• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Uw accountmanager

Bijles en studiebegeleiding in Amstelveen

Het BijlesHuis biedt studiebegeleiding aan scholieren uit alle onderwijsvormen van het middelbaar (mbo, mavo, havo, atheneum, gymnasium) en aan alle hogeschool- en universiteitsstudenten. De begeleiding die wij bieden gaat van specifieke bijlessen voor scholieren tot scriptiebegeleiding voor masterstudenten. Daarvoor werken we met ervaren docenten die bijles op jouw maat in Amstelveen aanbieden. 


Studiehulp op maat

Voor elk specifiek vak of studieprobleem vind je bij het BijlesHuis de gepaste en ervaren docent. Bovendien kun je zelf kiezen hoe, waar en wanneer je bijles in Amstelveen plaatsvindt:

  • Bij je thuis of op een locatie naar keuze
  • Via ons online leerplatform
  • Op de momenten die jou het beste uitkomen


Individueel en professioneel

Om de hulpbehoevende scholier of student centraal te stellen gaan we voor een individuele aanpak. Zo kan de docent zijn manier van lesgeven aan de persoon aanpassen om een zo goed mogelijk resultaat binnen een zo kort mogelijke tijd te bereiken. Daarnaast hechten we veel belang aan motivatie en opbouwende feedback. Belangrijk om te vermelden is dat al onze docenten door middel van intakegesprekken geselecteerd worden. We kunnen de studenten en scholieren er dus van verzekeren dat ze een deskundige lesgever met ervaring zullen krijgen.


Heb je verder nog vragen? Contacteer ons dan hier vrijblijvend voor alle informatie over bijles in Amstelveen.