• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Uw accountmanager

SOS bijles in Deventer

Wiskunde blijkt steeds weer opnieuw een struikelblok te zijn voor je kind? Misschien ben je zelf wel nog aan een opleiding bezig en merk je dat je ook ondersteuning kan gebruiken? Het BijlesHuis heeft een groot aanbod ervaren docenten in Deventer die je uit de nood kunnen helpen. We zorgen voor studiebegeleiding en bijles in Deventer voor iedereen die het nodig heeft. Daarbij kan het zowel om bijlessen voor één bepaald vak gaan, als voor algemene studiebegeleiding. Bij ons kun je voor elke vorm van studiehulp terecht.


Bijles op maat

Bepaal zelf waar en wanneer het contactmoment plaatsvindt en de gepaste docent zal zijn of haar expertise inzetten om je te helpen met datgene waarbij jij moeilijkheden ondervindt. Bovendien kiezen we expliciet voor een individuele aanpak, om er zeker van te zijn dat je de specifieke begeleiding krijgt die je nodig hebt. We zijn sterk van de vele voordelen van een één-op-één-aanpak overtuigd:

  • Maximaal resultaat in een zo kort mogelijke tijd
  • Veel ruimte voor feedback
  • Gerichte motivatie door de docent


Begeleiding op elk niveau

Het BijlesHuis selecteert zijn docenten door intakegesprekken, waar meteen de ervaring en expertise bepaalt kan worden. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we voor elk niveau en voor elke onderwijsvorm de gepaste docenten hebben. Het maakt dus niet uit of je havoleerling bent op de basisschool in Deventer, of je student bent in het hoger onderwijs, of je in het volwassenenonderwijs een nieuwe opleiding hebt gestart; we hebben de geschikte docent voor jou ter beschikking.


Contacteer ons hier vrijblijvend voor alle informatie over bijles in Deventer.