Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Mees

Rotterdam

Bachelor / HBO, Werktuigbouwkunde, TU Delft

Bijles met Mees

Via bijles kan ik mijn al opgedane kennis en ervaring nuttig gebruiken. Iemand structureel helpen met de theorie en vervolgens tot een goed resultaat komen, is een mooie uitdaging die ik graag aan ga. Mijn geduld en zorgvuldigheid kan ik zo goed gebruiken bij het uitleggen en het geeft mij voldoening als iemand het vervolgens begrijpt. Bovendien heb ik de gekozen vakken altijd erg interessant gevonden en ik kijk er naar uit ze opnieuw toe te passen.

Rotterdam
Werktuigbouwkunde
Bachelor / HBO, TU Delft

José

Rotterdam

Bachelor / HBO, Maatschappelijk werk, Christelijke Hogeschool Ede

Bijles met José

Ik vind bijles leuk, omdat ik geniet van het contact met kinderen en tieners, en omdat ik het fijn vind nog bezig te kunnen zijn met de stof die ik leerde voor mijn eigen examen, zodat ik de kennis fris houd. Ik vind het gaaf om vooruitgang te zien bij mijn leerlingen.

Rotterdam
Maatschappelijk werk
Bachelor / HBO, Christelijke Hogeschool Ede

Jeffrey

Rotterdam

Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

Bijles met Jeffrey

Zelf wil ik graag leraar Engels worden en het geven van bijles staat mij toe ervaring op te doen met zowel de meest voorkomende problemen met de lesstof als met het oplossen van deze problemen.. Naast afdoende kennis van de Engelse taal kan ik ook tot zeker een vwo-5 niveau wiskunde bijles geven.

Rotterdam
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

Lara

Vlaardingen

Bachelor / HBO, Integrale Veiligheid, Hogeschool Inholland

Bijles met Lara

Hoi! Mijn naam is Lara, ik ben 22 jaar oud en heb onlangs mijn HBO Bachelor Integrale Veiligheid gehaald. Momenteel heb ik een tussenjaar en vind ik het leuk om regelmatig bijles te geven. Ik vind het leuk om anderen te helpen en bezig te zijn met mijn favoriete vakken van de middelbare school. Met name Duits, Engels, Frans en wiskunde waren mijn favoriete vakken en vind ik daarom ook leuk om aan anderen uit te leggen. Ik vind het leuk om anderen te helpen met een vak waar zij moeite mee hebben. Het geeft mij voldoening als ik merk dat iemand met behulp van mijn uitleg de lesstof beter begint te begrijpen. Bovendien ben ik rustig en geduldig. Ik geef de bijlesleerling voldoende ruimte om de stof tot zich te nemen en vind het geen probleem om meerdere keren eenzelfde onderwerp uit te leggen totdat de leerling het begrijpt.

Vlaardingen
Integrale Veiligheid
Bachelor / HBO, Hogeschool Inholland

Rainer

Rotterdam

Bachelor / HBO, Leerkracht biologie en Engels, University College of Leuven and Limburg

Bijles met Rainer

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen met zichzelf te ontwikkelen en leerlingen te laten zien dat ze veel meer kunnen dan ze soms zelf vermoeden.

Rotterdam
Leerkracht biologie en Engels
Bachelor / HBO, University College of Leuven and Limburg

Babette

Rotterdam

Master / WO

Bijles met Babette

Ik ben op zoek naar een parttime functie die ik kan beoefenen naast het opzetten van mijn startup. Ik heb eerder bijles & huiswerkbegeleiding gegeven en dat vond ik erg leuk om te doen. Het liefste zou ik bijles in Chinees willen geven, daarin ben ik afgestudeerd. Maar daarnaast vind ik het ook leuk om bijles te geven in wiskunde, waar ik al veel ervaring mee heb of andere vakken zoals Engels, economie, M&O of geschiedenis.

Rotterdam
Master / WO,

Lisalina

Capelle aan den IJssel

Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Bijles met Lisalina

Mijn naam is Lisalina en studeer aan de Hogeschool van Utrecht voor Leraar Spaans 2e graads. Ik zit in het laatste jaar van mijn studie en heb al ervaring in het lesgeven. Ik wil graag bijles geven, omdat ik het leuk vind om mijn kennis over te brengen aan leerlingen en ze te helpen. Als toekomstige docent is dit een goede en leerzame functie die aansluit op mijn studie.

Capelle aan den IJssel
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Henri

Rotterdam

Bachelor / HBO, Economie & Bedrijfseconomie, Erasmus Universiteit Rotterdam (Erasmus School of Economics)

Bijles met Henri

Tijdens het vwo heb ik veel kennis opgedaan bij een groot scala aan vakken. Deze kennis wil ik graag doorgeven, want ik heb altijd goede cijfers gehaald en gun dit anderen ook. In het vak Frans was ik een uitblinker op school, want daarvoor was mijn eindcijfer een 8,4. Mijn eindlijst bestaat uit allemaal 7's en 8-en. Ik heb ervaring met het geven van bijles. Dat gecombineerd met de mooie cijfers heeft er bij mij toe geleid, dat ik bijles geef om zoveel mogelijk mensen tot hulp te mogen zijn bij het halen van hun diploma.

Rotterdam
Economie & Bedrijfseconomie
Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit Rotterdam (Erasmus School of Economics)

Tiomsi

Rotterdam

Bachelor / HBO, Mijn diploma is door Nuffic gewaardeerd dus het is te vergelijken met Bachelor - WO Engels Taal en Cultuur, English Language and Culture

Bijles met Tiomsi

Omdat ik mijn passie en mijn vak waarin ik goed ben, wil overdragen. Bovendien ik heb er ervaring mee.

Rotterdam
Mijn diploma is door Nuffic gewaardeerd dus het is te vergelijken met Bachelor - WO Engels Taal en Cultuur
Bachelor / HBO, English Language and Culture

Klaas

Rotterdam

Bijles met Klaas

Vanuit mijn talenstudie en lerarenopleiding wil ik meer ervaring krijgen met het lesgeven en begeleiden van jongeren. De kleinschalige setting van bijles geven spreekt me bijzonder aan. Ik wil het verschil maken voor jongeren die net dat zetje nodig hebben om te slagen voor hun schoolvakken. Jongeren weten te enthousiasmeren voor taal & cultuur, dat wil ik doen!

Rotterdam