Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Studiebegeleiding in Helmond

Op zoek naar de geschikte persoon om je bijles Duits te geven? Heb je iemand nodig die je kinderen kan helpen bij een studiemethode? Het BijlesHuis heeft de geschikte docent voor jou in Helmond klaarstaan. We helpen je graag bij om het even welk studieprobleemen kunnen joualle soorten studiebegeleidingbieden:

  • Huiswerkbegeleiding 
  • Studiecoaching
  • Vakspecifieke bijlessen
  • Hulp bij het creëren van een studiemethode


Bijles op maat

De docenten van het BijlesHuis zijn heel flexibel en laten jou bepalen waar en wanneer de lessen plaatsvinden. Zo hoef je niet je hele agenda te herbekijken en kies je gewoon de plaats en het tijdstip die voor jou het beste past. Bovendien beschikt het BijlesHuis ook over een online leerplatform dat steeds ter beschikking staat.


Individuele begeleiding

We geloven in de sterkte van een persoonlijke aanpak en kiezen daarom voor een uitgebreide één-op-één-begeleiding; één docent voor één scholier of student. Alle aandacht kan gaan naar de hulpbehoevende persoon en de docent kan voor voldoende motivatie en feedbackzorgen, wat het leerproces altijd ten goede komt.


Is er nog iets dat je wilt weten? Registreer je hier vrijblijvend zodat we je aanvraag persoonlijk kunnen bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Tim

Helmond

None

Bijles met Tim

Ik heb een passie voor de Spaans en ik heb vijf maanden in Spanje gewoond om lessen te volgen. (Organisatie Don Quijote/Enforex). Het lijkt me leuk om kinderen/studenten te motiveren en mijn passie door te geven.

Helmond

Tessa

Geldrop

Bachelor / HBO, Hogeschool Fontys Eindhoven Pedagogiek

Bijles met Tessa

Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen/jongeren te mogen werken. Het is fijn om iets aan iemand te leren en iemand te helpen bij moeilijke opgaven. Vooral als iets extra moeite kost, maar uiteindelijk toch lukt, word ik daar blij van. Ook vind ik het leuk om zelf nog iets van de stof te leren, door er actief mee bezig te zijn.

Geldrop
Pedagogiek
Bachelor / HBO, Hogeschool Fontys Eindhoven Pedagogiek

Nanne

Bakel

Master / WO, Nijmegen Radboud Universiteit

Bijles met Nanne

In het verlengde van mijn huidige studie (hbo deeltijd wiskunde) en mijn vorige studie (orthopedagogiek) lijkt mij het geven van bijles een interessante bijbaan.

Bakel
Master / WO, Nijmegen Radboud Universiteit

Eva

Aarle-Rixtel

Bachelor / HBO, ROC de Leijgraaf

Bijles met Eva

Niet iedere leerling kan even goed mee in de les. Voor deze leerlingen is het fijn om extra te zitten om de stof beter onder de knie te krijgen en beter mee te kunnen met de klas. Ik vind het belangrijk dat een leerling extra begeleiding kan krijgen als het moeilijk gaat of het even niet lukt. Heeft de leerling bijvoorbeeld moeite met plannen, dan is het fijn als er iemand helpt om het overzicht te krijgen, zodat er rust ontstaat in het schoolwerk en het hoofd van de leerling. Tijdens de bijlessen zijn de groepen vaak kleiner dan de klassen op school. Tijdens deze moment kan de stof op een andere manier aangeboden worden, waardoor de leerlingen er op een andere manier naar kan kijken. Dit kan helpen bij het beter beheersen van de stof.

Aarle-Rixtel
Onderwijsassistente
Bachelor / HBO, ROC de Leijgraaf

Rick

Helmond

Bachelor / HBO, HAS Hogeschool

Bijles met Rick

Aarderijkskunde vind ik een interressant vak. Ik studeer momenteel Geo Media & Design, een studie met heel veel geografie aarderijkskunde. Zo kan u van mij leren, en wie weet ik ook nog iets van u!

Helmond
HBO
Bachelor / HBO, HAS Hogeschool

Corne

Helmond

Bachelor / HBO, HAN ILS

Bijles met Corne

Als toekomstig docent geschiedenis zijn alle vormen van ervaring belangrijk. Zo ontwikkel ik me tot goed docent en het begeleiden van leerlingen is één van de belangrijkste taken van een docent.

Helmond
Leraar Geschiedenis
Bachelor / HBO, HAN ILS

Demi

Helmond

Basisschool

Bijles met Demi

Toen ik 18 jaar was ben ik geslaagd op het VWO. Daarna ben ik gaan studeren aan de Kempel als lerares basisonderwijs en heb ik deze studie met succes afgerond toen ik 22 was. Ik ben dus 4 jaar pedagogisch opgeleid en heb ik deze jaren heel wat stage gelopen. De laatste twee jaar in de groepen 7 en 8. Toen ik geslaagd was wilde ik direct beginnen met werken. Ik ben gaan zoeken en heb een jaar lang vervangend en invalwerk gedaan. Ik heb hier heel veel ervaring mee opgedaan en weet inmiddels hoe ik kinderen moet onderwijzen. De banen lagen echter niet voor het oprapen en daarom heb ik er voor gekozen dit jaar weer aan een nieuwe studie te beginnen. Ik studeer nu de lerarenopleiding Nederlands. Ik wil met oudere kinderen aan de slag en kan absoluut niet stilzitten. Ik wil iets gaan bijverdienen met mijn kwaliteiten.Omdat ik al 4 jaar pedagogisch geschoold ben heb ik niet alleen de vakdidactische kennis die nodig is om een kind bij te scholen, ik weet hoe kinderen leren, welke leerstijlen er zijn en hoe ik deze kan ontdekken bij kinderen en ze individueel werk op maat aan kan bieden.

Helmond
Basisschool

Michel

Helmond

None

Bijles met Michel

Ik vind het vooral enorm leuk om kennis over te dragen. Ik mijn werk heb ik doorgaans medewerkers moeten trainen in hun werk. Vooral telemarketing, maar vaak ook helpen met Excel. Al jarenlang werk ik met Excel en het is mijn favoriete programma! Daarnaast kan een extra zakcentje zeker geen kwaad.

Helmond

Sophie

Deurne

None

Bijles met Sophie

Ik ben een jaartje gestopt met studeren omdat ik moeite had om een studie te kiezen die ik echt leuk vind, maar sinds kort weet ik bijna zeker dat ik volgend jaar voor de studie leerkracht lager onderwijs ga kiezen. Ik heb kindjes namelijk altijd al ontzettend leuk gevonden. Ik denk dat ik door bijles te geven al een voorproefje kan krijgen van hoe het eraan toegaat op een lagere school. Ik hoop snel aan de slag te kunnen en zou het heel leuk vinden om voor jullie te werken.

Deurne

Sophie

Helmond

None

Bijles met Sophie

Waarom ik bijles wil geven? Waarom wil iemand net als ikzelf fysiotherapie studeren? Omdat ik graag mensen help. Ik word er vrolijk van als ik mensen kan helpen om tot de beste versie van zichzelf te komen.

Helmond