• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Uw accountmanager

Bijles en studiebegeleiding in Nijmegen gezocht?

Ben je nog maar net verhuisd of al lang gevestigd in de buurt en heb je voor je werk, studies of hobby behoefte aan bijles en studiebegeleiding op maat in Nijmegen? Roep dan de hulp in van het BijlesHuis voor bijles door een ervaren docent. Vaak hebben onze docenten zelf ook op school gezeten in Nijmegen. Daardoor kunnen zij je bijles afstemmen op het plaatselijke onderwijs.


Bijles voor scholieren, studenten en volwassen

Kun je extra studieondersteuning gebruiken? Is de structuur in de cursussen ver te zoeken? Dan is het BijlesHuis er voor je met een individuele aanpak en intensieve persoonlijke begeleiding en bijles voor mbo, mavo, havo, atheneum, gymnasium, hogeschool en universiteitDaarnaast kun je bij het BijlesHuis ook terecht voor huiswerkbegeleiding, hulp bij het voorbereiden van proefwerken, toetsen of tentamens en inhoudelijke ondersteuning.  Maar ook als je niet meer op school ziet en je graag Spaans wilt leren of je wiskunde wat wilt opfrissen kun je bij ons terecht! Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij aan ieders behoefte tegemoet komen.


Professionele, individuele studiehulp

We willen ervoor zorgen dat de bijlessen die we bieden aangepast zijn aan jouw persoonlijke noden. Daarvoor zetten we sterk in op individuele begeleiding door onze ervaren docenten, omdat we geloven in het positieve effect van een persoonlijke en uitgebreide één-op-één-aanpak en overtuigd zijn van de voordelen die het te bieden heeft:

  • De docent kan zich op de specifieke behoeftes van de student of scholier focussen.
  • De docent kan zijn stijl aan de student of scholier aanpassen.
  • Er wordt een maximaal resultaat op een zo kort mogelijke tijd bereikt.
  • Er is meer ruimte voor motivatie en gestructureerde feedback.


    Als je nog vragen of twijfels hebt, dan kun je hier vrijblijvend meer informatie over bijles en studiebegeleiding in Nijmegen aanvragen.