Bijles Frans in Dordrecht

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Frans

Deborah

Rotterdam

Bachelor / HBO

Rijksuniversiteit Groningen

BSc. International Business

Bijles Frans met Deborah

Ik vind het een erg leuke uitdaging om studenten te helpen met hun studie! En dan vooral om vooruitgang te boeken en om te zien dat er resultaten worden behaald. Uit mijn ervaring met bijles weet ik dat iedere student anders leert en dat het belangrijk is om daar goed over te communiceren.

9/10

Rotterdam
BSc. International Business
Bachelor / HBO, Rijksuniversiteit Groningen

Frans

Kelly

Breda

Professioneel / Volwassen

VMBO TL - 2007

Bijles Frans met Kelly

Het lijkt me heel leuk om de opgedane kennis van Frans te kunnen delen. In mijn huidige werk heb ik deels te maken met deze taal en ik probeer dit met een thuisstudie nog extra bij te houden. In mijn tienerjaren heb ik bijna 4 jaar in Frankrijk gewoond met mijn ouders.

Breda
VMBO TL - 2007
Professioneel / Volwassen,

Frans

Bryan

Rotterdam

Master / WO

University of London

Politicologie

Bijles Frans met Bryan

Bij het lesgeven hou ik van het menselijk contact en wil ik op een dynamische en creative manier iets nieuws aanleren. Ik geef nu zo'n 5 jaar al les, en het ligt me zeer goed :)

Rotterdam
Politicologie
Master / WO, University of London

Frans

Nanna

Ouderkerk aan den IJssel

Bachelor / HBO

Hogeschool Rotterdam PABO

PABO

Bijles Frans met Nanna

Ik volg de opleiding PABO op de Hogeschool Rotterdam. Dit is de opleiding tot basisschoollerares. Ik vind het dus erg leuk om les te geven en met kinderen bezig te zijn. De vaardigheden die ik op mijn opleiding leer, kan ik goed toepassen in het geven van (individuele) bijles.

Ouderkerk aan den IJssel
PABO
Bachelor / HBO, Hogeschool Rotterdam PABO

Frans

Kaat

Rotterdam

Bijles Frans met Kaat

Kennis overdragen is mijn passie: ik vind lesgeven leuk om te doen en bovendien zeer leerzaam voor iedereen in het proces. Ik ben cum laude geslaagd, volg een opleiding voor docent Frans, en heb een grote affiniteit met lesgeven. Ook kom ik tijdens mijn stage elke dag met de doelgroep in contact, hierdoor krijg ik de kans de theorie van het lesgeven direct toe te passen in de praktijk. Daarnaast motiveert het samenwerkingsverband van leraar en leerling mij, we werken samen om het doel te behalen.

Rotterdam

Frans

Henri

Rotterdam

Bachelor / HBO

Erasmus Universiteit Rotterdam (Erasmus School of Economics)

Economie & Bedrijfseconomie

Bijles Frans met Henri

Tijdens het vwo heb ik veel kennis opgedaan bij een groot scala aan vakken. Deze kennis wil ik graag doorgeven, want ik heb altijd goede cijfers gehaald en gun dit anderen ook. In het vak Frans was ik een uitblinker op school, want daarvoor was mijn eindcijfer een 8,4. Mijn eindlijst bestaat uit allemaal 7's en 8-en. Ik heb ervaring met het geven van bijles. Dat gecombineerd met de mooie cijfers heeft er bij mij toe geleid, dat ik bijles geef om zoveel mogelijk mensen tot hulp te mogen zijn bij het halen van hun diploma.

Rotterdam
Economie & Bedrijfseconomie
Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit Rotterdam (Erasmus School of Economics)

Frans

Jan-Willem

Hendrik-Ido-Ambacht

VWO / Gymnasium

Bijles Frans met Jan-Willem

Bijles geven is leuk! Het geeft me namelijk voldoening om u en uw kind op zo'n manier te helpen! Dat ik hierin succesvol ben, blijkt uit het feit dat ik een leerling met ADHD begeleid heb voor Engels. Ook heb ik een VWO-leerling begeleid tijdens zijn examenjaar Frans.

Hendrik-Ido-Ambacht
VWO / Gymnasium,

Frans

Trecy

Zwijndrecht

VWO / Gymnasium

Johan de Witt-gymnasium

Natuur en Gezondheid/ Natuur en Techniek

Bijles Frans met Trecy

De kunst om bepaalde informatie over te brengen aan een bepaalde doelgroep, zodat het het best begrepen kan worden is een eigenschap die in elke baan cruciaal is om een goede werkgever/nemer te zijn en ik wil me daar graag in vervaardigen. Daarnaast heb ik zelf bijles gevolgd voor één vak op de middelbare school en mijn ervaring ermee was erg goed; ik zag mijn resultaten na een paar lessen enorm toenemen. Ik hoop dezelfde positieve invloed te hebben op andere leerlingen.

Zwijndrecht
Natuur en Gezondheid/ Natuur en Techniek
VWO / Gymnasium, Johan de Witt-gymnasium

Frans

Petra

Dordrecht

Bachelor / HBO

Bijles Frans met Petra

Petra is een topdocente met de lerarenopleiding Frans (universiteit Utrecht) + Dyslexiecoach + Kindercoach achter de rug. Ze is al 18 jaarf ull-time docent Frans en dyslexiecoach, vooral voor de leeftijd 12-16 jaar. Daarnaast begeleidt ze kinderen en jongeren met weinig zelfvertrouwen, (faal)angst, hooggevoeligheid en problemen met leren en plannen.

Dordrecht
Bachelor / HBO,

Frans

Elise

Papendrecht

Bijles Frans met Elise

Als vierdejaarsstudente aan de Pabo ben ik op de hoogte van de theorie rondom onderwijs en heb ik ervaring met lesgeven in de praktijk. Tijdens de verlengde instructie van een les wil ik ieder kind de gewenste begeleiding op maat bieden. Op een enthousiaste en gestructureerde manier ga ik met het kind op zoek naar een strategie die het best bij hem of haar past en waardoor het persoonlijke doel kan worden behaald.

Papendrecht

Studenten die we al konden helpen

 • Martine uit Nieuwerkerken

  Leerling 5e middelbaar (Economie-Talen) heeft begeleiding nodig bij Frans, in het kader van een herexamen eind augustus.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Populaire bijlesaanvragen

kosten bijles, bijles Dordrecht, huiswerkbegeleiding Dordrecht, studiebegeleiding bij Frans in de buurt van Dordrecht, bijles Frans Dordrecht, Frans bijles regio Dordrecht, bijles talen, tutor, prive bijles