Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Studiebegeleiding in Rotterdam

Woon, werk of studeer je in Rotterdam en ben je op zoek naar de geschikte persoon om jou bijles te geven? Heb je nood aan iemand die jou de Duitse zinsstructuur nog een keertje goed uitlegt? Bij het BijlesHuis vind je die persoon! We werken namelijk samen met een groot aantal ervaren docenten in Rotterdam die jou voor alle obstakels bij het studeren de nodige ondersteuning kunnen bieden. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om inhoudelijke ondersteuning, scriptiebegeleiding, huiswerkhulp of studiecoaching. Leeftijd speelt hierbij geen rol.


Bijlessen op maat

Bij het BijlesHuis bepaal je helemaal zelf waar en wanneer je de bijlessen neemt. Wil je de lessen bij je thuis? Prima! Toch liever op een andere locatie? Ook goed! We laten je de volledige vrijheid om te kiezen. Onze docenten passen zich met plezier aan jouw wensen aan. Bovendien beschikken we ook over een online leerplatform.


Individuele en professionele ondersteuning

Het BijlesHuis gelooft in de sterkte van persoonlijke en intensieve begeleiding. Daardoor kan de docent zijn of haar volledige aandacht op de student vestigen. Dit brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee:

  • De docent kan zijn of haar stijl op de student afstemmen.
  • De student kan voldoende gestructureerde feedback krijgen.
  • Er kan een maximaal resultaat op een korte tijd bereikt worden.


Zit je nog met vragen of twijfels? Registreer je hier vrijblijvend zodat we je aanvraag persoonlijk kunnen bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Mees

Rotterdam

Bachelor / HBO, TU Delft

Bijles met Mees

Via bijles kan ik mijn al opgedane kennis en ervaring nuttig gebruiken. Iemand structureel helpen met de theorie en vervolgens tot een goed resultaat komen, is een mooie uitdaging die ik graag aan ga. Mijn geduld en zorgvuldigheid kan ik zo goed gebruiken bij het uitleggen en het geeft mij voldoening als iemand het vervolgens begrijpt. Bovendien heb ik de gekozen vakken altijd erg interessant gevonden en ik kijk er naar uit ze opnieuw toe te passen.

Rotterdam
Werktuigbouwkunde
Bachelor / HBO, TU Delft

José

Rotterdam

Bachelor / HBO, Christelijke Hogeschool Ede

Bijles met José

Ik vind bijles leuk, omdat ik geniet van het contact met kinderen en tieners, en omdat ik het fijn vind nog bezig te kunnen zijn met de stof die ik leerde voor mijn eigen examen, zodat ik de kennis fris houd. Ik vind het gaaf om vooruitgang te zien bij mijn leerlingen.

Rotterdam
Maatschappelijk werk
Bachelor / HBO, Christelijke Hogeschool Ede

Jeffrey

Rotterdam

Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

Bijles met Jeffrey

Zelf wil ik graag leraar Engels worden en het geven van bijles staat mij toe ervaring op te doen met zowel de meest voorkomende problemen met de lesstof als met het oplossen van deze problemen.. Naast afdoende kennis van de Engelse taal kan ik ook tot zeker een vwo-5 niveau wiskunde bijles geven.

Rotterdam
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

Rainer

Rotterdam

Bachelor / HBO, University College of Leuven and Limburg

Bijles met Rainer

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen met zichzelf te ontwikkelen en leerlingen te laten zien dat ze veel meer kunnen dan ze soms zelf vermoeden.

Rotterdam
Leerkracht biologie en Engels
Bachelor / HBO, University College of Leuven and Limburg

Babette

Rotterdam

Master / WO

Bijles met Babette

Ik ben op zoek naar een parttime functie die ik kan beoefenen naast het opzetten van mijn startup. Ik heb eerder bijles & huiswerkbegeleiding gegeven en dat vond ik erg leuk om te doen. Het liefste zou ik bijles in Chinees willen geven, daarin ben ik afgestudeerd. Maar daarnaast vind ik het ook leuk om bijles te geven in wiskunde, waar ik al veel ervaring mee heb of andere vakken zoals Engels, economie, M&O of geschiedenis.

Rotterdam
Master / WO

Tiomsi

Rotterdam

Bachelor / HBO, English Language and Culture

Bijles met Tiomsi

Omdat ik mijn passie en mijn vak waarin ik goed ben, wil overdragen. Bovendien ik heb er ervaring mee.

Rotterdam
Mijn diploma is door Nuffic gewaardeerd dus het is te vergelijken met Bachelor - WO Engels Taal en Cultuur
Bachelor / HBO, English Language and Culture

Anja

Rotterdam

None

Bijles met Anja

Omdat ik nog wat tijd over heb en het heerlijk vind om Italiaans te geven. De lessen kunnen ook via skype plaatsvinden.

Rotterdam

Klaas

Rotterdam

None

Bijles met Klaas

- Vanuit mijn talenstudie en lerarenopleiding meer ervaring krijgen met het lesgeven en begeleiden van jongeren. - De kleinschalige setting van bijles geven spreekt me bijzonder aan - Het verschil maken voor jongeren die net dat zetje nodig hebben om te slagen voor hun schoolvakken - Jongeren weten te enthousiasmeren voor taal & cultuur

Rotterdam

Jennifer

Rotterdam

None

Bijles met Jennifer

Recentelijk ben ik van Argentinië naar Nederland geëmigreerd. De jaren voor mijn emigratie heb ik gewerkt op een basisschool. Ik vind het leuk om kennis van de Spaanse taal uit te dragen in Nederland.

Rotterdam

Juan

Rotterdam

None

Bijles met Juan

Ik sta graag voor groepen en ik deel graag kennis. Ik heb een management gerelateerde studie afgerond op WO niveau , spreek ik vloeiend Spaans en ik ben ervan overtuigd dat door les te geven skills verbeterd zullen worden. les geven zou een win win situatie zijn voor mij en de studenten.

Rotterdam