Bijles in Haarlem

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Fedde

Haarlem

Master / WO

TU Delft

Civiele Techniek, Civiele Bouwkunde, Oud-Bouwkundige

Bijles met Fedde

Inmiddels 7 jaar bijles aan VMBO-T, Havo en Vwo leerlingen van 1 t/m eindexamen op gebied van Wiskunde A en B, Natuurkunde en Scheikunde. Examentraining wiskunde B voor Havo en VWO.

9/10

Haarlem
Civiele Techniek, Civiele Bouwkunde, Oud-Bouwkundige
Master / WO, TU Delft

Charles

Amsterdam

Master / WO

Universiteit van Amsterdam

Mariene Geologie

Bijles met Charles

Het is een uitdaging om goede resultaten te behalen door mijn bijles. Meestal lukt dit en het geeft mij voldoening als ik de leerling en de ouders daarmee blij maak.

9,2/10

Amsterdam
Mariene Geologie
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

Max

Amsterdam

Master / WO

VU/UvA

Natuur- en Sterrenkunde

Bijles met Max

Max heeft al enkele jaren ervaring als programmeur binnen webdevelopment en als fullstack developer. Op het moment studeert hij Natuur- en Sterrenkunde aan de universiteit in Amsterdam.

8,5/10

Amsterdam
Natuur- en Sterrenkunde
Master / WO, VU/UvA

Alexander

Amsterdam

Master / WO

UVA

Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler

Bijles met Alexander

Alexander is een aangename, spontane en ervaren polyglot met een achtergrond in het bedrijfsleven. Hij heeft zich nu toegelegd op fulltime lesgeven. Alexander heeft een Master in Linguistics en ervaring met vertalingen en voiceovers. Hij heeft in verschillende landen vijf verschillende talen gedoceerd.

8,7/10

Amsterdam
Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler
Master / WO, UVA

Anouk

Haarlem

Bachelor / HBO

HU Amersfoot. Voorheen Hogeschool de Horst in Driebergen

Culturele Maatschappelijke Vorming

Bijles met Anouk

Onderwijs zit in mijn DNA. Hoewel ik als enige van mijn ouderlijk gezien niet actief voor de klas sta, is het wel altijd een wezenlijk onderdeel van mijn werk geweest. Ik begeleid projecten en opleidingen (momenteel Event Producer in Adam). Voorheen organiseerde ik voorstellingen met studenten. Nu ondersteun ik de docenten bij de organisatie van een hele opleiding. Als bijlesdocent heb je aan mij een gedreven motivator met geduld. Iets wat ik normaal gesproken totaal niet heb, maar wel als ik iemand iets mag en kan leren en verder kan brengen. Door mijn ervaring in de zorg ben ik in staat om goed naar de persoon te kijken en mijn stijl aan te passen op de student. Ik zal altijd zoeken naar de manier waarop iemand het beste leert en daar mijn stijl op aanpassen. Ik hou kennisoverdracht en ik hou er van mensen te zien groeien en bloeien. Ik ben er van overtuigd dat de wereld er mooier van wordt. Natuurlijk zit hem dat ook op het sociale vlak, maar ook dat groeit als je meer begrijpt van de wereld om je heen. Voorheen stond ik actief voor de klas en begeleidde ik studenten.

10/10

Haarlem
Culturele Maatschappelijke Vorming
Bachelor / HBO, HU Amersfoot. Voorheen Hogeschool de Horst in Driebergen

Hung

Amsterdam

Master / WO

Vrije Universiteit

Bijles met Hung

Ik geef al jarenlang bijles en ik help graag mensen verder op alle niveaus. Studenten sturen me meestal digitaal lesstof en opgaven of toetsen. Ik bestudeer het van te voren (en kom zo nu en dan ook nieuwe dingen tegen) en dan help ik en leg ik het uit met eigen voorbeelden.

8,3/10

Amsterdam
Master / WO, Vrije Universiteit

Jamie

Amsterdam

Bachelor / HBO

UvA

Psychobiologie (& Psychologie) - Universitair

Bijles met Jamie

Ik help anderen graag met behulp van de kennis die ik tijdens mijn studie heb opgedaan.

Amsterdam
Psychobiologie (& Psychologie) - Universitair
Bachelor / HBO, UvA

Anita

Amsterdam

Master / WO

Bijles met Anita

Ik vind het geweldig om met jongeren te werken en hen te helpen 'eruit te halen wat erin zit'. Daarbij vind ik lesgeven het leukste wat er is en leer ik zelf ook heel graag - bijvoorbeeld van jongeren! Het vak Nederlands blijkt vaak een struikelblok en ik maak die hobbel met veel plezier hanteerbaar en begrijpelijk.

10/10

Amsterdam
Master / WO,

Charlotte

Amsterdam

PhD

Universiteit van Oxford

Promotieonderzoek Criminologie

Bijles met Charlotte

Bijles geven is voor mij een hele leuke afwisseling met het doen van onderzoek. Ik vind het ontzettend leuk om de vooruitgang te zien tijdens het geven van bijles, om samen te proberen het studeren leuk te maken, en ik heb veel geduld. Wat mij motiveert is om ernaar te streven dat een student boven de stof gaat staan. Daarmee bedoel ik dat we niet gaan zoeken naar trucjes om je examen net te halen, maar naar de onderliggende principes achter de stof (zeker waar het statistiek betreft) zodat je zelf problemen kunt oplossen en niet in de war raakt zodra de vraagstelling een klein beetje afwijkt. Ik doe zelf als PhD student onderzoek naar criminele samenwerkingsverbanden aan de Universiteit van Oxford. Dit jaar verblijf ik in Amsterdam voor veldwerk. Al vanaf de middelbare school heb ik met veel plezier leerlingen begeleid: door bijles in Latijn, Engelse les tijdens het oppassen, het begeleiden van scripties van bachelor studenten, en het geven van een software cursus aan master studenten. Ik heb een MSc in Sociology van de Universiteit van Oxford waar een zeer zware eis werd gesteld aan academische schrijfvaardigheid en onderzoeksmethoden, en een BA van het Amsterdam University College.

9,2/10

Amsterdam
Promotieonderzoek Criminologie
PhD, Universiteit van Oxford

Yvonne

Haarlem

Master / WO

Bijles met Yvonne

Yvonne doet momenteel nog een opleiding tot beëdigd tolk Frans. Ze studeerde Franse taal & cultuur in Frankrijk, deed daarna de pabo en heeft ook een bachelordiploma European Studies, waar ze als Minor Engels deed. Yvonne is een echte polyglot en geeft bijles Nederlands, Frans, Engels & Duits.

9/10

Haarlem
Master / WO,

Studenten die we al konden helpen

 • Ezo uit Haarlem

  HBO2-student Business Studies heeft begeleiding nodig bij Engels. Hij heeft P nog steeds niet behaald door de grammaticatoets Engels, en wil hierbij graag hulp. Hij heeft de opgegeven o… Lees meer

 • Wendy uit Haarlem

  Leerling derde jaar VMBO zoekt begeleiding voor Engels. Zowel voor spreken, grammatica en begrijpend lezen.

 • Floore uit Haarlem

  Leerling 3 VMBO zoekt begeleiding voor wiskunde.

 • Lucas uit Haarlem

  Leerling MBO 4 Ondernemer & Detailhandel zoekt bijles voor ondernemingsrecht, financiële vakken en recht.

 • Thomas uit Haarlem

  WO-student Criminologie zoekt begeleiding bij het maken van een logistische regressieanalyse in SPSS.

 • Zaid uit Haarlem

  Leerling zoekt begeleiding Frans op MAVO 1 niveau.

 • Gaëtane uit Haarlem

  Leerling VWO 1 zoekt bijles Latijn.

 • Koen uit HAARLEM

  Hoger opgeleid getrouwd stel uit Zuid Afrika spreekt al goed Nederlands, maar wil graag de puntjes op de i zetten wat betreft grammatica, spelling en stijl.

 • An uit Haarlem

  Student 4 HAVO zoekt een bijlesdocent voor economie.

 • Eva uit Haarlem

  Sanne zit in 2 vwo Rudolf Steiner. Tot op heden heeft zij nog geen onvoldoende gehaald voor wiskunde, toch voelt zij zich onzeker en heeft moeite met de aangeboden stof. Om hiaten in de… Lees meer

 • Jens uit Haarlem

  Jens moet een pakkende tekst schrijven in het Nederlands voor een marketingopdracht voor op de website van een vereniging van diëtisten. Ze is Italiaanse. Haar Nederlands is heel erg … Lees meer

 • Caitlin uit Haarlem

  Caitlin gaat naar groep 4 en heeft ondersteuning nodig bij taal en rekenen. Het lezen/Nederlandse taal en verhaaltjessommen vindt ze ook lastig. Daar valt eigenlijk onder: redactiesomme… Lees meer

 • Elio uit Haarlem

  Twee broers die samen de opleiding Informatica volgen aan de hogeschool hebben moeite met #C. De basis is er maar programma's schrijven is moeilijk. Ze zijn op zoek naar een docent die … Lees meer

 • Natalie uit Haarlem

  Natalie is 60 en wil graag Engels leren. Het is vooral als hobby bedoeld en omdat hij vaak Engelstalige mensen tegenkomt op vakantie en zo, en hij wil ermee kunnen praten. Een gesprek v… Lees meer

 • Tije & Niek uit Haarlem

  Een jongen uit 5vwo heeft bijles nodig voor wiskunde B. Hij is vorig jaar overgegaan met een 6, en heeft het nu moeilijk met differentiaties en zo.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.