Verbeter je wiskunde vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

wiskunde

Rens

Zwaag

Master / WO, Master of Arts Philosophy, Erasmus Universiteit Rotterdam

Bijles wiskunde met Rens

Doceren is mijn passie. Ik geef al zo lang ik me kan herinneren bijles (al vanaf de lagere school) en heb recentelijk de opleiding voor filosofiedocent afgerond.

Zwaag
Master of Arts Philosophy
Master / WO, Erasmus Universiteit Rotterdam

wiskunde

Christa

Oudkarspel

Professioneel / Volwassen, Basisactuariaat, Actuarieel instituut

Bijles wiskunde met Christa

ik ben momenteel een student aan de hogeschool van Amsterdam bij de opleiding Toegepaste Wiskunde. ik merk op school en in mijn omgeving dat er veel mensen zijn die bij een vak wat extra hulp nodig hebben en ik zou deze mensen graag 1-op-1 willen helpen.

Oudkarspel
Basisactuariaat
Professioneel / Volwassen, Actuarieel instituut

wiskunde

Pieter

Alkmaar

Master / WO, TU Delft

Bijles wiskunde met Pieter

Ik vind het leuk om met mijn vak bezig te zijn en mijn enthousiasme hiervoor uit te dragen. Ik heb door de jaren heen vaak bijles gegeven. Nu mijn kinderen op de middelbare school zitten, ben ik er nog extra bij betrokken.

Alkmaar
Master / WO, TU Delft

wiskunde

Mai

Alkmaar

VWO / Gymnasium, Hogeschool van Amsterdam HES Hogeschool voor Economische Studies

Bijles wiskunde met Mai

In het verleden heb ik vaker bijles gegeven en dit beviel goed. Het is altijd erg leuk om informatie over te dragen en studenten daardoor te zien groeien.

Alkmaar
VWO / Gymnasium, Hogeschool van Amsterdam HES Hogeschool voor Economische Studies

wiskunde

Michelle

Heiloo

VWO / Gymnasium, Commerciële Economie, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Bijles wiskunde met Michelle

Ik vind het belangrijk om mijn eigen kennis van vakken over te brengen aan andere mensen, zeker als ik deze mensen hiermee kan helpen.

Heiloo
Commerciële Economie
VWO / Gymnasium, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

wiskunde

Anne

Castricum

Bachelor / HBO, Pabo, Hogeschool InHolland Haarlem

Bijles wiskunde met Anne

Na 6 jaar op een vaste basisschool gewerkt te hebben, heb ik 2 jaar geleden besloten om mijn horizon te verbreden. Daardoor ben ik op verschillende scholen als invalleerkracht werkzaam. Binnen het onderwijs vind ik het erg belangrijk dat leerlingen zich kunnen ontwikkelen op hun eigen niveau en op hun eigen tempo. Iedere leerling is anders en bewandelt een andere route naar het eindpunt. Door een leerling uit te dagen zelf oplossingen te zoeken op vraagstukken, leren zij hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen te vergroten. Doordat er in de klassen vaak veel kinderen zitten, is er minder tijd voor het individuele kind. Door bijlessen te geven kan ik mij hier wel op richten. Samen met de leerling kunnen persoonlijke doelen gesteld en problemen aangepakt worden. Binnen het voortgezet onderwijs en het mbo is tegenwoordig ook een rekentoets verplicht. Wanneer leerlingen bijles zoeken kunnen ze deze ook bij mij volgen. Rekenen zonder rekenmachine, maar met "ezelsbruggetjes" en trucjes om alle vraagstukken te kunnen beantwoorden.

Castricum
Pabo
Bachelor / HBO, Hogeschool InHolland Haarlem

wiskunde

Michael

Bergen (NH)

Bachelor / HBO, CSG Jan Arentsz Noord Scharwoude

Bijles wiskunde met Michael

Ik heb de laatste jaren, naast het ondernemer zijn, diverse bijlesklanten gehad die ik met succes en met veel plezier heb kunnen helpen. In de vakken die ik heb aangevinkt heb ik op de scholen les gegeven en in Wiskunde, Scheikunde en Biologie heb ik tevens (tot zover) bijles gegeven. In economie en ICT en SPSS (HLO) heb ik ook aan studiebegeleiding gedaan. Ik ben gestopt met het lesgeven omdat ik vanwege mijn gezondheid (nierproblemen) niet meer voor de klas kon staan. Het klassikale onderwijs werd mij te zwaar en daarom ben ik geleidelijk aan ondernemer geworden. Omdat ik bijles geven en huiswerkbegeleiding erg leuk vind.

Bergen (NH)
Bachelor / HBO, CSG Jan Arentsz Noord Scharwoude

wiskunde

Vera

Alkmaar

Bijles wiskunde met Vera

Ik volg momenteel de lerarenopleiding Biologie, vorig jaar heb ik mijn propedeuse behaald. Vanuit mijn opleiding heb ik geleerd om les te geven aan jongeren. Ik vind het hartstikke leuk om jongeren te kunnen begeleiden in hun leerprocessen en dat is de reden waarom ik bijlesgever ben. Ik heb al eerder bijles gegeven op mijn middelbare school en in mijn opleiding, dit is goed bevallen voor mij en mijn studenten.

Alkmaar

wiskunde

Sanne

Alkmaar

Bijles wiskunde met Sanne

Iemand helpen is een van de dingen die ik het leukste vind om te doen! Ik vind het super om te zien hoe kinderen groeien naarmate ze de stof beter begrijpen. Ik ben rustig, heb veel geduld en vind het niet erg om de stof meerdere keren uit te leggen.

Alkmaar

wiskunde

Kim

Alkmaar

Bijles wiskunde met Kim

Ik heb twee jongere zusjes, waarvan er eentje momenteel in 3 havo zit. Ik vind het altijd heel leuk om haar te helpen. We bereiden samen haar toetsen voor en hieruit volgt bijna altijd een goed resultaat. Vooral met wiskunde heeft zij altijd veel moeite. Ik heb in wiskunde A examen gedaan en was hier altijd erg goed in. Mijn jongste zusje zit nog op de basisschool, maar helpen met topografie of rekenen doe ik ook altijd graag. Ik heb zelf van jongs af aan een talenknobbel gehad en ben naar Engeland geweest om mijn First Certificate English te halen. Met deze mocht ik op mijn middelbare school bijles Engels geven. Voorafgaand aan de examens heb ik mijn klasgenoten geholpen met Nederlands, deze zijn vrijwel allemaal met mooie resultaten geslaagd.

Alkmaar