Bijles Latijn in Delft

Krijg vandaag nog bijles Latijn op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Latijn

Dominique

Den Haag

Master / WO

Bijles Latijn met Dominique

Ik heb een goed gevoel voor waar jongeren/studenten mee zitten. Ik heb veel geduld, en vind het leuk om, met humor ook, aan knelpunten te werken, zodat ook zij zoveel plezier krijgen in de stof als ik. Mijn ervaring is dat dit mij goed afgaat.

Den Haag
Master / WO,

Latijn

Simone

Rotterdam

Master / WO

Universiteit Leiden

Chemistry & Education

Bijles Latijn met Simone

Ik vind het leuk om 1 op 1 contact te hebben, waarbij je leerlingen stimuleert en motiveert om op hun eigen manier te werken. Ik sta ook voor de klas, waar je algemeen kennis over brengt, maar 1 op 1 kun je heel specifiek helpen op het punt waar de leerling vast loopt. Dat vind ik persoonlijk leuker om te doen. Je kunt echt een band opbouwen en vertrouwen kweken, en vanuit daar werken.

10/10

Rotterdam
Chemistry & Education
Master / WO, Universiteit Leiden

Latijn

Jozefien

Rotterdam

Master / WO

Universiteit Gent

Sustainable Materials Engineering

Bijles Latijn met Jozefien

Ik ben een burgerlijk ingenieur gespecialiseerd in polymeerwetenschappen, met een tweede master in management. Recent liep ik stage bij een consulting bedrijf, waarna ik op wereldreis vertrok richting Azië. Helaas ben ik wegens de corona-crisis vervroegd moeten terugkeren. Ik heb steeds mijn jongere zus en broer geholpen bij het begrijpen van hun leerstof, alsook mijn vrienden en partner wanneer het nodig was. Ik kreeg vaak complimenten over hoe goed ik moeilijke vakken eenvoudig kan uitleggen, en hoe ik met een effectieve planning altijd een weg vind uit stressvolle situaties. Als oudste van het gezin heb ik van jongs af aan geleerd om om te gaan met anderen, ik ging vroeger ook vaak babysitten. Tijdens mijn studentenperiode was ik actief in verschillende verenigingen, waar ik mijn communicatie- en sociale skills verder heb kunnen ontwikkelen. Ik vind het fantastisch om het 'aha'-moment te zien wanneer studenten eindelijk het probleem begrijpen, en te zien hoe hun zelfvertrouwen daardoor groeit. Nu mijn broer (in 6de jaar secundair onderwijs) en zus (in 3de jaar bachelor) wegens de corona-crisis online les moeten volgen, merk ik hoe moeilijk het voor hen is om alle leerstof te begrijpen en verwerken. Extra hulp is in deze tijd meer dan welkom, en een leerachterstand moet vermeden worden. Ik besef dat niet elke student een oudere zus of broer heeft die hen moeilijke vakken kan uitleggen, daarom heb ik besloten om bijles te geven. Ik hoop dat ik door mijn studieachtergrond, empathie en enthousiasme studenten kan helpen om minder stress te hebben in deze tijden, en zo weinig mogelijk 'schade' in hun verdere studieloopbaan op te lopen doordat zij nu verplicht een minimum aan vakken online moeten studeren.

10/10

Rotterdam
Sustainable Materials Engineering
Master / WO, Universiteit Gent

Latijn

Leonoor

Rotterdam

VWO / Gymnasium

Erasmiaans Gymnasium

Bijles Latijn met Leonoor

Ik heb zelf een aantal jaar huiswerkbegeleiding gehad op de middelbare school. Ik had vaak moeite met concentratie en merkte dat het heel erg hielp als er iemand bij zat. Ook heb ik af en toe bijles gehad. Ik begrijp dus goed hoe het voelt om iets niet te begrijpen en weet hoe fijn het is om geholpen te worden. Ik ben zelf begonnen met bijles geven omdat ik het heel leuk vind om leerlingen te helpen.

Rotterdam
VWO / Gymnasium, Erasmiaans Gymnasium

Latijn

Carmen

Rijswijk

VWO / Gymnasium

Gymnasium Haganum

Natuur en Techniek

Bijles Latijn met Carmen

Ik begon in de vierde klas niet als de slimste leerling. Voor verschillende vakken haalde ik zware onvoldoendes. Oefenen, oefenen, oefenen, zei mijn vader, dus dat deed ik. Het ging niet vanzelf, maar langzaam maar zeker kropen mijn cijfers omhoog. Ik was door het dolle heen toen ik mijn eerste voldoendes kreeg dat jaar en ik was nog veel gelukkiger toen ik slaagde met negens voor mijn eindexamen. Yes, ik kon het wel!! Door mijn ervaring besloot ik dat ik andere mensen wilde helpen die in het zelfde schuitje zaten. Ik vond mijn passie in het geven van bijles. Er zijn zoveel leerlingen die gaan twijfelen aan zichzelf doordat ze een paar slechte cijfers halen, zoals ik deed. Als ik een leerling mijn verhaal vertel, zie ik het gelijk in hun ogen: er is hoop. Als ik het kan, kunnen zij het ook. Ik heb al een flink aantal leerlingen geholpen om bijvoorbeeld hun eindexamen te halen, terwijl ze aan het begin van dat jaar een zwaar onvoldoende hadden. Het moment dat een leerling je met een brok in de keel opbelt dat ze tóch is geslaagd, dat is waar je het allemaal voor doet, voor het moment dat een leerling weer trots is op zichzelf en de lol van het vak weer in gaat zien.

Rijswijk
Natuur en Techniek
VWO / Gymnasium, Gymnasium Haganum

Latijn

Flo

Vlaardingen

Bachelor / HBO

Rijksuniversiteit Groningen

Biologie

Bijles Latijn met Flo

Het is inspirerend om anderen te helpen met het begrijpen en leren van bepaalde stof. Iedereen is anders en iedereen heeft een andere manier van leren. Dat is heel leuk.

Vlaardingen
Biologie
Bachelor / HBO, Rijksuniversiteit Groningen

Latijn

Lieve

Delft

VWO / Gymnasium

Gymnasium Haganum

Bijles Latijn met Lieve

Ik vind het ontzettend leuk om dingen uit te leggen en dit zo duidelijk mogelijk te doen. Zelf ben ik heel enthousiast over vakken zoals wiskunde en ik wil dit enthousiasme graag overdragen. Vroeger heb ik ook bijles gegeven in vakken zoals Latijn, wat een erg prettige ervaring was.

Delft
VWO / Gymnasium, Gymnasium Haganum

Latijn

Shirin

Den Haag

VWO / Gymnasium

Rijswijks Lyceum

Economie & Maatschappij, Cultuur & Maatschappij

Bijles Latijn met Shirin

Het geven van bijles is leuk omdat de leerlingen vaak dankbaar zijn. Ik kan ze goed helpen met mijn ervaring en breng ze veel bij.

Den Haag
Economie & Maatschappij, Cultuur & Maatschappij
VWO / Gymnasium, Rijswijks Lyceum

Latijn

Lise

Den Haag

Bijles Latijn met Lise

Ik vind het leuk om mijn interesses aan anderen te leren. Bovendien vind ik het fijn om leerlingen beter te zien worden en dat maakt mij erg tevreden. Ook wil ik graag meer ervaring opdoen met lesgeven.

Den Haag

Latijn

Juliette

Delft

Bijles Latijn met Juliette

Nu geef ik twee jaar bijles en dat bevalt me zeer goed. Ik zie er een uitdaging in om meer leerlingen te helpen en ik ben van plan ze allemaal zo te ondersteunen, dat ze geen extra hulp meer nodig hebben! Ik vind het leuk om ze andere manieren van leren aan te bieden en bruggetjes te laten zien, wat meestal helpt bij het beter onthouden van de stof.

Delft

Populaire bijlesaanvragen

kosten bijles, bijles geven in Delft, bijlesdocenten Latijn, bijles Latijn aan huis in Delft, bijles in de buurt, tutor, bijles gevraagd, huiswerkbegeleiding Delft, examentraining voor Latijn in Delft