Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Alexander

Geldrop

Bachelor / HBO, Journalistiek, Fontys Hogescholen

Bijles met Alexander

Naast de journalistiek lijkt het me erg leuk om je op weg te helpen met al je vragen over lees- luister- en schrijfvaardigheid. Door journalistiek heb ik een passie ontwikkeld voor taal, schrijven, voor verhalen vertellen en het zo helder mogelijk overbrengen van een boodschap voor verschillende doelgroepen. Dit komt ongetwijfeld van pas in de bijlessen, waarin we samen gaan voor een zo mooi mogelijk resultaat.

Geldrop
Journalistiek
Bachelor / HBO, Fontys Hogescholen

Tim

Helmond

Bijles met Tim

Ik heb een passie voor de Spaans en ik heb vijf maanden in Spanje gewoond om lessen te volgen. (Organisatie Don Quijote/Enforex). Het lijkt me leuk om kinderen/studenten te motiveren en mijn passie door te geven.

Helmond

Tessa

Geldrop

Bachelor / HBO, Pedagogiek, Hogeschool Fontys Eindhoven Pedagogiek

Bijles met Tessa

Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen/jongeren te mogen werken. Het is fijn om iets aan iemand te leren en iemand te helpen bij moeilijke opgaven. Vooral als iets extra moeite kost, maar uiteindelijk toch lukt, word ik daar blij van. Ook vind ik het leuk om zelf nog iets van de stof te leren, door er actief mee bezig te zijn.

Geldrop
Pedagogiek
Bachelor / HBO, Hogeschool Fontys Eindhoven Pedagogiek

J.C.

Nuenen

Bachelor / HBO, Pabo, Christelijke pedagogische academie Amsterdam

Bijles met J.C.

Niet meer werkzaam (willen) zijn in het onderwijs en toch van toegevoegde waarde zijn voor kinderen die op hun manier moeite hebben met het systeem, weinig zelfvertrouwen kennen en een steuntje in de rug wel kunnen gebruiken. Dat is wat ik wil en voor ogen heb. Afgelopen jaar ben ik dus conciërge geweest en ik vroeg of ik van betekenis kon zijn voor bepaalde kinderen. Ik heb onderwijsbevoegdheid en ik merkte dat kinderen graag naar me toekwamen om 'bijles' te krijgen, Ze bloeiden even op en waren dankbaar. Die rol vervul ik graag.

Nuenen
Pabo
Bachelor / HBO, Christelijke pedagogische academie Amsterdam

Eva

Aarle-Rixtel

Bachelor / HBO, Onderwijsassistente, ROC de Leijgraaf

Bijles met Eva

Niet iedere leerling kan even goed mee in de les. Voor deze leerlingen is het fijn om samen te zitten om de stof onder de knie te krijgen en beter mee te kunnen in de klas. Ik vind het belangrijk dat een leerling extra begeleiding krijgt als het moeilijk gaat. Heeft de leerling bijvoorbeeld moeite met plannen, dan is het fijn als er iemand helpt om het overzicht te krijgen, zodat er rust ontstaat in het schoolwerk en het hoofd van de leerling. Tijdens de bijlessen zijn de groepen kleiner dan de klassen op school. De stof wordt op een andere manier aangeboden, wat de student echt helpt.

Aarle-Rixtel
Onderwijsassistente
Bachelor / HBO, ROC de Leijgraaf

Rick

Helmond

Bachelor / HBO, HBO, HAS Hogeschool

Bijles met Rick

Aardrijkskunde vind ik een interessant vak. Ik studeer momenteel Geo Media & Design, een studie met heel veel geografie en aardrijkskunde. Zo kan je van mij leren, en wie weet ik ook nog van jou!

Helmond
HBO
Bachelor / HBO, HAS Hogeschool

Corne

Helmond

Bachelor / HBO, Leraar Geschiedenis, HAN ILS

Bijles met Corne

Als toekomstig docent geschiedenis zijn alle vormen van ervaring belangrijk. Zo ontwikkel ik me tot goed docent en het begeleiden van leerlingen is één van de belangrijkste taken van een docent.

Helmond
Leraar Geschiedenis
Bachelor / HBO, HAN ILS

Demi

Helmond

Basisschool

Bijles met Demi

Toen ik 18 jaar was ben ik geslaagd op het VWO. Daarna ben ik gaan studeren aan de Kempel als lerares basisonderwijs en heb ik deze studie met succes afgerond toen ik 22 was. Ik ben dus 4 jaar pedagogisch opgeleid en heb ik deze jaren heel wat stage gelopen. De laatste twee jaar in de groepen 7 en 8. Toen ik geslaagd was wilde ik direct beginnen met werken. Ik ben gaan zoeken en heb een jaar lang vervangend en invalwerk gedaan. Ik heb hier heel veel ervaring mee opgedaan en weet inmiddels hoe ik kinderen moet onderwijzen. De banen lagen echter niet voor het oprapen en daarom heb ik er voor gekozen dit jaar weer aan een nieuwe studie te beginnen. Ik studeer nu de lerarenopleiding Nederlands. Ik wil met oudere kinderen aan de slag en kan absoluut niet stilzitten. Omdat ik al 4 jaar pedagogisch geschoold ben, heb ik niet alleen de vakdidactische kennis die nodig is om een kind bij te scholen, ik weet hoe kinderen leren, welke leerstijlen er zijn en hoe ik deze kan ontdekken bij kinderen en ze individueel werk op maat aan kan bieden.

Helmond
Basisschool,

Michel

Helmond

Bijles met Michel

Ik vind het enorm leuk om kennis over te dragen. Ik heb tijdens mijn werk doorgaans medewerkers moeten trainen in hun werk. Vooral telemarketing, maar vaak ook helpen met Excel. Al jarenlang werk ik met Excel en het is mijn favoriete programma!

Helmond

Sophie

Helmond

Bijles met Sophie

Waarom ik bijles wil geven? Waarom wil iemand net als ikzelf fysiotherapie studeren? Omdat ik graag mensen help. Ik word er vrolijk van als ik mensen kan helpen om tot de beste versie van zichzelf te komen.

Helmond