Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding in Delft

Op zoek naar de geschikte persoon om je bijleswiskunde te geven? Ben je student en kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij je tentamenvoorbereiding? Het BijlesHuis heeft een heleboel docenten in Delftdie voor je klaarstaan en je de begeleiding kunnen bieden waaraan jij behoefte hebt. Voor alle vormen van studiebegeleiding kun je bij ons aankloppen:

  • Huiswerkbegeleiding
  • Hulp bij tentamenvoorbereiding
  • Scriptiebegeleiding
  • Studiecoaching
  • Inhoudelijke bijlessen


Bijles op maat

Onze docenten kunnen zich volledig aanpassen aan jouw wensen, waarbij je zelf bepaalt waar en wanneer de lessen plaatsvinden (ook ons online leerplatform is daarbij een mogelijkheid). Daarnaast is de begeleiding individueel, omdat we sterk van een persoonlijke en uitgebreide één-op-één-aanpak overtuigd zijn. Zo kan de docent zich voldoende focussen op de specifieke behoeftes van de scholier of student en is er genoeg ruimte voor feedback. Bovendien selecteren we onze docenten op basis van intakegesprekken. Zo weten we zeker dat we de gepaste en ervaren docent voor jou hebben klaarstaan.


Proefwerk of masterscriptie?

We hebben een groot aanbod aan ervaren docenten. Om het even of je nu bijles zoekt voor je zoon of dochter op de basisschool, of je zelf aan het zweten bent op die scriptie die binnen een maand binnen moet; bij ons vind je de gepaste docent die je bij datgene kan helpen waar jij het zo moeilijk mee hebt. Studenten en scholieren uit alle mogelijke onderwijsvormen kunnen zo bij ons terecht.


Neem hier contact met ons op voor alle informatie over bijles in Delft.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Perry

Delft

Master / WO

Bijles met Perry

Hallo ik ben Perry Balzouman, 2e graads docent wiskunde (57 jaar en werkzoekende als wiskundeleraar) Momenteel ben ik ik dienst van de overheid, maar ik wil extra bijverdienen en wellicht met het werken als bijlesdocent weer een herstart te maken in het onderwijs. Ik heb op het Stanislascollege Delft (Westplantsoen) lesgegeven. Ik heb gevoel voor getallen, cijfers, jeugd en ben integer alsmede een teamspeler. Graag wil ik de mogelijkheden bespreken om via jullie aan de slag te kunnen. met collegiale groet, Perry Balzouman

Delft
Master / WO

Sylvia

Delft

Bachelor / HBO, Hoge School Rotterdam

Bijles met Sylvia

Ik zou er graag mijn werk van maken naast mijn baan als logopedist. Ik werk nu 2 dagen per week en zoek iets waarmee ik me de rest van de week nuttig kan maken. Bijles geven in vakken waar ik zelf goed in ben, lijkt me een hele leuke optie!!

Delft
Logopedie
Bachelor / HBO, Hoge School Rotterdam

Maurice

Delft

VWO / Gymnasium, TU Delft

Bijles met Maurice

Ik studeer sinds september aan de TU Delft (Master in Civiele techniek) en ik heb de tijd en de kennis om Franse les te kunnen geven. Ik hou van kennis overbrengen. Ik neem altijd de tijd om alles goed uit te legen, bijvoorbeeld met projectwerk voor mijn studie. Ik overweeg de academische richting op te gaan na het afstuderen (door te promoveren), en les geven als bijlesdocent zou voor mij een goeie manier om nog meer ervaring op te bouwen. Ik ben in Frankrijk geboren en ik heb tot september van dit schooljaar in Frankrijk gewoond en gestudeerd. Ik spreek en schrijf Frans als een buitengewone Fransman. Mijn beide Nederlandse ouders hebben mij wel in het Nederlands opgevoed, dus de Nederlandse taal is ook geen probleem voor mij. Ik heb ook al vier zomers op een Nederlandse camping in Frankrijk gewerkt, dus ik heb heel wat ervaring met vertalen van het Frans naar het Nederlands en andersom. Daarom denk ik dat Franse les geven als bijlesdocent een heel goed idee zou kunnen zijn.

Delft
Franse taal lessen op elk niveau (geen litteratuur of universitaire studie Franse taal)
VWO / Gymnasium, TU Delft

Eloy

Delft

Master / WO, Technische Universiteit Delft

Bijles met Eloy

Omdat ik het leuk vind om kennis over te dragen en andere mensen te helpen. Ik heb jarenlang bijles aan kennissen en vrienden gegeven en ik heb er altijd veel voldoening uit gehaald. Het is ook mooi om mee te maken dat je 'leerlingen' er op vooruit gaan en enthousiast worden voor een vak .

Delft
Systems & Control
Master / WO, Technische Universiteit Delft

Isis

Delft

None

Bijles met Isis

Ik wil bijles geven omdat het me een leuk, flexibel baantje naast mijn studie lijkt. Ik vind het leuk en uitdagend om een ander iets uit te leggen en de logica in te laten zien.

Delft

Maia

Delft

Master / WO, Universiteit van Amsterdam

Bijles met Maia

Ik ben net afgestudeerd, en aan het nadenken over wat ik nu wil gaan doen. Het lijkt me leuk om in deze tijd bezig te blijven met o.a. geschiedenis en anderen te helpen met mijn kennis en ervaring :)

Delft
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

Jasper

Delft

None

Bijles met Jasper

Lijkt mij een leuke bijbaan naast mijn studie Bewegingstechnologie.

Delft

Elise

Delft

Master / WO, Rijksuniversiteit Leiden

Bijles met Elise

Lesgeven vind ik leuk. bovendien heb ik ervaring.

Delft
Taalassessor nederlands voor MBO
Master / WO, Rijksuniversiteit Leiden

Amber

Delft

VWO / Gymnasium, Middelbare school VWO afgerond

Bijles met Amber

Ik ben erg geboeid door Wiskunde en vind het heel leuk om daar mee bezig te zijn. Ik vind het fijn als ik hierin iets voor iemand anders kan betekenen en vind het leuk om mensen hierover meer inzicht te geven. Daarnaast zat ik zelf op een zeer zelfstandige school waarbij een goede planning van belang was. Ik kan kinderen en jongeren dus ook goed helpen bij het nemen van verantwoordelijkheid en het opstellen van een goede planning. Ik vind het zelf leuk om te leren en ik vind het daarmee ook erg leuk om anderen daarbij te helpen.

Delft
VWO / Gymnasium, Middelbare school VWO afgerond

Joep

Delft

None

Bijles met Joep

Ik heb ervaring in bijles geven aan mijn oppaskinderen. Daarnast heb ik bijles gegeven tijdens mijn Bachelor studie voor een organisatie in Maastricht. Ik vond het leuk om te zien hoe hun resultaten verbeterden. Ik heb ervaring met VMBO/HAVO/VWO leerlingen.

Delft