Bijles in Alphen aan den Rijn

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Annechien

Moordrecht

Bachelor / HBO

Bijles met Annechien

Ik hou ervan om kwartjes te zien vallen. Ik laat jullie zelf nadenken en daar ben ik goed in. Indien jullie met geschiedenis vastlopen, dan kom ik jullie helpen. Voor Engels, Nederlands, biologie en aardrijkskunde ook, maar geschiedenis is echt mijn ding. Tutor gerelateerde vraag? Probeer mij maar eens te stoppen.

Moordrecht
Bachelor / HBO,

Kim

Gouda

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Global Sustainability Science

Bijles met Kim

Ik wil graag bijles geven, omdat ik het belangrijk vind dat iedereen een extra helpende hand moet krijgen als iets niet lukt of erg moeilijk is. Verder vind ik het leuk om mijn kennis over te brengen op anderen. Ik heb zelf nog geen bijles gegeven, maar het werk als student assistent lijkt er wel op. Ik ben bij BijlesHuis terecht gekomen via mijn studievereniging. BijlesHuis is namelijk een partner van de studievereniging.

8,8/10

Gouda
Global Sustainability Science
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

Hugo

Leiden

Bachelor / HBO

Wageningen University

Biology

Bijles met Hugo

Op de middelbare school heb ik zelf ook bijles gehad in de vorm van huiswerkbegeleiding, zij hadden mij geholpen met diverse vakken waar ik moeite mee had. Bijles geven is een leuke bijbaan die goed te combineren is met studeren.

Leiden
Biology
Bachelor / HBO, Wageningen University

Femke

Leiden

Bachelor / HBO

Universiteit Leiden

Criminologie en Psychologie

Bijles met Femke

Ik vind het leuk om te zien hoe je iemand kan helpen met het halen van zijn of haar school en de kleine momentjes van vooruitgang samen te kunnen vieren. Ik heb op de middelbare school ook drie jaar lang bijles gegeven en ik kreeg er veel voldoening door. Daarnaast heb ik het altijd al leuk gevonden om met kinderen te werken.

Leiden
Criminologie en Psychologie
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

Sem

Gouda

Master / WO

City University of Hong Kong

MSc Applied Economics

Bijles met Sem

Sem behaalde een Master in Economie in 2015 en heeft vijf jaar ervaring als tutor voor economie, wiskunde, Excel, boekhouden en Engels.

Gouda
MSc Applied Economics
Master / WO, City University of Hong Kong

Elke

Hoofddorp

VWO / Gymnasium

HAVO en Bankvakopleiding (Duitsland)

cursussen v.begeleiding v.pers. met beperking, grieks,spaans

Bijles met Elke

Mijn interesse werd gewekt doordat mijn dochter met een opleiding pedagogiek gaat beginnen. Op school was ik altijd graag bezig met mijn Duitse opdrachten tijdens de les en hielp mijn dochters graag met hun huiswerk. Ik werk graag met mensen, jong en oud. Door het werk van de laatste jaren weet ik dat ik zeer geduldig kan zijn.

Hoofddorp
cursussen v.begeleiding v.pers. met beperking, grieks,spaans
VWO / Gymnasium, HAVO en Bankvakopleiding (Duitsland)

Philip

Rotterdam

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Master of Art

Bijles met Philip

Officieel ben ik werkzaam als een pianist/pianodocent. Ik heb ruim 10 jaar les gegeven aan leerlingen van diverse leeftijdsgroepen. Enige didactische ervaringen heb ik dus wel. Afgelopen 2 jaar heb ik flink wat pianoleerlingen van mij de overgang zien maken van basischool naar middelbare school, of van de eerste fase naar de tweede fase. Ik praat regelmatig met ze over hun school en hun leven in het algemeen, omdat deze zaken van invloed kunnen zijn op hun pianospel. Het bleek dat er aardig wat leerlingen moeite met wiskunde hadden. Dus heb ik toen mijn wiskundige kant aan hen onthuld en ben ik ze sindsdien daarin ook gaan begeleiden. Via mijn leerlingen en via nieuwsberichten heb ik vernomen dat er in Nederland op dit moment een tekort is aan leerkrachten wiskunde. Sommige leerlingen hebben echter wel individuele begeleiding nodig omdat ze niet gewend zijn aan “de taal van de wiskunde”, namelijk het enezijds rationele, anderzijds toch abstracte denken. Deze aandacht kunnen ze op school helaas niet altijd krijgen. Nu is het wel zo dat ik niet in staat ben om voltijd voor de klas te gaan staan, ik heb tenslotte al werkzaamheden. Ik ben wel bereid om in mijn vrije tijd je te helpen als je het nodig hebt. Ik heb een ruime lesruimte in centrum Rotterdam (5 minuten lopen van het station), genoeg voor een groep van 4 leerlingen per sessie. Laat me weten en graag tot dan!

Rotterdam
Master of Art
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

Charlotte

Leiderdorp

Master / WO

Universiteit Leiden

Geneeskunde

Bijles met Charlotte

Ik vind het leuk om leerlingen te motiveren (ook als het even tegen zit) en om moeilijke stof behapbaar te maken om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen!

Leiderdorp
Geneeskunde
Master / WO, Universiteit Leiden

Rozita

Leiden

Bachelor / HBO

rijksuniversiteit Groningen

Bijles met Rozita

Sinds de middelbare school gaf ik al bijles aan zowel HAVO eindexamenleerlingen als VWO-leerlingen. Ik vind het erg leuk om (verschillende) manieren te bedenken om aan een leerling duidelijk te maken hoe je tot een oplossing van een som komt. Ik help graag de leerlingen om een 'stijl' van leren te ontwikkelen die goed bij hen past. Ik heb gemerkt dat studenten daar erg mee worstelen met name bij exacte vakken. Door stappenplannen te maken zorg je voor structuur en duidelijkheid. Ik vind het erg mooi om leerlingen te kunnen helpen met het ontwikkelen van een goed studiegedrag waar zij later ook van kunnen profiteren. Sinds ik mijn bachelor Farmacie heb, help ik ook hbo-studenten, zo kan ik zelf mijn kennis onderhouden.

9/10

Leiden
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Gert

Den Haag

Master / WO

Universiteit Utrecht

Rechten

Bijles met Gert

Ik geef bijles, omdat ik het - als vader van twee dochters - erg leuk vind om kinderen kennis bij te brengen. Met name over mijn passie geschiedenis. Ik merk vaak dat dit vak - wanneer het op een leuke en interessante manier bij kinderen aan kinderen wordt gepresenteerd - de interesse ook steeds meer toeneemt. Daarnaast ben ik altijd erg geïnteresseerd geweest in taal. Als - reeds lang - afgestudeerd jurist heb ik mijn baan gevonden in het juridische en ben dus "van meerdere markten thuis".

Den Haag
Rechten
Master / WO, Universiteit Utrecht

Studenten die we al konden helpen

 • Margot uit Alphen aan den Rijn

  Leerling 6 VWO heeft bijlessen Duits nodig. De leerling heeft nood aan motivatie en de daarbij horende discipline.

 • Nicholas uit ALPHEN AAN DEN RIJN

  Student 5 HAVO heeft moeite met economie (berekeningen maken).

 • Senne uit Alphen aan den Rijn

  Groepslessen Engels voor 5 of 6 personen. Hun bedrijf specialiseert zich in het testen van technische constructies (kranen, liften) met een specialisatie in de maritieme wereld. De doce… Lees meer

 • Muhterem uit Alphen aan den Rijn

  Leerling 5VWO zoekt bijles wiskunde T. De belangrijkste onderwerpen zijn (natuurlijke) logaritmen en integratie (technieken).

 • Milana uit Alphen aan den Rijn

  Milana is net begonnen aan de Premaster Pedagogische wetenschappen. Ze volgt op dit moment het vak Methodologie. De bedoeling is dat ze introductie en een discussie schrijft voor een ge… Lees meer

 • Margot uit Alphen aan den Rijn

  Margot wil komend jaar in Duitsland werken en is op zoek naar iemand die hem tot volgend jaar september Duitse les kan geven. Zowel zijn schrijfvaardigheid als verbaal communiceren moet… Lees meer

 • Muhterem uit Alphen aan den Rijn

  Muhterem studeert international business 2e jaar op HBO-niveau en de hogeschool van utrecht, Hij heeft nog 1 vak nodig voor de propedeuse: Engelse schrijfvaardigheid. Hij moet een repor… Lees meer

 • Max uit Alphen aan den Rijn

  Max zit in 2 VWO een heeft moeite met formules ("letter rekenen"). Ze gebruiken het boek Getal & Ruimte. Momenteel wordt hoofdstuk 5 afgewerkt. Voor de toetsen zijn hoofdstuk 5 en 7 het… Lees meer

 • Thomas uit Alphen aan den Rijn

  Thomas zit in groep 3 en is 7 jaar oud. Hij heeft wat moeite met lezen en zit nu op avi M 3. De ouders willen graag ondersteuning bij lezen en spelling. Thomas krijgt extra begeleiding … Lees meer

 • Tessa uit Alphen aan den Rijn

  Tessa zit in het laatste jaar van zijn studie Werktuigbouwkunde aan de Hogeschool van Utrecht en wil hierna naar de universiteit om zijn Master te halen. Om dit te kunnen doen, moet hij… Lees meer

 • Sven uit Alphen aan den Rijn

  Sven doet een medische studie en heeft begeleiding nodig bij haar scriptie om de resultaten te verwerken. Ze loopt stage bij een ziekenhuis en heeft prostaatonderzoek gedaan.

 • Esme uit Alphen aan den Rijn

  Esme uit zit nu in de dakpanklas van 3mavo/havo. Volgend jaar zou ze echter willen doorstromen naar 4Havo met het profiel Natuur & Techniek. Daarom wil ze nu graag bijles voor wiskunde.… Lees meer

 • Martijn uit Alphen aan den Rijn

  Martijn zit in het derde leerjaar van vmbo-tl. Hij heeft natuurkunde erbij gekozen en is daar onlangs mee gestart. De eerste toetsen leverden zware onvoldoendes op. De school gebruikt d… Lees meer

 • Wout uit Alphen aan den Rijn

  Student volgt wiskunde A en moet jammer genoeg haar jaar opnieuw doen omdat ze niet geslaagd was voor wiskunde. Ze heeft nood aan heldere uitleg en regelmatige herhaling van de leerstof.

 • Elisa uit Alphen aan den Rijn

  Elisa zit in 4 vmbo en heeft het lastig met wiskunde. Ze heeft het eigenlijk al sinds de basisschool moeilijk met wiskunde en mist duidelijk de basis van wiskunde. Ze wil dit jaar graag… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.