Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding in Arnhem gezocht?

Als je studeert aan de universiteit of hogeschool, in de omgeving werkt of woont en bijles en studiebegeleiding op locatie nodig hebt, dan kan het BijlesHuis jou helpen. Jouw consulent vindt voor jouw bijles de juiste match in onze ruime databank aan deskundige docenten. Deze docenten zijn bovendien  meestal afgestudeerd aan het onderwijs in Arnhem, en zijn daardoor uitermate geschikt om de plaatselijke problemen aan te pakken.


Overal en voor ieder vak studiebegeleiding

Of je het nu moeilijk hebt met Nederlands, Duits of natuurkunde, het BijlesHuis geeft je altijd de juiste bijles. Jouw bijles vindt plaats:

  •          Wanneer het jou uitkomt
  •          Bij jou aan huis of
  • ·        Op een andere locatie naar keuze of
  •         Via ons online leerplatform


Studiebegeleiding voor ieder niveau 

Is specifieke oefeningen zelfstandig oplossen een probleem? Wil je liever geen achterstand oplopen voor bepaalde vakken? Dan kan het BijlesHuis je helpen met bijles en studiebegeleiding voor alle vormen van voortgezet en hoger onderwijs. Bovendien geven de docenten van het BijlesHuis ook tentamenvoorbereiding, examenbegeleiding en scriptiebegeleiding.


Als je nog vragen of twijfels hebt dan kun je ons hier vrijblijvend contacteren voor bijkomende informatie over bijles en studiebegeleiding in Arnhem.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Marianne

Arnhem

MAVO / HAVO, Hogeschool van Utrecht

Bijles met Marianne

Ik wil graag bijles geven omdat ik 1 op 1 met een leerling dieper op de stof kan ingaan en kan zien of hij of zij het snapt. Omdat ik 2 dagen per week voor de klas sta, heb ik veel ervaring met groepen, maar toch vind ik het ook erg fijn om 1 op 1 meer ervaring op te doen. Op deze manier kan je makkelijker stof op verschillende manieren aanbieden totdat de leerling het snapt.

Arnhem
Docent Engels HBO
MAVO / HAVO, Hogeschool van Utrecht

Linda

Arnhem

None

Bijles met Linda

Ik vind het persoonlijk contact met leerlingen erg leuk. Als ik een leerling bijles geef wil ik de leerling net dat stukje extra aandacht geven wat niet lukt in de klas.

Arnhem

Emma

Arnhem

Master / WO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Bijles met Emma

Sinds december 2011 geef ik bijles via StudentsPlus. Dit is me altijd erg goed bevallen en ik vind het mooi om de ontwikkeling van mijn leerlingen mee te maken. Ik breng graag de kennis die ik heb over op volgende generaties. Ik ben inmiddels afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam voor de masteropleiding Film Studies en het lijkt me leuk en inspirerend om weer door te gaan met bijles geven.

Arnhem
Film Studies
Master / WO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Julia

Arnhem

Bachelor / HBO, Bern University of Applied Science

Bijles met Julia

As I recently came to the Netherlands I learned how beneficial it is to speak different languages. It not only helped me to quickly find an occupation in the international business market but it also conducted to my day to day life. Since I am helping my dutch girlfriend to learn German with the book "Genau!" I realized how much pleasure it gave to me to share knowledge and to contribute to someones progress. Teaching others also always means learning more and even though german is my mother tongue I am convinced to gain valuable expertise as a tutor and as a person. Therefore it would be my pleasure to receive the opportunity to teach, to motivate and to share my enthusiasm for languages. I am looking forward to hearing from you. Kind regards Julia Andrea Graf

Arnhem
Business Administration
Bachelor / HBO, Bern University of Applied Science

Saskia

Arnhem

None

Bijles met Saskia

Beste mijnheer/ mevrouw, ik zou graag bijles in het vak Duits willen geven, omdat ik in September met de opleiding Docent Duits aan de HAN wil beginnen. In Oktober 2015 heb ik mijn Master Psychologie, richting Human Factors & Engineering Psychology, aan de Universiteit Twente afgerond. Ik wil graag het vak Duits onderwijzen, omdat Duits mijn moedertaal is. Ik vind het leuk om leerlingen over de Duitse taal enthousiast te maken en om aan hun uitspraak en taalgebruik te werken. Omdat ik in de afgelopen vijf jaar Nederlands heb leren spreken, weet ik heel goed hoe het is om een tweede taal te leren die erg op je moedertaal lijkt, maar toch een stuk anders is. Graag hoor ik van u! Met vriendelijke groet, Saskia Hartmann

Arnhem

Kyra

Arnhem

None

Bijles met Kyra

Ik ben geïnteresseerd in het onderwijs. Ik vind het leuk om met mensen te werken, en het is makkelijk te combineren met mijn huidige studie.

Arnhem

Pauline

Arnhem

Master / WO, Universiteit Utrecht

Bijles met Pauline

Ik vind het leuk om kennis over te dragen aan mensen die hier iets aan hebben en iets mee doen (bijvoorbeeld hierdoor betere studieresultaten halen). Ik heb psychologie gestudeerd en kijk graag waar de kwaliteiten van mensen liggen en hoe deze meer kunnen worden gestimuleerd. Ik hoop mensen te kunnen motiveren en hen meer vertrouwen te kunnen geven dat ze de dingen kunnen bereiken waar ze naar streven. Als dit lukt, geeft me dit veel voldoening. Het succes van een ander is ook mijn succes.

Arnhem
onderzoeksmaster Psychologie
Master / WO, Universiteit Utrecht

Dario

Arnhem

None

Bijles met Dario

Lesgeven vindt ik leuk. Door stages op middelbare scholen veel geleerd, ook over didactiek, pedagogiek en orde houden in de les. Ik heb alle boeken van die opleiding bewaard uit sentimentaliteit. Ik vond het erg leuk. Ben iets anders gaan studeren, maar ik zal nooit met pensioen gaan. Wanneer ik die leeftijd heb bereikt, ben ik, of al les aan het geven, of ik ga lesgeven. Ik geloof niet in pensioen, wordt men alleen maar heel oud van heb ik gehoord.

Arnhem

Maaike

Arnhem

None

Bijles met Maaike

Ik doe dit jaar de kopopleiding docent Levensbeschouwing. Ik vind het erg leuk om les te geven en wil hier graag mijn ervaring in uitbreiden. Ik vind het mooi om kinderen en jongeren iets te kunnen leren en verder te helpen. Het moment dat je op hun gezicht ziet dat ze iets snappen is prachtig. Ik vind het contact met hen leuk en vind het een uitdaging om te zoeken naar manieren om lesstof op een interessante manier over te brengen.

Arnhem

Jip

Arnhem

Bachelor / HBO, Universiteit Antwerpen

Bijles met Jip

Momenteel studeer ik Toegepaste Taalkunde aan de Universiteit Antwerpen, met als taalvakken Nederlands, Engels en Chinees. Ik heb in het verleden al leerlingen op de middelbare school geholpen met studeren en dit beviel me zeer goed, dus leek me dit een goede manier om wat bij te verdienen.

Arnhem
3e jaar toegepaste taalkunde
Bachelor / HBO, Universiteit Antwerpen