Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding in Almere gezocht?

Als je studeert aan de universiteit of hogeschool, in de omgeving werkt of woont en bijles en studiebegeleiding op locatie nodig hebt, dan kan het BijlesHuis jou helpen. Jouw consulent vindt voor jouw bijles de juiste match in onze ruime databank aan deskundige docenten. Deze docenten zijn bovendien  meestal afgestudeerd aan het onderwijs in Almere, en zijn daardoor uitermate geschikt om de plaatselijke problemen aan te pakken.


Bijles voor alle vakken

De docenten van het BijlesHuis zijn ervaren in een hele reeks vakken van wiskunde tot Duits. Zelfs voor een specifiek vak vind je bij het BijlesHuis dus de gepaste docent. Bovendien laat het BijlesHuis je ook kiezen hoe jij je studiebegeleiding volgt:

  • Bij jou thuis
  • Via ons online leerplatform
  • Op een locatie naar keuze
  • Momenten dat jou het beste uitkomt


Studiebegeleiding voor ieder niveau 

Is specifieke oefeningen zelfstandig oplossen een probleem? Wil je liever geen achterstand oplopen voor bepaalde vakken? Dan kan het BijlesHuis je helpen met bijles en studiebegeleiding voor alle vormen van voortgezet en hoger onderwijs. Bovendien geven de docenten van het BijlesHuis ook tentamenvoorbereiding, examenbegeleiding en scriptiebegeleiding.


Als je nog vragen of twijfels hebt dan kun je ons hier vrijblijvend contacteren voor bijkomende informatie over bijles en studiebegeleiding in Almere.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Marciano

Almere

Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Bijles met Marciano

Sinds het begin van de HBO heb ik altijd een liefde gehad voor programmeren en door de jaren heen ben ik er steeds beter in geworden, ondanks dat ik in het begin echt heel slecht was in programmeren en altijd achterliep. Het enige wat mij buiten de les om hielp waren tutorial videos op youtube en heel veel zelfstudie. In het derde jaar van de HBO heb ik bij een paar programmeerlessen geholpen als 'assistente', wat inhield dat ik studenten moest helpen met hun programmeeropdrachten en vragen moest proberen te beantwoorden van de studenten. Nadat ik hieraan begon merkte ik dat ik het zelf heel leuk (maar ook moeilijk) vond om mensen te helpen met hun programmeeropdrachten en hen de verschillende onderdelen van programmeren uit te leggen. Ik merkte ook dat het eigenlijk heel moeilijk is om programmeren goed uit te leggen omdat het een heel abstract vak is, en je veel concepten in het begin niet 'voor je kan zien'. En ik heb ook gemerkt dat, als programmeurs geen goede beheersing hebben van de 'basis', dit zal leiden tot problemen op lange termijn. Omdat ik door de jaren heen veel mensen heb geholpen met programmeren en ik het zelf heel leuk vind om mensen programmeren uit te leggen/te helpen met programmeren begrijpen, wil ik bijles geven. En omdat ik begrijp dat programmeren in het begin gewoon heel moeilijk is, denk ik dat ik de situatie van de student(en) beter kan begrijpen (omdat ik zelf ook in dezelfde situatie heb gezeten). En een 1 op 1 bijles lijkt me ook een goed formaat omdat je je lessen kan aanpassen per student. (of je les anders kan indelen). En je kan natuurlijk veel aandacht aan de student besteden. En ik wil natuurlijk ook bijles geven omdat het voor mij zelf een uitdaging is, omdat programmeren uitleggen iets heel anders is dan zelf programmeren.

Almere
Bachelor Software Engineering
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Brenda

Almere

Professioneel / Volwassen, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Bijles met Brenda

Ik studeer docent in opleiding voor het vak Aardrijkskunde. Ik loop momenteel stage en studeer in Amsterdam. Naast mijn studie zoek ik een flexibele bijbaan. Aardrijkskunde en lesgeven zijn beide een hobby. Ik zou het leuk vinden om leerlingen 1 op 1 te helpen om het vak beter te begrijpen en ze ervoor te motiveren.

Almere
HBO
Professioneel / Volwassen, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Maria

Almere

Master / WO, Nijmegen Radboud Universiteit

Bijles met Maria

Omdat ik het belangrijk vind dat alle kinderen en jongeren passende en optimale ondersteuning krijgen als ze op school (en/of thuis!) dreigen vast te lopen of problemen ondervinden in de leerontwikkeling. Ik heb een natuurlijke klik met kinderen en jongeren en ben in staat om mij goed in hun wereld- en denkbeeld in te leven. Ik draag het liefst al mijn kennis en ervaring die ik gedurende mijn leven heb opgedaan over aan anderen.

Almere
Kind en jeugdpsychologie
Master / WO, Nijmegen Radboud Universiteit

Georgette

Almere

Professioneel / Volwassen, Midden Management Onderwijs

Bijles met Georgette

Ik heb plezier in het lesgeven en in het begeleiden van leerlingen. Mijn didactische kwaliteiten als docente komen hierbij goed van pas.

Almere
gediplomeerd docente Spaans 1ste gr + 1ste gr docentenopleiding, docente Frans 1ste gr + master opleiding 1ste gr docent, beëdigd tolkvertaalster Spaans, coach
Professioneel / Volwassen, Midden Management Onderwijs

Louise

Almere

VWO / Gymnasium, ROC leiden

Bijles met Louise

Ik ben bijna klaar met mijn chemie opleiding op MBO niveau 4. Ik heb bij mijn huidige opleiding al een aantal keer bijles gegeven en vond dit heel erg leuk om te doen. Daardoor heb ik besloten dat ik na deze opleiding door ga met de docent scheikunde opleiding. Ik vind scheikunde fantastisch, dat had ik al tijdens mijn havo opleiding en wil dit graag aan andere overbrengen.

Almere
Ik doe nu MBO Chemie niveau 4
VWO / Gymnasium, ROC leiden

Mike

Almere

None

Bijles met Mike

Ik heb voor mijn studiepsychologie de docentenopleiding maatschappijleer gevolgd. Echter, kwam ik erachter dat ik liever les wil gaan geven in het hoger onderwijs en ben toen overgestapt op een universitaire studie.Ik wil via het geven van bijles meer ervaring opdoen in het onderwijzen van studenten. Ik studeer zelf psychologische methodenleer aan de UvA wat inhoud dat ik mij specialiseer op statistiek en psychometrie. Ik heb zelf al meerdere jaren meegelopen in het onderwijs en beschik ook over de didactische vaardigheden om statistiek over te brengen op een ander.

Almere

Xander

Almere

Bachelor / HBO, Inholland

Bijles met Xander

Ik ben sinds September een HBO stagiaire MWD aan het begeleiden bij de Madi in Amsterdam Zuidoost. Ik ben daar werkzaam als maatschappelijk werker/cliëntondersteuner. Zo kwam ik op het idee om eens te kijken of ik bijles kan gaan geven. Ik vind het een enorm leuke uitdaging om te bedenken hoe je een student meer inzicht in de studiestof kan geven en diens resultaten te verbeteren. Zelf heb ik 9 jaar gedaan over mijn studententijd, pas mijn 4e studie was de juiste voor mij. Mijn HBO MWD heb ik dan ook ruim gehaald, ik was erg gemotiveerd om alles te leren over het vak en denk dat ik over goede methodes beschik om mij lesstof eigen te maken en deze kan ik goed overbrengen.

Almere
HBO MWD
Bachelor / HBO, Inholland

Macy

Almere

None

Bijles met Macy

Werken als bijlesdocent lijkt mij een uitdagende, maar zeker een leuke baan! Persoonlijk ben ik een leergierig, gemotiveerde student. Deze leergierigheid en motivatie zal ik graag overbrengen op anderen. Ik geloof dat wanneer de sfeer tussen docent en leerling fijn is, dat de rest vanzelf volgt. Ook ben ik de persoon naar wie mijn medestudenten en medeleerlingen (op de middelbare school) toekwamen om vragen te stellen. Ik heb dan ook regelmatig medeleerlingen 'bijles gegeven' op de middelbare school.

Almere

Benno

Almere

None

Bijles met Benno

Ik wil graag bijles geven omdat ik het leuk vind jongere mensen enthousiast te maken voor deze vakken en ze ook de kennis en training te geven die nodig zijn om er succesvol mee te zijn bij hun opleiding en verdere carriere

Almere

Colly

Almere

MAVO / HAVO, Universiteit Utecht

Bijles met Colly

Al geruime tijd geef ik bijles aan kinderen, van leerlingen uit groep 5 van de basisschool tot en met de middelbare school. Het is heel bijzonder dat ik ervaar hoe één op één contact en aandacht soms het verschil kunnen maken in zelfvertrouwen, in blije gezichten en in mooie cijfers op school. Dus graag breid ik mijn "klantenkring" uit!

Almere
Havo / VWO
MAVO / HAVO, Universiteit Utecht