Veelgestelde vragen

Na het aanvragen van informatie op onze website, nemen we contact met je op om je vraag naar bijles of studiebegeleiding in kaart te brengen. Op basis van de educatieve hulpvraag zoeken wij vervolgens een geschikte privébijlesdocent, die wij je vrijblijvend voorstellen. Na jouw goedkeuring neemt de bijlesdocent contact met je op om een eerste afspraak in te plannen en gaan de lessen van start.

Zoek je meer informatie of twijfel je nog of BijlesHuis jou kan helpen? Aarzel dan niet om hier vrijblijvend contact met ons op te nemen. Op die manier komt je vraag automatisch terecht bij je accountmanager. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

BijlesHuis beschikt over geschikte docenten om bijles en studiebegeleiding te bieden aan elke leerling uit de basisschool, het voortgezet onderwijs en de hoger onderwijs. Ook volwassenen kunnen bij ons terecht voor begeleiding op maat. Op basis van jouw hulpvraag gaan wij op zoek naar de beste docent. Of dat nu gaat om leren leren en plannen, een lastig schoolvak of taalondersteuning, we vinden een docent die perfect bij jou past.

Ook zzp'ers en bedrijven kunnen een beroep doen op BijlesHuis; via ons zakelijke luik HelloProf organiseren we taalcursussen en tal van opleidingen op maat voor jezelf of je werknemers. 

BijlesHuis is een platform dat kwalitatieve bijles en studiebegeleiding mogelijk maakt. Begeleidingen vinden thuis en online plaats en dit tegen aantrekkelijke prijzen en de beste service. Ons aanbod is ingedeeld in lespakketten die wij hebben opgesteld op basis van onze ervaring. Vraag hier vrijblijvend informatie aan over bijles en studiebegeleiding bij BijlesHuis.