Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

SOS bijles in Deventer

Wiskunde blijkt steeds weer opnieuw een struikelblok te zijn voor je kind? Misschien ben je zelf wel nog aan een opleiding bezig en merk je dat je ook ondersteuning kan gebruiken? Het BijlesHuis heeft een groot aanbod ervaren docenten in Deventer die je uit de nood kunnen helpen. We zorgen voor studiebegeleiding en bijles in Deventer voor iedereen die het nodig heeft. Daarbij kan het zowel om bijlessen voor één bepaald vak gaan, als voor algemene studiebegeleiding. Bij ons kun je voor elke vorm van studiehulp terecht.


Bijles op maat

Bepaal zelf waar en wanneer het contactmoment plaatsvindt en de gepaste docent zal zijn of haar expertise inzetten om je te helpen met datgene waarbij jij moeilijkheden ondervindt. Bovendien kiezen we expliciet voor een individuele aanpak, om er zeker van te zijn dat je de specifieke begeleiding krijgt die je nodig hebt. We zijn sterk van de vele voordelen van een één-op-één-aanpak overtuigd:

  • Maximaal resultaat in een zo kort mogelijke tijd
  • Veel ruimte voor feedback
  • Gerichte motivatie door de docent


Begeleiding op elk niveau

Het BijlesHuis selecteert zijn docenten door intakegesprekken, waar meteen de ervaring en expertise bepaalt kan worden. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we voor elk niveau en voor elke onderwijsvorm de gepaste docenten hebben. Het maakt dus niet uit of je havoleerling bent op de basisschool in Deventer, of je student bent in het hoger onderwijs, of je in het volwassenenonderwijs een nieuwe opleiding hebt gestart; we hebben de geschikte docent voor jou ter beschikking.


Contacteer ons hier vrijblijvend voor alle informatie over bijles in Deventer.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Harry

Deventer

PhD, Technische Universiteit Delft

Bijles met Harry

Geïnteresseerd in kennisoverdracht, fascinatie voor wiskunde.

Deventer
PhD, Technische Universiteit Delft

Christiaan

Deventer

Bachelor / HBO

Bijles met Christiaan

Ik heb een tijdje gewerkt als leraar Engels. Op dit moment volg ik een nieuwe opleiding en ben ik op zoek naar werk ernaast. Ik vind het leuk om in een kleinschalige setting bezig te zijn met onderwijs.

Deventer
Bachelor / HBO

Nesrin

Deventer

VMBO / MBO, International Tourism & Leisure Management

Bijles met Nesrin

Ik heb het altijd al leuk gevonden om (bij)les te geven, en ik presenteer ook graag. Ik vind het super om mensen te helpen.

Deventer
MBO NIV 4
VMBO / MBO, International Tourism & Leisure Management

Emma

Deventer

None

Bijles met Emma

Vroeger had ik altijd al moeite met bepaalde vakken waarvoor ik bijles nodig had. Mijn bijleslerares heeft mij toen zo goed bijgespijkerd dat ik mijn examen afrondde met een voldoende. Ik vind dit een hele mooie manier om scholieren te helpen met hun moeilijkheden en hun daarbij zo te stimuleren dat zij een perfect resultaat halen. Mensen helpen heeft bij mij altijd al voorop gestaan en ik vind het heel leuk om scholieren daarbij te helpen en contact met ze te hebben.

Deventer

lori

Deventer

None

Bijles met lori

Zelfstandig, praktisch, gedreven en toewijding dit zijn geen loze kreten maar omschrijvingen die bij mij aansluiten. Ik heb een uitgebreide, praktische kennis van de Engelse taal en pas deze kennis ook toe in het geven van Engelse bijlessen aan studenten. Mede hierdoor maak ik veel gebruik van diverse computerprogramma’s , waarin ik mij steeds verder ontwikkel . Ik wil mij graag gaan concentreren op een baan waarin ik mijn kennis van de Engelse taal en computers kan toepassen en waar ik verder kan groeien en kan laten zien waar ik voor sta.

Deventer

Lusanne

Deventer

Master / WO, Wageningen Universiteit

Bijles met Lusanne

Ik ben een afgestudeerd biologe en druk op zoek naar een baan. Tijdens mijn studie heb ik examentrainingen voor biologie gegeven via Lyceo. Hier haalde ik veel voldoening uit. Ik vond het heerlijk om leerlingen te helpen en op een nieuwe manier naar de stof te kijken. Aangezien ik tijdens mijn banenzoektocht niet thuis wil zitten niksen, zou ik graag bijles geven. Op deze manier kan ik leerlingen helpen met hun biologie en zelf bezig blijven met mijn vakgebied. Ook wil ik aankomende september mijn docentenbevoegdheid gaan halen. Het geven van bijlessen lijkt me een geweldige mogelijkheid om in de tussentijd leerlingen te helpen en ervaring op te doen.

Deventer
Biology
Master / WO, Wageningen Universiteit

Lars

Deventer

VWO / Gymnasium, Hogeschool Arnhem en Nijmegen - ILS

Bijles met Lars

Ik volg momenteel de opleiding tot 2e-graads docent biologie, en ik zou mijn theorie graag toepassen op een manier dat ik jongeren kan helpen de stof beter te snappen. Hierdoor hebben zowel de leerlingen als ik profijt van de samenwerking waarin de leerling natuurlijk voorop staat.

Deventer
2e-graads docent biologie
VWO / Gymnasium, Hogeschool Arnhem en Nijmegen - ILS

Job

Deventer

VWO / Gymnasium, Saxion Deventer

Bijles met Job

Ik geef bijles omdat ik anderen graag help en mijn kennis op anderen over wil brengen.

Deventer
VWO / Gymnasium, Saxion Deventer

Laura

Deventer

Master / WO, Nijmegen Radboud Universiteit en Universiteit Utrecht

Bijles met Laura

Afgelopen jaar heb ik met ontzettend veel plezier geschiedenisles gegeven als stagiaire. Nu ik ben afgestudeerd als eerstegraads docent geschiedenis wil ik graag verder in het onderwijs. Het geeft me veel voldoening wanneer ik scholieren op een voor hen motiverende manier kan helpen met het begrijpen van lesstof of het organiseren van hun schooltaken. Het geven van bijlessen en huiswerkbegeleiding is daarom zowel leuk als leerzaam.

Deventer
Master / WO, Nijmegen Radboud Universiteit en Universiteit Utrecht

Ilham

Deventer

None

Bijles met Ilham

Ik ben nu voor meer dan een jaar in Nederland. Zelf ben ik bezig met het leren van de Nederlandse taal. Hierdoor heb ik veel vrije tijd om bijles te geven in de Franse taal. Mijn nationaliteit is frans en ik heb 6 jaar op de universiteit gezeten in Frankrijk en ik ben er 7 jaar werkzaam geweest. Hierdoor is mijn frans schriftelijk en mondeling erg sterk. Ik ben beschikbaar om bijles te geven elke werkdag vanaf 17:30 tot 20:30. Vanaf September ben ik altijd beschikbaar.

Deventer