Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Chioma

Amstelveen

Master / WO, Klinische Neuropsychologie, Universiteit van Amsterdam

Bijles met Chioma

De voornaamste reden waarom ik dit doe, is simpelweg omdat ik het oprecht leuk vind. Het is zo interessant om te zien hoe anderen leren, en vervolgens mijn wijze van lesgeven daarop aan te passen. Naar mijn mening is dit niet alleen voor de leerling voordelig, maar ook voor mij. Als psychobioloog ben ik constant bezig met hoe dingen in de hersenen precies zitten, en met bijles geven heb ik de kans om te zien hoe deze hersenprocessen zich vertalen in de wijze waarop mensen kennis opdoen.

Amstelveen
Klinische Neuropsychologie
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

FPM

Amsterdam

PhD, Economie, UvA

Bijles met FPM

Ik vind het net zo leuk om anderen op weg te helpen als om mezelf uit te dagen om na te blijven denken. Ik geef al jaren met veel plezier bijles bij een studiecentrum. Dit doe ik naast regulier werk bij bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van de reishulpverlening. Het liefste geef ik bijles in Amsterdam of omgeving.

Amsterdam
Economie
PhD, UvA

Patricia

Amsterdam

Bachelor / HBO, Buenos Aires University

Bijles met Patricia

I am really passionate about the Spanish language and I never get tired of studying literature myself. I am very interested in grammar, vocabulary, pronunciation and syntax. I think that I am very good at teaching because I like to show people that grammar doesn't have to be boring, but can help you express yourself more effectively. I like sharing my knowledge and helping kids get through their high school period. I know it can be difficult in terms of motivation just as much as the studying itself. I hope to share my language with Dutch people while I learn about your culture and language as well.

Amsterdam
Bachelor / HBO, Buenos Aires University

Lie

Amstelveen

MAVO / HAVO, niveau 4, MBO

Bijles met Lie

Ik wil graag begeleiding Chinees en huiswerkbegeleiding geven, omdat Chinees mijn moedertaal is en ik het vloeiend spreek. Chinees is geen moeilijke, maar een leuke taal, waarmee ik graag werk. Verder ben ik op dit moment mijn eigen boek aan het schrijven in het Chinees. Daarom ben ik ervan overtuigd dat ik veel studenten kan helpen die moeite hebben met deze taal.

Amstelveen
niveau 4
MAVO / HAVO, MBO

Lie

Amstelveen

Professioneel / Volwassen, R.O.C van Amsterdam

Bijles met Lie

Ik wil graag Chinees bijles geven, omdat ik native speaker ben. Ik spreek, lees en schrijf perfect Kantonees en kan met mijn kennis die ik heb, studenten Chinees mijn moedertaal aanleren.

Amstelveen
Professioneel / Volwassen, R.O.C van Amsterdam

Danielle

Amsterdam

Professioneel / Volwassen, Engels, chr. hogeschool windesheim

Bijles met Danielle

Ik ben een ervaren docent Engels die naast een reguliere baan graag leerlingen helpt met Engels en studievaardigheden. Ik heb veel ervaring als bijlesdocent en studiebegeleider. Tevens is het mijn specialiteit om leerlingen met een speciale ondersteuningsbehoeften te begeleiden (ADHD,Autisme, dyslexie).

Amsterdam
Engels
Professioneel / Volwassen, chr. hogeschool windesheim

Nicholas

Amsterdam

Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Bijles met Nicholas

Wiskunde is mijn passie die ik graag met mijn studenten deel.

Amsterdam
Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Annemarie

Amstelveen

Bachelor / HBO, Ik heb de Hogere Hotelschool afgerond. Dat is een HBO opleiding in het Engels, waarbij je vooral getraind wordt in management vaardigheden. Daarvoor heb ik het gymnasium afgerond met het Natuur en Gezondheid profiel. Nu doe ik de versnelde deeltijd pabo!, inholland Den Haag

Bijles met Annemarie

Na het afronden van het gymnasium en de Hogere Hotelschool (HBO) bleef de passie voor onderwijs bij me kriebelen. Ik heb daardoor de stap gezet om te switchen van carrière en de deeltijd versnelde digi pabo te gaan doen. Hiervan zit ik nu in het eerste jaar, ik loop direct al stage. Om mijn competenties nog sneller en breder te kunnen ontwikkelen, zoek ik deeltijds werk wat aansluit op mijn opleiding. Bijles geven is dan natuurlijk perfect! Ik heb hier ook al enige ervaring mee en heb het altijd zeer leuk gevonden om te doen. Ik hou ervan de leerlingen een 'aha' moment te bezorgen, en de trots op hun gezichten te zien als ze de les helemaal goed, zelfstandig kunnen maken. Vandaar mijn interesse in bijles geven!

Amstelveen
Ik heb de Hogere Hotelschool afgerond. Dat is een HBO opleiding in het Engels, waarbij je vooral getraind wordt in management vaardigheden. Daarvoor heb ik het gymnasium afgerond met het Natuur en Gezondheid profiel. Nu doe ik de versnelde deeltijd pabo!
Bachelor / HBO, inholland Den Haag

Thomas

Amsterdam

Master / WO, duitstalige tweejarige master in filosofie, Freie Universität Berlin

Bijles met Thomas

Ik geef bijles, omdat ik het ontzettend leuk vind om de kennis die ik heb opgedaan aan anderen door te geven.

Amsterdam
duitstalige tweejarige master in filosofie
Master / WO, Freie Universität Berlin

Naveen

Amstelveen

Bijles met Naveen

Omdat ik goed in wiskunde ben, doe ik nu de lerarenopleiding voor de eerstegraads bevoegdheid aan de VU. Ik heb reeds een PhD Econometrie en een Master Wiskunde. Ik loop nu stage waarbij ik lesgeef in de klassen vier, vijf en zes VWO.

Amstelveen