Bijles en studiebegeleiding HBO en WO

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Maarten

Utrecht

Master / WO

Bijles met Maarten

Wat ik mooi vind aan bijles geven is dat je iemand anders kunt helpen. Iedereen heeft wel eens dat ze iets niet snappen en het is fijn dat iemand op zulke momenten hulp kan krijgen en verder kan.

Utrecht
Master / WO,

Xavier

Bingelrade

Bachelor / HBO

Maastricht University

Biomedische Wetenschappen

Bijles met Xavier

Ik vind het ontzettend leuk om leerlingen te zien groeien in de onderdelen die ze lastig vinden. Ik vind het daarnaast ook zelf ontzettend leuk om onderdelen van de vakken te herhalen. Mijn ervaring met lesgeven is dat het altijd een positieve ervaring is, waarbij je iemands wereld net ietsje groter kunt maken.

Bingelrade
Biomedische Wetenschappen
Bachelor / HBO, Maastricht University

Floor

Nijmegen

Bijles met Floor

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind om mijn kennis en kunde over te kunnen brengen. Daarnaast vind ik het prettig om mensen te kunnen helpen met een vak waar ze problemen mee ondervinden.

Nijmegen

Virginia

GOUDA

Bijles met Virginia

Het is van belang dat mensen goed leren en begrijpen. Als je een goede uitleg doet, kunnen mensen het beter begrijpen en kunnen ze makkelijker verder.

GOUDA

Amber

Ommen

Master / WO

Rijksuniversiteit Groningen

Archeologie

Bijles met Amber

Mijn motivatie om bijles te geven heeft te maken met het feit dat iedereen soms hulp nodig heeft. Zelf vond ik het altijd spannend om hulp te vragen, maar ik wil juist andere motiveren om dit wel te doen, omdat je jezelf alleen maar tegenhoudt wanneer je het niet doet. Wanneer ik zelf bijles geef, vind ik het erg leuk om te zien dat de stof meer begrepen wordt. Soms kan het helpen om de stof anders te verwoorden, waardoor dit begrijpelijk wordt. Dit vind ik interessant om uit te vogelen, hoe moet de stof verwoord worden, zodat de leerling het beter begrijpt.

Ommen
Archeologie
Master / WO, Rijksuniversiteit Groningen

Femke

Veghel

VWO / Gymnasium

Zwijsen College Veghel

Bijles met Femke

Ik wil graag zelf les gaan geven op de middelbare school, dus alle ervaring is meegenomen. Ik zie ook heel graag de vooruitgang van mijn leerlingen, zodat ook zij blij kunnen zeggen een goed punt te hebben gehaald op hun toets, wat ze voorheen misschien niet voor mogelijk zagen.

Veghel
VWO / Gymnasium, Zwijsen College Veghel

Edwin

Hoorn

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam

Lerarenopleiding wiskunde 2de Graad

Bijles met Edwin

Ik kwam Bijleshuis tegen op internet omdat ik interesse heb om leerlingen bijles te gaan geven. De voordelen zijn enerzijds de inkomsten maar vooral omdat ik stof inhoudelijk goed wil overbrengen aan gemotiveerde leerlingen. De 1:1 setting, heb ik gemerkt, ligt mij het beste.

Hoorn
Lerarenopleiding wiskunde 2de Graad
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam

Levi

Utrecht

VWO / Gymnasium

Valuascollege

Gymnasium

Bijles met Levi

Het allerleukste aan bijles geven, is het kwartje dat valt na de uitleg. Leerlingen komen vaak met vragen, en als ze het na de uitleg dan snappen, zijn ze super tevreden.

Utrecht
Gymnasium
VWO / Gymnasium, Valuascollege

Tijmen

Maastricht

Bachelor / HBO

University College Maastricht

Liberal Arts and Sciences

Bijles met Tijmen

Ik haal veel plezier uit het lesgeven en ik doe dit dan ook met veel enthousiasme. Ik heb goede ervaringen met lesgeven en ik heb regelmatig positieve feedback gekregen van leerlingen op mijn manier van lesgeven.

Maastricht
Liberal Arts and Sciences
Bachelor / HBO, University College Maastricht

Studenten die we al konden helpen

 • John uit Groningen

  Tweedejaarsstudent International Business (Rijksuniversiteit Groningen) moet International Marketing for IB herkansen (eerstejaarsvak). Het eerste deeltentamen ging niet goed en hij hee… Lees meer

 • Tim uit Amsterdam

  Bachelorstudent (HBO Recht) heeft begeleiding nodig bij Recht, o.a. Europees Recht.

 • Kendra uit Simonshaven

  Kendra zit in groep 8 en heeft veel moeite met rekenen. Ze heeft wat achterstand opgelopen door corona en een docentenwissel op school. In November krijgt ze een eerste advies wat betre… Lees meer

 • Edwin uit Nijmegen

  Student heeft begeleiding nodig bij Bachelorscriptie Notarieel Recht (er is een eerste versie ingeleverd, maar er moet het nodige op de schop). Daarnaast is er hulp nodig bij spelling, … Lees meer

 • Milla uit Varsseveld

  Deze student is een volwassen man die graag hulp krijgt bij Engels. Hij beheerst het 'camping Engels', maar zou graag beter kunnen communiceren in deze taal.

 • Jeroen uit Woerden

  Jonas uit 2 vwo heeft problemen met Frans. Het gaat over het hele vak, van woordjes leren tot grammatica en vaardigheden. Hij weet niet zo goed hoe hij moet studeren en begrijpt de gram… Lees meer

 • Anouk uit Wijk en Aalburg

  Anouk doet een Master Accountancy en kan wat hulp gebruiken bij zijn onderzoeksvoorstel. Het gaat om de inleiding en motivatie (2 pagina's), literatuur en hypothese (3 pagina's) en onde… Lees meer

 • Marlies uit TETERINGEN

  Scholier 6 VWO zoekt begeleiding bij het maken van huiswerkvragen, met name op het gebied van scheikunde, maar indien mogelijk ook bij biologie en Latijn.

 • Marrit uit Amstelveen

  Leerling uit 1VWO volgt tweetalig onderwijs(Nederlands-Engels). Nederlands is niet haar moedertaal en daarom heeft ze het soms nog moeilijk met schrijven en grammatica.

 • Mieke uit Broek in Waterland

  Leerlinge Havo 2 wil graag individuele begeleiding voor begrijpend lezen.

 • Marrit uit Hoorn

  Twee hele jonge kinderen hebben een Franstalige moeder. Zij wil graag dat ze ook Frans leren spreken en begrijpen, maar vindt het moeilijk om hen zelf spelenderwijs 'les' te geven. Daar… Lees meer

 • Yoshi uit Delft

  Een student werktuigbouwkunde uit Delft heeft moeite met Analyse en statica. Hij stopt tijdelijk de opleiding om zich goed voor te bereiden op deze vakken en volgend jaar opnieuw te pro… Lees meer

 • Katrien uit Den Haag

  Een student uit Den Haag (4 vwo) wil bijles voor scheikunde, natuurkunde, wiskunde en aardrijkskunde als voorbereiding op de tentamenweek.

 • Mona uit Oudewater

  54 jarige studente uit Oudewater heeft volgende week een sollicitatiegesprek en wil haar Engels opfrissen. Ze heeft het al lang niet meer gesproken en dus wil ze haar mondelinge communi… Lees meer

 • Hilde uit Utrecht

  Hilde is bezig met het schrijven van een scriptie in het Engels (MBA). Ze heeft veel moeite met de bronvermelding in Harvardstijl. Daar wil ze hulp bij. Ze heeft nu ongeveer de helft va… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.