• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Uw accountmanager

Studiebegeleiding in Rotterdam

Woon, werk of studeer je in Rotterdam en ben je op zoek naar de geschikte persoon om jou bijles te geven? Heb je nood aan iemand die jou de Duitse zinsstructuur nog een keertje goed uitlegt? Bij het BijlesHuis vind je die persoon! We werken namelijk samen met een groot aantalervaren docenten in Rotterdam die jou voor alleobstakels bij het studeren de nodige ondersteuningkunnen bieden. Daarbij maakt het niet uit of het gaat ominhoudelijke ondersteuning, scriptiebegeleiding, huiswerkhulpof studiecoaching. Leeftijd speelt hierbij geen rol.


Bijlessen op maat

Bij het BijlesHuisbepaal je helemaal zelf waar en wanneer je de bijlessen neemt.Wil je de lessen bij je thuis? Prima! Toch liever op een andere locatie? Ook goed! We laten je de volledige vrijheid om te kiezen. Onze docenten passen zich met plezier aan jouw wensen aan. Bovendien beschikken we ook over eenonline leerplatform.


Individuele en professionele ondersteuning

Het BijlesHuis gelooft in de sterkte van persoonlijke en intensieve begeleiding. Daardoor kan de docent zijn of haar volledige aandacht op de student vestigen. Dit brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee:

  • De docent kan zijn of haar stijl op de student afstemmen.
  • De student kan voldoende gestructureerde feedbackkrijgen.
  • Er kan eenmaximaal resultaat op een korte tijd bereikt worden.


Zit je nog met vragen of twijfels? Contacteer ons dan hier vrijblijvend voor alle informatie over bijles in Rotterdam.