Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Jeffrey

Schiedam

Master / WO, MA International Studies: International Relations, Universiteit Leiden

Bijles met Jeffrey

Ik heb les geven altijd leuk gevonden en helemaal voor de talen Spaans, Portugees en Nederlands. Daarnaast ben ik een uitstekende planner en heb ik veel ervaring met thesis op academisch niveau schrijven.

Schiedam
MA International Studies: International Relations
Master / WO, Universiteit Leiden

Mees

Delft

Bachelor / HBO, Werktuigbouwkunde, TU Delft

Bijles met Mees

Via bijles kan ik mijn al opgedane kennis en ervaring nuttig gebruiken. Iemand structureel helpen met de theorie en vervolgens tot een goed resultaat komen, is een mooie uitdaging die ik graag aan ga. Mijn geduld en zorgvuldigheid kan ik zo goed gebruiken bij het uitleggen en het geeft mij voldoening als iemand het vervolgens begrijpt. Bovendien heb ik de gekozen vakken altijd erg interessant gevonden en ik kijk er naar uit ze opnieuw toe te passen.

Delft
Werktuigbouwkunde
Bachelor / HBO, TU Delft

Jeffrey

Rijswijk

Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

Bijles met Jeffrey

Zelf wil ik graag leraar Engels worden en het geven van bijles staat mij toe ervaring op te doen met zowel de meest voorkomende problemen met de lesstof als met het oplossen van deze problemen.. Naast afdoende kennis van de Engelse taal kan ik ook tot zeker een vwo-5 niveau wiskunde bijles geven.

Rijswijk
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

Odette

Schiedam

Bachelor / HBO, Gezondheidskunde/Verzorging, Hogeschool van Utrecht

Bijles met Odette

Het leuke aan mijn werk vind ik het contact met mensen, en het groeiproces dat ontstaat op het moment dat iemand besluit zijn of haar leefstijl te willen veranderen, of als student zich ontwikkeld als een professionele medewerker in de gezondheidszorg. Ik vind het nog altijd een eer om dit proces te mogen begeleiden.

Schiedam
Gezondheidskunde/Verzorging
Bachelor / HBO, Hogeschool van Utrecht

Lara

Vlaardingen

Bachelor / HBO, Integrale Veiligheid, Hogeschool Inholland

Bijles met Lara

Hoi! Mijn naam is Lara, ik ben 22 jaar oud en heb onlangs mijn HBO Bachelor Integrale Veiligheid gehaald. Momenteel heb ik een tussenjaar en vind ik het leuk om regelmatig bijles te geven. Ik vind het leuk om anderen te helpen en bezig te zijn met mijn favoriete vakken van de middelbare school. Met name Duits, Engels, Frans en wiskunde waren mijn favoriete vakken en vind ik daarom ook leuk om aan anderen uit te leggen. Ik vind het leuk om anderen te helpen met een vak waar zij moeite mee hebben. Het geeft mij voldoening als ik merk dat iemand met behulp van mijn uitleg de lesstof beter begint te begrijpen. Bovendien ben ik rustig en geduldig. Ik geef de bijlesleerling voldoende ruimte om de stof tot zich te nemen en vind het geen probleem om meerdere keren eenzelfde onderwerp uit te leggen totdat de leerling het begrijpt.

Vlaardingen
Integrale Veiligheid
Bachelor / HBO, Hogeschool Inholland

Elina

Vlaardingen

Bachelor / HBO, European Studies - Private Specialisation, De Haagse Hoge School

Bijles met Elina

Ik zou graag mensen willen helpen met iets waar ik zelf goed in ben, maar waar een ander meer hulp bij zou kunnen gebruiken. Ook ben ik op dit moment op zoek naar een extra bijbaan, maar in iets anders dan ik al heb gedaan. Ik help graag andere mensen en ik denk dat ik daar ook goed in ben. Op mijn CV staan mijn stages niet aangegeven, maar eerder heb ik al bijles gegeven. Ik heb vorig jaar Nederlands bijles aan kinderen op Basisschool de Ark in Vlaardingen gegeven. Dit jaar heb ik Engels les gegeven aan drie Nederlandse kinderen die voorheen in China, Amerika en Engeland gewoond hebben en dus op Internationale scholen gezeten hebben. Zij zochten een leraar om Engels te geven zodat hun Engels niet achteruit ging, dus daar heb ik hen bij geholpen.

Vlaardingen
European Studies - Private Specialisation
Bachelor / HBO, De Haagse Hoge School

Rainer

Rotterdam

Bachelor / HBO, Leerkracht biologie en Engels, University College of Leuven and Limburg

Bijles met Rainer

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen met zichzelf te ontwikkelen en leerlingen te laten zien dat ze veel meer kunnen dan ze soms zelf vermoeden.

Rotterdam
Leerkracht biologie en Engels
Bachelor / HBO, University College of Leuven and Limburg

Brian

Schiedam

Master / WO, North American Studies, Universiteit Leiden

Bijles met Brian

Ik ben altijd door de Engelse taal gefascineerd geweest, en door het volgen van de Bacheloropleiding Engelse Taal en Cultuur weet ik goed hoe de Engelse taal in elkaar zit. Bovendien heb ik genoeg ervaring opgebouwd in het spreken en schrijven van Engels omdat dat de voertaal is van beide opleidingen. Daarbij heb ik bij beide opleidingen genoeg ervaring opgedaan in het studeren en schrijven van scripties. Ik wil deze kennis graag doorgeven aan anderen. Welk probleem er ook is, ik doe mijn uiterste best om ze samen met de student op te lossen.

Schiedam
North American Studies
Master / WO, Universiteit Leiden

Nathalie

Kwintsheul

Master / WO, Msc Marketing Management en Research, rijksuniversiteit Groningen

Bijles met Nathalie

Graag wil ik iets doen waar ik echt energie van krijg: namelijk lesgeven aan kinderen! Ik ben erg enthousiast en sociaal en zet me graag in om anderen te helpen.

Kwintsheul
Msc Marketing Management en Research
Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Britt

Schiedam

Bachelor / HBO, Bachelor Biologie en Psychologie, Erasmus Universiteit Rotterdam

Bijles met Britt

Ik vind het erg leuk om leerlingen te helpen en te begeleiden. Ik ben in het bezit van een educatieve minor en ik heb plezier in het geven van persoonlijke bijles.

Schiedam
Bachelor Biologie en Psychologie
Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit Rotterdam