Bijles in Rotterdam

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Kim

Gouda

Master / WO

Universiteit Utrecht

Water Science & Management

Bijles met Kim

Ik wil graag bijles geven, omdat ik het belangrijk vind dat iedereen een extra helpende hand moet krijgen als iets niet lukt of erg moeilijk is. Verder vind ik het leuk om mijn kennis over te brengen op anderen. Ik heb zelf nog geen bijles gegeven, maar het werk als student assistent lijkt er wel op. Ik ben bij BijlesHuis terecht gekomen via mijn studievereniging. BijlesHuis is namelijk een partner van de studievereniging.

9/10

Gouda
Water Science & Management
Master / WO, Universiteit Utrecht

Manfred

Rotterdam

Bachelor / HBO

RWTH Aachen University

Wiskunde en informatica

Bijles met Manfred

9/10

Rotterdam
Wiskunde en informatica
Bachelor / HBO, RWTH Aachen University

Taco

Nootdorp

Master / WO

TU Delft

wiskunde

Bijles met Taco

Na 14 jaar werken in onderzoek & advies bij KPN en een consultancybureau, werk ik sinds 2002 in het onderwijs. Wiskunde en Rekenen zijn echt mijn ding; ook het rekenprogramma Excel. Ook lesgeven doe ik graag, zeker aan kleinere groepen van gemotiveerde leerlingen. Daarom geef ik ook graag bijles.

Nootdorp
wiskunde
Master / WO, TU Delft

Annechien

Moordrecht

Bachelor / HBO

Bijles met Annechien

Ik hou ervan om kwartjes te zien vallen. Ik laat jullie zelf nadenken en daar ben ik goed in. Indien jullie met geschiedenis vastlopen, dan kom ik jullie helpen. Voor Engels, Nederlands, biologie en aardrijkskunde ook, maar geschiedenis is echt mijn ding. Tutor gerelateerde vraag? Probeer mij maar eens te stoppen.

Moordrecht
Bachelor / HBO,

Simone

Rotterdam

Master / WO

Universiteit Leiden

Chemistry & Education

Bijles met Simone

Ik vind het leuk om 1 op 1 contact te hebben, waarbij je leerlingen stimuleert en motiveert om op hun eigen manier te werken. Ik sta ook voor de klas, waar je algemeen kennis over brengt, maar 1 op 1 kun je heel specifiek helpen op het punt waar de leerling vast loopt. Dat vind ik persoonlijk leuker om te doen. Je kunt echt een band opbouwen en vertrouwen kweken, en vanuit daar werken.

10/10

Rotterdam
Chemistry & Education
Master / WO, Universiteit Leiden

Remco Paul

Delft

Master / WO

Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Lerarenopleding Frans

Bijles met Remco Paul

Ik vind het het leukst om met persoonlijke en directe aandacht leerlingen te helpen met de moeilijkheden die zij ondervinden in taal.

Delft
Lerarenopleding Frans
Master / WO, Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Jurrian

Delft

Master / WO

Wageningen Universiteit

Molecular Life Sciences

Bijles met Jurrian

Ik ben in de laatste fase van mijn promotie aanbeland en heb wat meer tijd vrij in de avonden. Ik wil daarom weer eens wat bijlessen gaan geven. Ik ben op zoek naar bijles opdrachten voor leerlingen van havo en vwo, hbo'ers en universitaire studenten in de regio Delft in de exacte vakken (wiskunde, natuurkunde, scheikunde), biologie en Engels.

8,8/10

Delft
Molecular Life Sciences
Master / WO, Wageningen Universiteit

Fidelma

Delft

Master / WO

Universiteit Leiden

MA Engelse taal en cultuur

Bijles met Fidelma

Ik heb al enkele jaren individueel bijles gegeven aan basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en volwassenen. Het geeft mij voldoening om leerlingen te helpen met Nederlands (ook NT2) en Engels. Ik wil graag meer leerlingen en het is meestal ook flexibel en goed te combineren met vertaal/redactiewerk.

9,5/10

Delft
MA Engelse taal en cultuur
Master / WO, Universiteit Leiden

Krishnan

Hendrik-Ido-Ambacht

Master / WO

TU Delft

L&R

Bijles met Krishnan

Wat mij motiveert om bijles te geven is om studenten te sturen met de kennis die ze al hebben. Hierin behaal ik meestal goede resultaten en weten studenten de weg omhoog te vinden. Daarnaast vind ik het leuk om onderwerpen uit de natuurkunde, wiskunde en wetenschap uit te leggen.

8,4/10

Hendrik-Ido-Ambacht
L&R
Master / WO, TU Delft

Nirmala

Delft

Master / WO

RSM Erasmus University

Bedrijfskunde

Bijles met Nirmala

Ik geef bijles, omdat dit eervol werk is en ik al ervaring heb opgedaan in het verleden. Ik ben ook graag vakgericht bezig, omdat (bedrijfs)economie een vak is wat ik niet alleen maar gestudeerd heb, maar wat mij ook nieuwsgierig maakt, mij intrigeert en mij voldoening geeft.

9/10

Delft
Bedrijfskunde
Master / WO, RSM Erasmus University

Studenten die we al konden helpen

 • Kurt uit Rotterdam

  Scholiere 5 VWO is 5 weken ziek geweest waardoor ze achter is komen te liggen. Wiskunde ging eigenlijk wel goed, maar wiskunde D als keuzevak lukt nu niet. Ze wil graag in eerste instan… Lees meer

 • Charlotte uit Rotterdam

  Student 2 VWO (klas overgeslagen op de basisschool) heeft moeite met Latijn (cijfer 5) en Grieks (cijfer 6). Latijn heeft hierbij de prioriteit. De student is hoogbegaafd, maar heeft ee… Lees meer

 • Olga uit Rotterdam

  Student 2 HAVO, vrije school, heeft moeite met wiskunde - staat nu een 3,7. Er is een structurele begeleiding nodig.

 • Teffany uit Rotterdam

  Student 1e jaar Recht wenst hulp bij 'Dossier Analyse' (dit is een verslag/portfolio met verschillende opdrachten). Hierin staan casussen beschreven die ook moeten toegepast worden in v… Lees meer

 • Filip uit Rotterdam

  Scholiere groep 7 wil na groep 8 naar tweetalig onderwijs en daarom nu de basis van haar Engels verbeteren. Ze is dyslectisch en krijgt nauwelijks Engels op school.

 • Yorick uit Rotterdam

  Leerling hbo (Lifestyle en Design) heeft heel veel moeite met spelling, woordenkennis en grammatica. Hij heeft zelf het vermoeden van in ieder geval lichte dyslexie. Hij wil zijn huidig… Lees meer

 • Juni uit Rotterdam

  Leerling 5 Havo heeft over 2 maanden zijn eerste examen van natuurkunde. Hij wil graag de stof die in dat examen komt, behandelen met iemand. Hij schrijft: "Ik heb altijd al wat moeite … Lees meer

 • Matthieu uit Rotterdam

  Leerling zoekt begeleiding voor het vak Programming for Medical Imaging, hierin wordt gewerkt met Python en C++.

 • Magaly uit Rotterdam

  Studente zit in afstudeerfase, nog 1 jaartje. Ze wil haar niveau verhogen en vooral op grammatica focussen. Vanuit school krijgt ze geen begeleiding.

 • Mohammed uit Rotterdam

  Leerling Bachelor Pedagogische wetenschappen zoekt bijles statistiek.

 • Arno uit Rotterdam

  Student zoekt bijles voor economie. Meer bepaald voor de vakken finance 1 en intermediate accounting.

 • Inssaf uit Rotterdam

  Student Psychologie zoekt begeleiding met inleiding in de psychometrie, vooral met het gebruiken van de formules. Meevolgen in de les is erg lastig. Het stap voor stap doorlopen van opd… Lees meer

 • Yorick uit Rotterdam

  In het kader van haar rechtenopleiding moet Yorick een Nederlandse taaltoets op WO-niveau afleggen. De toets is op 23 oktober en Yorick zou graag wat extra hulp willen.

 • Morgan uit Rotterdam

  Een studente uit Rotterdam volgt de HBO opleiding Technische Informatica. Ze wil graag begeleiding bij Arduino, C en een beetje bij HTML. Ze heeft een project dat midden november klaar … Lees meer

 • Kurt uit Rotterdam

  Een studente uit Rotterdam volgt de opleiding informatica aan de universiteit van Amsterdam. Door een ziekte miste ze een deel van het vorig jaar en dus ook de basis van Java. Ze heeft … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Populaire bijlesaanvragen

bijles leraar Rotterdam, examentraining in Rotterdam, bijles in de buurt, prive bijles, bijles aan huis Rotterdam, hbo bijles, bijles gever in Rotterdam, examentraining mavo, examentrainer Rotterdam