Bijles in t Woud

Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Jeffrey

Rijswijk

Bachelor / HBO

Universiteit Leiden

Bijles met Jeffrey

Zelf wil ik graag leraar Engels worden en het geven van bijles staat mij toe ervaring op te doen met zowel de meest voorkomende problemen met de lesstof als met het oplossen van deze problemen.. Naast afdoende kennis van de Engelse taal kan ik ook tot zeker een vwo-5 niveau wiskunde bijles geven.

Rijswijk
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

Lara

Vlaardingen

Bachelor / HBO

Hogeschool Inholland

Integrale Veiligheid

Bijles met Lara

Hoi! Mijn naam is Lara, ik ben 22 jaar oud en heb onlangs mijn HBO Bachelor Integrale Veiligheid gehaald. Momenteel heb ik een tussenjaar en vind ik het leuk om regelmatig bijles te geven. Ik vind het leuk om anderen te helpen en bezig te zijn met mijn favoriete vakken van de middelbare school. Met name Duits, Engels, Frans en wiskunde waren mijn favoriete vakken en vind ik daarom ook leuk om aan anderen uit te leggen. Ik vind het leuk om anderen te helpen met een vak waar zij moeite mee hebben. Het geeft mij voldoening als ik merk dat iemand met behulp van mijn uitleg de lesstof beter begint te begrijpen. Bovendien ben ik rustig en geduldig. Ik geef de bijlesleerling voldoende ruimte om de stof tot zich te nemen en vind het geen probleem om meerdere keren eenzelfde onderwerp uit te leggen totdat de leerling het begrijpt.

Vlaardingen
Integrale Veiligheid
Bachelor / HBO, Hogeschool Inholland

Elina

Vlaardingen

Bachelor / HBO

De Haagse Hoge School

European Studies - Private Specialisation

Bijles met Elina

Ik zou graag mensen willen helpen met iets waar ik zelf goed in ben, maar waar een ander meer hulp bij zou kunnen gebruiken. Ook ben ik op dit moment op zoek naar een extra bijbaan, maar in iets anders dan ik al heb gedaan. Ik help graag andere mensen en ik denk dat ik daar ook goed in ben. Op mijn CV staan mijn stages niet aangegeven, maar eerder heb ik al bijles gegeven. Ik heb vorig jaar Nederlands bijles aan kinderen op Basisschool de Ark in Vlaardingen gegeven. Dit jaar heb ik Engels les gegeven aan drie Nederlandse kinderen die voorheen in China, Amerika en Engeland gewoond hebben en dus op Internationale scholen gezeten hebben. Zij zochten een leraar om Engels te geven zodat hun Engels niet achteruit ging, dus daar heb ik hen bij geholpen.

Vlaardingen
European Studies - Private Specialisation
Bachelor / HBO, De Haagse Hoge School

Babette

Den Haag

Master / WO

Bijles met Babette

Ik ben op zoek naar een parttime functie die ik kan beoefenen naast het opzetten van mijn startup. Ik heb eerder bijles & huiswerkbegeleiding gegeven en dat vond ik erg leuk om te doen. Het liefste zou ik bijles in Chinees willen geven, daarin ben ik afgestudeerd. Maar daarnaast vind ik het ook leuk om bijles te geven in wiskunde, waar ik al veel ervaring mee heb of andere vakken zoals Engels, economie, M&O of geschiedenis.

Den Haag
Master / WO,

Christine

Den Haag

Bijles met Christine

Ik wil graag kinderen en jongeren begeleiden en/of ondersteunen in vakken waar ze moeite mee hebben. Ik heb ervaring met het begeleiden van kinderen en studenten (ook in groep). Daarnaast wil ik iets betekenen en wil ik mijn kennis overdragen, al ben ik dankzij de bijles al als persoon ontwikkeld.

Den Haag

Marjolein

Den Haag

Master / WO

Rijksuniversiteit Leiden

Bijles met Marjolein

Ik vind het een uitdaging om studenten, die niet meer weten hoe ze verder moeten of hoe ze moeten beginnen aan een opdracht, te helpen. Het is fijn als je merkt dat door je begeleiding studenten weer vertrouwen in zichzelf krijgen. Ik vind het interessant om studenten te helpen met het structureren van de stof. Bovendien ben ik rustig, georganiseerd en geduldig.

Den Haag
Master / WO, Rijksuniversiteit Leiden

Nathalie

Kwintsheul

Master / WO

rijksuniversiteit Groningen

Msc Marketing Management en Research

Bijles met Nathalie

Graag wil ik iets doen waar ik echt energie van krijg: namelijk lesgeven aan kinderen! Ik ben erg enthousiast en sociaal en zet me graag in om anderen te helpen.

Kwintsheul
Msc Marketing Management en Research
Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Kim

Den Haag

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Spaanse Taal en Cultuur

Bijles met Kim

Ik geef graag persoonlijke bijles, omdat ik graag andere mensen help met de kennis waarover ik beschik. Ik heb Nederlands als moedertaal en ik heb Spaanse Taal en Cultuur gestudeerd. Ik heb veel contact met Nederlanders en Spanjaarden, en ik zou graag mijn kennis van de talen om willen zetten naar de praktijk zodat anderen hiervan kunnen leren. Zelf heb ik ook het proces van het leren van een taal meegemaakt, omdat ik in 2010 op 0-niveau aan de Spaanse taal begon en nu vloeiend Spaans spreek. Omdat ik geen eerste- of tweedegraads bevoegdheid heb in lesgeven, is bijles geven voor mij een mooie manier om leerlingen toch te helpen.

Den Haag
Spaanse Taal en Cultuur
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lonneke

Den Haag

Bijles met Lonneke

Ik heb pas mijn studie Japan Studies afgerond en ik wil ook graag met de taal bezig blijven. Daarom is het leuk om anderen te helpen met het leren van zo'n mooie taal. Tijdens mijn stage in Tokyo heb ik ook ontdekt hoe leuk ik lesgeven vind.

Den Haag

Britt

Schiedam

Bachelor / HBO

Erasmus Universiteit Rotterdam

Bachelor Biologie en Psychologie

Bijles met Britt

Ik vind het erg leuk om leerlingen te helpen en te begeleiden. Ik ben in het bezit van een educatieve minor en ik heb plezier in het geven van persoonlijke bijles.

Schiedam
Bachelor Biologie en Psychologie
Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit Rotterdam