Verbeter je Engels vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Engels

Frank

Hilversum

Bachelor / HBO, Technische Informatica, Universiteit Twente

Bijles Engels met Frank

Ik heb eerder online bijles gegeven met wederzijds plezier. Ik heb een grote passie voor het versimpelen van uitdagende onderwerpen en voel me erg betrokken. Mijn technieken bieden meer dan alleen het volbrengen van het vak; je zult met een ander oog naar kennis kijken.

Hilversum
Technische Informatica
Bachelor / HBO, Universiteit Twente

Engels

Ellen

Eindhoven

Professioneel / Volwassen, TKT English, Fontys Pabo Tilburg/TKT English Cambridge/Volksuniversiteit De Parasol Veldhoven

Bijles Engels met Ellen

Ik ben een ervaren docent/vertaler die het leuk vindt om jongeren te helpen met hun opleiding. Vanuit mijn ervaringen zowel als leraar als ouder merk ik dat het vaak heel goed werkt om even een net andere uitleg te krijgen, waardoor de 'klik' met de stof er ineens wel is.

Eindhoven
TKT English
Professioneel / Volwassen, Fontys Pabo Tilburg/TKT English Cambridge/Volksuniversiteit De Parasol Veldhoven

Engels

Richard

Den Haag

Bachelor / HBO, University of Leeds

Bijles Engels met Richard

Door mijn tweetalige opvoeding in Engeland, met een Engelse vader en Franse moeder, heb ik het altijd leuk gevonden om met verschillende talen bezig te zijn. Op school heb ik ook Latijn geleerd, dat een stevige basis vormt voor grammatica en andere talen – inclusief het Engels. Sinds 1999 woon ik in Nederland. Als zelfstandig docent zet ik mijn talenkennis in, om scholieren, studenten en volwassenen te helpen om beter Engels en Frans te leren spreken. Tevens help ik middelbare scholieren met de voorbereidingen voor hun proefwerken en examens Engels en Frans. Mijn Teach the Teacher opleiding heb ik bij CumLingua Taal & Communicatie in Velp, Noord Brabant gevolgd.

Den Haag
Bachelor / HBO, University of Leeds

Engels

Judith

Veenendaal

Basisschool, Engels - CELTA Diploma

Bijles Engels met Judith

Sinds 2010, heb ik als onderwijsassistent op het Revius Lyceum, Doorn, brede ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied. Ik verzorg zowel voor de onder- als voor de bovenbouw engels. In mijn huidige functie als onderwijsassistent, ben ik uitgegroeid tot een enthousiaste en motiverende leerkracht. Ik heb bewezen dat ik niet alleen vakinhoudelijk mijn dametje sta, maar ook op sociaal en communicatief vlak uitstekend functioneer. Studenten zijn echt mijn leven! Ik ben een gedreven, dame, die leerlingen enthousiast weet te maken voor het vak. Mijn nederlands is meer dan redelijk, maar het beste is dat ik ben Native English Speaker. Ik ben geslaagd voor mijn nederlandse inburgeringscursus in januari 2011 en Ik ben ook geslaagd voor mijn Engels CELTA cursus (Cambridge Universiteit) en ik verdiende mijn diploma in januari 2016! Ik heb negen jaar ervaring als onderwijsassistent en als medewerker studiezaal en bibliotheek.

Veenendaal
Engels - CELTA Diploma
Basisschool,

Engels

Ruben

Weert

Master / WO, Fiscale Economie, Tilburg Universiteit

Bijles Engels met Ruben

Ik heb veel affiniteit met het begeleiden en ondersteunen van leerlingen en heb hier ook al enige ervaring mee. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan!

Weert
Fiscale Economie
Master / WO, Tilburg Universiteit

Engels

Manou

Voorschoten

Master / WO, Onderwijswetenschappen, Universiteit Utrecht

Bijles Engels met Manou

Ik studeer aan de Academische Pabo in Utrecht en loop hiervoor 2/3 dagen stage per week op een basisschool. Daarnaast ben ik bezig met het afronden van de Pre-Master onderwijswetenschappen aan de Univeristeit van Utrecht om vanaf september te kunnen starten met de master. Lesgeven is iets waar ik mijn plezier en voldoening uit haal, zien dat de kinderen echt groeien. Als leraar streef ik ernaar om een voor het kind passende manier te vinden om het (les)doel te behalen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zekerheid krijgen over hun ''kunnen'' en succeservaring op doen, zeker bij dingen die ze lastig vinden. Ik wil zoveel mogelijk ervaring met onderwijs opdoen naast mijn stage en studie. I'm an Academic Teacher training student in Utrecht en teach in primary school 2/3 days a week. I'm also doing my pre-masters in Educational Sciences this year at the University of Utrecht and next year I'm participating in the Masterstudy. Teaching is something I do with a lot of fun and gratification, seeing growth in children. As a teacher, I aim to find a fitting way to reach (learning)goals. I think it is important that children get self-confidence about their '' ability '' and gain experiences of success, especially with topics they find difficult. I want to gain as much experience with education as possible in addition to my internship and study.

Voorschoten
Onderwijswetenschappen
Master / WO, Universiteit Utrecht

Engels

Alexander

GELDROP

Bachelor / HBO, Journalistiek, Fontys Hogescholen

Bijles Engels met Alexander

Naast de journalistiek lijkt het me erg leuk om je op weg te helpen met al je vragen over lees- luister- en schrijfvaardigheid. Door journalistiek heb ik een passie ontwikkeld voor taal, schrijven, voor verhalen vertellen en het zo helder mogelijk overbrengen van een boodschap voor verschillende doelgroepen. Dit komt ongetwijfeld van pas in de bijlessen, waarin we samen gaan voor een zo mooi mogelijk resultaat.

GELDROP
Journalistiek
Bachelor / HBO, Fontys Hogescholen

Engels

Imke

Doorn

Bachelor / HBO, Engelse Taal en Cultuur, Universiteit Utrecht

Bijles Engels met Imke

Onderwijs/Educatie is mijn passie, en ik ben zelf ook altijd leergierig geweest. Mede hierdoor en door mijn affiniteit voor Engels vind ik het zo leuk om anderen te helpen.

Doorn
Engelse Taal en Cultuur
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

Engels

Frank

Nijmegen

Master / WO, Business Economics, Radboud Universiteit

Bijles Engels met Frank

Ik vind het fijn om een sfeer te creëren waarbij studeren leuk is, waardoor de studenten met plezier terugkomen.

Nijmegen
Business Economics
Master / WO, Radboud Universiteit

Engels

Caroline

Huissen

Bachelor / HBO, Leraar Duits 2e graads, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Bijles Engels met Caroline

Ik vind het fijn om een sfeer te creëren waarbij studeren leuk is, waardoor de studenten met plezier terugkomen.

Huissen
Leraar Duits 2e graads
Bachelor / HBO, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen