Bijles Duits in Amstelveen

Krijg vandaag nog bijles Duits op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Duits

Alexander

Amsterdam

Master / WO

UVA

Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler

Bijles Duits met Alexander

Alexander is een aangename, spontane en ervaren polyglot met een achtergrond in het bedrijfsleven. Hij heeft zich nu toegelegd op fulltime lesgeven. Alexander heeft een Master in Linguistics en ervaring met vertalingen en voiceovers. Hij heeft in verschillende landen vijf verschillende talen gedoceerd.

8,7/10

Amsterdam
Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler
Master / WO, UVA

Duits

Jan-Willem

Amsterdam

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam

HEAO International Management

Bijles Duits met Jan-Willem

Na jarenlang in de financiële sector te hebben gewerkt heb ik besloten om me te laten omscholen tot leraar Duits aan de Hogeschool Inholland in Amstelveen. Dit doe ik met veel plezier. Ik ben een rustig, geduldig en sportief persoon. Ik vind het leuk om mensen wat bij te brengen en heb daarom voor het onderwijs gekozen. Mijn liefde voor talen heb ik altijd al gehad. Het is erg leuk om individueel leerlingen te helpen met het vak Duits. In een klaslokaal is er erg weinig ruimte voor persoonlijk contact en individuele begeleiding van leerlingen. Dit vind ik erg jammer en met huiswerkbegeleiding kan ik dit naast mijn werk als docent combineren. Ik vind de interpersoonlijke competentie erg belangrijk.

Amsterdam
HEAO International Management
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam

Duits

Elke

Hoofddorp

VWO / Gymnasium

HAVO en Bankvakopleiding (Duitsland)

cursussen v.begeleiding v.pers. met beperking, grieks,spaans

Bijles Duits met Elke

Mijn interesse werd gewekt doordat mijn dochter met een opleiding pedagogiek gaat beginnen. Op school was ik altijd graag bezig met mijn Duitse opdrachten tijdens de les en hielp mijn dochters graag met hun huiswerk. Ik werk graag met mensen, jong en oud. Door het werk van de laatste jaren weet ik dat ik zeer geduldig kan zijn.

Hoofddorp
cursussen v.begeleiding v.pers. met beperking, grieks,spaans
VWO / Gymnasium, HAVO en Bankvakopleiding (Duitsland)

Duits

Melissa

Amsterdam

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam

vanaf september: Literatuurmaster Duits

Bijles Duits met Melissa

Ik houd ervan mijn kennis over te dragen. Ik heb zelf altijd gehouden van het leren van nieuwe en interessante dingen en wil dit enthousiasme graag overdragen. Ik heb een passie voor het Duits en de Duitse cultuur, maar ook voor andere talen en biologie, eigenlijk alle vakken waar ik bijles in zou willen geven.

Amsterdam
vanaf september: Literatuurmaster Duits
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam

Duits

Mateo

Amsterdam

Master / WO

Rijksuniversiteit

Bijles Duits met Mateo

Het is ideaal om mijn interesses te gebruiken en mensen te motiveren, verder mijn ervaringen aan anderen door te geven. Ik vind het leuk om zelfstandig te werken en om met mensen te werken. Ondertussen kan ik nog blijven leren en mezelf verbeteren.

Amsterdam
Master / WO, Rijksuniversiteit

Duits

Anne

Amsterdam

rijksuniversiteit Groningen

Bijles Duits met Anne

Naast mijn studie heb ik bijles gegeven aan middelbare scholieren. Tijdens de bijles merkte ik dat ik goed problemen kan analyseren en uitleggen. Ik ben analytisch sterk, kan goed uitleggen en ben geduldig. Deze vaardigheden wil ik graag inzetten om scholieren/studenten die moeite hebben met hun vakken/studie te helpen en te begeleiden.

Amsterdam
, rijksuniversiteit Groningen

Duits

Don

Amsterdam

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam

Geschiedenis

Bijles Duits met Don

Ik heb bijna mijn bachelor geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en heb daarnaast ook nog driekwart jaar de bachelor religiewetenschappen gedaan. Ook ben ik erg goed in Nederlands. Ik heb altijd goede methoden van leren gehanteerd, waardoor ik altijd op een interactieve en plezierige manier leer en ook dingen beter kan onthouden. Dit wil ik graag overbrengen aan mensen die moeite hebben met de vakken waarin ik bijles kan geven. Veel kinderen of scholieren vinden vooral geschiedenis erg saai, en dat kan het ook zijn. Het ligt aan de manier waarop je met de informatie omgaat. Daarnaast wil ik later het onderwijs in en is dit een goede manier om ervaring op te doen met het begeleiden en onderwijzen van leerlingen.

Amsterdam
Geschiedenis
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam

Duits

Esther

Amsterdam

Master / WO

VU Amsterdam

MA Communicatie- en Informatiewetenschappen

Bijles Duits met Esther

Ik houd erg van talen en ik wil graag anderen helpen met behulp van mijn talenkennis. Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels, en ik spreek Spaans op niveau C1. Daarnaast spreek ik ook Duits en Frans. Tijdens mijn studie HBO Journalistiek heb ik veel geleerd over het correct spreken en schrijven van de Nederlandse taal. Hier ben ik verder op ingegaan tijdens mijn masteropleiding communicatie- en informatiewetenschappen (specialisatie: taal en communicatie in organisaties). Daarnaast was deze opleiding tweetalig, en ben ik nu dus ook zeker bekend met het correcte gebruik van het Engels. Tot slot heb ik het afgelopen halfjaar in Guatemala lesgegeven op een basisschool (in het Spaans). Ik vond het erg leuk om andere mensen iets bij te brengen, en wil hier graag meer mee doen.

Amsterdam
MA Communicatie- en Informatiewetenschappen
Master / WO, VU Amsterdam

Duits

Thomas

Amsterdam

Master / WO

Freie Universität Berlin

duitstalige tweejarige master in filosofie

Bijles Duits met Thomas

Ik geef bijles, omdat ik het ontzettend leuk vind om de kennis die ik heb opgedaan aan anderen door te geven.

Amsterdam
duitstalige tweejarige master in filosofie
Master / WO, Freie Universität Berlin

Duits

Yvonne

Haarlem

Master / WO

Bijles Duits met Yvonne

Yvonne doet momenteel nog een opleiding tot beëdigd tolk Frans. Ze studeerde Franse taal & cultuur in Frankrijk, deed daarna de pabo en heeft ook een bachelordiploma European Studies, waar ze als Minor Engels deed. Yvonne is een echte polyglot en geeft bijles Nederlands, Frans, Engels & Duits.

9/10

Haarlem
Master / WO,

Populaire bijlesaanvragen

huiswerkbegeleiding Amstelveen, bijles in engels, bijles geven in Amstelveen, examentrainer Duits Amstelveen, bijles Duits Amstelveen, bijles pabo studenten, bijles zomervakantie, extra bijles, huiswerk begeleiding