Bijles Engels

Verbeter je Engels vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Engels

Andmary

Den Haag

Bachelor / HBO

Haagse Hogeschool Den Haag

Postgraduate Certificaat

Bijles Engels met Andmary

Mijn roeping en passie is lesgeven. Ik wil mensen begeleiden om leuke dingen te leren en te ontdekken. Ik geloof dat wij geboren zijn om te communiceren en delen, daarvan komt mijn motivatie en roeping om je Spaans te leren. Ik heb met kinderen gewerkt die naar Spaanstalige landen gingen verhuizen, jongeren in hun eerste zelfstandige reis naar Zuid-Amerika, volwassen die regelmatige naar Spanje op vakantie gaan, studenten van middelbare school en in een mbo opleidingen waar Spaanse taal een verplicht vak is bijvoorbeeld toerisme & hotelmanagement.

Den Haag
Postgraduate Certificaat
Bachelor / HBO, Haagse Hogeschool Den Haag

Engels

Ruben

Weert

Master / WO

Tilburg Universiteit

Fiscale Economie

Bijles Engels met Ruben

Ik heb veel affiniteit met het begeleiden en ondersteunen van leerlingen en heb hier ook al enige ervaring mee. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan!

Weert
Fiscale Economie
Master / WO, Tilburg Universiteit

Engels

Susanne

Groningen

Professioneel / Volwassen

Rijksuniversiteit Groningen en Honours College

Sociale Psychologie, PhD

Bijles Engels met Susanne

Statistiek is mijn ding! Ik kan je simpel uitleggen hoe Anova werkt en waar regressie goed voor is. Stap voor stap door de normaalverdeling en de t-toetsen. Daar ben ik goed in :D Ik mag graag jou helpen de stof ECHT te begrijpen in plaats van alleen maar dingen uit je hoofd te leren. Dan kun je er namelijk ook echt wat mee. Ik heb in het verleden lesgegeven aan de universiteit. Nu run ik 3 jaar mijn eigen bedrijf als coach en ben ik 2 jaar bijlesdocent bij bijleshuis. Ik weet hoe lastig het is als je leraar gewoon door ratelt en jij de draad al twee sheets geleden kwijt was. Ik kan je er rustig en met humor doorheen lopen. Jij kan prima je statistiek tentamen halen. Je hebt alleen een meetje hulp nodig :D

Groningen
Sociale Psychologie, PhD
Professioneel / Volwassen, Rijksuniversiteit Groningen en Honours College

Engels

Annechien

Moordrecht

Bachelor / HBO

Bijles Engels met Annechien

Ik hou ervan om kwartjes te zien vallen. Ik laat jullie zelf nadenken en daar ben ik goed in. Indien jullie met geschiedenis vastlopen, dan kom ik jullie helpen. Voor Engels, Nederlands, biologie en aardrijkskunde ook, maar geschiedenis is echt mijn ding. Tudor gerelateerde vraag? Probeer mij maar eens te stoppen

Moordrecht
Bachelor / HBO,

Engels

Lah Tascha

Groningen

Bachelor / HBO

Rijksuniversiteit Groningen

Geneeskunde

Bijles Engels met Lah Tascha

Geneeskundestudent. Ik was vroeger zo'n wonderkindje en een perfectionist, totdat ik opeens écht dingen moest leren. Na vallen komt gelukkig opstaan.

Groningen
Geneeskunde
Bachelor / HBO, Rijksuniversiteit Groningen

Engels

Paulien

Den Haag

Bachelor / HBO

Orange Coast College

Wiskunde

Bijles Engels met Paulien

Ik heb er altijd veel plezier in gehad om met wiskunde bezig te zijn en om samen met studenten wiskunde problemen onder de knie te krijgen. Vaak lukt dat als je maar stap voor stap te werk gaat en je alleen doorgaat als het vorige stapje goed is begrepen. Ik vind dit een leuke uitdaging die mij veel voldoening geeft.

Den Haag
Wiskunde
Bachelor / HBO, Orange Coast College

Engels

Jurrian

Delft

Master / WO

Wageningen Universiteit

Molecular Life Sciences

Bijles Engels met Jurrian

Ik ben in de laatste fase van mijn promotie aanbeland en heb wat meer tijd vrij in de avonden. Ik wil daarom weer eens wat bijlessen gaan geven. Ik ben op zoek naar bijles opdrachten voor leerlingen van havo en vwo, hbo'ers en universitaire studenten in de regio Delft in de exacte vakken (wiskunde, natuurkunde, scheikunde), biologie en Engels.

Delft
Molecular Life Sciences
Master / WO, Wageningen Universiteit

Engels

Judith

Veenendaal

Basisschool

Engels - CELTA Diploma

Bijles Engels met Judith

Sinds 2010, heb ik als onderwijsassistent op het Revius Lyceum, Doorn, brede ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied. Ik verzorg zowel voor de onder- als voor de bovenbouw engels. In mijn huidige functie als onderwijsassistent, ben ik uitgegroeid tot een enthousiaste en motiverende leerkracht. Ik heb bewezen dat ik niet alleen vakinhoudelijk mijn dametje sta, maar ook op sociaal en communicatief vlak uitstekend functioneer. Studenten zijn echt mijn leven! Ik ben een gedreven, dame, die leerlingen enthousiast weet te maken voor het vak. Mijn nederlands is meer dan redelijk, maar het beste is dat ik ben Native English Speaker. Ik ben geslaagd voor mijn nederlandse inburgeringscursus in januari 2011 en Ik ben ook geslaagd voor mijn Engels CELTA cursus (Cambridge Universiteit) en ik verdiende mijn diploma in januari 2016! Ik heb negen jaar ervaring als onderwijsassistent en als medewerker studiezaal en bibliotheek.

Veenendaal
Engels - CELTA Diploma
Basisschool,

Engels

Fidelma

Delft

Master / WO

universiteit Utrecht

Vertaalopleiding Engels

Bijles Engels met Fidelma

Ik heb al enkele jaren individueel bijles gegeven aan basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en volwassenen. Het geeft mij voldoening om leerlingen te helpen met Nederlands (ook NT2) en Engels. Ik wil graag meer leerlingen en het is meestal ook flexibel en goed te combineren met vertaal/redactiewerk.

Delft
Vertaalopleiding Engels
Master / WO, universiteit Utrecht

Engels

Ethan

Hoogvliet Rotterdam

VWO / Gymnasium

Hogeschool van Rotterdam

Leraaropleiding Biologie 4de jaar

Bijles Engels met Ethan

Ik wil bijles geven, omdat ik het ontzettend leuk vind om met kinderen te werken. Mijn opleiding heeft er alles mee te maken en geef al 3 jaar lang bijles.

Hoogvliet Rotterdam
Leraaropleiding Biologie 4de jaar
VWO / Gymnasium, Hogeschool van Rotterdam