Bijles in Alkmaar

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Gerard

Sint Pancras

Master / WO

NCOI

module Masterclass; Managementaccounting en -control

Bijles met Gerard

In mijn verleden heb ik enkele jaren parttime aan volwassen onderwijs mogen geven, wat een zeer prettige ervaring was. Ondanks deze prettige ervaring is mijn mening dat de oudere generatie vanuit de praktijk aan de jongere generatie onderricht moet geven. Daarnaast vind ik het werken met jongeren erg leuk zij hebben, zij hebben vaak oorspronkelijke ideeën.

Sint Pancras
module Masterclass; Managementaccounting en -control
Master / WO, NCOI

Ivan

Heerhugowaard

Master / WO

Universiteit van Amsterdam

Biomedische Wetenschappen

Bijles met Ivan

Zelf heb ik een aantal vrienden en familie geholpen bij studeren, zoals Biologie en scriptie, Ik had van hun als feedback dat ik goed les kon geven. Zelf heb ik nooit aandacht geschonken tot recentelijk. Vandaar dat ik geïnteresseerd ben om mijn ervaringen en leertechnieken te delen met studenten. Het deed mij erg goed, zodra zij het begrijpen waar ik op doelde en dat zij ook ervan zijn opgeschoten. Mijn blijdschap zit in hun succes. Ik heb BijlesHuis leren kennen via Google search.

Heerhugowaard
Biomedische Wetenschappen
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

Simon

Heemskerk

Master / WO

Universiteit van Amsterdam

Engelse taal- en letterkunde

Bijles met Simon

Simon heeft een Master Engelse Taal-en Letterkunde behaald en heeft 40 jaar leservaring op allerlei niveaus, met name op een hogeschool en privélessen.

10/10

Heemskerk
Engelse taal- en letterkunde
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

Simon

Beverwijk

VWO / Gymnasium

Bijles met Simon

Ik vind bijles geven over het algemeen leuk om te doen, maar het leukste aan bijles geven is als ik zie dat bij iemand het kwartje valt en ze door mijn uitleg het moeilijke onderwerp snappen. Van de ouders en van de kinderen die ik bijles heb gegeven, heb ik vaak te horen gekregen dat de leerlingen tevreden thuis kwamen en de stof beter begrepen.

9/10

Beverwijk
VWO / Gymnasium,

Ronald

Beverwijk

Master / WO

Uva

Chemische Technologie UvA (1994)

Bijles met Ronald

Ik vind het leuk met jongeren om te gaan en hoop met mijn ervaring en passie een beetje te helpen de lesstof misschien net even anders uit te leggen dan op school, met veel praktijkvoorbeelden.

Beverwijk
Chemische Technologie UvA (1994)
Master / WO, Uva

Christa

Oudkarspel

Professioneel / Volwassen

Actuarieel instituut

Basisactuariaat

Bijles met Christa

ik ben momenteel een student aan de hogeschool van Amsterdam bij de opleiding Toegepaste Wiskunde. ik merk op school en in mijn omgeving dat er veel mensen zijn die bij een vak wat extra hulp nodig hebben en ik zou deze mensen graag 1-op-1 willen helpen.

9/10

Oudkarspel
Basisactuariaat
Professioneel / Volwassen, Actuarieel instituut

Anne

Alkmaar

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Leraar GS nog niet af

Bijles met Anne

Als hogerejaarsstudent aan een lerarenopleiding die momenteel alweer enige tijd parttime werkzaam is als docent binnen het VO, kan ik zeggen dat ik een passie heb voor lesgeven en vooral een passie heb om leerlingen verder te helpen met hun educatieve ontwikkeling. Het geven van bijles is mij niet onbekend en het mooie aan het geven van bijles voor mij als docent is het directe contact dat ik met een leerling heb. Op deze manier kan ik van dichtbij hun progressie meemaken en mag ik zeer actief deelnemen hieraan. Waarom ik bijles wil geven? Misschien heel cliché, maar ik haal er plezier uit. Het geeft mij een goed gevoel om op een positieve wijze deel uit te mogen maken van de educatieve ontwikkeling van een leerling.

Alkmaar
Leraar GS nog niet af
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Diana

Velsen-Noord

MAVO / HAVO

High School Colombia

Academic

Bijles met Diana

Ik geef graag bijles en privé Spaanse les gecombineerd met mijn opleiding als Nationaal gids. Ik heb een passie voor het onderwijzen van de Spaanse taal aan verschillende leeftijden.

Velsen-Noord
Academic
MAVO / HAVO, High School Colombia

Selina

Alkmaar

Bachelor / HBO

Bijles met Selina

Lezen heb ik altijd erg leuk gevonden. Literatuur en Grammatica hebben mij altijd gefascineerd, daarom houd ik mij graag hiermee bezig. Ik vind het belangrijk om de taal goed te spreken, zodat de er een goede communicatie met de anderen kan ontstaan. Het feit om aan andere mensen Spaans te leren vind ik erg mooi en uitdagend. Ik denk dat ik deze functie goed kan verrichten. Daarom heb ik erg enthousiast gereageerd toen ik hoorde van deze vacature.

Alkmaar
Bachelor / HBO,

Pieter

Alkmaar

Master / WO

TU Delft

Bijles met Pieter

Ik vind het leuk om met mijn vak bezig te zijn en mijn enthousiasme hiervoor uit te dragen. Ik heb door de jaren heen vaak bijles gegeven. Nu mijn kinderen op de middelbare school zitten, ben ik er nog extra bij betrokken.

Alkmaar
Master / WO, TU Delft

Studenten die we al konden helpen

 • Anh-Vi uit Alkmaar

  Leerlinge (6) in groep 2 moet al wat voorbereid worden op groep 3 door de komende maanden wat ondersteuning te krijgen bij taal & rekenen.

 • Olivia uit Alkmaar

  Olivia volgt de bachelor Psychologie bij de Open Universiteit en heeft nood aan begeleiding. Voor haar is wiskunde immers geleden van de middelbare school. Bij de opleiding maken ze voo… Lees meer

 • Brigitte uit Alkmaar

  Brigitte is een volwassen vrouw en heeft ervoor gekozen vwo te studeren in loi. Hiervoor is ze op zoek naar een docent die kan helpen bij wiskunde. De lessen starten echter op het nivea… Lees meer

 • Arif uit Alkmaar

  Arif uit 6 vwo zoekt bijles voor wiskunde a. Wiskunde is nooit het sterkste vak geweest van Arif. Al sinds de brugklas heeft hij hier moeilijkheden mee. Statistiek lukt iets beter dan d… Lees meer

 • Joost uit Alkmaar

  Joost zoekt een docent die haar de voornaamste programma's van Microsoft Office (Excel, Word...) kan helpen opfrissen. Ze heeft er ooit 15 jaar geleden mee gewerkt maar het zit heel ver… Lees meer

 • Katinka uit Alkmaar

  Student Media, Informatie en Communicatie zoekt begeleiding bij NIMA B. De toets gaat over het boek 'Strategische en operationele marketingplanning - Kernstof B'.

 • Hanife uit Alkmaar

  Leerling zit in de brugklas tl-havo en heeft bijles Nederlands nodig. Het leren van teksten is hierbij een probleem omdat hij dit nooit op de basisschool geleerd heeft. De bijlessen foc… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Populaire bijlesaanvragen

examentrainer Alkmaar, bijlesdocent gezocht, bijles in Alkmaar, bijles in de buurt, huiswerkbegeleiding Alkmaar, huiswerkbegeleiding, bijles aan huis Alkmaar, bijles zoeken, bijles geven in Alkmaar