Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles in Alphen aan den Rijn

Je woont in of rond Alphen aan den Rijn en hebt nood aan extra bijlessen op maat? Het BijlesHuis biedt studiebegeleiding aan scholieren en studenten uit alle onderwijsvormen(van het basisonderwijs tot het hoger- en volwassenenonderwijs). De begeleiding die wij bieden gaat van huiswerkbegeleiding voor scholieren tot thesisbegeleiding voor masterstudenten. Waar en wanneer deze lessen plaatsvinden kun je bovendien volledig zelf bepalen. 


Individuele begeleiding op maat

We willen ervoor zorgen dat de bijlessen die we bieden aangepast zijn aan jouw persoonlijke noden. Daarom hechten we we veel belang aan individuele begeleiding door onze ervaren docenten, omdat we geloven in het positieve effect van een persoonlijke en uitgebreide één-op-één-aanpak en overtuigd zijn van de voordelen die het te bieden heeft:

  • De docent kan zich op de specifieke behoeftes van de student of scholier focussen.
  • De docent kan zijn stijl aan de student of scholier aanpassen.
  • Er wordt een maximaal resultaat op een zo kort mogelijke tijd bereikt.
  • Er is meer ruimte voor motivatie en gestructureerde feedback.


Begeleiding voor alle scholieren en studenten

Het BijlesHuis heeft een grote database aan gecertificeerde docenten die studiebegeleiding in Alphen aan den Rijn aanbieden. De docenten bieden die begeleiding en geven bijles aan scholieren en studenten uit alle mogelijke onderwijsvormen en niveaus, van basis- tot volwassenenonderwijs. Voor elke vorm van studiebegeleiding hebben we voor jou een docent op maat ter beschikking. 


Voor verdere vragen kun je ons hier vrijblijvend voor alle informatie over bijles in Alphen aan den Rijn contacteren.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Rik

Alphen aan den Rijn

VWO / Gymnasium, Hogeschool Leiden

Bijles met Rik

Altijd heb ik graag mijn enthousiasme t.a.v. interessegebieden willen tonen en dit ook los willen maken in anderen. Inmiddels brede onderwijservaring opgedaan en in zowel PO als VO meegedraaid in en lesgegeven aan 9 verschillende klassen. Echter, het omgaan met groepsdynamiek ligt me minder dan het lesgeven. Daarom geniet ik steeds meer van het één-op-één lesgeven en wil dit graag nog lange tijd blijven doen. In mijn vrije tijd kom ik veel in aanraking met Engels en Frans en Duits. Het gebruik van deze talen hoop ik op termijn in te zetten binnen de functie van telefonist, waarbij buitenlandse instanties ingeschakeld moeten worden om gedupeerde vakantiegangers hulp te bieden.

Alphen aan den Rijn
Pabo Propedeuse behaald
VWO / Gymnasium, Hogeschool Leiden

Michiel

Bodegraven

None

Bijles met Michiel

Sinds oktober 2015 geef ik huiswerkbegeleiding en ben ik mentor van 2 basisschoolkinderen tussen de 10-12 jaar. Dit doe ik wekelijks op vrijwillige basis bij de Oké-Klas van Stichting Bureau Bousa in Bodegraven. Ik heb hier geleerd hoe je effectief kinderen kan begeleiden met hun huiswerk en andere dingen waar ze tegenaan lopen. Het geeft mij een onwijs goed gevoel om te zien wat voor een positieve invloed mijn ondersteuning kan betekenen voor deze kinderen, op zowel het gebied van prestaties als zelfverzekerdheid. Momenteel zit ik zonder werk en studeer ik full-time. Om wat bij te verdienen lijkt het me erg leuk om bijles te geven! Ik ben flexibel, geduldig en heb veel zin om aan de slag te gaan.

Bodegraven

Amy

Alphen aan den Rijn

None

Bijles met Amy

Al sinds ik op de middelbare school zit help ik andere met hun huiswerk en leg ik de dingen beter uit. Dit vind ik leuk om te doen, mensen helpen. Ik ervaar vooral plezier wanneer kinderen het snappen en het daardoor ook leuker gaan vinden. Ook nu op mijn opleiding help ik klasgenoten met de stof en om het huiswerk te plannen en verzin ik makkelijkere manieren om het doen. Ik heb veel geduld en verzin altijd wel een manier waarop mensen het wel snappen. Kennis moet je doorgeven en bijles of huiswerkbegeleiding is een goede manier om dat te doen! Ik wil dat kinderen niet opkijken tegen school of een bepaald vak, maar dat ze door mijn hulp het juist weer leuk gaan vinden om dat ze het snappen!

Alphen aan den Rijn

Britt

Boskoop

VWO / Gymnasium, Universiteit Leiden

Bijles met Britt

Omdat ik het leuk vind kinderen goede cijfers te laten halen voor Frans wat vaak als een moeilijk vak gezien wordt maar het eigenlijk niet is. Mijn passie is om te zien hoe blij kinderen worden als je ze iets hebt geleerd waar ze echt wat aan hebben. Ik kies voor Frans omdat ik nu ook Frans studeer dus het zal geen moeite kosten om de lessen voor te bereiden.

Boskoop
VWO diploma
VWO / Gymnasium, Universiteit Leiden

Merel

Alphen aan den Rijn

None

Bijles met Merel

Ik ben op zoek naar een bijbaan waarbij ik bezig kan zijn met andere mensen en tegelijkertijd een steentje bij kan dragen. Verder vind ik deze vakken interessant en is het totaal niet erg om hier mee te werken. Ik werk momenteel bij een slager maar mis het schoolse en het bijles geven lijkt mij erg leuk.

Alphen aan den Rijn

Pleuni

Zoeterwoude

VWO / Gymnasium, Universiteit Leiden

Bijles met Pleuni

Ik wil bijles geven omdat ik al vaker leerlingen op de middelbare school heb geholpen met hun vragen over bijvoorbeeld de grammatica van het Spaans en ik hier heel veel plezier in heb gehad.

Zoeterwoude
Latijns-Amerikastudies
VWO / Gymnasium, Universiteit Leiden

Danielle

Alphen aan den Rijn

Professioneel / Volwassen, chr. hogeschool windesheim

Bijles met Danielle

Ik ben een ervaren docent Engels en wil graag bijles geven omdat ik naast mijn reguliere baan graag leerlingen begeleid met Engels en studievaardigheden. Ik heb ruime ervaring als bijlesdocent/ studiebegeleider bij een gerenommeerd instituut voor studiebegeleiding. tevens is het mijn specialiteit om leerlingen met een speciale ondersteuningsbehoefte te begeleiden. (ADHD,AUTISME,DYSLEXIE etc.)Ook heb ik ruime ervaring in het geven van examentraining.

Alphen aan den Rijn
Engels
Professioneel / Volwassen, chr. hogeschool windesheim

jordy

Alphen aan den Rijn

None

Bijles met jordy

Ik heb nu net mijn educatieve master en gewone master in wiskunde afgerond en geef zelf al 3 dagen les in Amsterdam als wiskunde docent. Vandaar dat ik nu 2 dagen over heb om te werken. Daarom hoop ik dat ik misschien bij jullie aan de slag kan als docent wiskunde omdat ik ook in Alphen aan den Rijn woon. Graag zou ik wel een aantal uur achter elkaar willen werken i.p.v bijvoorbeeld enkel wat uurtjes op een avond. Graag zou ik wel wat meer willen horen hoe docenten bij jullie te werk gaan. Ik hoor graag van jullie Jordy van der Hoorn

Alphen aan den Rijn

Ramon

Alphen aan den Rijn

None

Bijles met Ramon

Ik ben opgeleid in recht en filosofie. Het overdragen van kennis is een belangrijk waarde daarbij. In het verleden heb ik vaker bijles gegeven, mijn doel daarbij is om studenten/scholieren verder te helpen in hun studie/scholing.

Alphen aan den Rijn

Fleur

Boskoop

None

Bijles met Fleur

Tijdens mijn gehele school loopbaan doe ik alles voor 200%. Ik werk hard voor mijn cijfers, maar plan mijn huiswerk en opdrachten goed in zodat ik niet teveel doe en niet te weinig. Mijn studie is volledig in het Engels, dus ik spreek vloeiend twee talen op een dag. Geschiedenis was mijn beste vak op school; ik heb het afgerond met een 8. Samenvatten, plannen en mijn talen zijn daarnaast mijn beste vaardigheden.

Boskoop