Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding in Haarlem

Als je bijles en studiebegeleiding in Haarlem nodig hebt, dan kun jij je wenden tot het BijlesHuis. Via het BijlesHuis verkrijg je individuele trajectbegeleiding voor je bijles bij een bekwame docent. Bovendien zijn onze ervaren docenten veelal zelf afkomstig uit Haarlem en kennen zij het onderwijs in de stad dus door en door.

Individuele bijles of groeps bijles voor alle vakken in Haarlem

Dankzij onze grote database aan gedreven docenten voorziet het BijlesHuis bijlessen op maat van ieder vak (bijv. geschiedenis of Duits). Daarnaast krijg je bij het BijlesHuis ook de mogelijkheid om te kiezen hoe je studiebegeleiding gegeven wordt:

  • Bijles in een groep
  • Zoek een kleine groep bij elkaar en krijg korting van 40-50%.

  • Individuele bijles
  • Uitgebreide, persoonlijke begeleiding en een één-op-één aanpak.

Bijles voor iedere scholier en student

Is slagen voor dat ene vak onmogelijk? Kun je niet alleen studeren? Dan staat het BijlesHuis voor je paraat met bijles en studiebegeleiding voor vmbo, mavo, havo, atheneum, gymnasium, hogeschool  en universiteit. Doe een beroep op het BijlesHuis als je behoefte hebt aan o.a. huiswerkbegeleidinginhoudelijke studiebegeleiding, hulp bij toetsen of proefwerken, begeleiding bij het verwerken van grote pakketten leerstof en scriptiebegeleiding.


Is er nog iets dat je wilt weten? Registreer je hier vrijblijvend zodat we je aanvraag persoonlijk kunnen bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Henriet

Haarlem

Professioneel / Volwassen, Open Universiteit; Marketing A

Bijles met Henriet

Ik wil graag bijles geven naast mijn werkzaamheden als zelfstandig agent voor Nederlandse designmerken in Frankrijk. Voorheen woonde ik in Frankrijk, nu sinds kort weer in Nederland. Het liefst zou ik daarom verder gaan met mijn opgedane kennis van de Franse taal, vooral omdat ik dagelijks communiceer in het Frans en ik het leuk vindt anderen hierover enthousiast wil maken dmv het meegeven van een stukje achtergrond over de cultuur, het ontstaan van bepaalde taalkundige gebruiken en hoe de Fransen met elkaar communiceren. Daarnaast sta ik ook open voor algemene huiswerkplanning en studiebegeleiding omdat ik zelf gestructureerd werk, veel zelfdiscipline heb en goed in schema's functioneer. Wellicht kan ik anderen hiermee helpen. Ervaring hierin heb ik o.a. met mijn dochter die 2 jaar op de middelbare school zit, maar ook door mijn werkervaring.

Haarlem
Professioneel / Volwassen, Open Universiteit; Marketing A

Jeroen

Haarlem

Master / WO, VU Amsterdam

Bijles met Jeroen

Ik heb jaren ervaring als Business Analist. Gedurende deze periode heb ik ver gevorderde excel ervaring opgedaan. Ik heb gemerkt dat ik voldoening haal uit het uitleggen van excel vraagstukken.

Haarlem
Master / WO, VU Amsterdam

Bodine

Haarlem

None

Bijles met Bodine

Hierbij laat ik weten geïnteresseerd te zijn in de vacature ‘Bijlesdocent studiebegeleiding filosofie'. Vorig jaar heb ik mijn Masterdiploma Wijsbegeerte behaald en nu volg ik de Master Lerarenopleiding bij het ICLON en loop ik stage bij Het Stedelijk Gymnasium in Haarlem. Hier woon ik lessen filosofie bij (klassen 4, 5 en 6), maar geef ik zelf ook les aan de hand van eigen ontwikkeld lesmateriaal. Eerder heb ik een korte periode stage gelopen bij Het Gymnasium Felisenum in Velsen-Zuid. Door deze werkzaamheden en andere activiteiten heb ik ervaring met het lesgeven van groepen en individuele leerlingen. Verder heb ik ervaring met het maken van lessen, het geven van huiswerk, het maken en nakijken van toetsen en het becijferen hiervan. Ik heb er zin in om mijn huidige activiteiten te combineren met het geven van bijlessen in filosofie. Ik vind het leuk om kennis op jongeren over te brengen en hen vaardigheden aan te leren. Soms heeft een leerling net dat duwtje in de rug nodig of een net iets andere aanpak. Ik doe dit op een motiverende, educatieve en ook leuke manier. Verder vind ik het belangrijk om jongeren met filosofie een kritische denkhouding aan te leren. In een veranderende samenleving wordt het steeds belangrijker ook zelf na te denken. Bovendien zijn de kennis en vaardigheden die je bij het vak filosofie leert vakoverstijgend. Ook hieraan besteed ik ruim aandacht. Ook beschik ik over de vaardigheid om studenten te begeleiden bij het schrijven van hun scriptie: van het kiezen van een onderwerp tot het eindproduct. Ik verwacht met mijn opleiding, werkervaring en mijn persoonlijke eigenschappen een goede en professionele bijdrage te kunnen leveren aan uw team. Als bijlage voeg ik mijn C.V. bij. Uw reactie zie ik graag met belangstelling tegemoet. Uiteraard ben ik bereid mijn verzoek in een persoonlijk gesprek met u nader toe te lichten.

Haarlem

Linsey

Haarlem

None

Bijles met Linsey

Niet alleen heb ik een bachelor in Engelse Taal en cultuur afgerond, maar ook begin ik dit jaar met de lerarenopleiding Engels aan de VU in Amsterdam. Ik heb in 2014 ook lesgegeven aan leerlingen en dit beviel mij erg goed, zo goed dat ik ook besloten heb om de docentenopleiding te volgen. Ik ben geduldig en ik ben erg nieuwsgierig naar waar het probleem precies ligt, en deze dan op een goede manier op te lossen. Ik vind het fijn om school makkelijker te maken voor leerlingen, omdat ik zelf in het verleden ook geholpen ben bij Wiskunde en het hierdoor begrijpelijker voor mij werd.

Haarlem

Lorena

Haarlem

None

Bijles met Lorena

I am have been a tutor for several years as a primary teacher, and currently I am working as a Spanish tutor, but I would like to ontinue doing it the next year for sure, and if it could be possible in Haarlem or around, where I currently live. Is always motivator see how your pupils learn the lenguage and to appreciate how at first thay just could say ''hola , como estas?'' and ending having deeper and longer convertation with them. I can also prepare DELE exams and I have full availability

Haarlem

Danielle

Haarlem

Professioneel / Volwassen, chr. hogeschool windesheim

Bijles met Danielle

Ik ben een ervaren docent Engels en wil graag bijles geven omdat ik naast mijn reguliere baan graag leerlingen begeleid met Engels en studievaardigheden. Ik heb ruime ervaring als bijlesdocent/ studiebegeleider bij een gerenommeerd instituut voor studiebegeleiding. tevens is het mijn specialiteit om leerlingen met een speciale ondersteuningsbehoefte te begeleiden. (ADHD,AUTISME,DYSLEXIE etc.)Ook heb ik ruime ervaring in het geven van examentraining.

Haarlem
Engels
Professioneel / Volwassen, chr. hogeschool windesheim

Caroline

Haarlem

Master / WO, Universiteit Antwerpen

Bijles met Caroline

Ik ben een enorm gemotiveerde 23-jarige, oorspronkelijk uit België en nu wonende in Haarlem. Ik vind het geweldig om kennis over te dragen. Om studenten van alle leeftijden te helpen met groeien. Niet enkel op het vak waarin ze zich inschrijven, maar ook in alle vaardigheden die bij studeren komen kijken zoals stiptheid en positief omgaan met feedback.

Haarlem
Master / WO, Universiteit Antwerpen

Don

Haarlem

Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam

Bijles met Don

Ik heb bijna mijn bachelor geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en heb daarnaast ook nog driekwart jaar de bachelor religiewetenschappen gedaan. Ook ben ik erg goed in Nederlands. Ik heb altijd goede methoden van leren gehanteerd, waardoor ik altijd op een interactieve en plezierige manier leer en ook dingen beter kan onthouden. Dit wil ik graag overbrengen aan mensen die moeite hebben met de vakken waarin ik bijles kan geven. Veel kinderen of scholieren vinden vooral geschiedenis erg saai, en dat kan het ook zeker zijn. Het ligt aan de manier waarop je met de informatie omgaat. Daarnaast wil ik misschien later het onderwijs in en is dit een goede manier om een eerste keer kennis te maken met het begeleiden en onderwijzen van leerlingen.

Haarlem
Geschiedenis
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam

Gerko

Haarlem

Master / WO, Vrije Universiteit

Bijles met Gerko

De combinatie van onderwijs en zelf dingen ontwikkelen is mij altijd goed bevallen. Ik vind het leuk om me zelf te scherpen, maar ook om daarin leerlingen mee te nemen. Verrassend vaak gebeurt dat op hetzelfde moment. De mythologie en grammatica van Latijn en Grieks hebben me altijd geboeid en ik heb leerlingen op twee scholen er als docent in mee mogen nemen. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in filosofie en levensbeschouwing, onderwerpen die zowel als vak op zich als in de vorm van aanvulling op andere vakken veel extra's geven aan leerlingen. Om mijzelf te blijven scherpen en uitdagen, en datzelfde te doen met leerlingen, ben ik graag actief als bijlesdocent.

Haarlem
master
Master / WO, Vrije Universiteit

sunbel

Haarlem

Bachelor / HBO, De Haagse Hogeschool

Bijles met sunbel

Ik vind les geven heel leuk en ga heel erg goed om met kinderen en studenten die op middlebare school zijn. Ik heb eerder al studenten van mijn vorige school bijles gegeven dus heb ik heel goed ervaring.

Haarlem
Bachelor / HBO, De Haagse Hogeschool