Bijles Engels

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Engels

Judith

Veenendaal

Bachelor / HBO

British Language Training Centre

Engels - CELTA Diploma

Bijles Engels met Judith

Ik heb afgestudeerd aan het British Language Training Centre in Amsterdam. Ik spreek ook Nederlands! Studenten zijn mijn leven! Ik ben erg geduldig en beloof het leren van Engels zo aangenaam en stressvrij mogelijk te maken! Ik begrijp hoe moeilijk het kan zijn om een ​​nieuwe taal te leren, omdat ik in 2010 ook mijn Nederlandse inburgeringscursus gedaan, en ik ben geslaagd! Dus ver, elke student aan wie ik Engelse les heb gegeven, is geslaagd voor zijn examens. Ik heb heel, veel ervaring met het geven van online lessen en het zou voelen alsof ik naast je zit! Dit is hoe ik mijn lessen begin: Ik vraag mijn studenten om precies op te schrijven welke problemen ze hebben met het leren van Engels. Dan vraag ik ze hoe ze hun Engels beoordelen. Ten slotte vraag ik ze wat ze willen bereiken voordat de lessen voorbij zijn. We werken samen aan deze punten..... stap voor stap, totdat ons doel eindelijk is bereikt! Ik ben een heel gelukkig persoon, dus ik zal je voor de gek houden met mijn grappen en je helpen herinneren wat je hebt geleerd. Ik zal er altijd voor zorgen dat je tijd hebt voor vragen en opmerkingen. Zorg dus voor voldoende papier en pennen! Als we genoeg tijd hebben, vind ik het ook leuk om aan het begin van elke nieuwe les een snelle, korte herziening uit te voeren, om er zeker van te zijn dat je de laatste les hebt begrepen. Ik ben behoorlijk flexibel! Ik werk overdag op een school op maandag, dinsdag en woensdag. Ik ben overdag op donderdag en vrijdag beschikbaar. Avondlessen tijdens de week zijn bespreekbaar. Ik zit heel vaak in Veghel, Noord-Brabant, dus, het is mogelijk om les te geven in Veghel en omstreken. We kunnen lessen ook in het weekend bespreken. Ik kijk er zo naar uit om met jou lessen te beginnen! See you soon!

9,4/10

Veenendaal
Engels - CELTA Diploma
Bachelor / HBO, British Language Training Centre

Engels

Gina (G.H.M.)

Gulpen

Bachelor / HBO

Hogeschool Katholieke Leergangen Sittard

Docente Engels/Nederlands

Bijles Engels met Gina (G.H.M.)

Het leuke aan bijles geven vind ik dat er meestal sprake is van gemotiveerde leerlingen/studenten en dat je al je aandacht kan richten op één persoon en zijn/haar specifieke hulpvraag, waardoor er in het algemeen goede resultaten bereikt worden. Dat geeft mij dan weer veel voldoening en energie.

9,3/10

Gulpen
Docente Engels/Nederlands
Bachelor / HBO, Hogeschool Katholieke Leergangen Sittard

Engels

Anneke

Apeldoorn

Master / WO

Hogeschool Utrecht HBO Engels

Bijles Engels met Anneke

Ik werk gemiddeld 1 middag bij een instituut voor huiswerkbegeleiding en geef daar momenteel bijles Engels en Frans (2VWO / 3HAVO / 6VWO). Daarnaast verzorg ik een cursus Cambridge Business Engels niveau C1 aan studenten van het ROC Apeldoorn.

9,5/10

Apeldoorn
Master / WO, Hogeschool Utrecht HBO Engels

Engels

Ellen

Eindhoven

Professioneel / Volwassen

Fontys Pabo Tilburg/TKT English Cambridge/Volksuniversiteit De Parasol Veldhoven

TKT English

Bijles Engels met Ellen

Ik ben een ervaren docent/vertaler die het leuk vindt om jongeren te helpen met hun opleiding. Vanuit mijn ervaringen zowel als leraar als ouder merk ik dat het vaak heel goed werkt om even een net andere uitleg te krijgen, waardoor de 'klik' met de stof er ineens wel is.

7,5/10

Eindhoven
TKT English
Professioneel / Volwassen, Fontys Pabo Tilburg/TKT English Cambridge/Volksuniversiteit De Parasol Veldhoven

Engels

Richard

'S-GRAVENHAGE

Bachelor / HBO

University of Leeds

Bijles Engels met Richard

Door mijn tweetalige opvoeding in Engeland, met een Engelse vader en Franse moeder, heb ik het altijd leuk gevonden om met verschillende talen bezig te zijn. Op school heb ik ook Latijn geleerd, dat een stevige basis vormt voor grammatica en andere talen – inclusief het Engels. Sinds 1999 woon ik in Nederland. Als zelfstandig docent zet ik mijn talenkennis in, om scholieren, studenten en volwassenen te helpen om beter Engels en Frans te leren spreken. Tevens help ik middelbare scholieren met de voorbereidingen voor hun proefwerken en examens Engels en Frans. Mijn Teach the Teacher opleiding heb ik bij CumLingua Taal & Communicatie in Velp, Noord Brabant gevolgd.

'S-GRAVENHAGE
Bachelor / HBO, University of Leeds

Engels

Lucienne

Leeuwarden

Master / WO

NHL hogeschool locatie Groningen

Master Engels

Bijles Engels met Lucienne

In de lespraktijk zie ik dat sommige leerlingen/studenten onvoldoende basis hebben om op hun huidige niveau de lessen te volgen. In het reguliere onderwijs zijn er niet altijd kansen om dat te remediëren. Met name maatwerk wordt (te) weinig aangeboden. Deze studenten hebben juist vaak hele specifieke leervragen. Om hen daarbij te helpen, zijn bijlessen op maat nodig. Dat kan ik bieden en word daar zelf ook enthousiast van.

9/10

Leeuwarden
Master Engels
Master / WO, NHL hogeschool locatie Groningen

Engels

Jesse

Utrecht

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Voortgezet Onderwijs

Bijles Engels met Jesse

Ik geef graag bijles, omdat ik het leuk vind om mijn kennis met anderen te delen. Als afgestudeerd docent Engels beschik ik over de juiste kwaliteiten om leerlingen op weg te helpen naar een voldoende. Dit samen vormt naar mijn mening de perfecte combinatie voor een mooie samenwerking met leerlingen.

9/10

Utrecht
Voortgezet Onderwijs
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Engels

Luuk

Terborg

Bachelor / HBO

Saxion Univeristy

International Business & Languages

Bijles Engels met Luuk

¿Hola, qué tal? Uit interesse heb ik op de middelbare school een cursus Spaans van 10 dagen gevolgd in de Spaanse stad Salamanca. Ik vond het meteen een mooie taal en dacht: "hier wil ik mee verder". Sindsdien ben ik een echte Spanje fanaat geworden vanwege het lekkere eten, de mooie cultuur, de swingende taal en nog veel meer! Momenteel woon ik nu al weer een poos in Spanje en wil ik de passie graag overbrengen. Zowel bij mijn studie, reizen en werk Spaanstalige ervaring opgedaan in de breedste zin van het woord. Van voetballen met kinderen in Colombia, Tacos eten in Mexico(aanrader) tot aan verkoop in Spanje en het bellen van een klant om hem of haar Gelukkig Nieuwjaar te wensen Kortom; ik hoop anderen te enthousiasmeren voor deze mooie en belangrijke wereldtaal. Tot snel:)

8/10

Terborg
International Business & Languages
Bachelor / HBO, Saxion Univeristy

Engels

Pam

Capelle a/d IJssel

Bachelor / HBO

HU Utrecht

Bijles Engels met Pam

Ik ben native speaker van het Engels, heb alle taalgerelateerde vakken gehaald op de HU, maar heb besloten te stoppen met de opleiding ivm mijn leeftijd, hierdoor mag ik geen lessen op scholen verzorgen. Uit ervaring weet ik dat Ik veel kinderen kan helpen met hun problemen met de Engelse taal en wil dit graag doen. Ik heb veel ervaring met leerlingen met dyslectie.

Capelle a/d IJssel
Bachelor / HBO, HU Utrecht

Engels

Remco Paul

's-Gravenhage

Master / WO

Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Lerarenopleding Frans

Bijles Engels met Remco Paul

Ik vind het het leukst om met persoonlijke en directe aandacht leerlingen te helpen met de moeilijkheden die zij ondervinden in taal.

's-Gravenhage
Lerarenopleding Frans
Master / WO, Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Studenten die we al konden helpen

 • Sigrid uit Rijen

  Studente doet dit jaar eindexamen havo. Ze heeft moeite met Engelse grammatica en zinsopbouw.

 • Marlon uit Hoofddorp

  Een student uit Hoofddorp wil hulp bij Engels op niveau van het tweede jaar vwo, voornamelijk grammatica.

 • Guy uit Harfsen

  Een leerling uit het vierde middelbaar zoekt bijles Engels. Hij heeft dyslexie en heeft het moeilijk met zowel spreken als schrijven.

 • Gregory uit Teteringen

  Een student wil bijles Engels om zich voor te bereiden op het herexamen.

 • Amin uit Den Haag

  Amin is al 3 jaar in Nederland. Toen ze hier kwam was haar Engels niveau B1, maar sinds ze Nederlands leert, is haar Engels slechter geworden. Nu schat ze ongeveer op niveau A1. Ze volg… Lees meer

 • Lena uit Amsterdam

  Lena is een volwassen vrouw die graag Engels wil leren praten. Ze heeft een heel kleine basis en kan redelijk wat begrijpen, maar spreekt het niet goed. De bedoeling is om een keer per … Lees meer

 • Van uit 's-Gravenzande

  Een student wil begeleiding bij begrijpend lezen in het Engels.

 • Noufal uit Teuge

  Studente doet een mbo niv. 4 opleiding voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ze zit in het tweede jaar en heeft veel moeite met Engels. Ze wil examentraining met focus op grammat… Lees meer

 • Nour uit Lelystad

  Een meisje uit groep 7 heeft studiebegeleiding nodig bij Nederlands en Engels. Ze zoekt ook hulp om zich voor te bereiden voor de CITO toetsen.

 • Rebecca uit De Bilt

  Rebecca zit in in 4HAVO en heeft moeite met grammatica. Ze mist de basis van de grammatica en heeft daarna moeite om verder te kunnen bouwen. Graag zou ze zich goed kunnen voorbereiden … Lees meer

 • Mansur uit Enschede

  Mansur heeft een herkansing voor Grammatica van het Engels. De eerste twee keren haalde hij een 1.7 en een 2.8. Zijn andere vakken haalt hij zeer goed maar Engels is niet z'n ding. Hij … Lees meer

 • Jeroen uit ZOETERMEER

  Een leerling uit 3 vwo volgt les in een tweetalige school. Ze wil bijles Engels. Haar grammatica en woordenschat moet verbeteren om in het Engels les te kunnen blijven volgen.

 • Michelle uit Zevenaar

  Ik zoek voor mijn dochter bijles op mavo 3 niveau voor wiskunde, natuurkunde en Engels. Bij Engels zeker ook voor leestoetsen. Ook tips voor plannen en leren leren. Ze wil hierna de hav… Lees meer

 • Van uit Boskoop

  Een studente wil bijles Engels. De taal is erg belangrijk in haar opleiding. Ze wil begeleiding bij grammatica en uitspraak.

 • Anne-Mie uit Rossum (ov)

  Een studente uit het hoger hotelonderwijs in Apeldoorn wil bijles Engels. Dat is het enige vak dat haar tegenhoudt om haar propedeuse te halen. Ze wil begeleiding voor grammatica en sch… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.