Bijles Word in Amstelveen

Krijg vandaag nog bijles Word op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Word

Amélie

Amsterdam

Bachelor / HBO

Université de Genève

Relations internationales et droit

Bijles Word met Amélie

Ik vind het belangrijk om te helpen bij het leren van een taal of een vak. Het is een plezier voor mij om iemand te helpen verbeteren. Ik heb met studenten van 8 tot 25 jaar gewerkt, van verschillende nationaliteiten. Het was altijd een aangename ervaring om de student te helpen.

Amsterdam
Relations internationales et droit
Bachelor / HBO, Université de Genève

Word

Kjell

Amsterdam

Master / WO

Universiteit Twente

Computer Science

Bijles Word met Kjell

Het lijkt mij leuk om mensen te begeleiden in problemen die ik tijdens mijn studie ook ben tegengekomen. Al een tijdje ben ik bezig met het ondersteunen van problemen waar studiegenoten niet uit komen, zoals het schrijven van een scriptie. Ook voor bijles in programmeren, wiskunde en computerprogramma's ben ik inzetbaar.

Amsterdam
Computer Science
Master / WO, Universiteit Twente

Word

Ramzi

Amsterdam

PhD

Harvard University

M.D., Ph.D. (arts, gepromoveerd onderzoeker)

Bijles Word met Ramzi

Lesgeven is een rode draad geweest door mijn academische loopbaan. Didactisch bezig zijn met studenten geeft mij veel voldoening en is ook onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden als postdoctoraal onderzoeker aan Harvard, waardoor dit werk makkelijk past binnen mijn dagelijkse ritueel. Als geneeskundestudent hielp ik al medestudenten bij het tentamens voorbereiden en las ik scripties en essays door als vriendendienst. Tijdens mijn studie ben ik ook actief geweest als bestuurslid van het onderwijsinstituut om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en heb ik meerdere onderwijskundige congressen bezocht. Na het behalen van mijn doctoraal (drs.) heb ik in afwachting van mijn vertrek naar de Verenigde Staten voor mijn promotieonderzoek ook met veel plezier biologieles gegeven aan het Luzac college. Eenmaal in de VS heb ik tijdens mijn promotieonderzoek tweedejaars geneeskundestudenten begeleid in hun eerste stappen in zelfstandig academisch werken, denken, en schrijven. Momenteel heb ik het genoegen om als beoogd copromotor voor twee PhD-kandidaten op te treden. In mijn huidige baan ben ik zeer flexibel in het indelen van mijn uren en heb ik meer dan genoeg tijd om mijn favoriete aspect van het werk, onderwijs geven, aan andere studenten aan te bieden!

Amsterdam
M.D., Ph.D. (arts, gepromoveerd onderzoeker)
PhD, Harvard University

Word

Bilal

Amsterdam

Professioneel / Volwassen

TU Delft

Techniek

Bijles Word met Bilal

Ik ben namelijk enthousiast om mijn kennis en vaardigheden te delen met leerlingen die extra hulp nodig hebben bij het begrijpen van complexe concepten en het verbeteren van hun prestaties. Ik ben flexibel en kan lesgeven op verschillende dagen en tijden om ervoor te zorgen dat ik beschikbaar ben voor leerlingen wanneer dat nodig is. Verder ontvang ik altijd positieve feedback van mijn studenten (deze kan opgestuurd worden op aanvraag).

Amsterdam
Techniek
Professioneel / Volwassen, TU Delft

Word

Emre

Amsterdam

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam

Pedagogiek

Bijles Word met Emre

Amsterdam
Pedagogiek
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam

Word

Michelle

Amsterdam

VWO / Gymnasium

Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Commerciële Economie

Bijles Word met Michelle

Ik vind het belangrijk om mijn eigen kennis van vakken over te brengen aan andere mensen, zeker als ik deze mensen hiermee kan helpen.

Amsterdam
Commerciële Economie
VWO / Gymnasium, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Word

Merel

Amsterdam

Bachelor / HBO

Fotovakschool

Bijles Word met Merel

Ik heb veel ervaring met Photoshop en de andere programma's van het Adobe-pakket. Ook heb ik ervaring met Word. Op de kunstacademie heb ik mijn propedeuse behaald voor de docentenopleiding. Ik heb ervaring met lesgeven en ik ben geduldig. Ik heb Art and Design gestudeerd en afgerond. Op dit moment studeer ik HBO toegepaste fotografie en beeldcommunicatie, waarbij ik dagelijks met Photoshop bezig ben. Ik geef graag bijles, omdat ik het leuk vind om met mensen te werken en om mijn kennis aan anderen over te brengen.

Amsterdam
Bachelor / HBO, Fotovakschool

Word

Fabian

Amstelveen

Bachelor / HBO

Bijles Word met Fabian

Amstelveen
Bachelor / HBO,

Word

Niels

AMSTERDAM

Bijles Word met Niels

De reden dat ik graag bijles geef, is tweeledig. Enerzijds heb ik de afgelopen jaren vaardigheden opgedaan in de praktijk die ik graag overbreng op studenten. Daarnaast doe ik graag meer ervaring op in het lesgeven.

AMSTERDAM

Word

Fazil

Amsterdam

Bachelor / HBO

Bijles Word met Fazil

Het idee om jongeren te begeleiden met hun schoolwerk ontstond bij mij toen ik een periode lang zelf moeite had op school, en vervolgens ondersteuning kreeg bij het maken van huiswerk. Ik ben iemand die de boodschap concreet kan overbrengen. Ik spreek in duidelijk en makkelijk Nederlands. Daarnaast ben ik empathisch ingesteld. Dit helpt mij om leerlingen goed te begrijpen.

Amsterdam
Bachelor / HBO,

Populaire bijlesaanvragen

bijles leraar Word Amstelveen, hulp bij Word, bijles krijgen, bijles Amstelveen, bijles pabo studenten, huiswerk begeleiding, bijles Amstelveen aan huis, kosten bijles, bijles in de buurt