Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijlessen in Dordrecht

Het BijlesHuis biedt je eindelijk een oplossing voor dat geknoei met wiskunde. Of was het nu toch economie? Maakt helemaal niets uit. Voor elk studieprobleem en voor elke onderwijsvorm hebben we de geschikte docent voor jou in Dordrecht. Voor volgende zaken kun je met plezier bij ons terecht:

  • Hulp bij tentamenvoorbereiding
  • Thesisbegeleiding
  • Bijlessen voor specifieke vakken
  • Hulp bij het opstellen van een studiemethode


Bijles op jouw maat

Bepaal zelf waar en wanneer het contactmoment plaatsvindt en de gepaste docent zal zijn of haar expertise inzetten om je te helpen met datgene waarbij jij moeilijkheden ondervindt. Bovendien kiezen we duidelijk voor een individuele aanpak, om er zeker van te zijn dat je de specifieke begeleiding krijgt die je nodig hebt. We zijn sterk van de voordelen van een één-op-één-aanpak overtuigd, aangezien er meer ruimte is voor feedback en de docent zich volledig op één persoon kan focussen.


Bijles zoals jij het wilt

Je kunt zelf bepalen hoe, waar en wanneer je de bijlessen in Dordrecht wilt. Indien een persoonlijk contactmoment niet meteen mogelijk is, beschikken we ook nog over een online leerplatform. We brengen je in contact met de geschikte docent en dan kun je in samenspraak het tijdstip en de locatie voor de lessen vastleggen. 


Zit je nog met vragen of twijfels? Registreer je hier vrijblijvend zodat we je aanvraag persoonlijk kunnen bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Marco

Dordrecht

Bachelor / HBO, Hogeschool Rotterdam (lerarenopleiding Natuurkunde)

Bijles met Marco

Ik wil graag leerlingen (en ouders) persoonlijk begeleiden als bijlescoach. Ik geef 15 jaar les in het VO en MBO. Ik geef (of heb gegeven) de vakken Natuurkunde, Techniek, Wiskunde, Informatiekunde en Werktuigbouwkunde op VO en MBO. Mijn motto is: Lerend werken. met de kernwoorden: onderzoeken, ontdekken, inspireren, repeteren, aanleren en maken.

Dordrecht
Bachelor / HBO, Hogeschool Rotterdam (lerarenopleiding Natuurkunde)

Elvira

Dordrecht

Bachelor / HBO, Driestar Hogeschool

Bijles met Elvira

Het onderwijs heeft mij altijd al aangetrokken. Ik ben dan ook de lerarenopleiding Engels aan het doen. Ik vind het een hele leuke uitdaging om mensen verder te helpen. Verder ben ik heel organisatorisch wat als leraar handig is. Ik heb er zin in!

Dordrecht
Bachelor / HBO, Driestar Hogeschool

Ilona

Dordrecht

None

Bijles met Ilona

Door mijn ervaring in alle groepen van het basisonderwijs weet ik hier veel van. Ik vind het mooi om kinderen / scholieren te helpen bij het onder de knie krijgen van bepaalde vakken en nieuwe stof.

Dordrecht

Renée

Dordrecht

Basisschool

Bijles met Renée

Momenteel volg ik een studie aan de PABO en een studie kinderpsychologie. Het lijkt mij leuk om nog meer bezig te zijn met lesgeven, de leerling vooruit helpen. Nederlands en Biologie waren mijn 2 beste vakken op de havo, maar ving op hoe lastig dit soms kan zijn. Het is mijn passie om leerlingen iets bij te brengen en dat zou ik op deze manier graag bereiken.

Dordrecht
Basisschool

José

Dordrecht

VWO / Gymnasium

Bijles met José

Na de hotelschool afgerond te hebben in 2003 ben een ruim aantal jaar werkzaam geweest in de horeca voordat de overstap naar het onderwijs maakte in 2011. Ik begon een de Hogeschool Utrecht met de Lerarenopleiding Spaans. Propedeuse behaald, maar merkte met het zoeken van slechts de stages dat het uitzicht op het werkveld later niet heel breed zou zijn. Vorig jaar ben ik begonnen aan de deeltijd opleiding Pabo. Het tweede jaar hiervan ben ik reeds ben plezier begonnen. In de horeca heb ik veel leiding gegeven en stagiaires begeleid. Het leren aan anderen is mij altijd heel goed bevallen. Dat is dan ook de grondslag geweest voor de overstap naar het onderwijs. Talen zijn altijd mijn sterke punten geweest en hebben altijd mijn interesse gehad. Ik zou als bijbaan naast mijn studie heel graag de kans krijgen om bijles te geven in de diverse aangegeven gebieden.

Dordrecht
VWO / Gymnasium

Daniela

Dordrecht

None

Bijles met Daniela

Mijn naam is Daniela Altruda en ik ben recentelijk geslaagd van de opleiding Pedagogische Wetenschappen met Orthopedagogiek als masterspecialisatie te Leiden. Toen ik jullie vacature zag was ik gelijk geïnteresseerd en enthousiast. Deze functie spreekt me vooral aan doordat ik werk met kinderen en jongeren erg interessant en uitdagend vind. Ik zou graag aan kinderen en jongeren mijn kennis over willen dragen en hun op een positieve manier willen stimuleren. Tijdens mijn stage heb ik wat ervaring op mogen doen met verschillende doelgroepen en ik zou deze ervaring graag willen uitbreiden. Een belangrijke boodschap die ik heb meegekregen uit de minor en de stages die ik heb gevolgd is dat het als hulpverlener belangrijk is om ouders en kinderen zo min mogelijk te veroordelen voor hun verleden om ze zo goed mogelijk te kunnen helpen. Tijdens het masterjaar van mijn studie heb ik voor negen maanden bij Groos Mentaal Beter Jong stagegelopen. Hierbij heb ik de mogelijkheid gekregen om in aanraking te komen met kinderen en jongeren met verschillende ontwikkelingsproblemen en onder andere angstproblemen, ADHD, autisme, dyslexie en dyscalculie. Ik heb goede organisatievermogens en ik ben netjes in mijn werk. Ondanks dat ik van Italië naar Nederland ben verhuisd, heb ik in één keer mijn vwo-diploma, bachelorsdiploma en masterdiploma behaald dankzij mijn doorzettingsvermogen. Ik heb tot nu toe met veel plezier mijn opleiding en stages gedaan en ik kijk ernaar uit om met hetzelfde enthousiasme aan de slag te gaan. Ik zou met plezier mijn motivatie nog persoonlijk willen toelichten. Voor verdere informatie verwijs ik u naar mijn cv, die kunt u vinden in de bijlage van de email. Ik hoop snel van u te horen. Met vriendelijke groet, Daniela Altruda

Dordrecht

Annelies

Dordrecht

None

Bijles met Annelies

Ik ben graag met Italiaans bezig en vind het leuk mijn kennis te delen. Daarbij is het fijn nieuwe dingen te bedenken, die het leren gemakkelijker en/of leuker maken én tevens effectief zijn bij het aanleren van de taal. Ik geniet ook van elke geboekte vooruitgang en een groeiend zelfvertrouwen van de leerlingen

Dordrecht

Niels

Dordrecht

None

Bijles met Niels

- Leren dingen over te dragen - Geld verdienen

Dordrecht

Ward

Dordrecht

None

Bijles met Ward

Ik heb al jaren ervaring in het geven van bijles, onder andere met mijn eigen bijlesbureau dat zich enkel focust op het toelatingsexamen arts/tandarts in België. Ik vind het erg leuk scholieren en studenten te helpen, heb dit altijd met plezier gedaan en zou dit graag willen doorzetten.

Dordrecht

Henk

Dordrecht

Master / WO, Gestudeerd aan de Leidse Universiteit.

Bijles met Henk

Met het geven van (bij)lessen zoek ik het contact met mensen in de vorm van kennis- en ervaringsoverdracht. Ik richt mij op het onderwijs geven in: Inleiding Recht. Ik verwijs naar mijn CV. Ik heb veel praktische ervaring opgedaan in het Bankwezen, met name in de Kredietverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren, waarbij ook veel juridische aspecten spelen. De mix van recht en economie/bankwezen heeft mij altijd gefascineerd. Ik hanteer een brede scope met oog voor praktische toepassingsmogelijkheden.

Dordrecht
Nederlands recht (ondernemingsrecht uitgebreid + keuzevak bedrijfseconomie)
Master / WO, Gestudeerd aan de Leidse Universiteit.