Bijles in Delft

Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Fidelma

Delft

Master / WO

Universiteit Leiden

MA Engelse taal en cultuur

Bijles met Fidelma

Ik heb al enkele jaren individueel bijles gegeven aan basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en volwassenen. Het geeft mij voldoening om leerlingen te helpen met Nederlands (ook NT2) en Engels. Ik wil graag meer leerlingen en het is meestal ook flexibel en goed te combineren met vertaal/redactiewerk.

Delft
MA Engelse taal en cultuur
Master / WO, Universiteit Leiden

Lara

Vlaardingen

Bachelor / HBO

Hogeschool Inholland

Integrale Veiligheid

Bijles met Lara

Hoi! Mijn naam is Lara, ik ben 22 jaar oud en heb onlangs mijn HBO Bachelor Integrale Veiligheid gehaald. Momenteel heb ik een tussenjaar en vind ik het leuk om regelmatig bijles te geven. Ik vind het leuk om anderen te helpen en bezig te zijn met mijn favoriete vakken van de middelbare school. Met name Duits, Engels, Frans en wiskunde waren mijn favoriete vakken en vind ik daarom ook leuk om aan anderen uit te leggen. Ik vind het leuk om anderen te helpen met een vak waar zij moeite mee hebben. Het geeft mij voldoening als ik merk dat iemand met behulp van mijn uitleg de lesstof beter begint te begrijpen. Bovendien ben ik rustig en geduldig. Ik geef de bijlesleerling voldoende ruimte om de stof tot zich te nemen en vind het geen probleem om meerdere keren eenzelfde onderwerp uit te leggen totdat de leerling het begrijpt.

Vlaardingen
Integrale Veiligheid
Bachelor / HBO, Hogeschool Inholland

Christine

Den Haag

Bijles met Christine

Ik wil graag kinderen en jongeren begeleiden en/of ondersteunen in vakken waar ze moeite mee hebben. Ik heb ervaring met het begeleiden van kinderen en studenten (ook in groep). Daarnaast wil ik iets betekenen en wil ik mijn kennis overdragen, al ben ik dankzij de bijles al als persoon ontwikkeld.

Den Haag

Kim

Den Haag

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Spaanse Taal en Cultuur

Bijles met Kim

Ik geef graag persoonlijke bijles, omdat ik graag andere mensen help met de kennis waarover ik beschik. Ik heb Nederlands als moedertaal en ik heb Spaanse Taal en Cultuur gestudeerd. Ik heb veel contact met Nederlanders en Spanjaarden, en ik zou graag mijn kennis van de talen om willen zetten naar de praktijk zodat anderen hiervan kunnen leren. Zelf heb ik ook het proces van het leren van een taal meegemaakt, omdat ik in 2010 op 0-niveau aan de Spaanse taal begon en nu vloeiend Spaans spreek. Omdat ik geen eerste- of tweedegraads bevoegdheid heb in lesgeven, is bijles geven voor mij een mooie manier om leerlingen toch te helpen.

Den Haag
Spaanse Taal en Cultuur
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Britt

Schiedam

Bachelor / HBO

Erasmus Universiteit Rotterdam

Bachelor Biologie en Psychologie

Bijles met Britt

Ik vind het erg leuk om leerlingen te helpen en te begeleiden. Ik ben in het bezit van een educatieve minor en ik heb plezier in het geven van persoonlijke bijles.

Schiedam
Bachelor Biologie en Psychologie
Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit Rotterdam

Nirmala

Delft

Master / WO

Bedrijfskunde / RSM Erasmus University

Bijles met Nirmala

Ik wil bijles geven omdat dit eervol werk is en ik al ervaring heb opgedaan in het verleden. Wil tevens ook vakgericht bezig zijn omdat economie een vak is wat ik niet alleen maar gestudeerd heb, maar mij ook nieuwsgierig maakt, mij intrigeert en mij voldoening geeft.

Delft
Master / WO, Bedrijfskunde / RSM Erasmus University

Remco Paul

Delft

Master / WO

Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Lerarenopleding Frans

Bijles met Remco Paul

Ik vind het het leukst om met persoonlijke en directe aandacht leerlingen te helpen met de moeilijkheden die zij ondervinden in taal.

Delft
Lerarenopleding Frans
Master / WO, Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Amber

Delft

VWO / Gymnasium

Middelbare school VWO afgerond

Bijles met Amber

Ik ben erg geboeid door Wiskunde en vind het heel leuk om daar mee bezig te zijn. Ik vind het fijn als ik hierin iets voor iemand anders kan betekenen en vind het leuk om mensen hierover meer inzicht te geven. Daarnaast zat ik zelf op een zeer zelfstandige school waarbij een goede planning van belang was. Ik kan kinderen en jongeren dus ook goed helpen bij het nemen van verantwoordelijkheid en het opstellen van een goede planning. Ik vind het zelf leuk om te leren en ik vind het daarmee ook erg leuk om anderen daarbij te helpen.

Delft
VWO / Gymnasium, Middelbare school VWO afgerond

Annemieke

Delft

Bachelor / HBO

TU Delft

Marine Engineering

Bijles met Annemieke

Ik heb tijdens mijn middelbareschooltijd veel bijlessen gegeven aan leerlingen uit de onderbouw van het gymnasium, met name wiskunde. In die tijd was ik niet heel enthousiast over vakken als wiskunde en natuurkunde, maar vond ik het uitleggen ervan wel erg leuk. Nu ik weer studeer merk ik ook hoe fijn het is dat iemand je, als je iets niet begrijpt, het op een andere manier kan uitleggen. Vaak is een andere manier van er naar kijken datgene dat nodig is om het snel te begrijpen. Dit vind ik ook zo leuk aan zelf bijles geven. In de zomervakantie geef ik zeilles en afgelopen winter ben ik voor het eerst naar Oostenrijk afgereisd om daar skiles te geven, het lesgeven is mij dus wel bekend!

Delft
Marine Engineering
Bachelor / HBO, TU Delft

Inge

Delft

Bijles met Inge

Ik vind het leuk en uitdagend om op verschillende manieren kennis over te kunnen brengen en leerlingen opnieuw te kunnen enthousiasmeren voor het vak. Tijdens mijn opleiding aan de TU Delft bouwde ik verder op en verdiepte ik mijn kennis van wiskunde B en natuurkunde van de middelbare school. Ik heb daardoor een goede basis om leerlingen duidelijk uitleg te kunnen geven. Door leerlingen samenhang tussen vraagstukken van verschillende onderwerpen te laten zien, hoop ik te helpen bij het creëren van meer inzicht. Het afwisselende en flexibele spreekt mij aan.

Delft