Bijles Frans in Delft

Verbeter je Frans vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Frans

Richard

Den Haag

Bachelor / HBO

University of Leeds

Bijles Frans met Richard

Door mijn tweetalige opvoeding in Engeland, met een Engelse vader en Franse moeder, heb ik het altijd leuk gevonden om met verschillende talen bezig te zijn. Op school heb ik ook Latijn geleerd, dat een stevige basis vormt voor grammatica en andere talen – inclusief het Engels. Sinds 1999 woon ik in Nederland. Als zelfstandig docent zet ik mijn talenkennis in, om scholieren, studenten en volwassenen te helpen om beter Engels en Frans te leren spreken. Tevens help ik middelbare scholieren met de voorbereidingen voor hun proefwerken en examens Engels en Frans. Mijn Teach the Teacher opleiding heb ik bij CumLingua Taal & Communicatie in Velp, Noord Brabant gevolgd.

Den Haag
Bachelor / HBO, University of Leeds

Frans

Lara

Vlaardingen

Bachelor / HBO

Hogeschool Inholland

Integrale Veiligheid

Bijles Frans met Lara

Hoi! Mijn naam is Lara, ik ben 22 jaar oud en heb onlangs mijn HBO Bachelor Integrale Veiligheid gehaald. Momenteel heb ik een tussenjaar en vind ik het leuk om regelmatig bijles te geven. Ik vind het leuk om anderen te helpen en bezig te zijn met mijn favoriete vakken van de middelbare school. Met name Duits, Engels, Frans en wiskunde waren mijn favoriete vakken en vind ik daarom ook leuk om aan anderen uit te leggen. Ik vind het leuk om anderen te helpen met een vak waar zij moeite mee hebben. Het geeft mij voldoening als ik merk dat iemand met behulp van mijn uitleg de lesstof beter begint te begrijpen. Bovendien ben ik rustig en geduldig. Ik geef de bijlesleerling voldoende ruimte om de stof tot zich te nemen en vind het geen probleem om meerdere keren eenzelfde onderwerp uit te leggen totdat de leerling het begrijpt.

Vlaardingen
Integrale Veiligheid
Bachelor / HBO, Hogeschool Inholland

Frans

Pramoda

Delft

Bachelor / HBO

DELF B2

Bijles Frans met Pramoda

None of my previous jobs gave me as much satisfaction as teaching gave me. I speak without any trouble with native French speakers. I have an eye for detail which allows me to spot mistakes quickly. I am ready to take French C1 exam soon, I do have DELF B2. As I have taught as a teacher in international schools in India, I know about IGCSE/IB-DP/MYP/PYP curricula .I love to incorporate various activities while teaching - jeu de 7 familles, flashcards etc., I can make sessions lively and engaging.

Delft
DELF B2
Bachelor / HBO,

Frans

Remco Paul

Delft

Master / WO

Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Lerarenopleding Frans

Bijles Frans met Remco Paul

Ik vind het het leukst om met persoonlijke en directe aandacht leerlingen te helpen met de moeilijkheden die zij ondervinden in taal.

Delft
Lerarenopleding Frans
Master / WO, Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Frans

Wilke

Den Haag

VWO / Gymnasium

Haags Hogeschool

Bijles Frans met Wilke

Mijn moeder is lerares op een basisschool en ik heb haar regelmatig geholpen met onder andere de musical. Ik merkte hierdoor dat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken en ze te helpen met dingen.

Den Haag
VWO / Gymnasium, Haags Hogeschool

Frans

Francesca

Rijswijk

Bijles Frans met Francesca

Ik ben internationaal georiënteerd. Dit blijkt uit de vele talen die ik spreek. Daarnaast beschik ik over ruime vakkennis in het Engels, in het Frans, in het Nederlands en natuurlijk in mijn moedertaal Italiaans.

Rijswijk

Frans

Najia

Den Haag

Bachelor / HBO

Universiteit Leiden

Franse taal en cultuur

Bijles Frans met Najia

Ik heb mijn studie in het buitenland afgerond omdat de opleiding daar in het Frans werd gegeven. Ik heb nadien in Nederland Franse taal en cultuur gestudeerd aan de universiteit van Leiden.

Den Haag
Franse taal en cultuur
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

Frans

Juliette

Delft

Bijles Frans met Juliette

Nu geef ik twee jaar bijles en dat bevalt me zeer goed. Ik zie er een uitdaging in om meer leerlingen te helpen en ik ben van plan ze allemaal zo te ondersteunen, dat ze geen extra hulp meer nodig hebben! Ik vind het leuk om ze andere manieren van leren aan te bieden en bruggetjes te laten zien, wat meestal helpt bij het beter onthouden van de stof.

Delft

Frans

Daphne

Den Haag

Bijles Frans met Daphne

Als diplomatendochter ben ik in het buitenland opgegroeid, altijd op Franse scholen. Later ben ik afgestudeerd aan een Franse universiteit in de kunstgeschiedenis. Frans is daarom zo goed als mijn moedertaal, en mijn passie voor die taal wil ik graag delen. Ook kom ik in aanmerking voor het onderwijzen in de beeldende kunsten (tekenen/beeldhouwen). Ik heb aan de kunstacademie gestudeerd (Rietveld, Wackers, beeldhouwopleiding in Londen) en kan ook die vaardigheden delen/overbrengen (Ik heb al eens beeldhouwcursussen gegeven).

Den Haag

Frans

Shara

zoetermeer

Bijles Frans met Shara

Ik wil graag kinderen, leerlingen en volwassen helpen die moeite hebben met de Franse taal. Ik heb zelf in Frankrijk gewoond en weet daardoor precies waar mensen precies moeite mee hebben. Hierdoor kan ik deze bepaalde problemen snel verhelpen.

zoetermeer