Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Richard

Den Haag

Bachelor / HBO, University of Leeds

Bijles met Richard

Door mijn tweetalige opvoeding in Engeland, met een Engelse vader en Franse moeder, heb ik het altijd leuk gevonden om met verschillende talen bezig te zijn. Op school heb ik ook Latijn geleerd, dat een stevige basis vormt voor grammatica en andere talen – inclusief het Engels. Sinds 1999 woon ik in Nederland. Als zelfstandig docent zet ik mijn talenkennis in, om scholieren, studenten en volwassenen te helpen om beter Engels en Frans te leren spreken. Tevens help ik middelbare scholieren met de voorbereidingen voor hun proefwerken en examens Engels en Frans. Mijn Teach the Teacher opleiding heb ik bij CumLingua Taal & Communicatie in Velp, Noord Brabant gevolgd.

Den Haag
Bachelor / HBO, University of Leeds

Claudia Patricia

Den Haag

Master / WO

Bijles met Claudia Patricia

Het vakgebied van een docent is mij erg bekend en met name de taal Spaans. Niet alleen de taal en het docent zijn spreekt mij aan, maar ook het werken met mensen (kinderen + volwassenen) ligt mij heel goed. Ik ben erg verantwoordelijk en zorg ervoor dat eenieder (in de groep) zich betrokken voelt. Tevens houd ik rekening met het niveau en toon ik veel interesse in het leerproces. Het motiveren van mijn leerlingen tot het bereiken van hun doel, doe ik heel graag!

Den Haag
Master / WO,

Jesper

Den Haag

Master / WO, Literatuurwetenschap, Universiteit Leiden

Bijles met Jesper

Het begeleiden van studenten sluit goed aan bij mijn ervaring en opleiding. Vandaar dat ik enthousiast bent om als bijlesdocent aan de slag te gaan. Ik heb een brede wetenschappelijke achtergrond, met kennis op het gebied van geschiedenis, literatuur en filosofie. Ook heb ik het praktijkbijvak Journalistiek en Nieuwe Media gevolgd, alwaar ik veel ervaring heb opgedaan met het opzetten van projecten en het schrijven en redigeren van teksten. Enige onderwijservaring heb ik ook. Tijdens mijn studie heb ik al eerder gewerkt als bijlesdocent en examentrainer in de vakken Nederlands en Engels. Na mijn afstuderen heb ik gedurende twee jaar colleges gegeven bij de opleiding Film- en Literatuurwetenschap en ook gewerkt als werkcollegedocent Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Hier heb ik ervaring opgedaan met lesgeven, en studenten begeleid met het opzetten van onderzoeken en het schrijven van papers – iets waar ik overigens veel voldoening uit haal. Die ervaring zou ik goed in kunnen zetten bij het begeleiden van scripties.

Den Haag
Literatuurwetenschap
Master / WO, Universiteit Leiden

Alex

Den Haag

Master / WO, Geschiedenis, Universiteit Leiden

Bijles met Alex

Geschiedenis is mijn passie. Altijd al geweest. Om kinderen die hiermee moeite hebben te helpen lijkt mij een fantastische uitdaging. Zeker het schrijven van essays of een thesis is geen sinecure. Tijdens mijn studie geschiedenis heb ik geleerd hoe goed te schrijven en hoe je informatie moet vergaren, en vooral het onderwerp niet te breed te trekken dat men het overzicht kwijtraakt. Momenteel schrijf ik artikelen voor het Haags 5 Mei Comité en geef advies voor debatten waarbij leerlingen van vmbo- en basisonderwijs betrokken worden. Bijles geeft mij de kans om te doen wat ik heel graag doe: kinderen helpen om extra kennis te vergaren en te laten zien dat geschiedenis helemaal niet moeilijk of saai hoeft te zijn!

Den Haag
Geschiedenis
Master / WO, Universiteit Leiden

Babette

Den Haag

Master / WO

Bijles met Babette

Ik ben op zoek naar een parttime functie die ik kan beoefenen naast het opzetten van mijn startup. Ik heb eerder bijles & huiswerkbegeleiding gegeven en dat vond ik erg leuk om te doen. Het liefste zou ik bijles in Chinees willen geven, daarin ben ik afgestudeerd. Maar daarnaast vind ik het ook leuk om bijles te geven in wiskunde, waar ik al veel ervaring mee heb of andere vakken zoals Engels, economie, M&O of geschiedenis.

Den Haag
Master / WO,

Christine

Den Haag

Bijles met Christine

Ik wil graag kinderen en jongeren begeleiden en/of ondersteunen in vakken waar ze moeite mee hebben. Ik heb ervaring met het begeleiden van kinderen en studenten (ook in groep). Daarnaast wil ik iets betekenen en wil ik mijn kennis overdragen, al ben ik dankzij de bijles al als persoon ontwikkeld.

Den Haag

Nicole

Den Haag

Bijles met Nicole

Duits is mijn moedertaal. Ik heb al eerder bijles gegeven in Oostenrijk en daardoor heb ik aantoonbare ervaring. Voor mij is het heel fijn om iemand met de Duitse taal te helpen. Tijdens mijn studie heb ik al uitwisselingsstudenten geholpen.

Den Haag

Marjolein

Den Haag

Master / WO, Rijksuniversiteit Leiden

Bijles met Marjolein

Ik vind het een uitdaging om studenten, die niet meer weten hoe ze verder moeten of hoe ze moeten beginnen aan een opdracht, te helpen. Het is fijn als je merkt dat door je begeleiding studenten weer vertrouwen in zichzelf krijgen. Ik vind het interessant om studenten te helpen met het structureren van de stof. Bovendien ben ik rustig, georganiseerd en geduldig.

Den Haag
Master / WO, Rijksuniversiteit Leiden

Kim

Den Haag

Bachelor / HBO, Spaanse Taal en Cultuur, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Bijles met Kim

Ik geef graag persoonlijke bijles, omdat ik graag andere mensen help met de kennis waarover ik beschik. Ik heb Nederlands als moedertaal en ik heb Spaanse Taal en Cultuur gestudeerd. Ik heb veel contact met Nederlanders en Spanjaarden, en ik zou graag mijn kennis van de talen om willen zetten naar de praktijk zodat anderen hiervan kunnen leren. Zelf heb ik ook het proces van het leren van een taal meegemaakt, omdat ik in 2010 op 0-niveau aan de Spaanse taal begon en nu vloeiend Spaans spreek. Omdat ik geen eerste- of tweedegraads bevoegdheid heb in lesgeven, is bijles geven voor mij een mooie manier om leerlingen toch te helpen.

Den Haag
Spaanse Taal en Cultuur
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lonneke

Den Haag

Bijles met Lonneke

Ik heb pas mijn studie Japan Studies afgerond en ik wil ook graag met de taal bezig blijven. Daarom is het leuk om anderen te helpen met het leren van zo'n mooie taal. Tijdens mijn stage in Tokyo heb ik ook ontdekt hoe leuk ik lesgeven vind.

Den Haag