Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Irmgard

Amersfoort

Professioneel / Volwassen, Universitaire studie Duits, Universiteit Utrecht

Bijles met Irmgard

Ik heb al wat ervaring opgedaan met bijles geven. Ik vind het contact met de leerling erg leuk en belangrijk. Soms kom ik ook nog nieuwe dingen tegen en blijf ik een beetje op de hoogte van wat er nu aan thema's behandeld wordt en wat voor materiaal gebruikt wordt bij Duits-onderwijs. De boeken bijvoorbeeld zijn tegenwoordig een stuk leuker dan tijdens mijn middelbare schooltijd!

Amersfoort
Universitaire studie Duits
Professioneel / Volwassen, Universiteit Utrecht

Mary

Amersfoort

Master / WO, Politicologie en Marketing Management, Università degli Studi La Sapienza Roma

Bijles met Mary

Ik wil graag Italiaanse les geven en daarnaast ook de studenten kennis laten maken met de cultuur en de geschiedenis van mijn land. Verder ben ik een enthousiast iemand en ik woon vanaf 2006 in Nederland. Ik ken dus beide culturen en kan Italiaanse les geven aan mensen, wat voor hen een perfecte toevoegde waarde kan zijn.

Amersfoort
Politicologie en Marketing Management
Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Brechje

Amersfoort

Master / WO, Duits tweedegraads, Hogeschool Utrecht

Bijles met Brechje

Ik wil graag bijles geven omdat ik affiniteit heb met doceren, leerlingen iets uitleggen en bijbrengen. Dat vind ik leuk om te doen en het geeft me voldoening. Ik ben nu parttime boekenverkoopster, dus ik heb wel wat vrije tijd om bijlessen te geven. Vroeger heb ik voor de klas gestaan en ik heb een diploma als docent Duits.

Amersfoort
Duits tweedegraads
Master / WO, Hogeschool Utrecht

Zoé

Amersfoort

Bachelor / HBO, Hogeschool van Utrecht

Bijles met Zoé

Al een aantal jaar afgestudeerd, maar voor een grote klas staan is niet iets wat mij trekt. Eén op één onderwijst past veel beter bij mij. Ik werk kindgericht, en weet goed in te spelen op de belevingswereld van een kind. Ieder kind is uniek en hierdoor heeft ieder kind ook iets anders nodig. Ik wil graag de kinderen bijles geven die iets te kort komen in het reguliere onderwijs.

Amersfoort
Bachelor / HBO, Hogeschool van Utrecht

Luana

Amersfoort

VWO / Gymnasium, C&M en E&M / Franse Taal en Cultuur, Universiteit Utrecht

Bijles met Luana

Omdat ik graag hulp bied en mensen wil laten inzien dat je ondanks een achterstand, zoals ik heb gehad, alsnog je diploma kunt halen met de juiste inzet en begeleiding.

Amersfoort
C&M en E&M / Franse Taal en Cultuur
VWO / Gymnasium, Universiteit Utrecht

Paula

Amersfoort

None

Bijles met Paula

The importance of English in the world has increased dramatically in the last 10 years which means that if a person would like to succeed to their fullest capacity, they require a good level of English. As a native speaker of English, along with my translation skills, I feel I can help to teach, refine and improve the level of English in order to make a real difference. My patience allows the student to become confident and comfortable while speaking and writing English. In addition, I can aid in proper pronunciation while speaking the language.

Amersfoort

marit

Amersfoort

None

Bijles met marit

Ik wil bijles geven omdat ik vanaf februari ga beginnen met mijn eerste vak om docent te kunnen worden. Ik studeer biologie aan de universiteit utrecht en vandaar uit ga ik nu beginnen aan het docent worden. Het bijles geven lijkt me daarop een goede aanvulling omdat ik zo mijn geleerde technieken kan toepassen. Ook vind ik het leuk om met jonge mensen te werken en mijn kennis over te dragen. Ik pas veel op en het bijles geven is een extra uitdaging.

Amersfoort

Nicole

Amersfoort

None

Bijles met Nicole

Ik ben 'native speaker' Frans en wil graag mijn kennis van de Franse taal delen en studenten helpen en motiveren om deze taal te verbeteren. Het lijkt mij ontzettend leuk om de vooruitgang te zien van studenten en bijdragen aan goede resultaten. Graag ga ik de uitdaging aan om het maximale uit iedere student te halen, waardoor zij het vak succesvol afronden. Op dit moment heb ik geen ander baan of studie en ben dus heel flexibel inzetbaar.

Amersfoort

Sabrina

Amersfoort

Bachelor / HBO, Sociale dienstverlening, EXAouest

Bijles met Sabrina

Ik ben van franse afkomst en woon sinds kort in Nederland. Dit lijkt mij een iedeale kans om wat bij te verdienen en tevens mijzelf in het sociale leven te intregeren.

Amersfoort
Sociale dienstverlening
Bachelor / HBO, EXAouest

Peter

Amersfoort

None

Bijles met Peter

Ik wil bijles geven omdat ik er energie van krijg als leerlingen gericht om hulpvragen en gemotiveerd zijn om te leren. De keuzewerktijd uren op mijn huidige school waar leerlingen komen die moeite hebben met Duits en dan echt willen heeft ervoor gezorgd dat ik op de gedachte kwam om wellicht bijles te gaan geven. Groet Peter

Amersfoort