Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Nikki

Arnhem

Bachelor / HBO, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Hogeschool Utrecht locatie Amersfoort

Bijles met Nikki

Ik wil graag bijles geven omdat ik het erg leuk vind om kinderen en jongeren te helpen! Ik geef sinds september bijles bij verschillende kennissen thuis en het bevalt me erg goed. Ik ben geduldig en ben creatief in het verzinnen van oplossingen. Ik krijg er veel energie van om bijles te geven.

Arnhem
Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht locatie Amersfoort

Marianne

Arnhem

MAVO / HAVO, Docent Engels HBO, Hogeschool van Utrecht

Bijles met Marianne

Ik wil graag bijles geven omdat ik 1 op 1 met een leerling dieper op de stof kan ingaan en kan zien of hij of zij het snapt. Omdat ik 2 dagen per week voor de klas sta, heb ik veel ervaring met groepen, maar toch vind ik het ook erg fijn om 1 op 1 meer ervaring op te doen. Op deze manier kan je makkelijker stof op verschillende manieren aanbieden totdat de leerling het snapt.

Arnhem
Docent Engels HBO
MAVO / HAVO, Hogeschool van Utrecht

Caroline

Arnhem

Bachelor / HBO, Leraar Duits 2e graads, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Bijles met Caroline

Ik wil graag bijles geven omdat ik 1 op 1 met een leerling dieper op de stof kan ingaan en kan zien of hij of zij het snapt. Omdat ik 2 dagen per week voor de klas sta, heb ik veel ervaring met groepen, maar toch vind ik het ook erg fijn om 1 op 1 meer ervaring op te doen. Op deze manier kan je makkelijker stof op verschillende manieren aanbieden totdat de leerling het snapt.

Arnhem
Leraar Duits 2e graads
Bachelor / HBO, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Julia

Arnhem

Bachelor / HBO, Business Administration, Bern University of Applied Science

Bijles met Julia

As I recently came to the Netherlands I learned how beneficial it is to speak different languages. It not only helped me to quickly find an occupation in the international business market but it also conducted to my day to day life. Since I am helping my dutch girlfriend to learn German. I realized how much pleasure it gave me to share knowledge and to contribute to someones progress. Teaching others also always means learning more and even though german is my mother tongue I am convinced to gain valuable expertise as a tutor and as a person. Therefore it would be my pleasure to receive the opportunity to teach, to motivate and to share my enthusiasm for languages. I am looking forward to hearing from you. Kind regards Julia Andrea Graf

Arnhem
Business Administration
Bachelor / HBO, Bern University of Applied Science

Saskia

Arnhem

Bijles met Saskia

Ik wil graag het vak Duits onderwijzen, omdat Duits mijn moedertaal is. Ik vind het leuk om leerlingen over de Duitse taal enthousiast te maken en om aan hun uitspraak en taalgebruik te werken. Omdat ik in de afgelopen vijf jaar Nederlands heb leren spreken, weet ik heel goed hoe het is om een tweede taal te leren die erg op je moedertaal lijkt, maar toch een stuk anders is. Onlangs heb ik mijn Master Psychologie, richting Human Factors & Engineering Psychology, aan de Universiteit Twente afgerond.

Arnhem

Wieger

Arnhem

Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

Bijles met Wieger

Ik doe momenteel de docentenopleiding richting aardrijkskunde, en tijdens mij stageperiodes kwam ik erachter dat ik lesgeven maar ook het individueel begeleiden van leerlingen ontzettend leuk vind. Vooral tijdens het individueel begeleiden van de leerling kan ik me echt bezig houden met het individu, en rustig experimenteren met verschillende manieren van uitleg. Afgezien van mijn positieve ervaring met het individueel begeleiden van leerlingen ben ik altijd al in het bezit geweest van een buitengewone fascinatie voor natuur en alle processen die de wereld gekneed hebben tot wat het nu is. Hierdoor acht ik mezelf ook competent om leerlingen te begeleiden die hulp nodig hebben met het vak biologie.

Arnhem
Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

Marleen

Duiven

Bijles met Marleen

Ik zou graag bijles willen geven, omdat ik met veel plezier kinderen/jongeren wil en kan coachen/begeleiden om hun doel(en) te behalen en graag mijn kennis wil overdragen.

Duiven

Evi

Arnhem

Bachelor / HBO, HBO-ICT, HAN Nijmegen

Bijles met Evi

Op de middelbare school heb ik bijles gegeven aan een basisschool leerling. Ik vond dit heel leuk. Ik heb op de middelbare school en nu op het HBO ook regelmatig bijles gegeven aan studenten die een beetje hulp nodig hadden. Door deze ervaring wil ik graag docent worden op het HBO als ik klaar ben met mijn studie.

Arnhem
HBO-ICT
Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

Maaike

Arnhem

Bijles met Maaike

Ik doe dit jaar de kopopleiding docent Levensbeschouwing. Ik vind het erg leuk om les te geven en wil hier graag mijn ervaring in uitbreiden. Ik vind het mooi om kinderen en jongeren iets te kunnen leren en verder te helpen. Het moment dat je op hun gezicht ziet dat ze iets snappen, is prachtig. Ik vind het contact met hen leuk en vind het een uitdaging om te zoeken naar manieren om lesstof op een interessante manier over te brengen.

Arnhem

Jip

Arnhem

Bachelor / HBO, 3e jaar toegepaste taalkunde, Universiteit Antwerpen

Bijles met Jip

Momenteel studeer ik Toegepaste Taalkunde aan de Universiteit Antwerpen, met als taalvakken Nederlands, Engels en Chinees. Ik heb in het verleden al leerlingen op de middelbare school geholpen met studeren en dit beviel me zeer goed.

Arnhem
3e jaar toegepaste taalkunde
Bachelor / HBO, Universiteit Antwerpen