Bijles in Amersfoort

Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Irmgard

Amersfoort

Professioneel / Volwassen

Universiteit Utrecht

Universitaire studie Duits

Bijles met Irmgard

Ik heb al wat ervaring opgedaan met bijles geven. Ik vind het contact met de leerling erg leuk en belangrijk. Soms kom ik ook nog nieuwe dingen tegen en blijf ik een beetje op de hoogte van wat er nu aan thema's behandeld wordt en wat voor materiaal gebruikt wordt bij Duits-onderwijs. De boeken bijvoorbeeld zijn tegenwoordig een stuk leuker dan tijdens mijn middelbare schooltijd!

Amersfoort
Universitaire studie Duits
Professioneel / Volwassen, Universiteit Utrecht

Mary

Amersfoort

Master / WO

Università degli Studi La Sapienza Roma

Politicologie en Marketing Management

Bijles met Mary

Ik wil graag Italiaanse les geven en daarnaast ook de studenten kennis laten maken met de cultuur en de geschiedenis van mijn land. Verder ben ik een enthousiast iemand en ik woon vanaf 2006 in Nederland. Ik ken dus beide culturen en kan Italiaanse les geven aan mensen, wat voor hen een perfecte toevoegde waarde kan zijn.

Amersfoort
Politicologie en Marketing Management
Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Brechje

Amersfoort

Master / WO

Hogeschool Utrecht

Duits tweedegraads

Bijles met Brechje

Ik wil graag bijles geven omdat ik affiniteit heb met doceren, leerlingen iets uitleggen en bijbrengen. Dat vind ik leuk om te doen en het geeft me voldoening. Ik ben nu parttime boekenverkoopster, dus ik heb wel wat vrije tijd om bijlessen te geven. Vroeger heb ik voor de klas gestaan en ik heb een diploma als docent Duits.

Amersfoort
Duits tweedegraads
Master / WO, Hogeschool Utrecht

Luana

Amersfoort

VWO / Gymnasium

Universiteit Utrecht

C&M en E&M / Franse Taal en Cultuur

Bijles met Luana

Omdat ik graag hulp bied en mensen wil laten inzien dat je ondanks een achterstand, zoals ik heb gehad, alsnog je diploma kunt halen met de juiste inzet en begeleiding.

Amersfoort
C&M en E&M / Franse Taal en Cultuur
VWO / Gymnasium, Universiteit Utrecht

Jorn

Amersfoort

VWO / Gymnasium

Meridiaan College Het Nieuwe Eemland

VWO

Bijles met Jorn

Het geven van bijles geschiedenis of maatschappijleer is een perfecte manier om mijn interesses te combineren met een bijbaantje. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met onderwerpen die vaak zowel maatschappelijke als geschiedkundige inhoud betreffen. Door bijvoorbeeld mijn ervaring als lid van het debatteam en als lid van de Jonge Democraten (een politieke jongerenorganisatie) hoop ik een betekenisvolle bijdrage te kunnen leveren aan de resultaten van een leerling en hopelijk hem/haar hiervoor te motiveren. Dit is zeer belangrijk omdat maatschappelijke kennis ervoor zorgt dat mensen een inhoudelijke bijdrage aan de samenleving kunnen leveren. Ten slotte is het ook een waardevolle ervaring ten gunste van mijn vervolgstudie (geschiedenis, rechten of politicologie).

Amersfoort
VWO
VWO / Gymnasium, Meridiaan College Het Nieuwe Eemland

Paula

Amersfoort

Bijles met Paula

The importance of English in the world has increased dramatically in the last 10 years which means that if a person would like to succeed to their fullest capacity, they require a good level of English. As a native speaker of English, along with my translation skills, I feel I can help to teach, refine and improve the level of English in order to make a real difference. My patience allows the student to become confident and comfortable while speaking and writing English. In addition, I can aid in proper pronunciation while speaking the language.

Amersfoort

Shelby

Amersfoort

Bijles met Shelby

Ik studeer momenteel leraar tweede graads Engels. Ik ben gemotiveerd om met kinderen en jeugd te werken. Ik heb een passie voor leren en bijzonder voor het Engelse taal. Ik kan ook in andere vakken bijles geven, mits deze in het Engels zijn (bijvoorbeeld als iemand in het Engels studeert of van een tweetalig onderwijs middelbare school, of een International School).

Amersfoort

marit

Amersfoort

Bijles met marit

Ik studeerde biologie aan de Universiteit Utrecht en volg momenteel nog de docentenopleiding. Ik vin het leuk om met jonge mensen te werken en mijn kennis over te dragen. Als bijlesdocent kan ik mijn twee passies combineren.

Amersfoort

Nicole

Amersfoort

Bijles met Nicole

Ik ben 'native speaker' Frans en deel graag mijn kennis van de Franse taal om studenten te helpen en te motiveren om hun kennis van de taal te verbeteren. Vooruitgang zien van studenten en bijdragen aan goede resultaten vind ik het leukste aan bijles geven. Graag ga ik de uitdaging aan om het maximale uit iedere student te halen, waardoor zij het vak succesvol afronden.

Amersfoort

Sabrina

Amersfoort

Bachelor / HBO

EXAouest

Sociale dienstverlening

Bijles met Sabrina

Ik ben van Franse afkomst en woon sinds kort in Nederland. Ik bied graag ondersteuning aan mensen die moeite hebben met de Franse taal.

Amersfoort
Sociale dienstverlening
Bachelor / HBO, EXAouest