Bijles Engels

Verbeter je Engels vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Engels

Ruben

Weert

Master / WO

Tilburg Universiteit

Fiscale Economie

Bijles Engels met Ruben

Ik heb veel affiniteit met het begeleiden en ondersteunen van leerlingen en heb hier ook al enige ervaring mee. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan!

Weert
Fiscale Economie
Master / WO, Tilburg Universiteit

Engels

Judith

Veenendaal

Bachelor / HBO

British Language Training Centre

Engels - CELTA Diploma

Bijles Engels met Judith

Sinds 2010, heb ik als onderwijsassistent op het Revius Lyceum, Doorn, brede ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied. Ik verzorg zowel voor de onder- als voor de bovenbouw engels. In mijn huidige functie als onderwijsassistent, ben ik uitgegroeid tot een enthousiaste en motiverende leerkracht. Ik heb bewezen dat ik niet alleen vakinhoudelijk mijn dametje sta, maar ook op sociaal en communicatief vlak uitstekend functioneer. Studenten zijn echt mijn leven! Ik ben een gedreven, dame, die leerlingen enthousiast weet te maken voor het vak. Mijn nederlands is meer dan redelijk, maar het beste is dat ik ben Native English Speaker. Ik ben geslaagd voor mijn nederlandse inburgeringscursus in januari 2011 en Ik ben ook geslaagd voor mijn Engels CELTA cursus (Cambridge Universiteit) en ik verdiende mijn diploma in januari 2016! Ik heb negen jaar ervaring als onderwijsassistent en als medewerker studiezaal en bibliotheek.

Veenendaal
Engels - CELTA Diploma
Bachelor / HBO, British Language Training Centre

Engels

M. Rohaa

Groningen

PhD

Rijksuniversiteit Groningen

Evolutionary Ecology

Bijles Engels met M. Rohaa

Na 10 jaar te specialiseren in een heel klein onderzoeksgebied, vind ik het ontzettend leuk om studenten te begeleiden die uit allerlei verschillende achtergronden komen. Het geeft me een kans om me professioneel te verbreden, ervaring op te doen met verschillende onderwijsniveaus en dus uit m'n "ivoren toren" denken te komen, en vooral ook om mijn enorme ervaring met schrijven en analyseren en onderzoeksmethoden in te zetten voor mensen die vast lopen. Het motiveert mij ontzettend wanneer een student het ineens snapt, of wanneer ze inzien dat theoretisch kader nuttig is, en dat goed nadenken echt belangrijk is en ze dat zelf ook echt kunnen. Je ziet een hele wereld voor ze open gaan. Ik heb er ontzettend veel genoegen in om een chaotische, slecht geformuleerde, gammele scriptie in een paar uurtjes weer op het spoor te krijgen, samen met de student, en het mogelijk te maken om toch nog goed af te studeren. Daarnaast vind ik het leuk om mensen vanuit verschillende achtergronden te leren kennen en te ervaren hoe zij denken, werken en functioneren. Via Bijleshuis heb ik inmiddels gewerkt met onderwijzers, verpleegkundigen en ander zorg personeel, horeca personeel, managers, een soldaat, een politieofficier, een gemeentelijk ambtenaar, een medewerker van de minister van Binnenlandse Zaken (BE), en mensen met dyslexie, aggressieve thuis situaties, PDD-NOS, asperger, hoogbegaafdheid, werkende moeders, en meer. Het geeft een ontzettend interessant inzicht in de verschillende kanten van onze maatschappij.

Groningen
Evolutionary Ecology
PhD, Rijksuniversiteit Groningen

Engels

Stella

Oudenbosch

Bachelor / HBO

LOI

leraar Engels

Bijles Engels met Stella

Ik ben veelal werkzaam geweest als personal assistant/management assistent bij verschillende internationale en nationale bedrijven, w.o. Hogeschool, logistiek, technisch, etc. Mijn functie hield onder meer in, in het geven van intensieve algehele ondersteuning aan directie en management. Ik ben werkzaam geweest als senior management assistant bij Avans hogeschool in Breda op de academie ASIS waar les wordt gegeven in het Engels. Voor dit soort functies zijn een paar persoonlijke eigenschappen van groot belang: o.a. integriteit, oplossingsgerichtheid, discretie, ondersteunend en flexibiliteit. Ik werk nauwkeurig en heb aandacht voor detail, ook onder hoge werkdruk. Verder kan ik mij zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken en beheers ik naast de Nederlandse en de Engelse taal op een ‘native’ level en Duits op een goed niveau. Verder heb ik een passie voor kunstgeschiedenis en interior design met veel uiteenlopende interesses.

Oudenbosch
leraar Engels
Bachelor / HBO, LOI

Engels

Shakila

Amersfoort

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Algemene Sociale Wetenschappen

Bijles Engels met Shakila

Shakila doet een Master Interdisciplinary Social Sciences. Ze heeft bijleservaring in wiskunde, statistiek, wetenschap en Engels doordat ze een tijd in Canada gewoond heeft.

Amersfoort
Algemene Sociale Wetenschappen
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

Engels

Luuk

Terborg

Bachelor / HBO

Saxion Univeristy

International Business & Languages

Bijles Engels met Luuk

¿Hola, qué tal? Uit interesse heb ik op de middelbare school een cursus Spaans van 10 dagen gevolgd in de Spaanse stad Salamanca. Ik vond het meteen een mooie taal en dacht: "hier wil ik mee verder". Sindsdien ben ik een echte Spanje fanaat geworden vanwege het lekkere eten, de mooie cultuur, de swingende taal en nog veel meer! Momenteel woon ik nu al weer een poos in Spanje en wil ik de passie graag overbrengen. Zowel bij mijn studie, reizen en werk Spaanstalige ervaring opgedaan in de breedste zin van het woord. Van voetballen met kinderen in Colombia, Tacos eten in Mexico(aanrader) tot aan verkoop in Spanje en het bellen van een klant om hem of haar Gelukkig Nieuwjaar te wensen Kortom; ik hoop anderen te enthousiasmeren voor deze mooie en belangrijke wereldtaal. Tot snel:)

Terborg
International Business & Languages
Bachelor / HBO, Saxion Univeristy

Engels

Brian

Schiedam

Master / WO

Universiteit Leiden

North American Studies

Bijles Engels met Brian

Ik ben altijd door de Engelse taal gefascineerd geweest, en door het volgen van de Bacheloropleiding Engelse Taal en Cultuur weet ik goed hoe de Engelse taal in elkaar zit. Bovendien heb ik genoeg ervaring opgebouwd in het spreken en schrijven van Engels omdat dat de voertaal is van beide opleidingen. Daarbij heb ik bij beide opleidingen genoeg ervaring opgedaan in het studeren en schrijven van scripties. Ik wil deze kennis graag doorgeven aan anderen. Welk probleem er ook is, ik doe mijn uiterste best om ze samen met de student op te lossen.

Schiedam
North American Studies
Master / WO, Universiteit Leiden

Engels

Paulien

Den Haag

Bachelor / HBO

RU Utrecht

Psychology

Bijles Engels met Paulien

Ik heb er altijd veel plezier in gehad om met wiskunde bezig te zijn en om samen met studenten wiskunde problemen onder de knie te krijgen. Vaak lukt dat als je maar stap voor stap te werk gaat en je alleen doorgaat als het vorige stapje goed is begrepen. Ik vind dit een leuke uitdaging die mij veel voldoening geeft.

Den Haag
Psychology
Bachelor / HBO, RU Utrecht

Engels

Sonja

Heemskerk

Master / WO

UvA

Franse taal-en letterkunde/ Instituut voor de Lerarenopleiding

Bijles Engels met Sonja

Het Franse bloed kruipt waar het niet gaan kan, naast mijn praktijk voor coaching voor jongeren, wil ik mijn vakkennis graag blijven inzetten om jou verder te helpen! Samen kunnen we bouwen aan jouw successen voor dit schoolvak.

Heemskerk
Franse taal-en letterkunde/ Instituut voor de Lerarenopleiding
Master / WO, UvA

Engels

Monica

Leiden

Master / WO

Universiteit Leiden

Media Technology

Bijles Engels met Monica

Ik vind bijles geven leuk omdat me het een goed gevoel geeft om voor anderen van nut te zijn.

Leiden
Media Technology
Master / WO, Universiteit Leiden