Bijles Frans in Amstelveen

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Frans

Alexander

Amsterdam

Master / WO

UVA

Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler

Bijles Frans met Alexander

Alexander is een aangename, spontane en ervaren polyglot met een achtergrond in het bedrijfsleven. Hij heeft zich nu toegelegd op fulltime lesgeven. Alexander heeft een Master in Linguistics en ervaring met vertalingen en voiceovers. Hij heeft in verschillende landen vijf verschillende talen gedoceerd.

8,7/10

Amsterdam
Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler
Master / WO, UVA

Frans

Amélie

Amsterdam

Bachelor / HBO

Université de Genève

Relations internationales et droit

Bijles Frans met Amélie

Ik vind het belangrijk om te helpen bij het leren van een taal of een vak. Het is een plezier voor mij om iemand te helpen verbeteren. Ik heb met studenten van 8 tot 25 jaar gewerkt, van verschillende nationaliteiten. Het was altijd een aangename ervaring om de student te helpen.

Amsterdam
Relations internationales et droit
Bachelor / HBO, Université de Genève

Frans

Wilma

Zaandam

Basisschool

Bijles Frans met Wilma

Ik geef bijna 41 jaar les in het basisonderwijs. Ik wil dit langzamerhand afbouwen vanwege alle regelgeving, maar wil nog wel les blijven geven. Bijles geven is een leuke manier om nog iets met mijn kennis te doen. Daarnaast spreek en schrijf ik vloeiend Frans. Mijn man is ook Fransman, dus onderhoud ik het spreken en schrijven ook.

Zaandam
Basisschool,

Frans

Henriet

Haarlem

Professioneel / Volwassen

Open Universiteit; Marketing A

Bijles Frans met Henriet

Ik wil graag bijles geven naast mijn werkzaamheden als zelfstandig agent voor Nederlandse designmerken in Frankrijk. Voorheen woonde ik in Frankrijk, nu sinds kort weer in Nederland. Het liefst zou ik daarom verder gaan met mijn opgedane kennis van de Franse taal, vooral omdat ik dagelijks communiceer in het Frans en ik het leuk vindt anderen hierover enthousiast wil maken dmv het meegeven van een stukje achtergrond over de cultuur, het ontstaan van bepaalde taalkundige gebruiken en hoe de Fransen met elkaar communiceren. Daarnaast sta ik ook open voor algemene huiswerkplanning en studiebegeleiding omdat ik zelf gestructureerd werk, veel zelfdiscipline heb en goed in schema's functioneer. Wellicht kan ik anderen hiermee helpen. Ervaring hierin heb ik o.a. met mijn dochter die 2 jaar op de middelbare school zit, maar ook door mijn werkervaring.

Haarlem
Professioneel / Volwassen, Open Universiteit; Marketing A

Frans

Jan-Willem

Amsterdam

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Leraar Frans Deeltijd

Bijles Frans met Jan-Willem

Bijles geven aan scholieren in het voortgezet onderwijs vormt een ideale aanvulling op mijn huidige opleiding tot Leraar Frans. Het verschaft me de mogelijkheid om naast mijn studie met mijn vak bezig te zijn. Daarnaast lijkt me het geven van bijles een zeer waardevolle aanvulling op mijn huidige stagewerkzaamheden, waarbij ik vooral klassikaal aan het werk ben. Ik zie uit naar de persoonlijke werkvorm die het geven van bijles biedt. Omdat ik al een universitair diploma in de Literatuurwetenschap heb, ben ik ook in staat om Engels en Nederlands te geven.

Amsterdam
Leraar Frans Deeltijd
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Frans

Nathalie

Bloemendaal

Bachelor / HBO

Ecole Française des Attachés de Presse Paris 8 (Frankrijk)

Journalistiek

Bijles Frans met Nathalie

Als moedertaalspreker Frans heb ik mijn taal en cultuur nog steeds in mijn hart. Ik wil mijn kennis graag doorgeven aan mensen die het van belang vinden om de Franse taal te verbeteren tot het hoogste niveau.

Bloemendaal
Journalistiek
Bachelor / HBO, Ecole Française des Attachés de Presse Paris 8 (Frankrijk)

Frans

Yannick

Amsterdam

VWO / Gymnasium

Bijles Frans met Yannick

Werken in het onderwijs wordt een steeds grotere wens van mij. Ik draag graag kennis en vaardigheden over en de doelgroep interesseert mij enorm. Momenteel geef ik bijles aan een HAVO4-leerling die in een klinische dagbehandeling zit en aan een TL2-leerling van wie ik mentor ben vanuit PGB. Bijles geven zorgt voor ontzettend veel voldoening. In de toekomst wil ik ook graag mijn onderwijsbevoegdheid behalen. Ervaringen binnen (jeugd)hulpverleningsorganisaties hebben mij aangetoond dat ik over een enorm grote dosis rust en geduld beschik en altijd het goede in mensen wil zien. Deze houding springt in het oog en zorgt er voor dat ik met succes kan werken. Een kleine greep uit de zaken waar ik in het verleden met kinderen en adolescenten (maar ook volwassenen) aan heb gewerkt zijn het vergroten van sociale vaardigheden, verbeteren van (school- of werkgerelateerde) prestaties en reduceren van angstgevoelens. Ik kan goed problemen signaleren en deze samen met de ander omzetten in iets positiefs. Wanneer ik bijles geef, zorg ik er altijd voor dat ik alles heb gedaan om de leerling te stof te laten begrijpen. Dat bereik ik met name door veel geduld, motiverende gespreksvoering en veel enthousiasme. Alle bovengenoemde kwaliteiten zijn opgemerkt door collega's binnen verschillende organisaties en begeleiders van mijn opleiding.

Amsterdam
VWO / Gymnasium,

Frans

Machteld

Amsterdam

VWO / Gymnasium

Universiteit van Amsterdam

Filosofie

Bijles Frans met Machteld

Ik geef graag bijles, omdat ik het leuk vind om mensen dingen uit te leggen en te laten snappen. Het bijles geven aan verschillende mensen in afwisselende vakken is een leuke en uitdagende bezigheid!

Amsterdam
Filosofie
VWO / Gymnasium, Universiteit van Amsterdam

Frans

Yvonne

Haarlem

Master / WO

Bijles Frans met Yvonne

9/10

Haarlem
Master / WO,

Frans

khadija

Amsterdam

Bachelor / HBO

lerarenopleiding ( Frans)

Bijles Frans met khadija

In mijn huidige functie ben ik uitgegroeid tot een enthousiaste en motiverende leerkracht. Ik heb bewezen dat ik niet alleen voor de klas sta om Frans te geven , maar ook om sociaal en communicatief vaardigheden aan te leren. Ik zie het mede als mijn taak leerlingen te motiveren en tot prestaties aan te zetten. Ik vind het erg leuk om mijn vakinhoudelijke kennis over te dragen aan leerlingen. Het gaat mij makkelijk af omdat de franse taal mijn moedertaal is, en ik vind het bovendien erg leuk om dat mee te delen. Ik ben er kortom van overtuigd dat ik als docent Frans een waardevolle verrijking ben voor de kinderen.

Amsterdam
lerarenopleiding ( Frans)
Bachelor / HBO,

Populaire bijlesaanvragen

bijles Amstelveen aan huis, extra huiswerkbegeleiding, bijles krijgen, bijles Amstelveen, bijles leraar Frans Amstelveen, bijles Frans aan huis in Amstelveen, bijlesdocent gezocht, examentrainer Frans Amstelveen, bijlesleerkracht