Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Rik

Alphen aan den Rijn

VWO / Gymnasium, Pabo Propedeuse behaald, Hogeschool Leiden

Bijles met Rik

Altijd heb ik graag mijn enthousiasme t.a.v. interessegebieden willen tonen en dit ook los willen maken in anderen. Inmiddels brede onderwijservaring opgedaan en in zowel PO als VO meegedraaid in en lesgegeven aan 9 verschillende klassen. Echter, het omgaan met groepsdynamiek ligt me minder dan het lesgeven. Daarom geniet ik steeds meer van het één-op-één lesgeven en wil dit graag nog lange tijd blijven doen. In mijn vrije tijd kom ik veel in aanraking met Engels en Frans en Duits. Het gebruik van deze talen hoop ik op termijn in te zetten binnen de functie van telefonist, waarbij buitenlandse instanties ingeschakeld moeten worden om gedupeerde vakantiegangers hulp te bieden.

Alphen aan den Rijn
Pabo Propedeuse behaald
VWO / Gymnasium, Hogeschool Leiden

Charlotte

Leiderdorp

Master / WO, Geneeskunde, Universiteit Leiden

Bijles met Charlotte

Ik vind het leuk om leerlingen te motiveren (ook als het even tegen zit) en om moeilijke stof behapbaar te maken om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen!

Leiderdorp
Geneeskunde
Master / WO, Universiteit Leiden

Michiel

Bodegraven

Bijles met Michiel

Sinds 2015 geef ik huiswerkbegeleiding en ben ik bijlesdocent van twee basisschoolkinderen tussen de 10-12 jaar. Ik heb geleerd hoe je effectief kinderen kan begeleiden met hun huiswerk en onderdelen waar ze tegenaan lopen. Het geeft mij een onwijs goed gevoel om te zien wat voor een positieve invloed mijn ondersteuning kan betekenen, op vlak van prestaties en zelfverzekerdheid. Ik ben flexibel, geduldig en heb veel zin om aan de slag te gaan!

Bodegraven

Amy

Alphen aan den Rijn

Bijles met Amy

Al sinds ik op de middelbare school zit, help ik anderen met hun huiswerk en leg ik de dingen beter uit. Dit vind ik leuk om te doen, mensen helpen. Ik ervaar vooral plezier wanneer kinderen het snappen en het daardoor ook leuker gaan vinden. Ook nu op mijn opleiding help ik klasgenoten met de stof en om het huiswerk te plannen en verzin ik makkelijkere manieren om het doen. Ik heb veel geduld en verzin altijd wel een manier waarop mensen het wel snappen. Kennis moet je doorgeven en bijles of huiswerkbegeleiding is een goede manier om dat te doen! Ik wil dat kinderen niet opkijken tegen school of een bepaald vak, maar dat ze door mijn hulp het juist weer leuk gaan vinden, omdat ze het snappen!

Alphen aan den Rijn

Britt

Boskoop

VWO / Gymnasium, VWO diploma, Universiteit Leiden

Bijles met Britt

Ik vind het leuk kinderen goede cijfers te laten halen voor Frans wat vaak als een moeilijk vak gezien wordt maar het eigenlijk niet is. Mijn passie is om te zien hoe blij kinderen worden als je ze iets hebt geleerd waar ze echt wat aan hebben. Ik kies voor Frans omdat ik nu ook Frans studeer dus kost het me weinig moeite om de lessen voor te bereiden.

Boskoop
VWO diploma
VWO / Gymnasium, Universiteit Leiden

Danielle

Alphen aan den Rijn

Professioneel / Volwassen, Engels, chr. hogeschool windesheim

Bijles met Danielle

Ik ben een ervaren docent Engels die naast een reguliere baan graag leerlingen helpt met Engels en studievaardigheden. Ik heb veel ervaring als bijlesdocent en studiebegeleider. Tevens is het mijn specialiteit om leerlingen met een speciale ondersteuningsbehoeften te begeleiden (ADHD,Autisme, dyslexie).

Alphen aan den Rijn
Engels
Professioneel / Volwassen, chr. hogeschool windesheim

Bianca

Noordwijk

Bachelor / HBO, Ik ben nog met mijn HBO- bachelor opleiding bezig, maar ik heb mijn propedeuse behaald.Daarnaast heb ik een mbo-diploma SPW niveau 3 en niveau 4., Hogeschool InHolland Haarlem

Bijles met Bianca

Door mijn studie aan de Pabo heb ik geleerd om kinderen te helpen met vakken waar zij moeite mee hebben. Ik vind het heerlijk om mijn kennis te delen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Ik ben rustig en probeer zoveel mogelijk oplossingsstrategieën te bedenken zodat een kind uiteindelijk het vak beter leert begrijpen.

Noordwijk
Ik ben nog met mijn HBO- bachelor opleiding bezig, maar ik heb mijn propedeuse behaald.Daarnaast heb ik een mbo-diploma SPW niveau 3 en niveau 4.
Bachelor / HBO, Hogeschool InHolland Haarlem

Fieke

Bodegraven-Reeuwijk

Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Bijles met Fieke

Ik geef bijles om te oefenen in het lesgeven en leerlingen persoonlijk te begeleiden. Op deze manier kan ik de zaken die ik al geleerd heb toepassen en ervaring opdoen. Maar natuurlijk doe ik het bovenal omdat het leuk is!

Bodegraven-Reeuwijk
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

jordy

Alphen aan den Rijn

Bijles met jordy

Ik heb nu net mijn educatieve master en gewone master in wiskunde afgerond en geef zelf al 3 dagen les in Amsterdam als wiskunde docent. Vandaar dat ik nu 2 dagen over heb om bijles te geven.

Alphen aan den Rijn

Fleur

Boskoop

Bijles met Fleur

Tijdens mijn gehele schoolloopbaan doe ik alles voor 200%. Ik werk hard voor mijn cijfers, maar plan mijn huiswerk en opdrachten goed in zodat ik voorbereid ben. Samenvatten, plannen en mijn talen zijn mijn beste vaardigheden. Mijn studie is volledig in het Engels, dus ik spreek vloeiend twee talen op een dag. Daarom help ik graag met studiebegeleiding.

Boskoop