Bijles en studiebegeleiding HBO en WO

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Rosilde

Beneden-Leeuwen

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

docent Nederlands tweedegraads

Bijles met Rosilde

Naast mijn trainingen zoek ik een aanvulling verspreid in kleine dagdelen over de week. Online kwam ik het BijlesHuis tegen en dat lijkt me een perfecte aanvulling! Wat ik fijn vind aan bijles, is dat je een-op-een de leerling/student kan helpen. Soms gaat er bijvoorbeeld iets mis in de denkstappen (denk bijvoorbeeld aan werkwoordspelling) en dan kan je samen sneller komen tot de juiste stappen.

Beneden-Leeuwen
docent Nederlands tweedegraads
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Isoude

Amsterdam

Master / WO

Vrije universiteit van Amsterdam

Bio-informatica Specialisatie: Systeembiologie

Bijles met Isoude

Ik wil graag bijles gaan geven omdat ik het geweldig vind om kennis over te dragen aan een ander. Ik wil graag wat meer interactie met andere, tijdens een PhD ben je vooral voor jezelf bezig, en ik vond het lesgeven dan extra leuk om te doen.

Amsterdam
Bio-informatica Specialisatie: Systeembiologie
Master / WO, Vrije universiteit van Amsterdam

Sander

Oosterhout

Bachelor / HBO

Avans Hogeschool

Bedrijfseconomie

Bijles met Sander

Al enige jaren ben ik actief in het bedrijfsveld. Maar ik heb gemerkt dat ik het contact met mensen leuker vind dan het werk. Meermaals heb ik processen en procedures moeten uitleggen aan collega's, ik heb gemerkt dat dit mij goed afgaat.

Oosterhout
Bedrijfseconomie
Bachelor / HBO, Avans Hogeschool

Fred

Lochem

Master / WO

Bijles met Fred

Mensen zijn voor mij het middelpunt van mijn werkzaamheden geweest. Verplichtingen, zoals naar school gaan, zijn niet altijd vrijwillig maar kunnen wel leuker gemaakt worden. Samen doen, erkenning van ieders kwaliteiten, ruimte om te ontwikkelen en succes te hebben horen daar voor mij bij. Dus ook doen wat je belooft en afspreekt.

Lochem
Master / WO,

Gabriëlla

Amersfoort

Bachelor / HBO

NHL Stenden Hogeschool

Opleiding tot Leraar Basisonderwijs (PABO)

Bijles met Gabriëlla

Ik heb het altijd geweldig gevonden om anderen iets te leren. Ik vind het mooi om te zien wat het met kinderen doet en hoe ze het overnemen en hun eigen maken. Als leerkracht ben je een belangrijk rolmodel in het leven van een kind en dat vind ik prachtig aan dit beroep. Ik heb het BijlesHuis gevonden door online te zoeken naar bijlesorganisaties. De informatie op de website en ervaringen van anderen spraken mij erg aan!

Amersfoort
Opleiding tot Leraar Basisonderwijs (PABO)
Bachelor / HBO, NHL Stenden Hogeschool

Roos

De Knipe

Professioneel / Volwassen

Laudius

Kindercoach

Bijles met Roos

Ik vind bijles geven erg leuk, omdat je 1 op 1 met een student bezig bent. Ik heb al een aantal jaar bijles gegeven en ik vond dit erg leuk. Daarom wil ik het nu weer oppakken.

De Knipe
Kindercoach
Professioneel / Volwassen, Laudius

Emma

Maastricht

Bachelor / HBO

Zuyd Hogeschool

Fine Arts & Design in Education

Bijles met Emma

Hoi! Ik heb in 2017 mijn VWO afgerond met het profiel C&M, en ben daarna mijn lerarenbevoegdheid gaan halen aan de kunstacademie in Maastricht. Tussendoor ben ik au pair geweest en heb ik huiswerkbegeleiding en bijles gegeven. Daarnaast ben ik docent geweest op middelbare scholen en heb ik lessen verzorgd op zowel HBO als een BSO.

Maastricht
Fine Arts & Design in Education
Bachelor / HBO, Zuyd Hogeschool

Edwin

Hoorn

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam

Lerarenopleiding wiskunde 2de Graad

Bijles met Edwin

Ik kwam Bijleshuis tegen op internet omdat ik interesse heb om leerlingen bijles te gaan geven. De voordelen zijn enerzijds de inkomsten maar vooral omdat ik stof inhoudelijk goed wil overbrengen aan gemotiveerde leerlingen. De 1:1 setting, heb ik gemerkt, ligt mij het beste.

Hoorn
Lerarenopleiding wiskunde 2de Graad
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam

Chris

EDE GLD

Professioneel / Volwassen

Wageningen University and Research

Educatie getuigschrift

Bijles met Chris

Ik ben leergierig, behulpzaam en flexibel. Verder vind ik het leuk om mensen enthousiast te maken voor biologie en ze te laten zien hoe gaaf de natuur is. Voor de klas staan en uitleg geven vond ik erg leuk, vandaar dat ik heb besloten om mij aan te melden voor bijles geven aan anderen.

EDE GLD
Educatie getuigschrift
Professioneel / Volwassen, Wageningen University and Research

Lieke

Nijmegen

MAVO / HAVO

Titus Brandsmalyceum

Bijles met Lieke

Ik studeer aan de pabo en zit op dit moment is het derde leerjaar. Ik heb dus al best wat ervaring met lesgeven aan kinderen.

Nijmegen
MAVO / HAVO, Titus Brandsmalyceum

Studenten die we al konden helpen

 • Sven uit Wilriljk

  Leerling 1e Middelbaar met ADD heeft begeleiding nodig bij Latijn.

 • Djura uit Vorden

  Djura doet een mbo niv. 4 opleiding tot Chemisch analyst en volgt al wiskunde om door te stromen naar het HBO. Dat gaat zeer goed maar omdat alles zelfstudie is zijn er enkele onderwerp… Lees meer

 • Yakup uit Dronten

  Yakup haalt zeer goede cijfers op Frans (7-8) maar ze is zelf niet tevreden. Haar spreek, lees- en luistervaardigheid is zeer goed. Echter verzuimt zij om woordjes te leren of de gramma… Lees meer

 • Bart uit Dinteloord

  Conversatie Spaans zodat volwassen studente over dagelijkse onderwerpen kan praten. Ze begrijpt goed Spaans en kan het lezen, maar terugkletsen is een probleem. Ze heeft al basis lessen… Lees meer

 • B'Elanna uit Nijmegen

  B'elanna zit in haar master in de rechten en wil graag hulp bij het opzetten van haar masterscriptie. (aansprakelijkheidsrecht) Zelf heeft ze nog geen onderwerp, maar wil vooral hulp bi… Lees meer

 • Ingy uit Almelo

  Leerling zoekt begeleiding voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde en Duits om klaar gestoomd te worden voor atheneum.

 • Guy uit Alkmaar

  Student Media, Informatie en Communicatie zoekt begeleiding bij NIMA B. De toets gaat over het boek 'Strategische en operationele marketingplanning - Kernstof B'.

 • Liliana uit Maastricht

  Student HAVO 4 wil bijlessen wiskunde en economie.

 • Daniel uit Nuenen

  Leerling, bijna 9 jaar, groep 5, die speciaal basisonderwijs volgt en ADHD heeft, dreigt nu te blijven zitten, omdat hij met alles achterblijft op school. De school zegt de leerling wel… Lees meer

 • Liliana uit Volendam

  Scholier Havo 4 ervaart vanaf het begin al problemen met scheikunde, maar wil nu aan de slag om het op te gaan halen.

 • Tahri uit Den Haag

  Studente volgt deeltijds de Masteropleiding toegepaste psychologie en heeft daarnaast haar eigen praktijk. Voor de module 'onderzoek' heeft zij ZO SPOEDIG MOGELIJK ondersteuning nodig b… Lees meer

 • Gerben uit Amsterdam

  Tweedejaarsstudente economie en bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam heeft moeite met het eerstejaarsvak Accounting. Ze maakt gebruik van het boek 'What the numbers mean'.

 • Aline uit Schagen

  Leerling VWO 2 uit Schagen ondervindt problemen met grammatica Engels. De leerling kan ook hulp gebruiken voor Frans, maar de focus ligt op Engels. Hij is erg gemotiveerd en wil hulp.

 • Sandra uit Arnhem

  Sandra zit in het 1e jaar Gymnasium en ondervindt bij Frans moeite met de grammatica. Hij heeft binnenkort een toetsenweek en wil zich dus graag goed voorbereiden hierop.

 • Shauni uit Zwolle

  Scholier 3 gymnasium heeft begeleiding nodig bij Latijn en Grieks. Hij heeft op lagere school een klas overgeslagen, is erg slim en is het daardoor niet gewend om om hulp te vragen. Daa… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.