Verbeter je wiskunde vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

wiskunde

Mauricio

Rotterdam

Master / WO, Industrial Engineering

Bijles wiskunde met Mauricio

Since I was a kid I have enjoyed the somehow difficult high school topics. Later on, I realized that I was good at teaching and I started explaining some math and physics to my classmates. I am convinced that math-related topics can be easily understood if well explained and that everybody can master the skills necessary to succeed. I have two kids and a full time working wife and hence a flexible job fits perfect on my expectations. I speak Dutch, but not at an "academic " level.

Rotterdam
Industrial Engineering
Master / WO,

wiskunde

Taco

Nootdorp

Master / WO, wiskunde, TU Delft

Bijles wiskunde met Taco

Wiskunde en Rekenen is mijn ding; ook het rekenprogramma Excel. Ook lesgeven doe ik graag, zeker aan kleinere groepen van gemotiveerde leerlingen. Daarom geef ik ook graag bijles.

Nootdorp
wiskunde
Master / WO, TU Delft

wiskunde

Gurkan

The Hague

Bachelor / HBO, 2e graads leraar wiskunde, Hogeschool Utrecht

Bijles wiskunde met Gurkan

Graag wil ik mijn kennis en ervaringen aantonen en overbrengen. Ik ben bevoegd docent wiskunde.

The Hague
2e graads leraar wiskunde
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

wiskunde

Cees

Zoetermeer

VWO / Gymnasium, mavo / havo / vwo tot en met de 5e klas, Vrije Universiteit - toegepaste wiskunde - master niveau

Bijles wiskunde met Cees

Ik vind wiskunde les geven aan tieners op school leuk en inspirerend - je ziet bijna altijd begrip en vooruitgang bij de leerlingen. Bijles is veel directer en geeft na een paar lessen begrip en verbetering op moeilijke gebieden. Leraar en leerling kunnen samen bepalen hoe en wat er gedaan moet worden. Ook kan ik ingewikkelde onderwerpen (bijv. goniometrie, kansberekening, meetkunde, logaritme / exponentiële functies etc.) opnieuw uitleggen Naast wiskunde bijwerken is ook verbetering qua motivatie, structuur van werken en inzet belangrijk en kan onderdeel van de bijlessen zijn. Zelf vind ik bij elkaar zijn tijdens een les effectiever dan via de online omgeving - maar online is natuurlijk handiger omdat er dan geen reisproblemen zijn.

Zoetermeer
mavo / havo / vwo tot en met de 5e klas
VWO / Gymnasium, Vrije Universiteit - toegepaste wiskunde - master niveau

wiskunde

Mees

Delft

Bachelor / HBO, Werktuigbouwkunde, TU Delft

Bijles wiskunde met Mees

Via bijles kan ik mijn al opgedane kennis en ervaring nuttig gebruiken. Iemand structureel helpen met de theorie en vervolgens tot een goed resultaat komen, is een mooie uitdaging die ik graag aan ga. Mijn geduld en zorgvuldigheid kan ik zo goed gebruiken bij het uitleggen en het geeft mij voldoening als iemand het vervolgens begrijpt. Bovendien heb ik de gekozen vakken altijd erg interessant gevonden en ik kijk er naar uit ze opnieuw toe te passen.

Delft
Werktuigbouwkunde
Bachelor / HBO, TU Delft

wiskunde

Jeffrey

Rijswijk

Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

Bijles wiskunde met Jeffrey

Zelf wil ik graag leraar Engels worden en het geven van bijles staat mij toe ervaring op te doen met zowel de meest voorkomende problemen met de lesstof als met het oplossen van deze problemen.. Naast afdoende kennis van de Engelse taal kan ik ook tot zeker een vwo-5 niveau wiskunde bijles geven.

Rijswijk
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

wiskunde

Babette

Den Haag

Master / WO

Bijles wiskunde met Babette

Ik ben op zoek naar een parttime functie die ik kan beoefenen naast het opzetten van mijn startup. Ik heb eerder bijles & huiswerkbegeleiding gegeven en dat vond ik erg leuk om te doen. Het liefste zou ik bijles in Chinees willen geven, daarin ben ik afgestudeerd. Maar daarnaast vind ik het ook leuk om bijles te geven in wiskunde, waar ik al veel ervaring mee heb of andere vakken zoals Engels, economie, M&O of geschiedenis.

Den Haag
Master / WO,

wiskunde

Nathalie

Kwintsheul

Master / WO, Msc Marketing Management en Research, rijksuniversiteit Groningen

Bijles wiskunde met Nathalie

Graag wil ik iets doen waar ik echt energie van krijg: namelijk lesgeven aan kinderen! Ik ben erg enthousiast en sociaal en zet me graag in om anderen te helpen.

Kwintsheul
Msc Marketing Management en Research
Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

wiskunde

Amber

Delft

VWO / Gymnasium, Middelbare school VWO afgerond

Bijles wiskunde met Amber

Ik ben erg geboeid door Wiskunde en vind het heel leuk om daar mee bezig te zijn. Ik vind het fijn als ik hierin iets voor iemand anders kan betekenen en vind het leuk om mensen hierover meer inzicht te geven. Daarnaast zat ik zelf op een zeer zelfstandige school waarbij een goede planning van belang was. Ik kan kinderen en jongeren dus ook goed helpen bij het nemen van verantwoordelijkheid en het opstellen van een goede planning. Ik vind het zelf leuk om te leren en ik vind het daarmee ook erg leuk om anderen daarbij te helpen.

Delft
VWO / Gymnasium, Middelbare school VWO afgerond

wiskunde

Annemieke

Delft

Bachelor / HBO, Marine Engineering, TU Delft

Bijles wiskunde met Annemieke

Ik heb tijdens mijn middelbareschooltijd veel bijlessen gegeven aan leerlingen uit de onderbouw van het gymnasium, met name wiskunde. In die tijd was ik niet heel enthousiast over vakken als wiskunde en natuurkunde, maar vond ik het uitleggen ervan wel erg leuk. Nu ik weer studeer merk ik ook hoe fijn het is dat iemand je, als je iets niet begrijpt, het op een andere manier kan uitleggen. Vaak is een andere manier van er naar kijken datgene dat nodig is om het snel te begrijpen. Dit vind ik ook zo leuk aan zelf bijles geven. In de zomervakantie geef ik zeilles en afgelopen winter ben ik voor het eerst naar Oostenrijk afgereisd om daar skiles te geven, het lesgeven is mij dus wel bekend!

Delft
Marine Engineering
Bachelor / HBO, TU Delft