Bijles Engels

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Engels

Judith

Veenendaal

Bachelor / HBO

British Language Training Centre

Engels - CELTA Diploma

Bijles Engels met Judith

Ik heb afgestudeerd aan het British Language Training Centre in Amsterdam. Ik spreek ook Nederlands! Studenten zijn mijn leven! Ik ben erg geduldig en beloof het leren van Engels zo aangenaam en stressvrij mogelijk te maken! Ik begrijp hoe moeilijk het kan zijn om een ​​nieuwe taal te leren, omdat ik in 2010 ook mijn Nederlandse inburgeringscursus gedaan, en ik ben geslaagd! Dus ver, elke student aan wie ik Engelse les heb gegeven, is geslaagd voor zijn examens. Ik heb heel, veel ervaring met het geven van online lessen en het zou voelen alsof ik naast je zit! Dit is hoe ik mijn lessen begin: Ik vraag mijn studenten om precies op te schrijven welke problemen ze hebben met het leren van Engels. Dan vraag ik ze hoe ze hun Engels beoordelen. Ten slotte vraag ik ze wat ze willen bereiken voordat de lessen voorbij zijn. We werken samen aan deze punten..... stap voor stap, totdat ons doel eindelijk is bereikt! Ik ben een heel gelukkig persoon, dus ik zal je voor de gek houden met mijn grappen en je helpen herinneren wat je hebt geleerd. Ik zal er altijd voor zorgen dat je tijd hebt voor vragen en opmerkingen. Zorg dus voor voldoende papier en pennen! Als we genoeg tijd hebben, vind ik het ook leuk om aan het begin van elke nieuwe les een snelle, korte herziening uit te voeren, om er zeker van te zijn dat je de laatste les hebt begrepen. Ik ben behoorlijk flexibel! Ik werk overdag op een school op maandag, dinsdag en woensdag. Ik ben overdag op donderdag en vrijdag beschikbaar. Avondlessen tijdens de week zijn bespreekbaar. Ik zit heel vaak in Veghel, Noord-Brabant, dus, het is mogelijk om les te geven in Veghel en omstreken. We kunnen lessen ook in het weekend bespreken. Ik kijk er zo naar uit om met jou lessen te beginnen! See you soon!

Veenendaal
Engels - CELTA Diploma
Bachelor / HBO, British Language Training Centre

Engels

Charles

Amsterdam

Master / WO

Universiteit van Amsterdam

Mariene Geologie

Bijles Engels met Charles

In 1968 ben ik geslaagd voor mijn eindexamen HBS B, vergelijkbaar met VWO, en heb daarna drie jaar Geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Ik ben doctorandus in de geologie (mariene geologie), afgestudeerd in 1988. Rond 30 jaar heb ik, overal in de wereld, in de olie- en gasindustrie gewerkt. Voornamelijk als Directional Driller. Door bovenstaande studies en werkervaring, beschik ik over meer dan voldoende kennis om bijles te geven in biologie, wiskunde, de Nederlandse taal, de Engelse taal en aardrijkskunde. Ik heb lesgegeven op de universiteit in verschillende onderdelen van de mariene geologie. Tijdens mijn carrière in de olie- en gasindustrie heb ik, succesvol, aan jongere collega's in het Engels lesgegeven over de technische aspecten van het boren, en dat werd wederzijds als prettig ervaren. Mijn didactische vaardigheden zijn goed. Naast ONLINE bijles geef ik fysiek les aan huis, bij studenten woonachtig in Amsterdam, als zij te allen tijde 1,5 m afstand kunnen houden (Covid-19). Fysiek bijles krijgen is voor hen ook mogelijk in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA).

Amsterdam
Mariene Geologie
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

Engels

Emma

Den Haag

VWO / Gymnasium

Haags Montessori Lyceum

Bijles Engels met Emma

Ik geef bijles omdat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken en ik hen graag op een leuke en leerzame manier iets bijbreng waar ze moeite mee hebben. Op deze manier hoop ik dat zij datgene wat ze lastig vinden meer zullen waarderen en leuker zullen vinden om te doen.

Den Haag
VWO / Gymnasium, Haags Montessori Lyceum

Engels

Felina

Amstelveen

Master / WO

Vrije Universiteit Amsterdam

Communicatie- en Informatiewetenschappen, journalistiek

Bijles Engels met Felina

Ik geef graag bijles, omdat ik het erg belangrijk vind om mensen in mijn omgeving te kunnen en willen helpen. Ik sta open om nieuwe mensen te leren kennen en ik houd ervan om mensen succesvol zien te worden in iets waar ze eerst moeite mee hadden. Ik heb eerder bijles gegeven en al mijn ervaringen waren erg positief en leuk.

Amstelveen
Communicatie- en Informatiewetenschappen, journalistiek
Master / WO, Vrije Universiteit Amsterdam

Engels

Peter

Hurdegaryp

Professioneel / Volwassen

Vereniging voor Statistiek en Operationele Research

Statistisch Analist A

Bijles Engels met Peter

In mijn carrière heb ik gemerkt dat ik (bij)les geven in vakken waarvoor ik al een passie heb mij veel geluk en zaligheid brengt. Dit doe ik absoluut het liefst. In mijn huis heb ik een werkplek speciaal voor bijlessen ingericht.

Hurdegaryp
Statistisch Analist A
Professioneel / Volwassen, Vereniging voor Statistiek en Operationele Research

Engels

Lucas

Kerkdriel

Bachelor / HBO

Fontys

Communicatie

Bijles Engels met Lucas

Momenteel lopen veel leerlingen achterstanden op vanwege het thuisonderwijs en de sluiting van de scholen. Ik wil graag mijn steentje bijdragen en leerlingen helpen met bijles en eventuele studiebegeleiding.

Kerkdriel
Communicatie
Bachelor / HBO, Fontys

Engels

Suzanna

Arnhem

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

HBO Bachelor Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad in Engels Propedeuse bachelor (Teacher Education in English)

Bijles Engels met Suzanna

Bijles is een zeer goede kans om 1-op-1 les te kunnen geven en leren gepersonaliseerd te maken. Waar ik normaal voor een klas met 30 studenten sta, kan ik mij nu echt focussen op de behoeften van die ene student. Ik heb prettige ervaringen met bijles geven, omdat ik echt iets voor mijn studenten heb kunnen betekenen.

Arnhem
HBO Bachelor Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad in Engels Propedeuse bachelor (Teacher Education in English)
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Engels

Myria

Antwerpen

Bijles Engels met Myria

Deze creatieve duizendpoot heeft meer dan 18 jaar ervaring in het onderwijs, zowel in het lager als het middelbaar onderwijs, en dit onder meer voor de vakken Zorg & Welzijn, wiskunde, muziek, Nederlands Frans, Engels en Spaans. Door mijn ruime ervaring in het onderwijs heb ik een aantal vaardigheden kunnen ontwikkelen. In aanvulling op mijn ervaring en persoonlijke kwaliteiten weet ik nu wel zeker dat het werken met studenten mijn passie is, omdat ik leerlingen zie ontwikkelen (sociaal en emotioneel). Ik lever graag een bijdrage aan de pedagogische groei en ontwikkeling van studenten.

Antwerpen

Engels

Michael

Hoogland

VWO / Gymnasium

't Atrium

Natuur en gezondheid + Natuur en techniek

Bijles Engels met Michael

Ik vind het leuk om anderen te helpen; dat geeft mij voldoening. Via mijn studievereniging, waar ik in het bestuur zit, kwam ik in aanmerking met BijlesHuis.

Hoogland
Natuur en gezondheid + Natuur en techniek
VWO / Gymnasium, 't Atrium