Bijles Engels

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

12000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Engels

Judith

Veenendaal

Bachelor / HBO

British Language Training Centre

Engels - CELTA Diploma

Bijles Engels met Judith

Ik heb afgestudeerd aan het British Language Training Centre in Amsterdam. Ik spreek ook Nederlands! Studenten zijn mijn leven! Ik ben erg geduldig en beloof het leren van Engels zo aangenaam en stressvrij mogelijk te maken! Ik begrijp hoe moeilijk het kan zijn om een ​​nieuwe taal te leren, omdat ik in 2010 ook mijn Nederlandse inburgeringscursus gedaan, en ik ben geslaagd! Dus ver, elke student aan wie ik Engelse les heb gegeven, is geslaagd voor zijn examens. Ik heb heel, veel ervaring met het geven van online lessen en het zou voelen alsof ik naast je zit! Dit is hoe ik mijn lessen begin: Ik vraag mijn studenten om precies op te schrijven welke problemen ze hebben met het leren van Engels. Dan vraag ik ze hoe ze hun Engels beoordelen. Ten slotte vraag ik ze wat ze willen bereiken voordat de lessen voorbij zijn. We werken samen aan deze punten..... stap voor stap, totdat ons doel eindelijk is bereikt! Ik ben een heel gelukkig persoon, dus ik zal je voor de gek houden met mijn grappen en je helpen herinneren wat je hebt geleerd. Ik zal er altijd voor zorgen dat je tijd hebt voor vragen en opmerkingen. Zorg dus voor voldoende papier en pennen! Als we genoeg tijd hebben, vind ik het ook leuk om aan het begin van elke nieuwe les een snelle, korte herziening uit te voeren, om er zeker van te zijn dat je de laatste les hebt begrepen. Ik ben behoorlijk flexibel! Ik werk overdag op een school op maandag, dinsdag en woensdag. Ik ben overdag op donderdag en vrijdag beschikbaar. Avondlessen tijdens de week zijn bespreekbaar. Ik zit heel vaak in Veghel, Noord-Brabant, dus, het is mogelijk om les te geven in Veghel en omstreken. We kunnen lessen ook in het weekend bespreken. Ik kijk er zo naar uit om met jou lessen te beginnen! See you soon!

9,4/10

Veenendaal
Engels - CELTA Diploma
Bachelor / HBO, British Language Training Centre

Engels

Anneke

Apeldoorn

Master / WO

Hogeschool Utrecht HBO Engels

Bijles Engels met Anneke

Ik werk gemiddeld 1 middag bij een instituut voor huiswerkbegeleiding en geef daar momenteel bijles Engels en Frans (2VWO / 3HAVO / 6VWO). Daarnaast verzorg ik een cursus Cambridge Business Engels niveau C1 aan studenten van het ROC Apeldoorn.

9,5/10

Apeldoorn
Master / WO, Hogeschool Utrecht HBO Engels

Engels

Gina (G.H.M.)

Gulpen

Bachelor / HBO

Hogeschool Katholieke Leergangen Sittard

Docente Engels/Nederlands

Bijles Engels met Gina (G.H.M.)

Het leuke aan bijles geven vind ik dat er meestal sprake is van gemotiveerde leerlingen/studenten en dat je al je aandacht kan richten op één persoon en zijn/haar specifieke hulpvraag, waardoor er in het algemeen goede resultaten bereikt worden. Dat geeft mij dan weer veel voldoening en energie.

8,8/10

Gulpen
Docente Engels/Nederlands
Bachelor / HBO, Hogeschool Katholieke Leergangen Sittard

Engels

Richard

'S-GRAVENHAGE

Bachelor / HBO

University of Leeds

Bijles Engels met Richard

Door mijn tweetalige opvoeding in Engeland, met een Engelse vader en Franse moeder, heb ik het altijd leuk gevonden om met verschillende talen bezig te zijn. Op school heb ik ook Latijn geleerd, dat een stevige basis vormt voor grammatica en andere talen – inclusief het Engels. Sinds 1999 woon ik in Nederland. Als zelfstandig docent zet ik mijn talenkennis in, om scholieren, studenten en volwassenen te helpen om beter Engels en Frans te leren spreken. Tevens help ik middelbare scholieren met de voorbereidingen voor hun proefwerken en examens Engels en Frans. Mijn Teach the Teacher opleiding heb ik bij CumLingua Taal & Communicatie in Velp, Noord Brabant gevolgd.

'S-GRAVENHAGE
Bachelor / HBO, University of Leeds

Engels

Luuk

Terborg

Bachelor / HBO

Saxion Univeristy

International Business & Languages

Bijles Engels met Luuk

¿Hola, qué tal? Uit interesse heb ik op de middelbare school een cursus Spaans van 10 dagen gevolgd in de Spaanse stad Salamanca. Ik vond het meteen een mooie taal en dacht: "hier wil ik mee verder". Sindsdien ben ik een echte Spanje fanaat geworden vanwege het lekkere eten, de mooie cultuur, de swingende taal en nog veel meer! Momenteel woon ik nu al weer een poos in Spanje en wil ik de passie graag overbrengen. Zowel bij mijn studie, reizen en werk Spaanstalige ervaring opgedaan in de breedste zin van het woord. Van voetballen met kinderen in Colombia, Tacos eten in Mexico(aanrader) tot aan verkoop in Spanje en het bellen van een klant om hem of haar Gelukkig Nieuwjaar te wensen Kortom; ik hoop anderen te enthousiasmeren voor deze mooie en belangrijke wereldtaal. Tot snel:)

8/10

Terborg
International Business & Languages
Bachelor / HBO, Saxion Univeristy

Engels

Ellen

Eindhoven

Professioneel / Volwassen

Fontys Pabo Tilburg/TKT English Cambridge/Volksuniversiteit De Parasol Veldhoven

TKT English

Bijles Engels met Ellen

Ik ben een ervaren docent/vertaler die het leuk vindt om jongeren te helpen met hun opleiding. Vanuit mijn ervaringen zowel als leraar als ouder merk ik dat het vaak heel goed werkt om even een net andere uitleg te krijgen, waardoor de 'klik' met de stof er ineens wel is.

7,5/10

Eindhoven
TKT English
Professioneel / Volwassen, Fontys Pabo Tilburg/TKT English Cambridge/Volksuniversiteit De Parasol Veldhoven

Engels

Lucienne

Leeuwarden

Master / WO

NHL hogeschool locatie Groningen

Master Engels

Bijles Engels met Lucienne

In de lespraktijk zie ik dat sommige leerlingen/studenten onvoldoende basis hebben om op hun huidige niveau de lessen te volgen. In het reguliere onderwijs zijn er niet altijd kansen om dat te remediëren. Met name maatwerk wordt (te) weinig aangeboden. Deze studenten hebben juist vaak hele specifieke leervragen. Om hen daarbij te helpen, zijn bijlessen op maat nodig. Dat kan ik bieden en word daar zelf ook enthousiast van.

9/10

Leeuwarden
Master Engels
Master / WO, NHL hogeschool locatie Groningen

Engels

Pam

Capelle a/d IJssel

Bachelor / HBO

HU Utrecht

Bijles Engels met Pam

Ik ben native speaker van het Engels, heb alle taalgerelateerde vakken gehaald op de HU, maar heb besloten te stoppen met de opleiding ivm mijn leeftijd, hierdoor mag ik geen lessen op scholen verzorgen. Uit ervaring weet ik dat Ik veel kinderen kan helpen met hun problemen met de Engelse taal en wil dit graag doen. Ik heb veel ervaring met leerlingen met dyslectie.

Capelle a/d IJssel
Bachelor / HBO, HU Utrecht

Engels

Remco Paul

's-Gravenhage

Master / WO

Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Lerarenopleding Frans

Bijles Engels met Remco Paul

Ik vind het het leukst om met persoonlijke en directe aandacht leerlingen te helpen met de moeilijkheden die zij ondervinden in taal.

's-Gravenhage
Lerarenopleding Frans
Master / WO, Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Studenten die we al konden helpen

 • Mari uit Heemstede

  Deze student zit in het 2 jaar van VMBO Basis en haalt steeds onvoldoendes voor Engels. Graag zou hij zich zo goed mogelijk proberen voor te bereiden op zijn toetsen/examens met behulp … Lees meer

 • Meike uit Belfeld

  Meike is bijna 18 en zit op CIOS eerste jaar MBO. Ivm dyslexie heeft ze altijd problemen gehad met de Engelse taal. Nu blijkt de achterstand groter dan gedacht. Ze wil graag vanuit de … Lees meer

 • Yessie uit Driebergen-Rijsenburg

  Floris is 11 jaar, groep 7, en inmiddels aan het kijken naar middelbare scholen TTO. Hij heeft aangegeven om graag Engels te leren spreken. Het gaat puur om conversatie zodat het allema… Lees meer

 • Lena uit Etten-Leur

  Lena moet Engels Letters, Reading & Listening herkansen op hbo-niveau, C1. Ze doet een studie Commerciële Economie.

 • Inge uit Rijsenhout

  Inge heeft een tussenjaar na het behalen van haar havo diploma. Ze wil graag haar Engelse spreekvaardigheden bijspijkeren omdat ze binnenkort begint met een baantje waar Engels de voert… Lees meer

 • Camille uit Bilthoven

  Een leerling uit 3 vwo wil bijles Engels.

 • Julie De Bleeckere uit Pijnacker

  Julie de bleeckere heeft moeite met het begrijpen van de examenteksten en wil daarnaast ook graag oefenen op luisteren en woordenschat zodat ze goed is voorbereid voor het VWO eindexame… Lees meer

 • Juliana uit Asten

  Een student Managementassistent wil bijles Engels. Ze wil vooral leren hoe je zakelijke brieven schrijft.

 • Jade uit Koog aan de Zaan

  Studente zoekt bijles Engels. Ze heeft vooral begeleiding nodig bij grammatica.

 • Gregory uit Spaubeek

  Kimberley zoekt bijles Engels. Ze heeft dyslexie waardoor ze slecht is in talen. Ze doet de opleiding ondernemer retail niveau 4. Ze merkt dat ze te weinig kennis heeft en dat haar nive… Lees meer

 • Monica uit Naaldwijk

  Een scholier uit 5 Havo heeft sinds dit schooljaar moeite met Wiskunde 2. De eerste toetsweken zijn niet goed verlopen en hij heeft daarom nu een steuntje in de rug nodig.

 • Wouter uit Arnhem

  Student wil graag bijlessen Engels. Ze heeft de basis al goed onder de knie maar wil zich voornamelijk verbaal verbeteren zodat ze uitgebreidere conversaties kan voeren. - Kan vanaf maa… Lees meer

 • Mevr. uit Oudenbosch

  Een student met dyslexie uit Oudenbosch zoekt bijles voor Nederlands en Engels.

 • Thuyila uit Biddinghuizen

  Thuyila doet de pabo en heeft begin juni een mondeling examen Engels. Haar Engels ligt onder het verwachte niveau. Ze zal vragen moeten beantwoorden over haar stage en bepaalde situatie… Lees meer

 • Henk uit Belfeld

  Henk komt van het vmbo en kan niet mee met de lesstof Engels op mbo-niveau. Ze doet nu een sportopleiding waarbij haar verteld was dat Engels niet belangrijk was. Nu blijkt het toch een… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.