Bijles Wiskunde in Alkmaar

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

wiskunde

Ivan

Heerhugowaard

Master / WO

Universiteit van Amsterdam

Biomedische Wetenschappen

Bijles wiskunde met Ivan

Zelf heb ik een aantal vrienden en familie geholpen bij studeren, zoals Biologie en scriptie, Ik had van hun als feedback dat ik goed les kon geven. Zelf heb ik nooit aandacht geschonken tot recentelijk. Vandaar dat ik geïnteresseerd ben om mijn ervaringen en leertechnieken te delen met studenten. Het deed mij erg goed, zodra zij het begrijpen waar ik op doelde en dat zij ook ervan zijn opgeschoten. Mijn blijdschap zit in hun succes. Ik heb BijlesHuis leren kennen via Google search.

Heerhugowaard
Biomedische Wetenschappen
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

wiskunde

Christa

Oudkarspel

Professioneel / Volwassen

Actuarieel instituut

Basisactuariaat

Bijles wiskunde met Christa

ik ben momenteel een student aan de hogeschool van Amsterdam bij de opleiding Toegepaste Wiskunde. ik merk op school en in mijn omgeving dat er veel mensen zijn die bij een vak wat extra hulp nodig hebben en ik zou deze mensen graag 1-op-1 willen helpen.

9/10

Oudkarspel
Basisactuariaat
Professioneel / Volwassen, Actuarieel instituut

wiskunde

Pieter

Alkmaar

Master / WO

TU Delft

Bijles wiskunde met Pieter

Ik vind het leuk om met mijn vak bezig te zijn en mijn enthousiasme hiervoor uit te dragen. Ik heb door de jaren heen vaak bijles gegeven. Nu mijn kinderen op de middelbare school zitten, ben ik er nog extra bij betrokken.

Alkmaar
Master / WO, TU Delft

wiskunde

Mai

Alkmaar

VWO / Gymnasium

Hogeschool van Amsterdam HES Hogeschool voor Economische Studies

Bijles wiskunde met Mai

In het verleden heb ik vaker bijles gegeven en dit beviel goed. Het is altijd erg leuk om informatie over te dragen en studenten daardoor te zien groeien.

Alkmaar
VWO / Gymnasium, Hogeschool van Amsterdam HES Hogeschool voor Economische Studies

wiskunde

Dwight

Zaanstad

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Gametechnologie

Bijles wiskunde met Dwight

Ik heb op mijn middelbare school veel bijles gegeven en ik wil dit, nu ik mijn draai op de UU heb gevonden, verderzetten.

Zaanstad
Gametechnologie
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

wiskunde

Hugo

Alkmaar

Bachelor / HBO

Zie CV

Zie CV

Bijles wiskunde met Hugo

De afgelopen tien jaar ben ik werkzaam geweest als professional op het gebied van Bedrijfskundige Informatica. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Wel ben ik er achter gekomen dat mijn hart ligt bij het onderwijs en ik wil deze passie graag najagen. Om dit kracht bij te zetten, ga ik spoedig beginnen aan de studie Lerarenopleiding Bedrijfseconomie en ik ben in mijn vrije tijd ook actief geweest als coach voor jongeren. Ik heb door mijn werkervaring veel kennis opgedaan op het gebied van Bedrijfseconomie, Statistieken en uiteraard de ICT. Dit is ook veelvuldig aan bod gekomen tijdens mijn studie en ik heb mij hier met veel plezier in verdiept. Ik wil daarom met mijn passie voor dit vak deze kennis graag overbrengen. Daarnaast hou ik mij ook veelvuldig bezig met het coachen van mijn collegae en verzorg ik cursussen voor klanten.

Alkmaar
Zie CV
Bachelor / HBO, Zie CV

wiskunde

Michael

Bergen

Bachelor / HBO

CSG Jan Arentsz Noord Scharwoude

Bijles wiskunde met Michael

Ik heb de laatste jaren, naast het ondernemer zijn, diverse bijlesklanten gehad die ik met succes en met veel plezier heb kunnen helpen. In de vakken die ik heb aangevinkt heb ik op de scholen les gegeven en in Wiskunde, Scheikunde en Biologie heb ik tevens (tot zover) bijles gegeven. In economie en ICT en SPSS (HLO) heb ik ook aan studiebegeleiding gedaan. Ik ben gestopt met het lesgeven omdat ik vanwege mijn gezondheid (nierproblemen) niet meer voor de klas kon staan. Het klassikale onderwijs werd mij te zwaar en daarom ben ik geleidelijk aan ondernemer geworden. Omdat ik bijles geven en huiswerkbegeleiding erg leuk vind.

Bergen
Bachelor / HBO, CSG Jan Arentsz Noord Scharwoude

wiskunde

Denise

Heerhugowaard

Bachelor / HBO

Maastricht University en Universiteit van Amsterdam

Bijles wiskunde met Denise

Op dit moment ben ik bezig met de pre-master Forensische Orthopedagogiek. Ik vind het echt tijd worden om me in mijn werk verder te richten op jongeren. Daarnaast hou ik ervan om ten allen tijde te blijven leren, en als je bijles geeft, blijf je altijd doorgroeien. Je herhaalt niet alleen weer bekende stof voor jezelf, maar je leert ook enorm veel door de omgang met verschillende kinderen. Dit maakt het voor mij de ultieme uitdaging die ik met heel veel zin en plezier aan blijf gaan!

Heerhugowaard
Bachelor / HBO, Maastricht University en Universiteit van Amsterdam

wiskunde

Sanne

Alkmaar

Bijles wiskunde met Sanne

Iemand helpen is een van de dingen die ik het leukste vind om te doen! Ik vind het super om te zien hoe kinderen groeien naarmate ze de stof beter begrijpen. Ik ben rustig, heb veel geduld en vind het niet erg om de stof meerdere keren uit te leggen.

Alkmaar

wiskunde

Kim

Alkmaar

Bijles wiskunde met Kim

Ik heb twee jongere zusjes, waarvan er eentje momenteel in 3 havo zit. Ik vind het altijd heel leuk om haar te helpen. We bereiden samen haar toetsen voor en hieruit volgt bijna altijd een goed resultaat. Vooral met wiskunde heeft zij altijd veel moeite. Ik heb in wiskunde A examen gedaan en was hier altijd erg goed in. Mijn jongste zusje zit nog op de basisschool, maar helpen met topografie of rekenen doe ik ook altijd graag. Ik heb zelf van jongs af aan een talenknobbel gehad en ben naar Engeland geweest om mijn First Certificate English te halen. Met deze mocht ik op mijn middelbare school bijles Engels geven. Voorafgaand aan de examens heb ik mijn klasgenoten geholpen met Nederlands, deze zijn vrijwel allemaal met mooie resultaten geslaagd.

Alkmaar

Studenten die we al konden helpen

 • Glenn uit Oostzaan

  Glenn uit 4 havo wil een wiskunde docent (wiskunde A) om samen het huiswerk door te nemen en haar meer vertrouwen te geven. Volgens haar laatste leraar maakt ze te vaak slordige fout… Lees meer

 • Rauzen uit Haarlem

  Rauzen uit 4 havo heeft moeite met wiskunde a. Wiskunde is altijd een moeilijker vak geweest voor haar, maar nu staat ze nog maar net een voldoende en behaalde ze een laag cijfer op haa… Lees meer

 • Thomas Fontein uit Overveen

  Thomas fontein uit vwo 5 heeft hulp nodig bij wiskunde A.

 • Vanessa uit Haarlem

  Vanessa zit in havo 5 en heeft veel moeite met wiskunde A, vooral met tellen en lineaire formules. Daarnaast vindt ze ook scheikunde erg moeilijk. Ze zoekt een docent die haar bij beide… Lees meer

 • Bram uit Haarlem

  Brugklasser VWO heeft moeite met wiskunde en staat op dit moment een 4 gemiddeld. Daarom willen zijn ouders zo snel mogelijk hulp inroepen voor de SO's.

 • Yasmina uit Amsterdam

  Leerlinge uit havo 4 heeft nood aan begeleiding bij wiskunde. Op haar eerste SE behaalde ze een 2,3 en het hoofdstuk dat nu wordt behandeld, bouwt hierop voort. De basis moet bijgevolg … Lees meer

 • Nick uit Amsterdam

  Leerling 5 VWO heeft begeleiding nodig bij Wiskunde A, het gaat om een basisbegeleiding.

 • Chyselle uit Haarlem

  Student studeert 4 VWO en heeft dit jaar de overgang gemaakt van wiskunde naar wiskunde A. Aangezien hij het al wat langer moeilijk heeft met wiskunde bevalt deze overgang wat zwaar. Hi… Lees meer

 • Bruce uit Amsterdam

  Bruce is eerstejaarsstudent IBA aan de VU, en is op zoek naar bijles wiskunde B. Ze heeft zelf op de middelbare school alleen wiskunde A gehad. Ze mist de basis en het gaat nu snel i… Lees meer

 • Maroucha uit IJmuiden

  Leerling uit havo 3 heeft nood aan extra ondersteuning bij wiskunde. Hij ondervindt veel moeite bij de toetsen en staat momenteel een onvoldoende.

 • Tommy uit Bloemendaal

  Tommy zit in havo 5 en heeft nood aan examentraining wiskunde A. Op toetsen lukt het haar niet om de geziene stof correct toe te passen. Ze staat nu een 4.7.

 • Yasmina uit Landsmeer

  Yasmina zit in de 3e vwo en heeft moeite met biologie, natuurkunde en wiskunde. Het ontbreekt haar aan inzicht in de lesstof en ze zoekt een docent om haar te helpen met de voorbereidin… Lees meer

 • Pieter uit Amsterdam

  Leerlinge uit VWO 5 wil hulp bij wiskunde b en natuurkunde. Ze doet volgend jaar examen maar nu tellen al veel toetsen mee. Voor beide vakken staat ze nu een 5. Daarom telkens graag een… Lees meer

 • Yasmina uit Beverwijk

  Yasmina doet de opleiding elektrotechniek bij Inholland. Voor zijn tentamens wiskunde heeft hij uitleg nodig over limieten, differentiëren, machtreeksen, complexe getallen en integreren.

 • Monique uit IJmuiden

  Militair zoekt hulp bij toelatings- 3F toest. Monique legt in januari voor de tweede maal de 3F-toets af. De laatste keer was hij nipt niet geslaagd en zoekt hij dus iemand die hem mee … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Populaire bijlesaanvragen

Wiskunde bijles regio Alkmaar, huiswerkbegeleiding Alkmaar, individuele bijles, bijles leraar Wiskunde Alkmaar, bijles pabo studenten, examentraining havo, examentrainer Wiskunde Alkmaar, bijles gezocht in Alkmaar, bijles geven