Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding in Nijmegen gezocht?

Ben je nog maar net verhuisd of al lang gevestigd in de buurt en heb je voor je werk, studies of hobby behoefte aan bijles en studiebegeleiding op maat in Nijmegen? Roep dan de hulp in van het BijlesHuis voor bijles door een ervaren docent. Vaak hebben onze docenten zelf ook op school gezeten in Nijmegen. Daardoor kunnen zij je bijles afstemmen op het plaatselijke onderwijs.


Bijles voor scholieren, studenten en volwassen

Kun je extra studieondersteuning gebruiken? Is de structuur in de cursussen ver te zoeken? Dan is het BijlesHuis er voor je met een individuele aanpak en intensieve persoonlijke begeleiding en bijles voor mbo, mavo, havo, atheneum, gymnasium, hogeschool en universiteitDaarnaast kun je bij het BijlesHuis ook terecht voor huiswerkbegeleiding, hulp bij het voorbereiden van proefwerken, toetsen of tentamens en inhoudelijke ondersteuning.  Maar ook als je niet meer op school ziet en je graag Spaans wilt leren of je wiskunde wat wilt opfrissen kun je bij ons terecht! Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij aan ieders behoefte tegemoet komen.


Professionele, individuele studiehulp

We willen ervoor zorgen dat de bijlessen die we bieden aangepast zijn aan jouw persoonlijke noden. Daarvoor zetten we sterk in op individuele begeleiding door onze ervaren docenten, omdat we geloven in het positieve effect van een persoonlijke en uitgebreide één-op-één-aanpak en overtuigd zijn van de voordelen die het te bieden heeft:

 • De docent kan zich op de specifieke behoeftes van de student of scholier focussen.
 • De docent kan zijn stijl aan de student of scholier aanpassen.
 • Er wordt een maximaal resultaat op een zo kort mogelijke tijd bereikt.
 • Er is meer ruimte voor motivatie en gestructureerde feedback.


  Als je nog vragen of twijfels hebt, dan kun je hier vrijblijvend meer informatie over bijles en studiebegeleiding in Nijmegen aanvragen.

  HEB JE EEN VRAAG?

  We helpen je graag verder.

  hello@bijleshuis.nl

  020 241 03 21

  Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

  Geraldine,

  Accountmanager

  hello@bijleshuis.nl

  020 241 03 21

  Telefonisch bereikbaar van

  Ma-Vr: 9u00 - 18u00

  Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

  Enkele van onze geselecteerde docenten:

  Hoog gewaardeerd door studenten

  Feline

  Nijmegen

  Bachelor / HBO, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

  Bijles met Feline

  Ik ga op het moment afstuderen en heb daarvoor helaas mijn weekendbaan moeten opgezegd. Dit lijkt me een mooie oplossing om toch wat extra geld te verdienen naast mijn afstudeerstage. Daarnaast geef ik nu al regelmatig bijles aan mijn nichtje en neefje, dus ik kan nu mogelijk ook andere kinderen helpen.

  Nijmegen
  Commerciële economie
  Bachelor / HBO, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

  Eva

  Nijmegen

  None

  Bijles met Eva

  Omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan, zeker wat betreft hulp in scholing en begeleiding in hun doen en zijn. Hier haal ik voldoening uit en ik vind het heel mooi om te zien dat zij met een beetje hulp/ een intensieve inzet van anderen, een heel eind komen en zelfs het leren leuk gaan vinden. Daar wil ik graag mijn deel aan bijdragen!

  Nijmegen

  Mathieu

  Nijmegen

  None

  Bijles met Mathieu

  Omdat ik tijd, kennis en ervaring heb.

  Nijmegen

  Doortje

  Nijmegen

  None

  Bijles met Doortje

  Ik ben van nature nieuwsgierig, onderzoekend, kritisch en vurig gepassioneerd als het gaat over onderwijs. Deze gevoelens moeten een plek en (zo als ik heb ervaren) kan dat heel goed met bijles geven. Daarnaast vind ik het fascinerend om zowel door de bril van de leerling als door de bril van de leraar te kijken. Vanuit mijn vertrouwen dat onderwijs mooier kan zijn voor iedereen draag ik mijn steentje bij. Ik voeg waarde toe door te werken vanuit mijn hart, nieuwsgierigheid, vertrouwen en ontdekken.

  Nijmegen

  Vera

  Nijmegen

  None

  Bijles met Vera

  Ik heb veel ervaring in bijles geven, met name voor het vak Wiskunde aan havo en vwo. Op mijn cv staat het niet, maar de afgelopen jaren heb ik regelmatig bijles gegeven. Ik vind het erg leuk om zo helder mogelijk moeilijke opdrachten uit te leggen. Ik haal voldoening uit het bijles geven, door achteraf te horen dat er een voldoende behaald is.

  Nijmegen

  Wietske

  Nijmegen

  Bachelor / HBO, Lerarenopleiding Nederlands HAN

  Bijles met Wietske

  Ik wil bijles geven omdat ik het heel leuk vind om andere mensen iets te leren of met een probleem te helpen. Bovendien is het iets waar ik later mijn beroep van wil maken: ik studeer voor Docent Nederlands. Dus dit is naast leuk ook een goede oefening voor later!

  Nijmegen
  Bachelor / HBO, Lerarenopleiding Nederlands HAN

  Steffie

  Lent

  Master / WO, Nijmegen Radboud Universiteit

  Bijles met Steffie

  Ik ben eersteegraads docent Engels sinds ik deze zomer mijn Master educatie heb gehaald aan de Radboud Universiteit. Ik vind het docentschap een prachtige baan en wil graag bezig blijven met lesgeven.

  Lent
  Docentenacademie
  Master / WO, Nijmegen Radboud Universiteit

  Manoe

  Nijmegen

  PhD, Radboud Universiteit Nijmegen

  Bijles met Manoe

  Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en wil graag mijn capaciteiten op het gebied van onderwijs verdiepen.

  Nijmegen
  Moleculaire Biologie
  PhD, Radboud Universiteit Nijmegen

  Isabelle

  Berg en Dal

  VWO / Gymnasium

  Bijles met Isabelle

  Het lijkt me gaaf om kennis over te brengen op anderen en te zien dat ze vorderen met mijn hulp. Ik heb zelf vaak bijles gehad in wiskunde en gemerkt hoeveel baat ik hierbij had; nu zou ik graag hetzelfde gevoel van 'oh; nu snap ik het!' aan andere willen geven en in de rol van bijlesdocente willen kruipen. Les geven spreekt mij ook heel erg aan en het verveeld nooit.

  Berg en Dal
  VWO / Gymnasium

  geerten

  Nijmegen

  Bachelor / HBO

  Bijles met geerten

  Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan en een kleine bijverdienste komt goed van pas.

  Nijmegen
  Bachelor / HBO