Bijles Geschiedenis in Dordrecht

Krijg vandaag nog bijles geschiedenis op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

geschiedenis

Annechien

Moordrecht

Bachelor / HBO

Bijles geschiedenis met Annechien

Ik hou ervan om kwartjes te zien vallen. Ik laat jullie zelf nadenken en daar ben ik goed in. Indien jullie met geschiedenis vastlopen, dan kom ik jullie helpen. Voor Engels, Nederlands, biologie en aardrijkskunde ook, maar geschiedenis is echt mijn ding. Tutor gerelateerde vraag? Probeer mij maar eens te stoppen.

Moordrecht
Bachelor / HBO,

geschiedenis

Umeu

Rotterdam

Bachelor / HBO

Erasmus Universiteit Rotterdam

Filosofie

Bijles geschiedenis met Umeu

Goed onderwijs is erg belangrijk. Soms heeft iemand echter net even wat meer aandacht nodig. Ik kan die extra aandacht geven.

Rotterdam
Filosofie
Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit Rotterdam

geschiedenis

Noorie

Rotterdam

Bachelor / HBO

Hogeschool Rotterdam

Lerarenopleiding Engels

Bijles geschiedenis met Noorie

Het is iets moois om iemand te kunnen helpen met het bereiken van hun persoonlijke doel en schoolcarriere. Soms komt het voor dat er een steuntje in de rug nodig is, of net dat zetje voor een bepaald vak om erin te slagen en een beter cijfer voor dat ene moeilijke vak te halen. Samen met de leerling identificeer ik het probleem, en met een gepersonaliseerde aanpak werk ik systematisch met de bijlesleering aan het versterken en aankweken van de benodigde kennis en vaardigheden.

Rotterdam
Lerarenopleiding Engels
Bachelor / HBO, Hogeschool Rotterdam

geschiedenis

Alex

Rotterdam

Master / WO

Universiteit Leiden

Geschiedenis

Bijles geschiedenis met Alex

Geschiedenis is mijn passie. Altijd al geweest. Om kinderen die hiermee moeite hebben te helpen lijkt mij een fantastische uitdaging. Zeker het schrijven van essays of een thesis is geen sinecure. Tijdens mijn studie geschiedenis heb ik geleerd hoe goed te schrijven en hoe je informatie moet vergaren, en vooral het onderwerp niet te breed te trekken dat men het overzicht kwijtraakt. Momenteel schrijf ik artikelen voor het Haags 5 Mei Comité en geef advies voor debatten waarbij leerlingen van vmbo- en basisonderwijs betrokken worden. Bijles geeft mij de kans om te doen wat ik heel graag doe: kinderen helpen om extra kennis te vergaren en te laten zien dat geschiedenis helemaal niet moeilijk of saai hoeft te zijn!

Rotterdam
Geschiedenis
Master / WO, Universiteit Leiden

geschiedenis

Jeffrey

Rotterdam

Bachelor / HBO

Universiteit Leiden

Bijles geschiedenis met Jeffrey

Zelf wil ik graag leraar Engels worden en het geven van bijles staat mij toe ervaring op te doen met zowel de meest voorkomende problemen met de lesstof als met het oplossen van deze problemen.. Naast afdoende kennis van de Engelse taal kan ik ook tot zeker een vwo-5 niveau wiskunde bijles geven.

Rotterdam
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

geschiedenis

Loes

Made

Bijles geschiedenis met Loes

Ik ben eerstegraads docent Maatschappijleer. Mijn hart ligt in het onderwijs en bijles geven is een leuke manier om individueler contact te hebben met leerlingen/studenten en ze verder te helpen in hun onderwijsloopbaan. Ik weet dat mijn kwaliteiten, interesses en ervaring in deze functie goed tot hun recht komen.

Made

geschiedenis

Nanna

Ouderkerk aan den IJssel

Bachelor / HBO

Hogeschool Rotterdam PABO

PABO

Bijles geschiedenis met Nanna

Ik volg de opleiding PABO op de Hogeschool Rotterdam. Dit is de opleiding tot basisschoollerares. Ik vind het dus erg leuk om les te geven en met kinderen bezig te zijn. De vaardigheden die ik op mijn opleiding leer, kan ik goed toepassen in het geven van (individuele) bijles.

Ouderkerk aan den IJssel
PABO
Bachelor / HBO, Hogeschool Rotterdam PABO

geschiedenis

Fleur

Rotterdam

Bijles geschiedenis met Fleur

Omdat ik geschiedenis een extreem interessant vak vind, wil ik ondanks dat ik ben gestopt het te studeren, nog steeds actief zijn met verschillende historische aspecten. Daarom lijkt het me leuk om scholieren enthousiast bijles te kunnen geven in dit zeer interessante vak. Als geen ander weet ik dat vakken die jongeren niet liggen heel lastig kan zijn. Ook ik zelf heb bijles gehad in bijvoorbeeld wiskunde en economie. Met behulp van een bijlesleraar heb ik de vakkan uiteindelijk wel gehaald.

Rotterdam

geschiedenis

Jan-Willem

Hendrik-Ido-Ambacht

VWO / Gymnasium

Bijles geschiedenis met Jan-Willem

Bijles geven is leuk! Het geeft me namelijk voldoening om u en uw kind op zo'n manier te helpen! Dat ik hierin succesvol ben, blijkt uit het feit dat ik een leerling met ADHD begeleid heb voor Engels. Ook heb ik een VWO-leerling begeleid tijdens zijn examenjaar Frans.

Hendrik-Ido-Ambacht
VWO / Gymnasium,

geschiedenis

Elise

Papendrecht

Bijles geschiedenis met Elise

Als vierdejaarsstudente aan de Pabo ben ik op de hoogte van de theorie rondom onderwijs en heb ik ervaring met lesgeven in de praktijk. Tijdens de verlengde instructie van een les wil ik ieder kind de gewenste begeleiding op maat bieden. Op een enthousiaste en gestructureerde manier ga ik met het kind op zoek naar een strategie die het best bij hem of haar past en waardoor het persoonlijke doel kan worden behaald.

Papendrecht

Populaire bijlesaanvragen

wat kost bijles, bijles Dordrecht aan huis, examentrainer Geschiedenis Dordrecht, huiswerkbegeleiding Dordrecht, Geschiedenis bijles regio Dordrecht, bijles Dordrecht, bijles in engels, tutor, bijles zomervakantie