Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Anna

Dordrecht

Bachelor / HBO, Psychologie, Erasmus Universiteit

Bijles met Anna

Ik ben in Amerika opgegroeid met Engels als mijn moedertal. Met mijn ervaring in Engels vind ik het erg leuk om andere mensen te hulpen.

Dordrecht
Psychologie
Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit

Marco

Dordrecht

Bachelor / HBO, Hogeschool Rotterdam (lerarenopleiding Natuurkunde)

Bijles met Marco

Ik wil graag leerlingen (en ouders) persoonlijk begeleiden als bijlescoach. Ik geef 15 jaar les in het VO en MBO. Ik geef (of heb gegeven) de vakken Natuurkunde, Techniek, Wiskunde, Informatiekunde en Werktuigbouwkunde op VO en MBO. Mijn motto is: Lerend werken. met de kernwoorden: onderzoeken, ontdekken, inspireren, repeteren, aanleren en maken.

Dordrecht
Bachelor / HBO, Hogeschool Rotterdam (lerarenopleiding Natuurkunde)

Elvira

Dordrecht

Bachelor / HBO, Driestar Hogeschool

Bijles met Elvira

Het onderwijs heeft mij altijd al aangetrokken. Ik ben dan ook de lerarenopleiding Engels aan het doen. Ik vind het een hele leuke uitdaging om mensen verder te helpen. Verder ben ik heel organisatorisch wat als leraar handig is. Ik heb er zin in!

Dordrecht
Bachelor / HBO, Driestar Hogeschool

Anna

Dordrecht

Master / WO, Rechtsgeleerdheid, Universiteit van Tilburg

Bijles met Anna

Het onderwijs heeft mij altijd al aangetrokken. Ik ben dan ook de lerarenopleiding Engels aan het doen. Ik vind het een hele leuke uitdaging om mensen verder te helpen. Verder ben ik heel organisatorisch wat als leraar handig is. Ik heb er zin in!

Dordrecht
Rechtsgeleerdheid
Master / WO, Universiteit van Tilburg

Andre

Dordrecht

Bachelor / HBO, Post-bachelor controller

Bijles met Andre

Het lijkt mij leuk om in een jonge en dynamische organisatie terecht te kome, waar je veel erkenning en voldoening krijgt voor je inzet. Ik verwacht dat een persoonlijke relatie mij gemotiveerd en scherp houdt. Als kers op de taart ontvang je daar ook nog eens een mooie vergoeding voor.

Dordrecht
Post-bachelor controller
Bachelor / HBO,

Mitchell

Alblasserdam

Bijles met Mitchell

Ik geef mijn passie voor Spaans door aan mijn studenten. Tijdens mijn MBO opleiding Toerisme & Recreatie en tijdens mijn huidige opleiding International Business & Languages volgde en volg ik Spaanse les. Ook deed ik stages in Mallorca, Valencia en Lanzarote om de taal te oefenen. Op dit moment volg ik les op C1 niveau. Ik help naast mijn vrienden en klasgenoten ook individuele studenten Spaans. Dat is altijd met succes!

Alblasserdam

Marleen

Hendrik-Ido-Ambacht

Bachelor / HBO, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Avans hogeschool

Bijles met Marleen

Ik wil graag iets meer doen met mijn Spaans. Ik vind het me leuk om beginners te helpen en zo bezig te blijven met het Spaans. Je moet je talenten altijd goed benutten!

Hendrik-Ido-Ambacht
Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
Bachelor / HBO, Avans hogeschool

Daniela

Dordrecht

Bijles met Daniela

Mijn naam is Daniela en ik ben recentelijk geslaagd voor de opleiding Pedagogische Wetenschappen met Orthopedagogiek als masterspecialisatie te Leiden. Bijles geven spreekt me aan omdat ik werken met kinderen en jongeren erg interessant en uitdagend vind. Ik zou graag aan kinderen en jongeren mijn kennis over willen dragen en hen op een positieve manier willen stimuleren. Tijdens mijn stage heb ik ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen en ik wil deze ervaring graag uitbreiden. Een belangrijke boodschap die ik heb meegekregen uit de minor en de stages die ik heb gevolgd is dat het als hulpverlener belangrijk is om ouders en kinderen zo min mogelijk te veroordelen voor hun verleden om ze zo goed mogelijk te kunnen helpen. Tijdens het masterjaar van mijn studie heb ik voor negen maanden bij Groos Mentaal Beter Jong stagegelopen. Hierbij heb ik de mogelijkheid gekregen om in aanraking te komen met kinderen en jongeren met verschillende ontwikkelingsproblemen en onder andere angstproblemen, ADHD, autisme, dyslexie en dyscalculie. Ik heb goede organisatievermogens en ik ben netjes in mijn werk. Ondanks dat ik van Italië naar Nederland ben verhuisd, heb ik in één keer mijn vwo-diploma, bachelordiploma en masterdiploma behaald dankzij mijn doorzettingsvermogen. Ik heb tot nu toe met veel plezier mijn opleiding en stages gedaan en ik ga met hetzelfde enthousiasme aan de slag bij mijn bijlessen.

Dordrecht

Annelies

Dordrecht

Bijles met Annelies

Ik ben graag met Italiaans bezig en vind het leuk mijn kennis te delen. Daarbij is het fijn nieuwe dingen te bedenken, die het leren gemakkelijker en leuker maken en tevens effectief zijn bij het aanleren van de taal. Ik geniet ook van elke geboekte vooruitgang en een groeiend zelfvertrouwen van de leerlingen.

Dordrecht

Henk

Dordrecht

Master / WO, Nederlands recht (ondernemingsrecht uitgebreid + keuzevak bedrijfseconomie), Gestudeerd aan de Leidse Universiteit.

Bijles met Henk

Met het geven van bijles zoek ik het contact op met mensen in de vorm van kennis- en ervaringsoverdracht. Ik richt mij tot het vak recht omdat ik veel praktische ervaring heb opgedaan in het bankwezen, met name in de kredietverlening waarbij veel juridische aspecten spelen. De mix van recht en economie/bankwezen heeft mij altijd gefascineerd. Ik hanteer een brede scope met oog voor praktische toepassingsmogelijkheden.

Dordrecht
Nederlands recht (ondernemingsrecht uitgebreid + keuzevak bedrijfseconomie)
Master / WO, Gestudeerd aan de Leidse Universiteit.