Verbeter je Grieks vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Grieks

Guyette

Arnhem

Bachelor / HBO, Klassiek Zang, Rotterdams Conservatorium

Bijles Grieks met Guyette

Nederlands en Engels zijn mijn twee grote liefdes, naast de muziek. Ik geef al mijn halve leven les en behaal uitstekende resultaten met mijn bijlessen. Ik geef op alle niveaus les, t/m hbo. Je bent ook bij mij aan het juiste adres als er mogelijk meer speelt dan 'alleen' vakgerelateerde problemen. Ik heb gewerkt met leerlingen met ADD, ADHD, dyslexie en autisme. Ik sta graag een ieder bij die moeite heeft met Nederlands of Engels of 'leren leren'. Mijn uitdaging is het om precies de juiste benadering te vinden voor elke leerling!

Arnhem
Klassiek Zang
Bachelor / HBO, Rotterdams Conservatorium

Grieks

Richard

Tilburg

Master / WO, Natuurkunde, Universiteit Utrecht

Bijles Grieks met Richard

Als afgestudeerde natuurkunde student wil ik graag mijn kennis overbrengen aan andere mensen. Leerlingen hebben vooral vaak baat bij extra hulp bij wiskunde en natuurkunde, dus daar help ik ze graag mee! Ik geef al 5 jaar actief bijles aan middelbare scholieren en af en toe aan Mbo'ers, Hbo'ers en universitaire studenten. Verder heb ik examentrainingen en bijspijkercursussen gegeven en ik heb een jaar lesgegeven op de universiteit.

Tilburg
Natuurkunde
Master / WO, Universiteit Utrecht

Grieks

Leo

Groningen

Master / WO, Klassieke talen

Bijles Grieks met Leo

Er is niets leukers dan Latijn en Grieks onderwijzen.

Groningen
Klassieke talen
Master / WO,

Grieks

Matijn

Heeswijk-Dinther

VWO / Gymnasium, Gymnasium Bernrode

Bijles Grieks met Matijn

Ik zoek een bijbaan die ik gemakkelijk naast mijn studie kan doen (3e jaars Biologie, Wageningen) en waarbij ik ook goed gebruik kan maken van mijn ervaring/opleiding. Bijles geven lijkt me wat dat betreft perfect aangezien het niet zo veel tijd hoeft te kosten en ik bovendien ook direct leerlingen kan helpen met mijn kennis.

Heeswijk-Dinther
VWO / Gymnasium, Gymnasium Bernrode

Grieks

Gerko

Amsterdam

Master / WO, master, Vrije Universiteit

Bijles Grieks met Gerko

De combinatie van onderwijs en zelf dingen ontwikkelen is mij altijd goed bevallen. Ik vind het leuk om mijn kennis aan te scherpen, maar ook om daarin leerlingen mee te nemen. Verrassend vaak gebeurt dat op hetzelfde moment. De mythologie en grammatica van Latijn en Grieks hebben me altijd geboeid en ik heb leerlingen op twee scholen er als docent in mee mogen nemen. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in filosofie en levensbeschouwing, onderwerpen die zowel als vak op zich als in de vorm van aanvulling op andere vakken veel extra's geven aan leerlingen. Om mijzelf te blijven aanscherpen en uitdagen, en datzelfde te doen met leerlingen, ben ik graag actief als bijlesdocent.

Amsterdam
master
Master / WO, Vrije Universiteit

Grieks

Gabriella

Breda

VMBO / MBO, basisschool tot middelbare school 2e/3e jaar, Avans Hogeschool Breda

Bijles Grieks met Gabriella

Ik heb in het verleden vrijwillig bijles gegeven in rekenen (basisschool), wiskunde B (vwo 3 en havo 4 leerlingen), Engels (havo/vwo leerlingen) en ik ben nu op zoek naar parttime werk voor naast mijn studie.

Breda
basisschool tot middelbare school 2e/3e jaar
VMBO / MBO, Avans Hogeschool Breda

Grieks

Dorine

Groningen

Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles Grieks met Dorine

Ik doe de reguliere master Grieks en Latijn, maar ik overweeg docent te worden. Ik heb succesvol een eerste stage als docent afgerond, en dat is me goed bevallen. Ik heb ook al eerder bijles gegeven, en ik vind het altijd erg leuk om leerlingen te helpen de stof te begrijpen.

Groningen
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Grieks

Lisanne

Groningen

Bijles Grieks met Lisanne

Ik ben student aan de Academische Opleiding tot Leraar Basisonderwijs. Door mijn studie doe ik veel ervaring op in het begeleiden en onderwijzen van kinderen. Ook leer ik veel over cognitieve en sociale ontwikkeling. Ik vind dit erg interessant en daarom zou ik graag naar mijn studie ook in deze sector willen werken.

Groningen

Grieks

Marloes

Utrecht

Bijles Grieks met Marloes

Op de middelbare school waren Grieks en Latijn mijn favoriete vakken. Het vertalen ging me goed af, maar ik had er vooral ook ontzettend veel plezier in. Omdat ik er niet mijn studie van wilde maken, maar wel nog graag met deze talen bezig wilde zijn na de middelbare school, besloot ik om bijles te gaan geven! Ik vind het leuk om anderen iets te leren, mensen te helpen en resultaat te zien. Mijn interesse in talen, culturen en kunst blijkt daarnaast uit de studie die ik doe (Taal- en Cultuurstudies, met de hoofdrichting Oude Kunst). Naast Grieks en Latijn kan ik ook bijles geven in Nederlands, Engels, Frans en (kunst)geschiedenis, en basisschoolleerlingen helpen met taal en rekenen.

Utrecht

Grieks

Daphne

Nijmegen

Bijles Grieks met Daphne

In het verleden heb ik in privékringen al eerder bijles gegeven, waar ik altijd erg veel plezier in gehad heb. Het ging hierbij zowel om jongere leerlingen, als klasgenoten op de middelbare school. Hierbij kreeg ik met enige regelmaat te horen dat ik duidelijk was in mijn uitleg en het prettig was dat ik het op een rustige manier aanpakte met veel geduld. Ook in mijn huidige studie ben ik vaak iemand die de stof met eenvoudige, alledaagse voorbeelden weet uit te leggen om moeilijke begrippen en processen inzichtelijker te maken. Zelf ben ik op het moment tweede jaars geneeskunde student aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Dit is een studie waarbij ik weinig uren verplicht onderwijs heb en mijn tijd veel zelf in kan delen. Dit betekent dat ik zeer flexibel inzetbaar ben.

Nijmegen