Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding in Apeldoorn gezocht?

Als je studeert aan de universiteit of de hogeschool, in de omgeving werkt of woont en bijles en studiebegeleiding op locatie nodig hebt, dan kan het BijlesHuis jou helpen. Jouw consulent vindt voor jouw bijles de juiste match in onze ruime databank aan deskundige docenten. Deze docenten zijn bovendien  meestal afgestudeerd aan het onderwijs in Apeldoorn, en zijn daardoor uitermate geschikt om de plaatselijke problemen aan te pakken.


Bijles voor alle vakken

De docenten van het BijlesHuis zijn ervaren in een hele reeks vakken van wiskunde tot Duits. Zelfs voor een specifiek vak vind je bij het BijlesHuis dus de gepaste docent. Bovendien laat het BijlesHuis je ook kiezen hoe jij je studiebegeleiding volgt:

  • Bij jou thuis
  • Via ons online leerplatform
  • Op een locatie naar keuze
  • Momenten dat jou het beste uitkomt


Studiebegeleiding voor ieder niveau

Is specifieke oefeningen zelfstandig oplossen een probleem? Wil je liever geen achterstand oplopen voor bepaalde vakken? Dan kan het BijlesHuis je helpen met bijles en studiebegeleiding voor alle vormen van voortgezet en hoger onderwijs. Bovendien geven de docenten van het BijlesHuis ook tentamenvoorbereiding, examenbegeleiding en scriptiebegeleiding.Geen student meer maar wil je toch graag Spaans leren of handiger worden met Microsoft? Geen probleem, je kunt bij ons ook terecht voor bijlessen in volwassen onderwijs!


Als je nog vragen of twijfels hebt dan kun je ons hier vrijblijvend contacteren voor bijkomende informatie over bijles en studiebegeleiding in Apeldoorn.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Nesrin

Apeldoorn

VMBO / MBO, International Tourism & Leisure Management

Bijles met Nesrin

Ik heb het altijd al leuk gevonden om (bij)les te geven, en ik presenteer ook graag. Ik vind het super om mensen te helpen.

Apeldoorn
MBO NIV 4
VMBO / MBO, International Tourism & Leisure Management

Sana

Apeldoorn

Bachelor / HBO, Rsgnov epe

Bijles met Sana

Ik houd van mijn vak en ik wil graag leerlingen helpen! Ook wil ik graag mijn eigen kennis blijven ontwikkelen!

Apeldoorn
Bachelor / HBO, Rsgnov epe

Daniëlla

Apeldoorn

Bachelor / HBO, Stichting de Nederlandse Fotovakschool

Bijles met Daniëlla

Ik vind het leuk om te helpen en dingen uit te leggen. Ik heb veel affiniteit met de vakken Photoshop en Engels. Ik volg de opleiding HBO Toegepaste Fotografie & Beeldcommunicatie, dus dit zijn twee dingen die vaak terug komen in de opleiding. Daarnaast zijn ze ook beiden een hobby van mij. Photoshop gebruik ik vaak in mijn vrije tijd om foto's te retoucheren of surrealistische effecten tot stand te brengen, zoals levitatie. In mijn vrije tijd lees ik alleen in het Engels, omdat ik dit zelf een mooie taal vind die ik altijd beter wil leren kennen. Om deze redenen denk ik dat ik heel geschikt ben om bijles te geven in deze twee vakken.

Apeldoorn
Bachelor / HBO, Stichting de Nederlandse Fotovakschool

Beau

Apeldoorn

VWO / Gymnasium, Vrije Universiteit Amsterdam

Bijles met Beau

Ik wil graag bijles geven omdat ik in mijn middelbare schooltijd altijd al vrijwillig bijles gaf aan de lagere klassen. Dit deed ik puur omdat ik het leuk vond en mensen er erg mee geholpen heb

Apeldoorn
Criminologie
VWO / Gymnasium, Vrije Universiteit Amsterdam

Mirjam

Apeldoorn

None

Bijles met Mirjam

Ik werk parttime in het basisonderwijs en wil het bijles geven (wat ik ook tijdens mijn opleiding heb gedaan) weer oppakken nu ik in Apeldoorn woon.

Apeldoorn

Anton

Apeldoorn

None

Bijles met Anton

Hallo Ik heb eigenlijk altijd een voorliefde gehad voor Wiskunde. Misschien genetisch, aangezien mijn vader wiskunde heeft gestudeerd. Maar ik heb het altijd met veel plezier gedaan. Op het moment ben ik op zoek naar een baan en lijkt het me eigenlijk heel leuk om wiskunde bijles te geven. Ik heb vroeger ook vaak bijles gegeven aan familie of medestudenten en heb dit altijd erg leuk gevonden. Op dit moment ben ik mijn wiskunde kennis ook weer helemaal aan het bijspijkeren en daar geniet ik ook erg van. De belangrijkste reden eigenlijk om bijles te geven is heel simpel: het lijkt me gewoon erg leuk! Groet, Anton Beerda

Apeldoorn

Suad

Apeldoorn

None

Bijles met Suad

Nu ik een aantal jaar verder ben met mijn studie Media Kunst Design en Architectuur, heb ik mij afgevraagd wat ik eigenlijk het meeste mis aan mijn middelbare schooltijd. Ik ben er achter gekomen dat ik de vakken Latijn en Natuurkunde ongelofelijk heb gemist. Ik zou het een zonde vinden mijn kennis onbenut te laten, aangezien ik nu een studie doe die niets met deze taal te maken heeft.

Apeldoorn

Elcin

Apeldoorn

None

Bijles met Elcin

Omdat ik goed om kan gaan met kinderen en hen graag wat wil leren. Ik ben goed in economie en wil graag bijles geven aan basisschoolniveau.

Apeldoorn

Fatuma

Apeldoorn

VWO / Gymnasium, Roc aventus VAVO

Bijles met Fatuma

Op uw website zag ik dat ik me kon registeren om bijles te geven aan scholieren op het middelbare school. Allereerst zou ik mezelf graag voor willen stellen, ik heet Fatuma Muhumed en ik ben 18 jaar oud. Op dit moment studeer ik aan het VAVO op het ROC aventus en ik ben van plan om volgend jaar aan de HAN mondzorgkunde te gaan studeren. Ik zou hier graag willen werken omdat het me allereerst heel erg leuk lijkt om jongeren te gaan begeleiden in het vak Engels. Het feit dat ik graag mensen help, komt goed uit in dit functie omdat ik geweldig vindt als ik zie dat mensen vooruitgang boeken door ze simpelweg om weg te gaan helpen. Ik ben een sociaal persoon, ik kan goed initiatief nemen en ik kan goed met mensen omgaan. Ik ben er van overtuigd dat mijn kwaliteiten, verantwoordelijkheidsgevoel uw bedrijf kan versterken. Graag zou ik deze brief in een persoonlijk gesprek toelichten. Hoogachtend, Fatuma Muhumed

Apeldoorn
Havo 5
VWO / Gymnasium, Roc aventus VAVO

Mere

Apeldoorn

MAVO / HAVO

Bijles met Mere

Ik wil mij graag specialiseren in het begeleiden van kleine groepen en/of 1-op-1 begeleiding geven. Ook wil ik mijn vakkennis onderhouden. Met het actief uitvoeren van deze baan, verwacht ik dat ik mijn specialisatie actueel houd. Ik krijg een voldaan gevoel.

Apeldoorn
VMBO-BB/KB
MAVO / HAVO