Bijles Frans in Delft

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Frans

Richard

Den Haag

Bachelor / HBO

University of Leeds

Bijles Frans met Richard

Door mijn tweetalige opvoeding in Engeland, met een Engelse vader en Franse moeder, heb ik het altijd leuk gevonden om met verschillende talen bezig te zijn. Op school heb ik ook Latijn geleerd, dat een stevige basis vormt voor grammatica en andere talen – inclusief het Engels. Sinds 1999 woon ik in Nederland. Als zelfstandig docent zet ik mijn talenkennis in, om scholieren, studenten en volwassenen te helpen om beter Engels en Frans te leren spreken. Tevens help ik middelbare scholieren met de voorbereidingen voor hun proefwerken en examens Engels en Frans. Mijn Teach the Teacher opleiding heb ik bij CumLingua Taal & Communicatie in Velp, Noord Brabant gevolgd.

8,7/10

Den Haag
Bachelor / HBO, University of Leeds

Frans

Remco Paul

Delft

Master / WO

Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Lerarenopleding Frans

Bijles Frans met Remco Paul

Ik vind het het leukst om met persoonlijke en directe aandacht leerlingen te helpen met de moeilijkheden die zij ondervinden in taal.

Delft
Lerarenopleding Frans
Master / WO, Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Frans

Antoinette

Delft

Master / WO

University of Leicester (VK)

Art Museum and Gallery Studies

Bijles Frans met Antoinette

Ik vind het ontzettend leuk om jongeren iets bij te leren. Het is voor mij een fijne uitdaging om mijn aanpak en verhaal aan te passen aan de persoon of groep waar ik mee samenwerk. Ik probeer door te spelen met beeld en taal mensen mee te nemen in mijn enthousiasme voor leren.

8/10

Delft
Art Museum and Gallery Studies
Master / WO, University of Leicester (VK)

Frans

Mariska

Leiden

Master / WO

Universiteit Leiden

Bijles Frans met Mariska

Ik wil mijn liefde voor de Franse taal delen met studenten die daar moeite mee hebben. Ik heb in Frankrijk gewoond en bezig zijn met die taal geeft me zoveel energie dat ik die heel graag op anderen wil overbrengen.

Leiden
Master / WO, Universiteit Leiden

Frans

Armance

Delft

Bachelor / HBO

Bijles Frans met Armance

Ik geef graag bijles omdat ik graag mijn studie Bouwkunde wil bijvullen met een bijbaan waarbij ik mijn communicatie- en presentatie skills kan gebruiken, Ook vind ik het leuk om mijn Franse achtergrond met leerlingen te delen door hen te helpen deze mooie, maar ook moeilijke taal- te beheersen.

9/10

Delft
Bachelor / HBO,

Frans

Caroline

Den Haag

Master / WO

Hogeschool Utrecht

Leraar Duits 1e graads

Bijles Frans met Caroline

Den Haag
Leraar Duits 1e graads
Master / WO, Hogeschool Utrecht

Frans

Knut

Voorburg

Professioneel / Volwassen

Società Dante Alighieri

Italiaans

Bijles Frans met Knut

Door bijles te geven, kom ik in contact met jongeren, mensen in ontwikkeling. Dit is iets wat me inspireert, wat me positieve energie geeft. Het werk dat ik normaal gesproken doe, is gericht op mensen, door mensen te begeleiden. Als gids heb ik allerlei groepen, van allerlei leeftijden. Als talendocent kom ik ook verschillende soorten mensen tegen. Voor mij is bijles geven een uitbreiding van wat ik nu al doe. Ik vind het heel erg leuk om met jongeren en kinderen te werken. En ik vind het heel fijn om zelf een bijdrage te kunnen geven aan hun ontwikkeling, wat me ook energie geeft. Ik ben bereid om les online te geven, en heb daar ook ervaring mee.

Voorburg
Italiaans
Professioneel / Volwassen, Società Dante Alighieri

Frans

Floor

Den Haag

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam

Sociale Psychologie

Bijles Frans met Floor

Ik hou erg van lesgeven, omdat ik het mooi vind om mensen te zien groeien. De mensen die ik les heb gegeven, zie ik niet alleen verbeteren in hun vaardigheden, maar ook groeien in hun zelfvertrouwen. Dat geeft mij heel erg veel energie.

Den Haag
Sociale Psychologie
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam

Frans

Lara

Vlaardingen

Bachelor / HBO

Hogeschool Inholland

Integrale Veiligheid

Bijles Frans met Lara

Hoi! Mijn naam is Lara, ik ben 22 jaar oud en heb onlangs mijn HBO Bachelor Integrale Veiligheid gehaald. Momenteel heb ik een tussenjaar en vind ik het leuk om regelmatig bijles te geven. Ik vind het leuk om anderen te helpen en bezig te zijn met mijn favoriete vakken van de middelbare school. Met name Duits, Engels, Frans en wiskunde waren mijn favoriete vakken en vind ik daarom ook leuk om aan anderen uit te leggen. Ik vind het leuk om anderen te helpen met een vak waar zij moeite mee hebben. Het geeft mij voldoening als ik merk dat iemand met behulp van mijn uitleg de lesstof beter begint te begrijpen. Bovendien ben ik rustig en geduldig. Ik geef de bijlesleerling voldoende ruimte om de stof tot zich te nemen en vind het geen probleem om meerdere keren eenzelfde onderwerp uit te leggen totdat de leerling het begrijpt.

Vlaardingen
Integrale Veiligheid
Bachelor / HBO, Hogeschool Inholland

Frans

Pramoda

Delft

Bachelor / HBO

DELF B2

Bijles Frans met Pramoda

None of my previous jobs gave me as much satisfaction as teaching gave me. I speak without any trouble with native French speakers. I have an eye for detail which allows me to spot mistakes quickly. I am ready to take French C1 exam soon, I do have DELF B2. As I have taught as a teacher in international schools in India, I know about IGCSE/IB-DP/MYP/PYP curricula .I love to incorporate various activities while teaching - jeu de 7 familles, flashcards etc., I can make sessions lively and engaging.

Delft
DELF B2
Bachelor / HBO,

Populaire bijlesaanvragen

bijles gezocht in Delft, bijles leraar Frans Delft, bijles Frans aan huis in Delft, bijles Frans Delft, online bijles, studiebegeleiding bij Frans in de buurt van Delft, bijles volgen, ik wil bijles geven, huiswerkbegeleiding