpen

 • Guy uit Den Haag

  Leerling (ongeveer 5-6VWO niveau) wil aankomend jaar graag Econometrie gaan studeren en zoekt online begeleiding voor Wiskunde (B en een tikkeltje D) en ook een docent die samen met de … Lees meer

 • Leonie uit Den Haag

  2 studenten Criminologie zoeken bijles voor statistiek.

 • Uygar uit Den Haag

  Student HAVO 5 zoek begeleiding bij wiskunde A. Willen een docent met een achtergrond in Wiskunde en die rustig en duidelijk kan uitleggen.

 • Emily uit Den Haag

  Scholiere MAVO 3 heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Ze heeft vorig jaar heel uitgebreid begeleiding gehad in alle vakken via school. Daardoor is alles opgekrikt, behalve wiskunde, wa… Lees meer

 • Ali uit Den Haag

  Bedrijf maakt software met een algoritme dat op de juiste manier energie-besparende maatregelen berekent; leerling wil het begrip opbouwen om deze software zelf ook te begrijpen. Deze m… Lees meer

 • Michaël uit Den Haag

  Student volgt opleiding aan LOI (Bachelor Security Management) en moet op 16 juni 2017 het examen Business English Cambridge Advanced afleggen om het te kunnen afsluiten. Hij heeft dit … Lees meer

 • Sofia uit Den haag

  Student Economie en Bedrijfskunde aan de Uva is in het verleden al eens eerder begonnen aan een scriptie. Dit is niet goed gegaan o.a. door slechte begeleiding, persoonlijke omstandighe… Lees meer

 • Atje uit Den Haag

  Eerstejaars Rechtenstudent aan Universiteit Leiden heeft alle 3 tentamens van het tweede blok niet gehaald: strafrecht, internationaal publiekrecht en burgerlijk recht. Ze zoekt studieb… Lees meer

 • Amber uit Den Haag

  Student heeft een herkansing voor Europees recht en moet deze echt halen. Hij wil dus bijlessen waarbij alle stof herhaald wordt, de arresten goed uitgelegd worden en tentamens geoefend… Lees meer

 • Constantijn uit Den Haag

  Een HAVO4 studente uit Den Haag wil begeleiding bij economie en wiskunde. Het gaat om een algemene begeleiding, omdat ze moeite heeft de theorie toe te passen op oefeningen.

 • Nadine uit Den Haag

  Leerlinge zit in vwo 5 en heeft bijles Duits nodig. De basis is er niet omdat ze in vwo 3 en 4 amper Duits heeft gehad.

 • Yunia uit Den Haag

  Leerling MAVO4 heeft begeleiding nodig bij Nederlands, o.a. begrijpend lezen en grammatica.

 • Anna uit Den Haag

  Leerling HBO Bedrijfseconomie (volwassenenonderwijs) moet voor de propedeuse een test over werkwoorden en teksten halen.

 • Saskia uit Den Haag

  Sophia uit 4 vwo zoekt bijles voor Engels. Momenteel staat zij een 4,6 gemiddeld. Ze heeft zowel moeilijkheden met grammatica als woordenschat. Voor de eerste toets moest ze 450 woordje… Lees meer

 • Emily uit Den Haag

  Twee leerlingen uit groep 6 hebben cito-training nodig voor begrijpend lezen en rekenen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.