Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding in Den Haag

Als je bijles en studiebegeleiding in Den Haag nodig hebt, dan kun jij je wenden tot het BijlesHuis. Via het BijlesHuis verkrijg je individuele trajectbegeleiding voor je bijles bij een bekwame docent. Bovendien zijn onze ervaren docenten veelal zelf afkomstig uit Den Haag en kennen zij het onderwijs in de stad dus door en door.


Individuele bijles of groepsbijles voor alle vakken 

Dankzij onze grote database aan gedreven docenten voorziet het BijlesHuis bijlessen op maat van ieder vak (bijv. geschiedenis of Duits). Daarnaast krijg je bij het BijlesHuis ook de mogelijkheid om te kiezen hoe je studiebegeleiding gegeven wordt:

  • Bijles in een groep
  • Zoek een kleine groep bij elkaar en krijg korting van 40-50%.

  • Individuele bijles
  • Uitgebreide, persoonlijke begeleiding en een één-op-één aanpak.


Bijles voor iedere scholier

Is slagen voor dat ene vak onmogelijk? Kun je niet alleen studeren? Dan staat het BijlesHuis voor je paraat met bijles en studiebegeleiding voor vmbo, mavo, havo, atheneum, gymnasium, hogeschool  en universiteit. Doe een beroep op het BijlesHuis als je behoefte hebt aan o.a. huiswerkbegeleidinginhoudelijke studiebegeleiding, hulp bij toetsen of proefwerken, begeleiding bij het verwerken van grote pakketten leerstof en scriptiebegeleiding.


Is er nog iets dat je wilt weten? Registreer je hier vrijblijvend zodat we je aanvraag persoonlijk kunnen bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Alex

Den Haag

Master / WO, Universiteit Leiden

Bijles met Alex

Geschiedenis is mijn passie. Altijd al geweest. Om kinderen die hiermee moeite hebben te helpen lijkt mij een fantastische uitdaging. Zeker het schrijven van essays of een thesis is geen sinecure. Tijdens mijn studie geschiedenis heb ik geleerd hoe goed te schrijven en hoe je informatie moet vergaren, en vooral het onderwerp niet te breed te trekken dat men het overzicht kwijtraakt. Momenteel schrijf ik artikelen voor het Haags 5 Mei Comité en geef advies voor debatten waarbij leerlingen van vmbo- en basisonderwijs betrokken worden. Bijles geeft mij de kans om te doen wat ik heel graag doe: kinderen helpen om extra kennis te vergaren en te laten zien dat geschiedenis helemaal niet moeilijk of saai hoeft te zijn!

Den Haag
Geschiedenis
Master / WO, Universiteit Leiden

Babette

Den Haag

Master / WO

Bijles met Babette

Ik ben op zoek naar een parttime functie die ik kan beoefenen naast het opzetten van mijn startup. Ik heb eerder bijles & huiswerkbegeleiding gegeven en dat vond ik erg leuk om te doen. Het liefste zou ik bijles in Chinees willen geven, daarin ben ik afgestudeerd. Maar daarnaast vind ik het ook leuk om bijles te geven in wiskunde, waar ik al veel ervaring mee heb of andere vakken zoals Engels, economie, M&O of geschiedenis.

Den Haag
Master / WO

Christine

Den Haag

None

Bijles met Christine

Ik wil graag kinderen en jongeren begeleiden en/of ondersteunen in vakken waar ze moeite mee hebben. Ik heb ervaring met het begeleiden van kinderen en/of jongeren (ook in groepen). Daarnaast wil ik iets voor een ander betekenen en wil ik mijn kennis overdragen. Maar ik denk dat we van elkaar gaan leren.

Den Haag

Nicole

Den Haag

None

Bijles met Nicole

Duits is mijn moedertaal. Op dit moment ben ik op zoek naar werk en zou heel graag bijles in Den Haag geven. Ik heb al eerder bijles gegeven in Oostenrijk en daadoor heb ik aantoonbare ervaring. Voor mij is het heel mooi om iemand met de duitse taal te helpen. Tijdens mijn studie heb ik al uitwisselingsstudenten geholpen.

Den Haag

Marjolein

Den Haag

Master / WO, Rijksuniversiteit Leiden

Bijles met Marjolein

Ik vind het een uitdaging om studenten, die niet meer weten hoe ze verder moeten of hoe ze moeten beginnen met een opdracht, te helpen. Het is fijn als je merkt dat door je begeleiding studenten weer vertrouwen in zichzelf krijgen. Ik vind het interessant om studenten te helpen hun studietijd te organiseren en structureren. Het directe contact met studenten spreekt mij ook aan. Ik ben rustig en geduldig. Hierdoor voelen mensen zich snel op hun gemak bij mij. Ik ben goed in staat om mij schriftelijk uit te drukken en kan anderen daar ook mee helpen. Ik ben georganiseerd en betrouwbaar.

Den Haag
Master / WO, Rijksuniversiteit Leiden

Kim

Den Haag

Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Bijles met Kim

Ik wil graag bijles geven, omdat ik graag andere mensen help met de kennis waarover ik beschik. Ik heb Nederlands als moedertaal en ik heb Spaanse Taal en Cultuur gestudeerd. Ik ben veel in contact met Nederlanders én Spanjaarden, en ik zou graag mijn kennis van de talen om willen zetten naar de praktijk zodat anderen hiervan kunnen leren. Zelf heb ik ook het proces van het leren van een taal meegemaakt, omdat ik in 2010 op 0-niveau aan de Spaanse taal begon en nu de Spaanse taal vloeiend spreek. Omdat ik geen eerste- of tweedegraads bevoegdheid heb in lesgeven, lijkt het mij een mooie manier om leerlingen toch te kunnen helpen bij de vakken waar ze moeite mee hebben.

Den Haag
Spaanse Taal en Cultuur
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lonneke

Den Haag

None

Bijles met Lonneke

Ik heb pas mijn studie Japan Studies afgerond en ik wil ook graag met de taal bezig blijven. Daarom lijkt het me ook des te leuker om anderen te kunnen helpen met het leren van zo'n mooie taal. Tijdens mijn stage in Tokyo heb ik ook ontdekt hoe leuk ik lesgeven vind.

Den Haag

Jasper

Den Haag

None

Bijles met Jasper

Lijkt mij een leuke bijbaan naast mijn studie Bewegingstechnologie.

Den Haag

Martin

Den Haag

VWO / Gymnasium

Bijles met Martin

Ik hou van werken met leerlingen. Mijn passie voor talen delen met de leerlingen en samen naar de moeilijkheden van het vak kijken en de oplossingen vinden.

Den Haag
VWO / Gymnasium

Nicky

Den Haag

VWO / Gymnasium, Haagse Hogeschool

Bijles met Nicky

Om te beginnen vind ik het leuk om andere mensen iets te leren en hen te helpen en uitleg te geven wanneer ze iets niet begrijpen. Ik studeer zelf HBO-rechten en heb daarom veel affiniteit met het onderwerp. Verder spreek ik zelf goed Nederlands en Engels en omdat ik merk dat vooral Nederlands nog best wel lastig kan zijn (bijvoorbeeld qua grammatica), help ik mensen graag om deze talen beter te beheersen.

Den Haag
HAVO
VWO / Gymnasium, Haagse Hogeschool