Onze missie

Leren is de belangrijkste competentie van de 21e eeuw

Van 4 tot 99 jaar; in een snel veranderende wereld moeten we allemaal continu bijleren. BijlesHuis geeft iedereen de kans om met individuele ondersteuning de doelen in zijn leercarrière te behalen.

BijlesHuis brengt bijlesdocenten en studenten bij elkaar in een kwalitatieve en ondersteunende omgeving. Elke bijlesdocent krijgt een intakegesprek en het leertraject wordt nauwgezet bijgehouden.

Onze aanpak

BijlesHuis biedt toegang tot een netwerk van privébijlesdocenten voor lager, middelbaar en hoger onderwijs en zakelijke begeleidingen op maat. Tijdens de bijles of studiebegeleiding kan gewerkt worden aan een bepaald vak, maar ook aan het aanleren van de juiste studievaardigheden.

Op basis van de educatieve hulpvraag zoeken wij een geschikte privébijlesdocent die we vervolgens vrijblijvend aan je voorstellen. Elke bijlesdocent krijgt bij BijlesHuis een persoonlijk intakegesprek waarin competenties en vakkennis worden geëvalueerd. Is er geen klik met de bijlesdocent? Dat kan gebeuren. BijlesHuis zorgt dan kosteloos voor een oplossing tot je tevreden bent.

Wie we zijn

BijlesHuis is een jong en dynamisch team ontstaan uit een gevarieerde groep van studiebegeleiders en academici die professionele studiebegeleiding en bijles aanbieden. Wij hebben ons hoofdkantoor in Gent, maar zijn actief in heel Vlaanderen, Brussel en Nederland.

Sinds 2013 brengt BijlesHuis studenten en bijlesdocenten samen. Al meer dan 11000 studenten vonden via BijlesHuis een privébijlesdocent.

'BijlesHuis' is een handelsnaam van 'Optibi CV'
Maatschappelijk kantoor:

Wilderoosstraat 2, 9000 Gent

E-mail: info@bijleshuis.nl
Ond. nr.: 0540.564.865
IBAN: NL28INGB0006248159
BIC: INGBNL2A