Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding in Amersfoort

Als je bijles en studiebegeleiding in Amersfoort nodig hebt, dan kun jij je wenden tot het BijlesHuis. Via het BijlesHuis verkrijg je individuele trajectbegeleiding voor je bijles bij een bekwame docent. Bovendien zijn onze ervaren docenten veelal zelf afkomstig uit Amersfoort en kennen zij het onderwijs in de stad dus door en door.

Individuele bijles of groeps bijles voor alle vakken in Amersfoort

Dankzij onze grote database aan gedreven docenten voorziet het BijlesHuis bijlessen op maat van ieder vak (bijv. geschiedenis of Duits). Daarnaast krijg je bij het BijlesHuis ook de mogelijkheid om te kiezen hoe je studiebegeleiding gegeven wordt:

  • Bijles in een groep
  • Zoek een kleine groep bij elkaar en krijg korting van 40-50%.

  • Individuele bijles
  • Uitgebreide, persoonlijke begeleiding en een één-op-één aanpak.

Bijles voor iedere scholier en student

Is slagen voor dat ene vak onmogelijk? Kun je niet alleen studeren? Dan staat het BijlesHuis voor je paraat met bijles en studiebegeleiding voor vmbo, mavo, havo, atheneum, gymnasium, hogeschool  en universiteit. Doe een beroep op het BijlesHuis als je behoefte hebt aan o.a. huiswerkbegeleidinginhoudelijke studiebegeleiding, hulp bij toetsen of proefwerken, begeleiding bij het verwerken van grote pakketten leerstof en scriptiebegeleiding.


Is er nog iets dat je wilt weten? Registreer je hier vrijblijvend zodat we je aanvraag persoonlijk kunnen bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Irmgard

Amersfoort

Professioneel / Volwassen, Universiteit Utrecht

Bijles met Irmgard

Ik heb al wat ervaring opgedaan met bijles geven. Ik vind het contact met de leerling erg leuk en belangrijk. Soms kom ik ook nog nieuwe dingen tegen en blijf ik een beetje op de hoogte van wat er nu aan thema's behandeld wordt en wat voor materiaal gebruikt wordt bij Duits-onderwijs. De boeken bijvoorbeeld zijn tegenwoordig een stuk leuker dan tijdens mijn middelbare schooltijd!

Amersfoort
Universitaire studie Duits
Professioneel / Volwassen, Universiteit Utrecht

Marciano

Amersfoort

Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Bijles met Marciano

Sinds het begin van de HBO heb ik altijd een liefde gehad voor programmeren en door de jaren heen ben ik er steeds beter in geworden, ondanks dat ik in het begin echt heel slecht was in programmeren en altijd achterliep. Het enige wat mij buiten de les om hielp waren tutorial videos op youtube en heel veel zelfstudie. In het derde jaar van de HBO heb ik bij een paar programmeerlessen geholpen als 'assistente', wat inhield dat ik studenten moest helpen met hun programmeeropdrachten en vragen moest proberen te beantwoorden van de studenten. Nadat ik hieraan begon merkte ik dat ik het zelf heel leuk (maar ook moeilijk) vond om mensen te helpen met hun programmeeropdrachten en hen de verschillende onderdelen van programmeren uit te leggen. Ik merkte ook dat het eigenlijk heel moeilijk is om programmeren goed uit te leggen omdat het een heel abstract vak is, en je veel concepten in het begin niet 'voor je kan zien'. En ik heb ook gemerkt dat, als programmeurs geen goede beheersing hebben van de 'basis', dit zal leiden tot problemen op lange termijn. Omdat ik door de jaren heen veel mensen heb geholpen met programmeren en ik het zelf heel leuk vind om mensen programmeren uit te leggen/te helpen met programmeren begrijpen, wil ik bijles geven. En omdat ik begrijp dat programmeren in het begin gewoon heel moeilijk is, denk ik dat ik de situatie van de student(en) beter kan begrijpen (omdat ik zelf ook in dezelfde situatie heb gezeten). En een 1 op 1 bijles lijkt me ook een goed formaat omdat je je lessen kan aanpassen per student. (of je les anders kan indelen). En je kan natuurlijk veel aandacht aan de student besteden. En ik wil natuurlijk ook bijles geven omdat het voor mij zelf een uitdaging is, omdat programmeren uitleggen iets heel anders is dan zelf programmeren.

Amersfoort
Bachelor Software Engineering
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Alyssia

Amersfoort

Bachelor / HBO, De Haagse Hogeschool

Bijles met Alyssia

In september 2012 kwam een medeleerling van mijn opleiding Voeding & Diëtetiek naar mij toe met een vraag. Ze had haar toets wiskunde niet gehaald, maar het leren ging moeizaam omdat de informatie op het internet onduidelijk was. Ik bood mijn hulp aan en gaf antwoord op al haar vragen. Na een intensieve spoedcursus verliet ze vol vertrouwen mijn kamer. Drie weken later haalde ze haar toets met een ruime voldoende. Het is deze ervaring die ik steeds in het achtergrond houd en van daaruit geef ik met veel plezier bijles. Een herinnering die ik nog steeds koester met een gevoel van trots, blijdschap en zelfvertrouwen. Het is mijn hoop dat ik dit gevoel na elke begeleiding mag ervaren.

Amersfoort
Voeding & Diëtetiek
Bachelor / HBO, De Haagse Hogeschool

Mary

Amersfoort

Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Bijles met Mary

Ik wil graag Italiaanse les geven en daarnaast ook de studenten kennis laten maken met de cultuur en de geschiedenis van mijn land. Verder ben ik een enthousiast iemand en ik woon vanaf 2006 in Nederland. Ik ken dus beide culturen en kan Italiaanse les geven aan mensen, wat voor hen een perfecte toevoegde waarde kan zijn.

Amersfoort
Politicologie en Marketing Management
Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Brechje

Amersfoort

Master / WO, Hogeschool Utrecht

Bijles met Brechje

Ik wil graag bijles geven omdat ik affiniteit heb met doceren, leerlingen iets uitleggen en bijbrengen. Dat vind ik leuk om te doen en het geeft me voldoening. Ik ben nu parttime boekenverkoopster, dus ik heb wel wat vrije tijd om bijlessen te geven. Vroeger heb ik voor de klas gestaan en ik heb een diploma als docent Duits.

Amersfoort
Duits tweedegraads
Master / WO, Hogeschool Utrecht

Zoé

Amersfoort

Bachelor / HBO, Hogeschool van Utrecht

Bijles met Zoé

Al een aantal jaar afgestudeerd, maar voor een grote klas staan is niet iets wat mij trekt. Eén op één onderwijst past veel beter bij mij. Ik werk kindgericht, en weet goed in te spelen op de belevingswereld van een kind. Ieder kind is uniek en hierdoor heeft ieder kind ook iets anders nodig. Ik wil graag de kinderen bijles geven die iets te kort komen in het reguliere onderwijs.

Amersfoort
Bachelor / HBO, Hogeschool van Utrecht

Milon

Amersfoort

None

Bijles met Milon

Ik ben zelf biologie leraar in opleiding. Dus door bijles te geven leer ik niet alleen de leerlingen het vak biologie maar leer ik er zelf ook van. Biologie is mijn passie en daarom denk ik dat bijles geven ideaal is voor mij.

Amersfoort

Lucas

Amersfoort

None

Bijles met Lucas

Ik heb een passie voor lesgeven en voor scheikunde. In het vak zie ik een persoonlijke uitdaging: het verbeteren van het scheikundeonderwijs op de middelbare school. Ik heb in het verleden vaak in de klas gezeten en gedacht: dat kan (ik) beter. Het viel mij op dat het enthousiasme van een docent aanstekelijk werkt op de leerlingen en dat met humor veel kan worden bereikt. Kleine dingen, zoals goede praktijkvoorbeelden om de lesstof te verduidelijken kunnen voor sommige leerlingen al een groot verschil maken voor het begrip van de materie en het belang van scheikunde. Daarnaast ligt het voor de hand dat een docent rekening houdt met de verschillen in niveau, maar zeker ook met de verschillen in temperament van de leerlingen. Ik houd van presenteren en heb al enige ervaring met lesgeven: ik heb een introductieles in scheikunde gegeven op de basisschool en ik heb als deel van mijn bacheloropleiding de OCEP-cursus gevolgd, waarbij een aantal gastlessen scheikunde aan 4de en 6de jaars VWO-ers centraal stonden. Mijn begeleiders toonden zich altijd zeer tevreden over mijn presentatie en 'crowd-control'-vaardigheden.

Amersfoort

Marieke

Amersfoort

None

Bijles met Marieke

In lijn met mijn studie psychologie vind ik het heel erg leuk om mensen te coachen. Ik zie het als mijn doel om mensen het geloof in zichzelf terug te geven, faalangst weg te nemen en mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Samen, als een team, gaan we er tegenaan om dat vak te halen. Ik heb op de middelbare school al eerder bijles in wiskunde gegeven aan een mavo studente en dat beviel me heel goed. Het voelt als een persoonlijke overwinning als je merkt dat iemand ineens de dingen begint te snappen en een tentamen haalt waarvan hij/zij zelf nooit had gedacht dat ooit te kunnen. In lijn daarmee help ik ook mijn collega, die in een rehabilitatie traject zit. We werken samen achter de bar in een buurtcentrum en moeten daarvoor een diploma Sociale Hygiëne halen. Hij is hier nu al erg nerveus voor omdat hij zelf halverwege de middelbare school is uitgevallen en daarna nooit meer heeft geleerd. Ik vind het een uitdaging om hem te helpen en het vertrouwen te geven dat hij het WEL kan door samen met hem te leren en dingen te herhalen. Hij merkt nu dat hij de dingen wel onthoudt en dat geeft hem vertrouwen, dat vind ik mooi om te zien. Het lijkt me super om hier een baan van te maken en 'mijn pupillen' erdoor heen te slepen. Bij vakken op de middelbare school zal ik wel weer even in de stof moeten duiken, maar dat lijkt me juist wel leuk om weer allemaal op te halen. Ik heb veel zin en motivatie om te beginnen en ik kom graag langs voor een gesprek!

Amersfoort

Emil

Amersfoort

Bachelor / HBO, biologie en medisch laboratoriumonderzoek

Bijles met Emil

Ik zit in de eindfase van mijn opleiding en het lijkt me heel interessant om mensen te helpen met de vakken waar ik een passie voor heb. Zodoende lijkt lesgeven op zich mij heel interessant, en heb ik daar ook al enige ervaring mee. Dit is dan ook een uitgelezen kans om nog meer ervaring op te doen.

Amersfoort
Biomolecular Research
Bachelor / HBO, biologie en medisch laboratoriumonderzoek