Bijles Aardrijkskunde in Nijmegen

Krijg vandaag nog bijles aardrijkskunde op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

aardrijkskunde

Harm

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Comparative Politics, Public Administration and Society (COMPASS)

Bijles aardrijkskunde met Harm

Al tijdens mijn studie kwamen studenten vaak bij mij met vragen over de stof of als ze hulp nodig hadden bij hun scriptie. Ik wist dan op een heldere manier uit te leggen en mijn medestudenten te ondersteunen in hun denkproces. Ik vind het primair van belang dat de student zichzelf door middel van een actieve houding de benodigde kennis en vaardigheden eigen maakt. Het zelf op zoek gaan naar de juiste kennis staat daarbij voor mij centraal. Waar nodig ben ik echter ook zeer in staat om aan actieve kennisoverdracht te doen.

Nijmegen
Comparative Politics, Public Administration and Society (COMPASS)
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

aardrijkskunde

Lieke

Nijmegen

Bachelor / HBO

HAN Nijmegen

Creatieve therapie

Bijles aardrijkskunde met Lieke

Om goed en prettig te kunnen leren is vaak meer nodig dan een boek. Ik wil graag samen met de leerling of student zoeken naar wat hij of zij nodig heeft om beter te kunnen leren. Hoe maak je die saaie stof toch leuk voor jezelf? Hoe kan je je beter concentreren? Op welke manier neem jij stof het beste op? Vanuit mijn opleiding heb ik ervaring in het begeleiden van kinderen en jongeren met stress, concentratieproblemen en faalangst. Ik heb veel plezier in het werken met kinderen en jongeren en vind het daarnaast ook leuk om kennis over te dragen.

Nijmegen
Creatieve therapie
Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

aardrijkskunde

Else

Nijmegen

MAVO / HAVO

Linde College Wolvega

atheneum

Bijles aardrijkskunde met Else

Ik heb BijlesHuis leren kennen doordat ik contactpersoon ben van Studievereniging BOW.

Nijmegen
atheneum
MAVO / HAVO, Linde College Wolvega

aardrijkskunde

Joeri

Nijmegen

Master / WO

Nijmegen Radboud Universiteit

Milieu- en maatschappijwetenschappen

Bijles aardrijkskunde met Joeri

Ik heb altijd al een motivatie gehad om anderen te helpen als ze in de knoop komen met schoolwerk. Ik vond het leuk om samen met anderen te leren en systematisch te werk te gaan als voorbereiding op een toets. Ik ga dus graag aan de slag als huiswerkbegeleider, vooral voor het vak aardrijkskunde. Dat gevoel heeft zich de afgelopen jaren alleen maar versterkt sinds ik m'n bachelor sociale geografie heb voltooid en ben begonnen aan m'n master environment and society.

Nijmegen
Milieu- en maatschappijwetenschappen
Master / WO, Nijmegen Radboud Universiteit

aardrijkskunde

Ivo

Nijmegen

Bijles aardrijkskunde met Ivo

Ik geef graag bijles, omdat ik naast mijn parttime baan als docent aardrijkskunde me nuttig wil blijven maken om jongeren te helpen met leren. Door actief te blijven in het onderwijs kan ik mijn talenten benutten om anderen te helpen.

Nijmegen

aardrijkskunde

Teun

Nijmegen

Bachelor / HBO

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Onderwijsassistent (MBO4) & Dramatherapie (HBO)

Bijles aardrijkskunde met Teun

Sinds 2015 volg ik de deeltijdopleiding van de PABO, omdat werken in het onderwijs mij aan blijft spreken. Bijles geven is een leuke manier om weer met onderwijs bezig te zijn.

Nijmegen
Onderwijsassistent (MBO4) & Dramatherapie (HBO)
Bachelor / HBO, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

aardrijkskunde

Paul

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen Docentenopleiding

Bijles aardrijkskunde met Paul

Ik heb een educatieve master afgerond. Onderwijs past bij me en geeft me veel voldoening. Ik ben goed in staat om complexe stof duidelijk uit te leggen. Daarbij heb ik een brede interesse en vind ik het contact met leerlingen erg leuk.

Nijmegen
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen Docentenopleiding

aardrijkskunde

Sandra

Molenhoek

VWO / Gymnasium

Universiteit wageningen

Bijles aardrijkskunde met Sandra

Tijdens het begeleiden van studenten bij ontwerppractica op Hogeschool Larenstein ben ik er achter gekomen dat ik het erg leuk vind om anderen iets te leren, van te voren te bedenken hoe ik iets overzichtelijk en interessant kan overbrengen en later zien hoe dat opgepakt wordt. Het sociale aspect spreekt mij bijzonder aan. Ik hou van mensen en vind het heerlijk om met ze om te gaan. Ieder met zijn eigen karakter en set aan overtuigingen, kennis en gedrag. Ik vind het geweldig om mensen te enthousiasmeren door ze bepaalde kennis te geven of door ze te verrassen met nieuwe inzichten. Tijdens mijn werk als gastvrouw voor o.a. Hogeschool Larenstein en Musis Sacrum/Schouwburg heb ik geleerd hoe mensen te ontvangen, met respect te behandelen en tegelijkertijd ze op hun gemak te laten voelen. Ik ben van mezelf een extrovert persoon en zoek direct de interactie op. Ik straal openheid en vrolijkheid uit en weet zo mensen vaak te stimuleren en te enthousiasmeren. Ik hoop deze eigenschappen te kunnen inzetten bij het lesgeven van scholieren/studenten.

Molenhoek
VWO / Gymnasium, Universiteit wageningen

aardrijkskunde

Elvira

Nijmegen

Bachelor / HBO

Universiteit Nijmegen

Bijles aardrijkskunde met Elvira

Ik heb altijd met veel plezier lesgegeven. Zo gaf ik op de basisschool bijvoorbeeld al bijles aan groep 3. Op de middelbare school was in hulpmentor en heb heel veel lol gehad met mijn mentorklas. Ook gaf ik twee jaar lang hockeytraining in deze periode. Op de universiteit heb ik de educatieve minor succesvol afgerond na een stage op een middelbare school. Sinds drie jaar ben ik betrokken bij het organiseren van kinderkampen voor verschillende leeftijden, waarbij ik altijd voor allerlei toffe spellen en activiteiten verantwoordelijk ben. Omdat ik educatie zo interessant vind, heb ik stage gelopen in een museum en zelfs voor een Duitse basisschoolklas gestaan om met hun een project over koningin Beatrix te doen en Nederland een beetje beter te leren kennen. Ik ben een enthousiast persoon en heb in de loop der jaren voldoende ervaring opgedaan met het begeleiden van jongeren en het helpen leren.

Nijmegen
Bachelor / HBO, Universiteit Nijmegen

aardrijkskunde

Jules

Nijmegen

Vrije Universiteit Amsterdam

Bijles aardrijkskunde met Jules

Het werken met kinderen geeft veel voldoening. Ik wil dat graag uitbouwen en kinderen verder op weg helpen. Als schrijver van (gepubliceerde) kinderboeken lees ik op basisscholen voor uit eigen werk en geef ik interactieve voordrachten. Zo kom ik in contact met leerkrachten, directeuren en natuurlijk de kinderen zelf. Verder heb ik onlangs een natuurspel ontwikkeld voor groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs. Dit groepsspel over dieren, landschappen en natuurgeheimen speel ik op verzoek met de kinderen in de klas. Het spel met filmpjes, foto’s, vragen, weetjes en attributen bundelt de leerdoelen natuureducatie, wereldoriëntatie, samenwerken en coöperatief leren. Het vak Biologie heb ik gestudeerd. Ik heb ook veel met bijvoorbeeld taal en aardrijkskunde. Ik leg gemakkelijk contact en vind het leuk om zaken helder uit te leggen. Mijn inlevingsvermogen en brede kennis en belangstelling komen daarbij goed van pas.

Nijmegen
, Vrije Universiteit Amsterdam

Populaire bijlesaanvragen

bijles in de buurt, bijlesdocenten Aardrijkskunde, examentrainer Aardrijkskunde Nijmegen, hulp bij Aardrijkskunde, tutor, bijles gezocht in Nijmegen, bijles aan huis basisschool, bijles gever, Aardrijkskunde bijles regio Nijmegen