Bijles en studiebegeleiding HBO en WO

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Joery

Oirschot

VWO / Gymnasium

Heerbeeck College Best

N&G/N&T

Bijles met Joery

Ik weet hoe lastig het kan zijn om progressie te boeken in bepaalde vakken. Ik heb heel lang vast gezeten met Wiskunde B tot dat het opeens klikte, ik vind dit een gaaf moment wat ik graag andere mensen ook wil geven.

Oirschot
N&G/N&T
VWO / Gymnasium, Heerbeeck College Best

Puck

Groningen

Bachelor / HBO

Rijksuniversiteit Groningen

Geschiedenis

Bijles met Puck

Ik heb reeds wiskundebijles gegeven en hielp ook af en toe mijn zus bij haar huiswerk. Zelf hou ik erg veel van studeren/leren en deze passie breng ik graag over op anderen. Ook vind ik het leuk om theoretische of ingewikkelde stof op een zo simpel mogelijke manier uit te leggen. Waar ik van geniet, is dat ik iemand kan helpen en de leerervaring van de student kan verbeteren.

Groningen
Geschiedenis
Bachelor / HBO, Rijksuniversiteit Groningen

Edwin

Hoorn

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam

Lerarenopleiding wiskunde 2de Graad

Bijles met Edwin

Ik kwam Bijleshuis tegen op internet omdat ik interesse heb om leerlingen bijles te gaan geven. De voordelen zijn enerzijds de inkomsten maar vooral omdat ik stof inhoudelijk goed wil overbrengen aan gemotiveerde leerlingen. De 1:1 setting, heb ik gemerkt, ligt mij het beste.

Hoorn
Lerarenopleiding wiskunde 2de Graad
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam

Tom

Alkmaar

MAVO / HAVO

PCC Het Lyceum

Havo

Bijles met Tom

Ik vind het sowieso leuk om met kinderen te werken en mensen te helpen. Als ik bij de handbal trainingen zag dat kinderen gingen toepassen wat ik ze had geleerd, gaf me dat een fijn gevoel en wilde ik nog meer mensen beter te worden.

Alkmaar
Havo
MAVO / HAVO, PCC Het Lyceum

Tijmen

Amsterdam

Bachelor / HBO

Tilburg University

Bachelor Theologie

Bijles met Tijmen

Ik geef graag bijles, omdat ik het leuk vind om bij te dragen aan het groei- en leerproces van een kind of tiener. Het besef dat je mag bijdragen aan de intellectuele ontwikkeling van een kind/tiener maakt mij blij. Als vrienden of mijn zusje moeite hadden met hun vak, was ik altijd bereid om samen goed te kijken wat er bij die persoon knelt en hoe dat opgelost moest worden. Vervolgens gingen we er samen mee aan de slag. Ik merk dat dit mij altijd veel voldoening geeft.

Amsterdam
Bachelor Theologie
Bachelor / HBO, Tilburg University

Marloes

Eindhoven

Master / WO

Biomedical Engineering

Bijles met Marloes

Ik ben Marloes en master student Biomedical Engineering aan de TU in Eindhoven. Door het studeren aan een technische universiteit zijn wiskunde en scheikunde mijn sterke punten. Ik heb ervaring in bijles geven op de middelbare school en ik help daarnaast ook studenten op de universiteit als student assistent.

Eindhoven
Biomedical Engineering
Master / WO,

Lidewij

Groningen

PhD

Rijksuniversiteit Groningen

Mensen rechten en bedrijfsvoering

Bijles met Lidewij

Tijdens mijn rol als docent en mentor ben ik er achter gekomen dat ik het erg leuk vind om studenten te inspireren en te helpen in en tijdens hun studies. Ik ben geïnteresseerd in heel veel onderwerpen, en het geeft voldoening om ondersteuning te kunnen bieden zodat studenten weer een stapje verder kunnen.

Groningen
Mensen rechten en bedrijfsvoering
PhD, Rijksuniversiteit Groningen

Stephan

Enschede

VWO / Gymnasium

Comenius College Hilversum

NT & NG

Bijles met Stephan

Blijdschap in resultaten.

Enschede
NT & NG
VWO / Gymnasium, Comenius College Hilversum

Maarten

Waalwijk

PhD

Wageningen Universiteit

Bioinformatica

Bijles met Maarten

Wetenschap is een erg alomvattend beroep, van wetenschap zelf tot lesgeven, maar ook het schrijven van ellenlange onderzoeksvoorstellen en uitvoeren van administratieve taken. Dat laatste is echter niet waarom ik en veel anderen de wetenschap zijn ingegaan. Je kennis doorgeven, en het helpen van anderen, is het leukste onderdeel van de wetenschap. Ik heb nooit specifiek bijles gegeven, maar uiteraard wel veel ervaring met lesgeven van 18 jarige studenten tot masters studenten. BilesHuis heb ik leren kennen via google.

Waalwijk
Bioinformatica
PhD, Wageningen Universiteit

Catherine

Wageningen

Master / WO

Wageningen University & Research

Voeding & Gezondheid

Bijles met Catherine

Ik vind het erg leuk om mensen iets nieuws te leren en ze te inspireren en te motiveren. Door middel van het geven van bijles kan ik gemotiveerde leerlingen geven wat ze nodig hebben.

Wageningen
Voeding & Gezondheid
Master / WO, Wageningen University & Research

Studenten die we al konden helpen

 • Jana uit Breda

  Student HBO Toerisme zoekt scriptiebegeleiding.

 • Charlotte uit Brugge

  Masterstudente Geneeskunde heeft begeleiding nodig bij haar scriptie (thema: tromboses en beweging, deadline: 25 april), o.a. planning opstellen en hulp bij literatuuronderzoek.

 • Mathieu uit Watervliet

  Masterstudente Bestuurskunde en Publiek Management heeft inhoudelijke ondersteuning nodig bij haar scriptie (work-life-balance in Belgische sectoren), en ondersteuning bij de dataverwer… Lees meer

 • Ann uit Olen

  Bachelorstudent Gezinswetenschappen heeft begeleiding nodig bij haar bachelorproef, o.a. probleemstelling formuleren.

 • Jarne uit Maastricht

  De student is bezig met zijn eindscriptie en houdt zich hierbij bezig met kostprijscalculaties voor een dienstverlenend bedrijf. Dit moet in het Engels gebeuren. Eveneens houdt zijn opd… Lees meer

 • Manon uit Putten

  Leuke vaste klus: een familie uit Putten heeft hulp nodig bij Nederlands voor hun zoontje die in groep 4 zit. Ze woonden tot vorig jaar in Italië, maar hij werd wel in het Nederlands op… Lees meer

 • Theo uit Purmerend

  Theo zoekt begeleiding bij het FRM 1 examen, module Kwantitatieve analyse (financial risk management). Hij heeft een Engelstalig boek waarbij hij hulp kan gebruiken.

 • Sophie uit Kortrijk

  Studente 2e bachelor Medical Office Management heeft begeleiding nodig bij Engels.

 • Michael uit Amsterdam

  Deze studente volgt de masteropleiding Onderwijswetenschappen aan de UvA. Dit is een 1-jarige opleiding en ze doet de opleiding verdeeld over 2 jaar. De reden dat ze haar SPSS-kennis … Lees meer

 • Jade uit Amsterdam

  Student pre-master communicatiewetenschappen heeft begeleiding SPSS nodig voor een herkansing. Het gaat om het vak onderzoeken: regressie met moderatie, (co)variantieanalyse, basiskenni… Lees meer

 • Bo uit Deventer

  Een student Psychologie heeft moeite met zijn thesis. Hij loopt vast bij het bewerken en analyseren van databestanden in SPSS. Hij zou hier graag begeleiding voor hebben.

 • Tessa uit Poeldijk

  Student volgt momenteel de lerarenopleiding algemene economie en wil graag begeleiding voor het vak bedrijfsadministratie. Op 19 augustus heeft hij een hertentamen voor dit vak en hij v… Lees meer

 • Vzw uit Waregem

  Leerling uit het 1e middelbaar CLIL-moderne wil ondersteuning bij wiskunde. Het gaat vooral om de inzichtelijke kant van de materie en de toenemende hoeveelheid in vergelijking met het … Lees meer

 • Michelle uit Amsterdam

  Student pre-Master zoekt begeleiding voor begrip van statistiek voor een tentamen over 4 weken.

 • Nicolas uit Rotterdam

  Leerling Bachelor Pedagogische wetenschappen zoekt bijles statistiek.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.