Bijles in Kievitsnest

Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Jeffrey

Rijswijk

Bachelor / HBO

Universiteit Leiden

Bijles met Jeffrey

Zelf wil ik graag leraar Engels worden en het geven van bijles staat mij toe ervaring op te doen met zowel de meest voorkomende problemen met de lesstof als met het oplossen van deze problemen.. Naast afdoende kennis van de Engelse taal kan ik ook tot zeker een vwo-5 niveau wiskunde bijles geven.

Rijswijk
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

Babette

Den Haag

Master / WO

Bijles met Babette

Ik ben op zoek naar een parttime functie die ik kan beoefenen naast het opzetten van mijn startup. Ik heb eerder bijles & huiswerkbegeleiding gegeven en dat vond ik erg leuk om te doen. Het liefste zou ik bijles in Chinees willen geven, daarin ben ik afgestudeerd. Maar daarnaast vind ik het ook leuk om bijles te geven in wiskunde, waar ik al veel ervaring mee heb of andere vakken zoals Engels, economie, M&O of geschiedenis.

Den Haag
Master / WO,

Maria

Bergschenhoek

Master / WO

Universidad de Yucatan (Mexico)

Bijles met Maria

Vanaf het moment dat ik in Nederland aankwam heb ik vrijwilligerswerk gedaan op verschillende basisscholen als Spaans docent. Inmiddels heb ik veel kinderen en volwassenen prive geholpen de Spaanse taal te leren. Door mijn geduld en interesse in kinderen in combinatie met mijn creativiteit en passie wordt Spaans leren leuk! Hasta pronto!

Bergschenhoek
Master / WO, Universidad de Yucatan (Mexico)

Christine

Den Haag

Bijles met Christine

Ik wil graag kinderen en jongeren begeleiden en/of ondersteunen in vakken waar ze moeite mee hebben. Ik heb ervaring met het begeleiden van kinderen en studenten (ook in groep). Daarnaast wil ik iets betekenen en wil ik mijn kennis overdragen, al ben ik dankzij de bijles al als persoon ontwikkeld.

Den Haag

Esther

Zoetermeer

Bachelor / HBO

Erasmus Universiteit Rotterdam

Bijles met Esther

Sinds twee jaar geef ik les in de wijsbegeerte: introducties op de grote denkers, de verschillende stromingen en de betekenis van belangrijke begrippen zoals metafysica en epistemologie. Ik vind dat heel erg leuk om te doen en zou het graag meer en vaker doen. Daarnaast ben ik zelf op latere leeftijd gaan studeren aan de universiteit, naast mijn werk. Ik weet dus als geen ander hoe je het studeren in moet plannen en de discipline die nodig is. Ook daar kan ik in helpen.

Zoetermeer
Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit Rotterdam

Nicole

Den Haag

Bijles met Nicole

Duits is mijn moedertaal. Ik heb al eerder bijles gegeven in Oostenrijk en daardoor heb ik aantoonbare ervaring. Voor mij is het heel fijn om iemand met de Duitse taal te helpen. Tijdens mijn studie heb ik al uitwisselingsstudenten geholpen.

Den Haag

Marjolein

Den Haag

Master / WO

Rijksuniversiteit Leiden

Bijles met Marjolein

Ik vind het een uitdaging om studenten, die niet meer weten hoe ze verder moeten of hoe ze moeten beginnen aan een opdracht, te helpen. Het is fijn als je merkt dat door je begeleiding studenten weer vertrouwen in zichzelf krijgen. Ik vind het interessant om studenten te helpen met het structureren van de stof. Bovendien ben ik rustig, georganiseerd en geduldig.

Den Haag
Master / WO, Rijksuniversiteit Leiden

Desiree

Voorburg

VWO / Gymnasium

Universiteit Leiden

Atheneum

Bijles met Desiree

Op school was ik altijd al goed in dingen uitleggen. Dat is ook de manier waarop ik leerde voor toetsen. “If you can't explain it to a six year old, you don't understand it yourself.”

Voorburg
Atheneum
VWO / Gymnasium, Universiteit Leiden

Kim

Den Haag

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Spaanse Taal en Cultuur

Bijles met Kim

Ik geef graag persoonlijke bijles, omdat ik graag andere mensen help met de kennis waarover ik beschik. Ik heb Nederlands als moedertaal en ik heb Spaanse Taal en Cultuur gestudeerd. Ik heb veel contact met Nederlanders en Spanjaarden, en ik zou graag mijn kennis van de talen om willen zetten naar de praktijk zodat anderen hiervan kunnen leren. Zelf heb ik ook het proces van het leren van een taal meegemaakt, omdat ik in 2010 op 0-niveau aan de Spaanse taal begon en nu vloeiend Spaans spreek. Omdat ik geen eerste- of tweedegraads bevoegdheid heb in lesgeven, is bijles geven voor mij een mooie manier om leerlingen toch te helpen.

Den Haag
Spaanse Taal en Cultuur
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lonneke

Den Haag

Bijles met Lonneke

Ik heb pas mijn studie Japan Studies afgerond en ik wil ook graag met de taal bezig blijven. Daarom is het leuk om anderen te helpen met het leren van zo'n mooie taal. Tijdens mijn stage in Tokyo heb ik ook ontdekt hoe leuk ik lesgeven vind.

Den Haag