Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Renske

Nijmegen

Master / WO, Orthopedagogiek, Radboud Universiteit Nijmegen

Bijles met Renske

Op dit moment werk ik als orthopedagoog/therapeut en heb ik een aantal uren over. Deze uren besteed ik graag aan het begeleiden van scholieren en studenten. Samen met hen werken aan de toekomst, en hen zien groeien in kennis en zelfvertrouwen is wat mij vrolijk maakt!

Nijmegen
Orthopedagogiek
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

Annemay

Nijmegen

VWO / Gymnasium, BSc biology, Wageningen University

Bijles met Annemay

Ik heb vroeg al de onderbouw van de middelbare bijles gegeven. Dat vond ik altijd heel leuk om te doen, het gaf me veel voldoening. Op de universiteit heb ik ook practica begeleid van de eerstejaars, voor een aantal vakken.

Nijmegen
BSc biology
VWO / Gymnasium, Wageningen University

Joeri

Nijmegen

Master / WO, Milieu- en maatschappijwetenschappen, Nijmegen Radboud Universiteit

Bijles met Joeri

Ik heb altijd al een motivatie gehad om anderen te helpen als ze in de knoop komen met schoolwerk. Ik vond het leuk om samen met anderen te leren en systematisch te werk te gaan als voorbereiding op een toets. Ik ga dus graag aan de slag als huiswerkbegeleider, vooral voor het vak aardrijkskunde. Dat gevoel heeft zich de afgelopen jaren alleen maar versterkt sinds ik m'n bachelor sociale geografie heb voltooid en ben begonnen aan m'n master environment and society.

Nijmegen
Milieu- en maatschappijwetenschappen
Master / WO, Nijmegen Radboud Universiteit

Isabelle

Nijmegen

Bijles met Isabelle

Ik werk graag met en tussen mensen, al helemaal als dit betekent dat ik jongeren kan helpen met hun studie. Daarnaast heb ik een passie voor talen en ben ik dagelijks bezig met natuurlijk de Nederlandse taal maar ook met Engels. Mijn opleiding was volledig in het Engels en ik heb twee maanden geleden mijn Cambridge Proficiency English certificaat behaald.

Nijmegen

Yvonne

Nijmegen

Bachelor / HBO, Radboud Universiteit

Bijles met Yvonne

Ik geef nu elke maandag bijles Spaans aan één persoon. Ik ben pas een maand bezig, maar wist niet dat ik het zo leuk zou vinden om te doen. Ik merk dat ik er plezier aan beleef als de leerling het snapt hoe ik het uitleg en ook voortgang boekt.

Nijmegen
Bachelor / HBO, Radboud Universiteit

Louise

Nijmegen

Bijles met Louise

Afgelopen schooljaar heb ik mijn VWO-diploma behaald en sinds begin september studeer ik Franse taal en cultuur aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik vind het leuk om aan mensen dingen uit te leggen en om ze te helpen. Mijn zusje zit nu in 4VWO en haar heb ik sinds de 1e klas dingen uitgelegd die zij niet snapte en nu komt ze nog steeds regelmatig met vragen naar mij toe. Ook wil ik na mijn studie zelf waarschijnlijk docent worden.

Nijmegen

Melinda

Wijchen

Master / WO, Nijmegen Radboud Universiteit Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Bijles met Melinda

Naast mijn baan als onderwijskundige help ik graag actief leerlingen. Ik ben bevoegd basisschoolleerkracht en heb daarnaast een master diploma onderwijskunde.

Wijchen
Master / WO, Nijmegen Radboud Universiteit Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Doortje

Nijmegen

Bijles met Doortje

Ik ben van nature nieuwsgierig, onderzoekend, kritisch en vurig gepassioneerd als het gaat over onderwijs. Deze gevoelens moeten een plek krijgen en (zo als ik heb ervaren) dit kan heel goed met bijles geven. Daarnaast vind ik het fascinerend om zowel door de bril van de leerling als door de bril van de leraar te kijken. Vanuit mijn vertrouwen dat onderwijs mooier kan zijn voor iedereen draag ik mijn steentje bij. Ik voeg waarde toe door te werken vanuit mijn hart, nieuwsgierigheid, vertrouwen en ontdekken.

Nijmegen

Vera

Nijmegen

Bijles met Vera

Ik heb veel ervaring in bijles geven, met name voor het vak Wiskunde aan havo en vwo. Ik vind het erg leuk om zo helder mogelijk moeilijke opdrachten uit te leggen. Ik haal voldoening uit het bijles geven, zeker wanneer ik hoor dat er een voldoende behaald is.

Nijmegen

Joep

Nijmegen

Bachelor / HBO, Natuur- & Sterrenkunde Bachelor, Natuur en Sterrenkunde Radboud Universiteit Nijmegen

Bijles met Joep

Ik geef graag bijles, omdat ik mensen wil laten zien wat voor een leuke vakken natuurkunde en wiskunde zijn. Op middelbare scholen worden natuurkunde en wiskunde vaak als moeilijk beschouwd. Ik wil scholieren laten zien dat dit niet klopt, en dat deze vakken juist heel interessant zijn. Ik wil de kennis van mijn studie gebruiken om wat meer achtergrond aan de oppervlakkige natuurkundestof van de middelbare school te geven. Hiermee hoop ik interesse te wekken voor de natuurkunde en de wiskunde, en bovendien de scholieren te helpen met hun huiswerk.

Nijmegen
Natuur- & Sterrenkunde Bachelor
Bachelor / HBO, Natuur en Sterrenkunde Radboud Universiteit Nijmegen