Bijles Latijn in Delft

Verbeter je Latijn vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Latijn

Simone

Rotterdam

Master / WO

Universiteit Leiden

Chemistry & Education

Bijles Latijn met Simone

Ik vind het leuk om 1 op 1 contact te hebben, waarbij je leerlingen stimuleert en motiveert om op hun eigen manier te werken. Ik sta ook voor de klas, waar je algemeen kennis over brengt, maar 1 op 1 kun je heel specifiek helpen op het punt waar de leerling vast loopt. Dat vind ik persoonlijk leuker om te doen. Je kunt echt een band opbouwen en vertrouwen kweken, en vanuit daar werken.

Rotterdam
Chemistry & Education
Master / WO, Universiteit Leiden

Latijn

Charlotte

Leiden

Master / WO

Universiteit Leiden

Geneeskunde

Bijles Latijn met Charlotte

Ik vind het leuk om leerlingen te motiveren (ook als het even tegen zit) en om moeilijke stof behapbaar te maken om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen!

Leiden
Geneeskunde
Master / WO, Universiteit Leiden

Latijn

Annette

Hendrik-Ido-Ambacht

VWO / Gymnasium

Erasmus Universiteit Rotterdam

Rechtsgeleerdheid

Bijles Latijn met Annette

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen met de vakken die zij moeilijk vinden. Ook is het leuk om mee te maken dat het steeds beter gaat en er goede cijfers komen.

Hendrik-Ido-Ambacht
Rechtsgeleerdheid
VWO / Gymnasium, Erasmus Universiteit Rotterdam

Latijn

Anna

Haarlem

Master / WO

Harvard

Psychology

Bijles Latijn met Anna

Ik vind leren zelf heel erg leuk en zou graag dit enthousiasme willen overbrengen aan studenten. Het geeft me veel voldoening om te zien hoe mensen uiteindelijk dingen snappen en onthouden. Ik ondersteun graag mensen met het verzinnen van trucjes om het studeren makkelijker te maken.

Haarlem
Psychology
Master / WO, Harvard

Latijn

Jan

Leiden

Bijles Latijn met Jan

Bijles geven lijkt me een leuke manier om wat bij te verdienen en tevens een manier om mijn eigen niveau op het gebied van (voornamelijk) talen bij te houden. Daarnaast lijkt het me leuk om scholieren te kunnen begeleiden bij het halen van hun proefwerken en examens. Tot op heden heb ik alleen nog in de horecabranche gewerkt, maar dit werk is vaak gebonden aan vaste tijden en vindt ik inhoudelijk niet erg interessant. Met het format dat jullie aanbieden, denk ik dat het geven van bijlessen ook goed te combineren valt met mijn huidige studie. De bovenstaande vakken zijn de vakken waarin ik op de middelbare school goed was, waarvan ik in Duits het beste was (eindexamencijfer 9). De vier overige vakken beheers ik mijns inziens echter ook goed genoeg om hierin bijles te geven.

Leiden

Latijn

Lise

Den Haag

Bijles Latijn met Lise

Ik vind het leuk om mijn interesses aan anderen te leren. Bovendien vind ik het fijn om leerlingen beter te zien worden en dat maakt mij erg tevreden. Ook wil ik graag meer ervaring opdoen met lesgeven.

Den Haag

Latijn

Juliette

Delft

Bijles Latijn met Juliette

Nu geef ik twee jaar bijles en dat bevalt me zeer goed. Ik zie er een uitdaging in om meer leerlingen te helpen en ik ben van plan ze allemaal zo te ondersteunen, dat ze geen extra hulp meer nodig hebben! Ik vind het leuk om ze andere manieren van leren aan te bieden en bruggetjes te laten zien, wat meestal helpt bij het beter onthouden van de stof.

Delft

Latijn

Jet

Leiden

Bijles Latijn met Jet

Op mijn middelbare school in Utrecht heb ik al een aantal jaren bijles gegeven en ik heb hier veel van geleerd en vooral ook veel plezier aan beleefd. Het lijkt me dan ook erg leuk om het weer op te pakken. Ik vind het leuk om met kinderen van verschillende leeftijden te werken en mijn kennis te delen. Daarnaast is het altijd erg leuk om te zien hoe de resultaten verbeteren. Bijles geven geeft je zoveel voldoening!

Leiden

Latijn

Laura

Leiden

Bijles Latijn met Laura

Ik geef bijles, omdat ik graag de kennis die ik heb opgedaan omtrent efficiënt studeren en qua vakinhoudelijke kennis, wil overbrengen op studenten/middelbare en of basisscholieren. Toen ik op de basis en middelbare school zat, was voor mij de drempel soms te hoog om naar de docent te stappen en zou ik eerder iets aannemen van een student. Ik kan mij goed inleven in leeftijdsgenoten en jongeren/jonge kinderen, ik kan goed luisteren en ik ben geduldig. Deze eigenschappen zullen goed van pas komen bij het uitleggen en het opsporen van het probleem in het leerproces van de student/scholier.

Leiden

Latijn

Michelle

Rotterdam

Bijles Latijn met Michelle

Ik heb altijd een affiniteit met talen gehad, en met name het puzzelen ervan. Het is erg leuk om bijles Latijn te geven, omdat ik het niet alleen een super leuk vak vind, maar ook omdat ik graag mijn kennis en trucjes voor Latijn overdraag aan anderen. Twee jaar lang ben ik onbetaald tutor geweest op school en dat beviel mij erg goed. Ik denk dat mijn Latijn goed genoeg is om als bijlesleraar Latijn onderbouwleerlingen en 4 VWO-leerlingen te helpen, vooral met vertalen.

Rotterdam