Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Studiebegeleiding en bijles in Alkmaar

Op zoek naar de geschikte persoon in Alkmaar om bijles te geven aan je zoon of dochter? Ben je zelf student en zie je het bos door de bomen niet meer voor je thesis? De docenten van het BijlesHuis kunnen je de hulp bieden die je nodig hebt, of het nu gaat om begeleiding bij huiswerk of om tentamenvoorbereiding. Door onze grote database aan professionele docenten kunnen we scholieren en studenten van elke onderwijsvorm de nodige begeleiding aanbieden.


Professionele, individuele studiehulp

We willen ervoor zorgen dat de bijlessen die we bieden aangepast zijn aan jouw persoonlijke noden. Daarom zetten we sterk in op individuele begeleiding door onze ervaren docenten, omdat we geloven in het positieve effect van een persoonlijke en uitgebreide één-op-één-aanpak en overtuigd zijn van de voordelen die het te bieden heeft:

  • De docent kan zich op de specifieke noden van de student of scholier focussen.
  • De docent kan zijn stijl aan de student of scholier aanpassen.
  • Er wordt een maximaal resultaat op een zo kort mogelijke tijd bereikt.
  • Er is meer ruimte voor motivatie en gestructureerde feedback.


Begeleiding op jouw maat

Je kunt zelf kiezen waar en wanneer je de bijlessen in Alkmaar wilt. We linken dan de geschikte docent aan jouw behoeften, afhankelijk van je situatie en onderwijsvorm (basisonderwijs, voortgezet onderwijs, hoger onderwijs, volwassenenonderwijs). Onze flexibele docenten passen zich dan aan jouw voorkeur aan.


Zit je nog met vragen of twijfels? Registreer je hier vrijblijvend zodat we je aanvraag persoonlijk kunnen bespreken.


HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Christa

Oudkarspel

Professioneel / Volwassen, Actuarieel instituut

Bijles met Christa

ik ben momenteel een student aan de hogeschool van Amsterdam bij de opleiding Toegepaste Wiskunde. ik merk op school en in mijn omgeving dat er veel mensen zijn die bij een vak wat extra hulp nodig hebben en ik zou deze mensen graag 1-op-1 willen helpen.

Oudkarspel
Basisactuariaat
Professioneel / Volwassen, Actuarieel instituut

Michelle

Heiloo

VWO / Gymnasium, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Bijles met Michelle

Ik vind het belangrijk om mijn eigen kennis van vakken over te brengen aan andere mensen, zeker als ik deze mensen hiermee kan helpen.

Heiloo
Commerciële Economie
VWO / Gymnasium, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Mariël

Alkmaar

None

Bijles met Mariël

Vorig jaar ben ik begonnen met bijles geven in omgeving Amsterdam en Alkmaar. Ik vond het ontzettend plezierig om iemand te helpen die ergens veel moeite mee heeft. Een blij berichtje na een prima voldoende te hebben gehad op een toets in plaats van een 4 geeft mij voldoening. Graag wil ik, net zoals ik op de middelbare school moeite had met bepaalde vakken, scholieren helpen om toch op het vak te halen en er positiever naar te kijken dan 'ik kan het toch niet'.

Alkmaar

Luca

Alkmaar

Bachelor / HBO, Hogeschool iPabo

Bijles met Luca

Mijn naam is Luca Bakker en ik ben een tweedejaars studente aan de iPabo in Amsterdam. Bijles geven lijkt me erg interessant en leerzaam. Ik vind het leuk om kinderen en jongeren te helpen en ondersteunen met hun school. Ik heb de bij de vakken die ik wil geven basisonderwijs, studiebegeleiding, Nederlands, Geschiedenis en Aardrijkskunde. - Basisonderwijs: Ik kan kinderen bij alle vakken van het basisonderwijs helpen. - Studiebegeleiding: Ik kan kinderen en jongeren helpen met het plannen, maken en leren van hun werk. Ik leer op school verschillende technieken om het leerproces te begeleiden en sturen. - Nederlands: Ik heb mijn HAVO diploma en kan Nederlands goed uitleggen tot in ieder geval dat niveau en waarschijnlijk hoger. - Geschiedenis en aardrijkskunde: Dit zijn twee vakken waar ik altijd met veel passie mee bezig ben geweest. Ik en nog steeds vaak aan het nadenken om na deze studie nog een studie aardrijkskunde of geschiedenisdocent middelbareschooltijd te doen. Ik zou het leuk vinden om te helpen bij deze vakken.

Alkmaar
Lerares basisonderwijs
Bachelor / HBO, Hogeschool iPabo

Michael

Bergen

Bachelor / HBO, CSG Jan Arentsz Noord Scharwoude

Bijles met Michael

Ik heb de laatste jaren, naast het ondernemer zijn, diverse bijlesklanten gehad die ik met succes en met veel plezier heb kunnen helpen. In de vakken die ik heb aangevinkt heb ik op de scholen les gegeven en in Wiskunde, Scheikunde en Biologie heb ik tevens (tot zover) bijles gegeven. In economie en ICT en SPSS (HLO) heb ik ook aan studiebegeleiding gedaan. Ik ben gestopt met het lesgeven omdat ik vanwege mijn gezondheid (nierproblemen) niet meer voor de klas kon staan. Het klassikale onderwijs werd mij te zwaar en daarom ben ik geleidelijk aan ondernemer geworden. Omdat ik bijles geven en huiswerkbegeleiding erg leuk vind.

Bergen
Bachelor / HBO, CSG Jan Arentsz Noord Scharwoude

Gerda

Alkmaar

None

Bijles met Gerda

ik wil ervaring opdoen met deze vorm van onderwijs

Alkmaar

Sanne

Alkmaar

None

Bijles met Sanne

Iemand helpen is een van de dingen die ik het leukste vind om te doen! Ik vind het super om te zien hoe kinderen groeien naarmate ze de stof steeds meer begrijpen. Ik ben rustig, heb veel geduld en vind het niet erg om de stof meerdere keren uit te leggen.

Alkmaar

Amanda

Alkmaar

None

Bijles met Amanda

Ik vind bijles geven onwijs leuk om te doen en ik heb er dan ook al enkele jaren ervaring mee. Ik ben geduldig, punctueel, enthousiast en betrouwbaar. In 2013 heb ik mijn onderwijsbevoegdheid gehaald. Ik heb de lerarenopleiding Engels gedaan. Echter alleen nog geen werk gevonden, maar bijles geven vind ik zoals ik al zei onwijs leuk om te doen dus ik hoor graag van jullie.

Alkmaar

Kim

Alkmaar

None

Bijles met Kim

Ik heb twee jongere zusjes, waarvan er eentje momenteel in 3 havo zit. Ik vind het altijd heel leuk om haar te kunnen helpen. We bereiden samen haar toetsen voor en hieruit volgt bijna altijd goed resultaat. Vooral met wiskunde heeft zij altijd veel moeite. Ik heb in wiskunde A examen gedaan en was hier altijd erg goed in. Mijn jongste zusje zit nog op de basisschool, maar helpen met topografie of rekenen doe ik ook altijd graag. Ik heb zelf van jongs af aan al een talenknobbel gehad en ben naar Engeland geweest om mijn First Certificate English te halen. Met deze mocht ik op mijn middelbare school bijles Engels geven. Voorafgaand aan de examens heb ik mijn klasgenoten geholpen met Nederlands, deze zijn vrijwel allemaal met mooie resultaten geslaagd

Alkmaar

Jaimey

Alkmaar

MAVO / HAVO, Regius College Schagen VWO

Bijles met Jaimey

Ik ben op zoek naar een afwisselende leuke baan. Op het moment studeer ik niet omdat ik de juiste studie nog niet gevonden. Ik heb er voor gekozen om eerst werkervaring op te doen. Ik heb al wat ervaring in het lesgeven. Ik heb een schooljaar twee leerlingen van het speciaal onderwijs bijles gegeven. Dat vond ik erg leuk om te doen. Verder geef ik sinds 2010 surfles in Bergen aan Zee. Ik vind het erg leuk om kinderen nieuwe dingen te leren en ze iets mee te geven van mijn eigen kennis. Ik geef les op een rustige, interactieve manier. Ik probeer leerlingen altijd op hun gemak te laten voelen en ik overhaast niks. Ik geef leerlingen de tijd om zelf na te denken en te ervaren en begeleid ze hierbij. In 2011 heb ik mijn VWO diploma behaald met het profiel Cultuur en Maatschappij. Mijn kwaliteiten lagen voornamelijk in de vakken; Nederlands, Frans, Engels, Filosofie en Maatschappijleer. Ook van Aardrijkskunde en Geschiedenis heb ik veel kennis.

Alkmaar
MAVO / HAVO, Regius College Schagen VWO