Online bijles

Bij BijlesHuis hoef je voor individuele (bij)les je huis niet per se te verlaten. Wij zijn namelijk leading in individuele online bijlessen via een zelf ontwikkeld 1-op-1 leerplatform waarvoor je niets hoeft te downloaden. Daarnaast krijg je nog eens de best mogelijke ondersteuning, want wij werken enkel met gediplomeerde en ervaren docenten. Bovendien biedt het online platform enkele voordelen tegenover bijles aan huis. Zo hoeft niemand zich te verplaatsen én krijg je bijles van de allerbeste docent voor jou; al woont die aan de andere kant van Nederland!

Zelfstandig leerstof verwerken of taken maken is niet altijd evident. Dankzij de online leeromgeving hoef je het niet alleen te doen! Of het nu gaat om hulp bij wiskunde of Frans, ondersteuning bij je scriptie of algemene studiebegeleiding, onze docenten staan je via de online omgeving met raad en daad bij.

Ontdek hoe we jou kunnen helpen en vraag een proefuur aan.

Hoe werkt online bijles?

Deel je scherm met je docent, cobrowse met z’n tweetjes door websites, upload je lesstof en maak samen oefeningen en notities! Bovendien zie en hoor je jouw docent live via de videochat en maak je gebruik van een interactief digitaal schoolbord.

Benieuwd hoe zo’n online (bij)les in zijn werk gaat? Bekijk onderstaand filmpje met enkele demolessen of vraag gewoon een proefuur aan met een van onze ervaren docenten!

Wat heb je nodig voor online bijles?

De online leeromgeving van BijlesHuis werkt volledig in je internetbrowser; je hoeft er niets voor te downloaden!

Benodigdheden voor online bijles: enkel een laptop of tablet met camera en microfoon en uiteraard een goede internetverbinding.

9.2 / 10
door 3628 gebruikers

Registreer je hier

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00