Bijles Frans in Alkmaar

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Frans

Alexander

Amsterdam

Master / WO

UVA

Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler

Bijles Frans met Alexander

Alexander is een aangename, spontane en ervaren polyglot met een achtergrond in het bedrijfsleven. Hij heeft zich nu toegelegd op fulltime lesgeven. Alexander heeft een Master in Linguistics en ervaring met vertalingen en voiceovers. Hij heeft in verschillende landen vijf verschillende talen gedoceerd.

8,7/10

Amsterdam
Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler
Master / WO, UVA

Frans

Ineke

Zwaag

Professioneel / Volwassen

Instituut Schoevers

Directiesecretaresse

Bijles Frans met Ineke

Ik heb veel affiniteit met taal en wil dit graag overbrengen aan kinderen. Ik vind het erg leerzaam om online bijles te geven en vind het erg belangrijk om ook nu in deze tijd van Corona nog onderwijshulp te kunnen geven aan de vele kinderen die nu gedwongen thuis zitten.

Zwaag
Directiesecretaresse
Professioneel / Volwassen, Instituut Schoevers

Frans

Amélie

Amsterdam

Bachelor / HBO

Université de Genève

Relations internationales et droit

Bijles Frans met Amélie

Ik vind het belangrijk om te helpen bij het leren van een taal of een vak. Het is een plezier voor mij om iemand te helpen verbeteren. Ik heb met studenten van 8 tot 25 jaar gewerkt, van verschillende nationaliteiten. Het was altijd een aangename ervaring om de student te helpen.

Amsterdam
Relations internationales et droit
Bachelor / HBO, Université de Genève

Frans

Wilma

Zaandam

Basisschool

Bijles Frans met Wilma

Ik geef bijna 41 jaar les in het basisonderwijs. Ik wil dit langzamerhand afbouwen vanwege alle regelgeving, maar wil nog wel les blijven geven. Bijles geven is een leuke manier om nog iets met mijn kennis te doen. Daarnaast spreek en schrijf ik vloeiend Frans. Mijn man is ook Fransman, dus onderhoud ik het spreken en schrijven ook.

Zaandam
Basisschool,

Frans

Henriet

Haarlem

Professioneel / Volwassen

Open Universiteit; Marketing A

Bijles Frans met Henriet

Ik wil graag bijles geven naast mijn werkzaamheden als zelfstandig agent voor Nederlandse designmerken in Frankrijk. Voorheen woonde ik in Frankrijk, nu sinds kort weer in Nederland. Het liefst zou ik daarom verder gaan met mijn opgedane kennis van de Franse taal, vooral omdat ik dagelijks communiceer in het Frans en ik het leuk vindt anderen hierover enthousiast wil maken dmv het meegeven van een stukje achtergrond over de cultuur, het ontstaan van bepaalde taalkundige gebruiken en hoe de Fransen met elkaar communiceren. Daarnaast sta ik ook open voor algemene huiswerkplanning en studiebegeleiding omdat ik zelf gestructureerd werk, veel zelfdiscipline heb en goed in schema's functioneer. Wellicht kan ik anderen hiermee helpen. Ervaring hierin heb ik o.a. met mijn dochter die 2 jaar op de middelbare school zit, maar ook door mijn werkervaring.

Haarlem
Professioneel / Volwassen, Open Universiteit; Marketing A

Frans

Nathalie

Bloemendaal

Bachelor / HBO

Ecole Française des Attachés de Presse Paris 8 (Frankrijk)

Journalistiek

Bijles Frans met Nathalie

Als moedertaalspreker Frans heb ik mijn taal en cultuur nog steeds in mijn hart. Ik wil mijn kennis graag doorgeven aan mensen die het van belang vinden om de Franse taal te verbeteren tot het hoogste niveau.

Bloemendaal
Journalistiek
Bachelor / HBO, Ecole Française des Attachés de Presse Paris 8 (Frankrijk)

Frans

Elles

Alkmaar

VWO / Gymnasium

Universiteit Utrecht

Bijles Frans met Elles

Ik ben nu student Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht, maar twijfel of ik niet toch liever het onderwijs in zou gaan. Ik werk momenteel als overblijfhulp op een basisschool en merk hoe leuk ik het vind om met kinderen te werken. Ook help ik graag mijn zusje met haar huiswerk. Nederlands en Engels zijn mijn beste talen en over Frans en Latijn kan ik vooral in de onderbouw bijles geven.

Alkmaar
VWO / Gymnasium, Universiteit Utrecht

Frans

Yvonne

Haarlem

Master / WO

Bijles Frans met Yvonne

Yvonne doet momenteel nog een opleiding tot beëdigd tolk Frans. Ze studeerde Franse taal & cultuur in Frankrijk, deed daarna de pabo en heeft ook een bachelordiploma European Studies, waar ze als Minor Engels deed. Yvonne is een echte polyglot en geeft bijles Nederlands, Frans, Engels & Duits.

9/10

Haarlem
Master / WO,

Frans

khadija

Amsterdam

Bachelor / HBO

lerarenopleiding ( Frans)

Bijles Frans met khadija

In mijn huidige functie ben ik uitgegroeid tot een enthousiaste en motiverende leerkracht. Ik heb bewezen dat ik niet alleen voor de klas sta om Frans te geven , maar ook om sociaal en communicatief vaardigheden aan te leren. Ik zie het mede als mijn taak leerlingen te motiveren en tot prestaties aan te zetten. Ik vind het erg leuk om mijn vakinhoudelijke kennis over te dragen aan leerlingen. Het gaat mij makkelijk af omdat de franse taal mijn moedertaal is, en ik vind het bovendien erg leuk om dat mee te delen. Ik ben er kortom van overtuigd dat ik als docent Frans een waardevolle verrijking ben voor de kinderen.

Amsterdam
lerarenopleiding ( Frans)
Bachelor / HBO,

Frans

Sophie

Wieringerwaard

Master / WO

Bijles Frans met Sophie

Ik heb enorm veel plezier in bijles geven, omdat je een duidelijk resultaat kunt zien bij de leerlingen.

Wieringerwaard
Master / WO,

Populaire bijlesaanvragen

bijlesdocenten Frans, bijles Frans aan huis in Alkmaar, bijles leraar Frans Alkmaar, huiswerkbegeleiding aan huis, ik wil bijles geven, bijles thuis krijgen, studiebegeleiding bij Frans in de buurt van Alkmaar, bijles platform, bijles Alkmaar aan huis