• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Uw accountmanager

Bijles in Alphen aan den Rijn

Je woont in of rond Alphen aan den Rijn en hebt nood aan extra bijlessen op maat? Het BijlesHuis biedt studiebegeleiding aan scholieren en studenten uit alle onderwijsvormen(van het basisonderwijs tot het hoger- en volwassenenonderwijs). De begeleiding die wij bieden gaat van huiswerkbegeleiding voor scholieren tot thesisbegeleiding voor masterstudenten. Waar en wanneer deze lessen plaatsvinden kun je bovendien volledig zelf bepalen. 


Individuele begeleiding op maat

We willen ervoor zorgen dat de bijlessen die we bieden aangepast zijn aan jouw persoonlijke noden. Daarom hechten we we veel belang aan individuele begeleiding door onze ervaren docenten, omdat we geloven in het positieve effect van een persoonlijke en uitgebreide één-op-één-aanpak en overtuigd zijn van de voordelen die het te bieden heeft:

  • De docent kan zich op de specifieke behoeftes van de student of scholier focussen.
  • De docent kan zijn stijl aan de student of scholier aanpassen.
  • Er wordt een maximaal resultaat op een zo kort mogelijke tijd bereikt.
  • Er is meer ruimte voor motivatie en gestructureerde feedback.


Begeleiding voor alle scholieren en studenten

Het BijlesHuis heeft een grote database aan gecertificeerde docenten die studiebegeleiding in Alphen aan den Rijn aanbieden. De docenten bieden die begeleiding en geven bijles aan scholieren en studenten uit alle mogelijke onderwijsvormen en niveaus, van basis- tot volwassenenonderwijs. Voor elke vorm van studiebegeleiding hebben we voor jou een docent op maat ter beschikking. 


Voor verdere vragen kun je ons hier vrijblijvend voor alle informatie over bijles in Alphen aan den Rijn contacteren.