Hoe we werken

De ideale bijlesdocent vinden is niet eenvoudig. Die moet bij je passen wat betreft kennis, ervaring, locatie, agenda én persoonlijke klik. Daarom doet BijlesHuis dit voor jou! Dien een aanvraag in en wij stellen je binnen enkele dagen vrijblijvend aan een geschikte docent voor! Bijles gestart en toch geen klik? We blijven zoeken totdat jij tevreden bent. BijlesHuis regelt alle administratieve zaken en we blijven gedurende de hele begeleiding bereikbaar voor welke vraag dan ook.

Vind je docent

Hoe het werkt

Find tutor

1. Vertel ons waar je naar op zoek bent

Vraag vrijblijvend informatie aan via het formulier op de website. Zoek je ondersteuning voor jezelf of je kind? Voor welk onderwerp? Een accountmanager belt je binnen 24 uur op om via specifieke vragen te polsen naar jouw educatieve behoeften.

2. We selecteren samen jouw perfecte bijlesdocent

Samen zoeken we uit welk traject en welke bijlesdocent het meest geschikt is voor jou, zowel op inhoudelijk als praktisch vlak. We gaan op zoek naar de perfecte match in ons docentennetwerk en maken een vrijblijvend voorstel op.

High five
With tutor

3. Ga aan de slag!

Ga je akkoord met ons voorstel? Jouw bijlesdocent neemt snel contact op om de eerste les in te plannen! Indien er geen klik is, gaan wij kosteloos op zoek naar een andere docent tot jij tevreden bent. Op elk moment van je begeleiding staat jouw accountmanager klaar om je vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

brochure

Download onze informatiebrochure
voor bijles

Download brochure
Zorgvuldig geselecteerde & getrainde docenten

Zorgvuldig geselecteerde & getrainde docenten

Wij screenen alle docenten op hun didactische competenties, vakkennis en ervaring. Bovendien blijven we hen tijdens de bijlessen constant opvolgen en evalueren.

Betrouwbaar & veilig betalen

Betrouwbaar & veilig betalen

Een beveiligde verbinding voor alles wat we doen. Betalingen kunnen eenvoudig via overboeking, automatische incasso of rechtstreeks via de website dankzij Mollie.

Transparent feedback

Transparante screening & feedback

Dankzij onze persoonlijke aanpak ga je aan de slag met de docent die het best bij jou past. Met de input die we van jou krijgen, selecteren we de meest geschikte docent.

Zelf interesse om anderen te helpen?
Schrijf je hier in om bijles te geven!

We kijken ernaar uit je te leren kennen

Registreer je hier