Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding in Amstelveen

Het BijlesHuis biedt studiebegeleiding aan scholieren uit alle onderwijsvormen van het middelbaar (mbo, mavo, havo, atheneum, gymnasium) en aan alle hogeschool- en universiteitsstudenten. De begeleiding die wij bieden gaat van specifieke bijlessen voor scholieren tot scriptiebegeleiding voor masterstudenten. Daarvoor werken we met ervaren docenten die bijles op jouw maat in Amstelveen aanbieden. 


Studiehulp op maat

Voor elk specifiek vak of studieprobleem vind je bij het BijlesHuis de gepaste en ervaren docent. Bovendien kun je zelf kiezen hoe, waar en wanneer je bijles in Amstelveen plaatsvindt:

  • Bij je thuis of op een locatie naar keuze
  • Via ons online leerplatform
  • Op de momenten die jou het beste uitkomen


Individueel en professioneel

Om de hulpbehoevende scholier of student centraal te stellen gaan we voor een individuele aanpak. Zo kan de docent zijn manier van lesgeven aan de persoon aanpassen om een zo goed mogelijk resultaat binnen een zo kort mogelijke tijd te bereiken. Daarnaast hechten we veel belang aan motivatie en opbouwende feedback. Belangrijk om te vermelden is dat al onze docenten door middel van intakegesprekken geselecteerd worden. We kunnen de studenten en scholieren er dus van verzekeren dat ze een deskundige lesgever met ervaring zullen krijgen.


Heb je verder nog vragen? Registreer je hier vrijblijvend zodat we je aanvraag persoonlijk kunnen bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Ramzi

Amsterdam

PhD, Harvard University

Bijles met Ramzi

Lesgeven is een rode draad geweest door mijn academische loopbaan. Didactisch bezig zijn met studenten geeft mij veel voldoening en is ook onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden als postdoctoraal onderzoeker aan Harvard, waardoor dit werk makkelijk past binnen mijn dagelijkse ritueel. Als geneeskundestudent hielp ik al medestudenten bij het tentamens voorbereiden en las ik scripties en essays door als vriendendienst. Tijdens mijn studie ben ik ook actief geweest als bestuurslid van het onderwijsinstituut om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en heb ik meerdere onderwijskundige congressen bezocht. Na het behalen van mijn doctoraal (drs.) heb ik in afwachting van mijn vertrek naar de Verenigde Staten voor mijn promotieonderzoek ook met veel plezier biologieles gegeven aan het Luzac college. Eenmaal in de VS heb ik tijdens mijn promotieonderzoek tweedejaars geneeskundestudenten begeleid in hun eerste stappen in zelfstandig academisch werken, denken, en schrijven. Momenteel heb ik het genoegen om als beoogd copromotor voor twee PhD-kandidaten op te treden. In mijn huidige baan ben ik zeer flexibel in het indelen van mijn uren en heb ik meer dan genoeg tijd om mijn favoriete aspect van het werk, onderwijs geven, aan andere studenten aan te bieden!

Amsterdam
M.D., Ph.D. (arts, gepromoveerd onderzoeker)
PhD, Harvard University

Mateo

Amsterdam

Master / WO, Rijksuniversiteit

Bijles met Mateo

Het is ideaal om mijn interesses te gebruiken en mensen te motiveren, verder mijn ervaringen aan anderen door te geven. Ik vind het leuk om zelfstandig te werken en om met mensen te werken. Ondertussen kan ik nog blijven leren en mezelf verbeteren.

Amsterdam
Master / WO, Rijksuniversiteit

Caroline

Amsterdam

Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam

Bijles met Caroline

Ik heb heb altijd al leuk gevonden om bijles te geven. Er is niets leuker dan het gezicht van een leerling die het eindelijk snapt.

Amsterdam
Wiskunde
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam

Patricia

Amsterdam

Bachelor / HBO, Buenos Aires University

Bijles met Patricia

I am really passionate about the Spanish language and I never get tired of studying literature myself. I am very interested in grammar, vocabulary, pronunciation and syntax. I think that I am very good at teaching because I like to show people that grammar doesn't have to be boring, but can help you express yourself more effectively. I like sharing my knowledge and helping kids get through their high school period. I know it can be difficult in terms of motivation just as much as the studying itself. I hope to share my language with Dutch people while I learn about your culture and language as well.

Amsterdam
Bachelor / HBO, Buenos Aires University

Lie

Amstelveen

MAVO / HAVO, MBO

Bijles met Lie

Ik wil graag begeleiding Chinees en huiswerkbegeleiding geven, omdat Chinees mijn moedertaal is en ik het vloeiend spreek. Chinees is geen moeilijke, maar een leuke taal, waarmee ik graag werk. Verder ben ik op dit moment mijn eigen boek aan het schrijven in het Chinees. Daarom ben ik ervan overtuigd dat ik veel studenten kan helpen die moeite hebben met deze taal.

Amstelveen
niveau 4
MAVO / HAVO, MBO

Lie

Amstelveen

Professioneel / Volwassen, R.O.C van Amsterdam

Bijles met Lie

Ik wil graag Chinees bijlesgeven, omdat ik van kleins af aan, heb ik chinees aangeleerd en spreek ik zelf fluent kantonees, behalve spreken, kan ik goed lezen en schrijven. En met mijn kennis die ik heb, kan ik hiermee andere leerlingen helpen, die dit vak moeilijk vinden een extra een ondersteuningles te geven.

Amstelveen
Professioneel / Volwassen, R.O.C van Amsterdam

Annemarie

Amstelveen

Bachelor / HBO, inholland Den Haag

Bijles met Annemarie

Na het afronden van het gymnasium en de Hogere Hotelschool (HBO) bleef de passie voor onderwijs bij me kriebelen. Ik heb daardoor de stap gezet om te switchen van carrière en de deeltijd versnelde digi pabo te gaan doen. Hiervan zit ik nu in het eerste jaar, ik loop direct al stage. Om mijn competenties nog sneller en breder te kunnen ontwikkelen, zoek ik deeltijd werk wat aansluit op mijn opleiding. Bijles geven is dan natuurlijk perfect! Ik heb hier ook al enige ervaring mee en heb het altijd zeer leuk gevonden om te doen. Ik hou ervan de leerlingen een 'aha' moment te bezorgen, en de trots op hun gezichten te zien als ze de les helemaal goed, zelfstandig kunnen maken. Vandaar mijn interesse in bijles geven!

Amstelveen
Ik heb de Hogere Hotelschool afgerond. Dat is een HBO opleiding in het Engels, waarbij je vooral getraind wordt in management vaardigheden. Daarvoor heb ik het gymnasium afgerond met het Natuur en Gezondheid profiel. Nu doe ik de versnelde deeltijd pabo!
Bachelor / HBO, inholland Den Haag

naveen

Amstelveen

None

Bijles met naveen

Omdat ik goed in wiskunde ben en ik doe nu de lerarenopleiding voor de eerstegraads bevoegdheid aan de VU Ik heb daarnaast mijn econometrie dokter al en mijn master voor wiskunde Ik loop nu stage bij het Amstelveen College waar ik lesgeef aan wiskunde D in de klasse vier vijf en zes VWO

Amstelveen

sasaira

Amstelveen

None

Bijles met sasaira

Ik heb zelf heel veel bijles gehad tijdens mijn examen jaar en ik weet hoeveel dit me heeft geholpen. Graag wil ik hetzelfde terug doen nu ik zelf student ben. Dit is ook een bijbaan die ik goed met me studie kan combineren en op deze manier blijft alles wat ik op de middelbare school heb geleerd vers.

Amstelveen

Salomé

Amstelveen

None

Bijles met Salomé

Ik wil graag bijles geven omdat het me leuk en fijn lijkt om jongeren te helpen met school. Het zou een mooie aanvulling zijn op mijn opleiding Nederlands.

Amstelveen