Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Elke

Haarlem

VWO / Gymnasium, cursussen v.begeleiding v.pers. met beperking, grieks,spaans, HAVO en Bankvakopleiding (Duitsland)

Bijles met Elke

Mijn interesse werd gewekt doordat mijn dochter met een opleiding pedagogiek gaat beginnen. Op school was ik altijd graag bezig met mijn Duitse opdrachten tijdens de les en hielp mijn dochters graag met hun huiswerk. Ik werk graag met mensen, jong en oud. Door het werk van de laatste jaren weet ik dat ik zeer geduldig kan zijn.

Haarlem
cursussen v.begeleiding v.pers. met beperking, grieks,spaans
VWO / Gymnasium, HAVO en Bankvakopleiding (Duitsland)

Karen

Haarlem

Professioneel / Volwassen, certificaat docent NT2

Bijles met Karen

Ik maak anderen graag vertrouwd met (de Franse) taal en cultuur. Daarbij ben ik graag getuige van het groeiproces van een ander. Bovendien vind ik het zelf ontzettend leuk om met (de Franse) taal bezig te zijn.

Haarlem
certificaat docent NT2
Professioneel / Volwassen,

Henriet

Haarlem

Professioneel / Volwassen, Open Universiteit; Marketing A

Bijles met Henriet

Ik wil graag bijles geven naast mijn werkzaamheden als zelfstandig agent voor Nederlandse designmerken in Frankrijk. Voorheen woonde ik in Frankrijk, nu sinds kort weer in Nederland. Het liefst zou ik daarom verder gaan met mijn opgedane kennis van de Franse taal, vooral omdat ik dagelijks communiceer in het Frans en ik het leuk vindt anderen hierover enthousiast wil maken dmv het meegeven van een stukje achtergrond over de cultuur, het ontstaan van bepaalde taalkundige gebruiken en hoe de Fransen met elkaar communiceren. Daarnaast sta ik ook open voor algemene huiswerkplanning en studiebegeleiding omdat ik zelf gestructureerd werk, veel zelfdiscipline heb en goed in schema's functioneer. Wellicht kan ik anderen hiermee helpen. Ervaring hierin heb ik o.a. met mijn dochter die 2 jaar op de middelbare school zit, maar ook door mijn werkervaring.

Haarlem
Professioneel / Volwassen, Open Universiteit; Marketing A

Bodine

Haarlem

Bijles met Bodine

Vorig jaar heb ik mijn Masterdiploma Wijsbegeerte behaald en nu volg ik de Master Lerarenopleiding bij het ICLON en loop ik stage in Haarlem. Hier woon ik lessen filosofie bij (klassen 4, 5 en 6), maar geef ik zelf ook les aan de hand van eigen ontwikkeld lesmateriaal. Eerder heb ik een korte periode stage gelopen in Velsen-Zuid. Door deze werkzaamheden en andere activiteiten heb ik ervaring met het lesgeven van groepen en individuele leerlingen. Verder heb ik ervaring met het maken van lessen, het geven van huiswerk, het maken en nakijken van toetsen en het becijferen hiervan. Ik heb er zin in om mijn huidige activiteiten te combineren met het geven van bijlessen in filosofie. Ik vind het leuk om kennis op jongeren over te brengen en hen vaardigheden aan te leren. Soms heeft een leerling net dat duwtje in de rug nodig of een net iets andere aanpak. Ik doe dit op een motiverende, educatieve en ook leuke manier. Verder vind ik het belangrijk om jongeren met filosofie een kritische denkhouding aan te leren. In een veranderende samenleving wordt het steeds belangrijker ook zelf na te denken. Bovendien zijn de kennis en vaardigheden die je bij het vak filosofie leert vakoverstijgend. Ook hieraan besteed ik ruim aandacht. Ook beschik ik over de vaardigheid om studenten te begeleiden bij het schrijven van hun scriptie: van het kiezen van een onderwerp tot het eindproduct. Ik kan met mijn opleiding, werkervaring en mijn persoonlijke eigenschappen bijlessen op niveau organiseren.

Haarlem

Linsey

Haarlem

Bijles met Linsey

Niet alleen heb ik een bachelor in Engelse Taal en cultuur afgerond, maar ook begin ik dit jaar met de lerarenopleiding Engels aan de VU in Amsterdam. Ik heb in 2014 ook lesgegeven aan leerlingen en dit beviel mij erg goed, zo goed dat ik ook besloten heb om de docentenopleiding te volgen. Ik ben geduldig en ik ben erg nieuwsgierig naar waar het probleem precies ligt, en deze dan op een goede manier op te lossen. Ik vind het fijn om school makkelijker te maken voor leerlingen, omdat ik zelf in het verleden ook geholpen ben bij wiskunde en het hierdoor begrijpelijker voor mij werd.

Haarlem

Danielle

Haarlem

Professioneel / Volwassen, Engels, chr. hogeschool windesheim

Bijles met Danielle

Ik ben een ervaren docent Engels die naast een reguliere baan graag leerlingen helpt met Engels en studievaardigheden. Ik heb veel ervaring als bijlesdocent en studiebegeleider. Tevens is het mijn specialiteit om leerlingen met een speciale ondersteuningsbehoeften te begeleiden (ADHD,Autisme, dyslexie).

Haarlem
Engels
Professioneel / Volwassen, chr. hogeschool windesheim

Caroline

Haarlem

Master / WO, Universiteit Antwerpen

Bijles met Caroline

Ik ben een enorm gemotiveerde 23-jarige, oorspronkelijk uit België en nu wonende in Haarlem. Ik vind het geweldig om kennis over te dragen. Om studenten van alle leeftijden te helpen met groeien. Niet enkel op het vak waarin ze zich inschrijven, maar ook in alle vaardigheden die bij studeren komen kijken zoals stiptheid en positief omgaan met feedback.

Haarlem
Master / WO, Universiteit Antwerpen

Don

Haarlem

Bachelor / HBO, Geschiedenis, Universiteit van Amsterdam

Bijles met Don

Ik heb bijna mijn bachelor geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en heb daarnaast ook nog driekwart jaar de bachelor religiewetenschappen gedaan. Ook ben ik erg goed in Nederlands. Ik heb altijd goede methoden van leren gehanteerd, waardoor ik altijd op een interactieve en plezierige manier leer en ook dingen beter kan onthouden. Dit wil ik graag overbrengen aan mensen die moeite hebben met de vakken waarin ik bijles kan geven. Veel kinderen of scholieren vinden vooral geschiedenis erg saai, en dat kan het ook zijn. Het ligt aan de manier waarop je met de informatie omgaat. Daarnaast wil ik later het onderwijs in en is dit een goede manier om ervaring op te doen met het begeleiden en onderwijzen van leerlingen.

Haarlem
Geschiedenis
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam

Gerko

Haarlem

Master / WO, master, Vrije Universiteit

Bijles met Gerko

De combinatie van onderwijs en zelf dingen ontwikkelen is mij altijd goed bevallen. Ik vind het leuk om mijn kennis aan te scherpen, maar ook om daarin leerlingen mee te nemen. Verrassend vaak gebeurt dat op hetzelfde moment. De mythologie en grammatica van Latijn en Grieks hebben me altijd geboeid en ik heb leerlingen op twee scholen er als docent in mee mogen nemen. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in filosofie en levensbeschouwing, onderwerpen die zowel als vak op zich als in de vorm van aanvulling op andere vakken veel extra's geven aan leerlingen. Om mijzelf te blijven aanscherpen en uitdagen, en datzelfde te doen met leerlingen, ben ik graag actief als bijlesdocent.

Haarlem
master
Master / WO, Vrije Universiteit

Tom

Haarlem

Master / WO, Universiteit Leiden

Bijles met Tom

Graag geef ik bijles in rechtsgeleerdheid en scriptiebegeleiding.

Haarlem
Master / WO, Universiteit Leiden