Scriptiebegeleiding op maat

Krijg vandaag nog bijles thesis-scriptiebegeleiding op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

12000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

thesis-scriptiebegeleiding

Susanne

Groningen

Professioneel / Volwassen

Rijksuniversiteit Groningen en Honours College

Sociale Psychologie, PhD

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Susanne

Statistiek is mijn ding! Ik kan je simpel uitleggen hoe Anova werkt en waar regressie goed voor is. Stap voor stap door de normaalverdeling en de t-toetsen. Daar ben ik goed in :D Ik mag graag jou helpen de stof ECHT te begrijpen in plaats van alleen maar dingen uit je hoofd te leren. Dan kun je er namelijk ook echt wat mee. Ik heb in het verleden lesgegeven aan de universiteit. Nu run ik 6 jaar mijn eigen bedrijf als coach en ben ik 5 jaar bijlesdocent bij bijleshuis. Ik weet hoe lastig het is als je leraar gewoon door ratelt en jij de draad al twee sheets geleden kwijt was. Ik kan je er rustig en met humor doorheen lopen. Jij kan prima je statistiek tentamen halen. Je hebt alleen een beetje hulp nodig :D

9,3/10

Groningen
Sociale Psychologie, PhD
Professioneel / Volwassen, Rijksuniversiteit Groningen en Honours College

thesis-scriptiebegeleiding

Marion

Hoeven

Master / WO

Universiteit van Nijmegen (nu Radboud Universiteit)

Engelse taal- en letterkunde

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Marion

Nu ik mijn werk ga afbouwen in verband met pensioen, lijkt het me leuk studenten en leerlingen te helpen met hun Engels, het schrijven van een scriptie (inclusief bronvermelding) etc. Een collega van mijn werk heeft me enthusiast gemaakt voor Bijleshuis.

8,6/10

Hoeven
Engelse taal- en letterkunde
Master / WO, Universiteit van Nijmegen (nu Radboud Universiteit)

thesis-scriptiebegeleiding

M. Rohaa

Groningen

PhD

Rijksuniversiteit Groningen

Evolutionary Ecology

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met M. Rohaa

Na 10 jaar te specialiseren in een heel klein onderzoeksgebied, vind ik het ontzettend leuk om studenten te begeleiden die uit allerlei verschillende achtergronden komen. Het geeft me een kans om me professioneel te verbreden, ervaring op te doen met verschillende onderwijsniveaus en dus uit m'n "ivoren toren" denken te komen, en vooral ook om mijn enorme ervaring met schrijven en analyseren en onderzoeksmethoden in te zetten voor mensen die vast lopen. Het motiveert mij ontzettend wanneer een student het ineens snapt, of wanneer ze inzien dat theoretisch kader nuttig is, en dat goed nadenken echt belangrijk is en ze dat zelf ook echt kunnen. Je ziet een hele wereld voor ze open gaan. Ik heb er ontzettend veel genoegen in om een chaotische, slecht geformuleerde, gammele scriptie in een paar uurtjes weer op het spoor te krijgen, samen met de student, en het mogelijk te maken om toch nog goed af te studeren. Daarnaast vind ik het leuk om mensen vanuit verschillende achtergronden te leren kennen en te ervaren hoe zij denken, werken en functioneren. Via Bijleshuis heb ik inmiddels gewerkt met onderwijzers, verpleegkundigen en ander zorg personeel, horeca personeel, managers, een soldaat, een politieofficier, een gemeentelijk ambtenaar, een medewerker van de minister van Binnenlandse Zaken (BE), en mensen met dyslexie, aggressieve thuis situaties, PDD-NOS, asperger, hoogbegaafdheid, werkende moeders, en meer. Het geeft een ontzettend interessant inzicht in de verschillende kanten van onze maatschappij.

8,9/10

Groningen
Evolutionary Ecology
PhD, Rijksuniversiteit Groningen

thesis-scriptiebegeleiding

Marijke

's-Gravenhage

Master / WO

Universiteit Utrecht

Kunstgeschiedenis en Archeologie

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Marijke

Persoonlijke ontwikkeling, cultuur en verbinding, daar ligt mijn hart. Deze aandachtsgebieden komen samen in mijn werk als coach en cultuurprofessional en als studie- en scriptiebegeleider bij BijlesHuis. Mijn stijl is faciliterend en stimulerend, met als bijzonder aandachtsgebied ontwikkeling van zelfvertrouwen en de unieke kwaliteiten van studenten. Graag bouw ik een constructieve werkrelatie met student op, onder andere door samen te ‘sparren’, waardoor een dynamische interactie ontstaat, opeens ‘het licht’ wordt gezien en we kunnen toewerken naar een goed eindresultaat. Als in dit proces het zelfvertrouwen en inzicht van de student toeneemt geeft dat wederzijds veel voldoening.

's-Gravenhage
Kunstgeschiedenis en Archeologie
Master / WO, Universiteit Utrecht

thesis-scriptiebegeleiding

Hélène

Utrecht

Master / WO

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Onderwijskunde

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Hélène

Met een dubbele master (Ingenieur Industrieel Ontwerpen en Onderwijswetenschappen) geef ik als zelfstandige bijles en Nederlandse les aan volwassenen, tieners en kinderen in Utrecht of online. Daarnaast geef ik coaching, scriptiebegeleiding en studiebegeleiding om zelf te leren plannen, jezelf te monitoren en gemotiveerd blijven om te leren.

8,3/10

Utrecht
Onderwijskunde
Master / WO, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

thesis-scriptiebegeleiding

Jildou

Groningen

Master / WO

NHL

Pedagogiek

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Jildou

Ik heb het Bijleshuis gevonden in mijn zoektocht naar een manier om mijn expertise en vaardigheden op een waardevolle, professionele en digitale manier in te zetten. Het bijdragen aan persoonlijke- en professioneel ontwikkeling van anderen is een grote drijfveer in mijn werk. Kennis delen, perspectieven verkennen, inzichten verzamelen...samen leren, dat is wat mij drijft.

10/10

Groningen
Pedagogiek
Master / WO, NHL

thesis-scriptiebegeleiding

Amira

Bergen op Zoom

Master / WO

Universiteit Antwerpen

toegepaste ingenieurswetenschappen chemie

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Amira

Ik geef graag bijles, omdat ik voldoening vind als ik anderen kan helpen. Met wat hulp en steun kunnen moeilijke dingen gemakkelijk worden en ik geloof dat iedereen die zijn best doet, zal bereiken wat hij/zij wil. Ook al is hier en daar soms bijstand nodig, samen staan we sterker.

Bergen op Zoom
toegepaste ingenieurswetenschappen chemie
Master / WO, Universiteit Antwerpen

thesis-scriptiebegeleiding

Charlotte

Amsterdam

PhD

Universiteit van Oxford

Promotieonderzoek Criminologie

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Charlotte

Bijles geven is voor mij een hele leuke afwisseling met het doen van onderzoek. Ik vind het ontzettend leuk om de vooruitgang te zien tijdens het geven van bijles, om samen te proberen het studeren leuk te maken, en ik heb veel geduld. Wat mij motiveert is om ernaar te streven dat een student boven de stof gaat staan. Daarmee bedoel ik dat we niet gaan zoeken naar trucjes om je examen net te halen, maar naar de onderliggende principes achter de stof (zeker waar het statistiek betreft) zodat je zelf problemen kunt oplossen en niet in de war raakt zodra de vraagstelling een klein beetje afwijkt. Ik doe zelf als PhD student onderzoek naar criminele samenwerkingsverbanden aan de Universiteit van Oxford. Dit jaar verblijf ik in Amsterdam voor veldwerk. Al vanaf de middelbare school heb ik met veel plezier leerlingen begeleid: door bijles in Latijn, Engelse les tijdens het oppassen, het begeleiden van scripties van bachelor studenten, en het geven van een software cursus aan master studenten. Ik heb een MSc in Sociology van de Universiteit van Oxford waar een zeer zware eis werd gesteld aan academische schrijfvaardigheid en onderzoeksmethoden, en een BA van het Amsterdam University College.

9,2/10

Amsterdam
Promotieonderzoek Criminologie
PhD, Universiteit van Oxford

thesis-scriptiebegeleiding

Charlotte

Leiden

Master / WO

Universiteit Leiden

Geneeskunde

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Charlotte

Ik vind het leuk om leerlingen te motiveren (ook als het even tegen zit) en om moeilijke stof behapbaar te maken om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen!

Leiden
Geneeskunde
Master / WO, Universiteit Leiden

Studenten die we al konden helpen

 • Joke uit Den Haag

  Student HBO MBRT (Gezondheidszorg) zoekt hulp voor het schrijven van scriptie. De onderzoeken zijn gedaan, info is binnen, maar de student heeft het lastig met informatie verwerken in d… Lees meer

 • Bart uit Halen

  Masterstudente faculteit Economie en bedrijfswetenschappen (Campus Brussel) heeft scriptiebegeleiding nodig. Ze wenst een tweede lezer voor haar wetenschappelijke paper van +/- 20 pagin… Lees meer

 • Wanda uit Leeuwarden

  Wanda zit momenteel in haar laatste jaar SPH op NHLStenden en moet een scriptie schrijven. Ze struikelt al bij het vinden van een onderwerp en heeft het overzicht niet zo goed meer. Ze … Lees meer

 • Jens uit Stekene

  Bachelorstudente Orthopedagogie heeft scriptiebegeleiding nodig, o.a. verwerken van gegevens.

 • Katrien uit Zwijndrecht

  Katrien volgt de opleiding HRM Management en is bezig met haar scriptie te schrijven. Haar scriptie gaat over de het HR-beleid bij de gemeente Rotterdam. Ze heeft wat moeite met het for… Lees meer

 • Mecit uit Groningen

  Mecit moet binnenkort haar scriptie inleveren en loopt vast bij het invoeren van haar data (de resultaten van vragenlijsten) in SPSS.

 • Marie uit Dronten

  Marie zit het masterjaar van mijn opleiding Rechtsgeleerdheid richting Privaatrecht aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Graag zou ze een tutor willen die een gesprek aangaat met haar… Lees meer

 • Lara uit Utrecht

  Hanne werkt als docent bij BijlesHuis en zoekt nu hulp voor haar dochter Lara. Lara is haar masterscriptie Dramaturgie aan het afronden en heeft te horen gekregen dat haar Engels op zic… Lees meer

 • Albert uit Almere

  Een studente (55+) uit Almere doet een verkorte opleiding verpleegkunde in Amsterdam. Ze wil graag begeleiding in het schrijven van haar opdrachten. Inhoudelijke kennis van het verpleeg… Lees meer

 • Raf uit Tilburg

  Raf studeert economie aan de hogeschool en heeft moeite met haar scriptie. Op 10 december moet haar plan van aanpak af zijn en hier heeft ze nog enkele vragen over. De deadline van haar… Lees meer

 • Lynn uit Zoetermeer

  Lynn is begonnen aan de Master Bedrijfskunde aan de Erasmusuniversiteit Rotterdam. Ze woont zelf in Zoetermeer. Ze spreekt vlot Nederlands, maar het is niet haar eerste taal. Een tijdje… Lees meer

 • Lowie uit Nieuwerkerk aan den IJssel

  Lowie volgt de Master of Science in Real Estate en moet 15 augustus een essay inleveren. Hij heeft al eerder bijles statistiek via BijlesHuis gehad en zoekt nu een docent die hem kan he… Lees meer

 • Nathalie uit Tilburg

  Nathalie zit in het afstudeerjaar docent Muziek (muziekeducatie). Hij schrijft een scriptie over elektronische muziek op een middelbare school. Hij kan niet academisch schrijven en heef… Lees meer

 • Lucille uit Maarssen

  Lucille is door de coronacrisis ontslagen bij haar afstudeerstage waardoor ze opnieuw moet beginnen met haar scriptie. Ze studeer Facility Management aan de Hogeschool Utrecht en haar o… Lees meer

 • Sarah uit Sas van Gent

  Sarah heeft moeite met het schrijven van haar scriptie. Omdat het veel tekst is, raakt ze snel het overzicht kwijt waardoor de teksten onsamenhangend zijn. Ze studeert Social Work aan d… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.