Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Gerard

Amsterdam

Master / WO, module Masterclass; Managementaccounting en -control, NCOI

Bijles met Gerard

In mijn verleden heb ik enkele jaren parttime aan volwassen onderwijs mogen geven, wat een zeer prettige ervaring was. Ondanks deze prettige ervaring is mijn mening dat de oudere generatie vanuit de praktijk aan de jongere generatie onderricht moet geven. Daarnaast vind ik het werken met jongeren erg leuk zij hebben, zij hebben vaak oorspronkelijke ideeën.

Amsterdam
module Masterclass; Managementaccounting en -control
Master / WO, NCOI

FPM

Amsterdam

PhD, Economie, UvA

Bijles met FPM

Ik vind het net zo leuk om anderen op weg te helpen als om mezelf uit te dagen om na te blijven denken. Ik geef al jaren met veel plezier bijles bij een studiecentrum. Dit doe ik naast regulier werk bij bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van de reishulpverlening. Het liefste geef ik bijles in Amsterdam of omgeving.

Amsterdam
Economie
PhD, UvA

Ramzi

Amsterdam

PhD, M.D., Ph.D. (arts, gepromoveerd onderzoeker), Harvard University

Bijles met Ramzi

Lesgeven is een rode draad geweest door mijn academische loopbaan. Didactisch bezig zijn met studenten geeft mij veel voldoening en is ook onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden als postdoctoraal onderzoeker aan Harvard, waardoor dit werk makkelijk past binnen mijn dagelijkse ritueel. Als geneeskundestudent hielp ik al medestudenten bij het tentamens voorbereiden en las ik scripties en essays door als vriendendienst. Tijdens mijn studie ben ik ook actief geweest als bestuurslid van het onderwijsinstituut om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en heb ik meerdere onderwijskundige congressen bezocht. Na het behalen van mijn doctoraal (drs.) heb ik in afwachting van mijn vertrek naar de Verenigde Staten voor mijn promotieonderzoek ook met veel plezier biologieles gegeven aan het Luzac college. Eenmaal in de VS heb ik tijdens mijn promotieonderzoek tweedejaars geneeskundestudenten begeleid in hun eerste stappen in zelfstandig academisch werken, denken, en schrijven. Momenteel heb ik het genoegen om als beoogd copromotor voor twee PhD-kandidaten op te treden. In mijn huidige baan ben ik zeer flexibel in het indelen van mijn uren en heb ik meer dan genoeg tijd om mijn favoriete aspect van het werk, onderwijs geven, aan andere studenten aan te bieden!

Amsterdam
M.D., Ph.D. (arts, gepromoveerd onderzoeker)
PhD, Harvard University

Mateo

Amsterdam

Master / WO, Rijksuniversiteit

Bijles met Mateo

Het is ideaal om mijn interesses te gebruiken en mensen te motiveren, verder mijn ervaringen aan anderen door te geven. Ik vind het leuk om zelfstandig te werken en om met mensen te werken. Ondertussen kan ik nog blijven leren en mezelf verbeteren.

Amsterdam
Master / WO, Rijksuniversiteit

Ruben

Amsterdam

Bachelor / HBO, Geschiedenis, Universiteit Utrecht

Bijles met Ruben

Ik beschouw mijzelf als een vrij leergierig persoon en mijn studie geschiedenis sluit daar perfect op aan. Ik vind het dan ook erg leuk om mensen iets bij te brengen omdat ik zelf ook heel graag dingen word bijgebracht.

Amsterdam
Geschiedenis
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

Patricia

Amsterdam

Bachelor / HBO, Buenos Aires University

Bijles met Patricia

I am really passionate about the Spanish language and I never get tired of studying literature myself. I am very interested in grammar, vocabulary, pronunciation and syntax. I think that I am very good at teaching because I like to show people that grammar doesn't have to be boring, but can help you express yourself more effectively. I like sharing my knowledge and helping kids get through their high school period. I know it can be difficult in terms of motivation just as much as the studying itself. I hope to share my language with Dutch people while I learn about your culture and language as well.

Amsterdam
Bachelor / HBO, Buenos Aires University

Danielle

Amsterdam

Professioneel / Volwassen, Engels, chr. hogeschool windesheim

Bijles met Danielle

Ik ben een ervaren docent Engels die naast een reguliere baan graag leerlingen helpt met Engels en studievaardigheden. Ik heb veel ervaring als bijlesdocent en studiebegeleider. Tevens is het mijn specialiteit om leerlingen met een speciale ondersteuningsbehoeften te begeleiden (ADHD,Autisme, dyslexie).

Amsterdam
Engels
Professioneel / Volwassen, chr. hogeschool windesheim

Nicholas

Amsterdam

Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Bijles met Nicholas

Wiskunde is mijn passie die ik graag met mijn studenten deel.

Amsterdam
Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Harmen

Amsterdam

Bachelor / HBO, Russische taalverwerving, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Bijles met Harmen

Ik ben een student Russisch aan de Universiteit van Amsterdam en houd mij buiten mijn opleiding ook graag bezig met de taal. Het geven van bijles Russisch is een interessante en leerzame invulling. Ik heb erg veel plezier in het uitleggen van de Russische grammatica.

Amsterdam
Russische taalverwerving
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Thomas

Amsterdam

Master / WO, duitstalige tweejarige master in filosofie, Freie Universität Berlin

Bijles met Thomas

Ik geef bijles, omdat ik het ontzettend leuk vind om de kennis die ik heb opgedaan aan anderen door te geven.

Amsterdam
duitstalige tweejarige master in filosofie
Master / WO, Freie Universität Berlin