Bijles in Abtswoude

Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Annemarie

Schiedam

Bachelor / HBO

NHTV Breda

Management Uitgaand Toerisme en Reisorganisatie

Bijles met Annemarie

In mijn werkverleden als manager heb ik al veel collega's wat kunnen leren. Het lijkt mij geweldig om dat ook aan andere mensen te kunnen overbrengen. Uiteraard is Nederlands mijn moedertaal en spreek ik door mijn werk iedere dag Engels. Doordat ik een eigen bedrijf heb, ben ik flexibel inzetbaar.

Schiedam
Management Uitgaand Toerisme en Reisorganisatie
Bachelor / HBO, NHTV Breda

Mees

Delft

Bachelor / HBO

TU Delft

Werktuigbouwkunde

Bijles met Mees

Via bijles kan ik mijn al opgedane kennis en ervaring nuttig gebruiken. Iemand structureel helpen met de theorie en vervolgens tot een goed resultaat komen, is een mooie uitdaging die ik graag aan ga. Mijn geduld en zorgvuldigheid kan ik zo goed gebruiken bij het uitleggen en het geeft mij voldoening als iemand het vervolgens begrijpt. Bovendien heb ik de gekozen vakken altijd erg interessant gevonden en ik kijk er naar uit ze opnieuw toe te passen.

Delft
Werktuigbouwkunde
Bachelor / HBO, TU Delft

Jeffrey

Rijswijk

Bachelor / HBO

Universiteit Leiden

Bijles met Jeffrey

Zelf wil ik graag leraar Engels worden en het geven van bijles staat mij toe ervaring op te doen met zowel de meest voorkomende problemen met de lesstof als met het oplossen van deze problemen.. Naast afdoende kennis van de Engelse taal kan ik ook tot zeker een vwo-5 niveau wiskunde bijles geven.

Rijswijk
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

Lara

Vlaardingen

Bachelor / HBO

Hogeschool Inholland

Integrale Veiligheid

Bijles met Lara

Hoi! Mijn naam is Lara, ik ben 22 jaar oud en heb onlangs mijn HBO Bachelor Integrale Veiligheid gehaald. Momenteel heb ik een tussenjaar en vind ik het leuk om regelmatig bijles te geven. Ik vind het leuk om anderen te helpen en bezig te zijn met mijn favoriete vakken van de middelbare school. Met name Duits, Engels, Frans en wiskunde waren mijn favoriete vakken en vind ik daarom ook leuk om aan anderen uit te leggen. Ik vind het leuk om anderen te helpen met een vak waar zij moeite mee hebben. Het geeft mij voldoening als ik merk dat iemand met behulp van mijn uitleg de lesstof beter begint te begrijpen. Bovendien ben ik rustig en geduldig. Ik geef de bijlesleerling voldoende ruimte om de stof tot zich te nemen en vind het geen probleem om meerdere keren eenzelfde onderwerp uit te leggen totdat de leerling het begrijpt.

Vlaardingen
Integrale Veiligheid
Bachelor / HBO, Hogeschool Inholland

Elina

Vlaardingen

Bachelor / HBO

De Haagse Hoge School

European Studies - Private Specialisation

Bijles met Elina

Ik zou graag mensen willen helpen met iets waar ik zelf goed in ben, maar waar een ander meer hulp bij zou kunnen gebruiken. Ook ben ik op dit moment op zoek naar een extra bijbaan, maar in iets anders dan ik al heb gedaan. Ik help graag andere mensen en ik denk dat ik daar ook goed in ben. Op mijn CV staan mijn stages niet aangegeven, maar eerder heb ik al bijles gegeven. Ik heb vorig jaar Nederlands bijles aan kinderen op Basisschool de Ark in Vlaardingen gegeven. Dit jaar heb ik Engels les gegeven aan drie Nederlandse kinderen die voorheen in China, Amerika en Engeland gewoond hebben en dus op Internationale scholen gezeten hebben. Zij zochten een leraar om Engels te geven zodat hun Engels niet achteruit ging, dus daar heb ik hen bij geholpen.

Vlaardingen
European Studies - Private Specialisation
Bachelor / HBO, De Haagse Hoge School

Rainer

Rotterdam

Bachelor / HBO

University College of Leuven and Limburg

Leerkracht biologie en Engels

Bijles met Rainer

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen met zichzelf te ontwikkelen en leerlingen te laten zien dat ze veel meer kunnen dan ze soms zelf vermoeden.

Rotterdam
Leerkracht biologie en Engels
Bachelor / HBO, University College of Leuven and Limburg

Nathalie

Kwintsheul

Master / WO

rijksuniversiteit Groningen

Msc Marketing Management en Research

Bijles met Nathalie

Graag wil ik iets doen waar ik echt energie van krijg: namelijk lesgeven aan kinderen! Ik ben erg enthousiast en sociaal en zet me graag in om anderen te helpen.

Kwintsheul
Msc Marketing Management en Research
Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Sebastiaan

Westland

Bijles met Sebastiaan

Mijn ervaring omsluit het lesgeven in o.a. Adobe Photoshop. Hierbij staat centraal het begeleiden van de studenten en het uiteenzetten van de basisbegrippen met betrekking tot de software. Mijn kennis van dit pakket is bijzonder hoog. In mijn werkzaamheden als Grafisch Ontwerper/DTPer ben ik dagelijks bezig met dit pakket. Het kent voor mij dan ook weinig geheimen. Mijn achtergrond ligt in de reclame en B2B. Ik heb diverse jaren gewerkt voor bedrijven als Sanoma, Ministerie van Verkeer & Waterstaat en Staples. Mij spreekt in het bijzonder aan het leveren van pedagogische kennis met betrekking tot Adobe Photoshop.

Westland

Faye

Vlaardingen

Bachelor / HBO

Bijles met Faye

Als honoursstudent op het HBO help ik al enkele jaren bij examentraining en vakken op de basisschool.

Vlaardingen
Bachelor / HBO,

Britt

Schiedam

Bachelor / HBO

Erasmus Universiteit Rotterdam

Bachelor Biologie en Psychologie

Bijles met Britt

Ik vind het erg leuk om leerlingen te helpen en te begeleiden. Ik ben in het bezit van een educatieve minor en ik heb plezier in het geven van persoonlijke bijles.

Schiedam
Bachelor Biologie en Psychologie
Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit Rotterdam