Bijles Wiskunde in Koog aan de Zaan

Verbeter je wiskunde vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

wiskunde

Louis

Amsterdam

Master / WO

Universiteit van Leiden

Sterrenkunde

Bijles wiskunde met Louis

Ik vind het leuk om mensen te helpen. Met exacte vakken kan dat, omdat ik daar zelf goed in ben. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat de leerling de wetenschap goed begrijpt, en de redeneringen kan volgen.

Amsterdam
Sterrenkunde
Master / WO, Universiteit van Leiden

wiskunde

Ignace

Amsterdam

Master / WO

VU

Eerstegraads docent biologie

Bijles wiskunde met Ignace

Ik hou van wetenschap, talen, uitleggen en onderwijs. Het delen van kennis, de vrijheid om vragen te stellen, leren nadenken en onafhankelijk zijn, de glinster in de ogen van een leerling die de sleutel tot de lesstof plotseling inziet, dankbaarheid na het behalen van een mooi cijfer, zelfvertrouwen... Wat is er mooier dan dat alles bij elkaar?

Amsterdam
Eerstegraads docent biologie
Master / WO, VU

wiskunde

Hung

Amsterdam

Master / WO

Vrije Universiteit

Bijles wiskunde met Hung

Ik geef al jarenlang bijles en ik help graag mensen verder op alle niveaus. Studenten sturen me meestal digitaal lesstof en opgaven of toetsen. Ik bestudeer het van te voren (en kom zo nu en dan ook nieuwe dingen tegen) en dan help ik en leg ik het uit met eigen voorbeelden.

Amsterdam
Master / WO, Vrije Universiteit

wiskunde

Kjell

Amsterdam

Master / WO

Universiteit Twente

Computer Science

Bijles wiskunde met Kjell

Het lijkt mij leuk om mensen te begeleiden in problemen die ik tijdens mijn studie ook ben tegengekomen. Al een tijdje ben ik bezig met het ondersteunen van problemen waar studiegenoten niet uit komen, zoals het schrijven van een scriptie. Ook voor bijles in programmeren, wiskunde en computerprogramma's ben ik inzetbaar.

Amsterdam
Computer Science
Master / WO, Universiteit Twente

wiskunde

Dwight

Zaanstad

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Gametechnologie

Bijles wiskunde met Dwight

Ik heb op mijn middelbare school veel bijles gegeven en ik wil dit, nu ik mijn draai op de UU heb gevonden, verderzetten.

Zaanstad
Gametechnologie
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

wiskunde

Milad

Amsterdam

Master / WO

Vrije Universiteit Amsterdam

Notarieel Recht

Bijles wiskunde met Milad

Ik wil graag bijles geven, omdat het mijn passie is om iedereen die moeite heeft met een bepaald vak te ondersteunen en te motiveren, zodat diegene het begrijpt. Ik heb tijdens mijn universitaire opleiding aan een medestudent lesgegeven. Intussen heb ik al meer ervaring met het geven van bijles.

Amsterdam
Notarieel Recht
Master / WO, Vrije Universiteit Amsterdam

wiskunde

Yannick

Amsterdam

VWO / Gymnasium

Bijles wiskunde met Yannick

Werken in het onderwijs wordt een steeds grotere wens van mij. Ik draag graag kennis en vaardigheden over en de doelgroep interesseert mij enorm. Momenteel geef ik bijles aan een HAVO4-leerling die in een klinische dagbehandeling zit en aan een TL2-leerling van wie ik mentor ben vanuit PGB. Bijles geven zorgt voor ontzettend veel voldoening. In de toekomst wil ik ook graag mijn onderwijsbevoegdheid behalen. Ervaringen binnen (jeugd)hulpverleningsorganisaties hebben mij aangetoond dat ik over een enorm grote dosis rust en geduld beschik en altijd het goede in mensen wil zien. Deze houding springt in het oog en zorgt er voor dat ik met succes kan werken. Een kleine greep uit de zaken waar ik in het verleden met kinderen en adolescenten (maar ook volwassenen) aan heb gewerkt zijn het vergroten van sociale vaardigheden, verbeteren van (school- of werkgerelateerde) prestaties en reduceren van angstgevoelens. Ik kan goed problemen signaleren en deze samen met de ander omzetten in iets positiefs. Wanneer ik bijles geef, zorg ik er altijd voor dat ik alles heb gedaan om de leerling te stof te laten begrijpen. Dat bereik ik met name door veel geduld, motiverende gespreksvoering en veel enthousiasme. Alle bovengenoemde kwaliteiten zijn opgemerkt door collega's binnen verschillende organisaties en begeleiders van mijn opleiding.

Amsterdam
VWO / Gymnasium,

wiskunde

Leon

Heemskerk

Bijles wiskunde met Leon

Bijles geven vind ik leuk en uitdagend! Momenteel ben ik vierdejaars pabo-student. Ik vind het fijn om doelgericht met leerlingen te werken aan ontwikkelpunten. Ook ben ik enthousiast, flexibel en een goede communicator.

Heemskerk

wiskunde

Huzeyfe

Amsterdam

VWO / Gymnasium

Hogeschool Inholland Amsterdam

Lerarenopleiding Wiskunde

Bijles wiskunde met Huzeyfe

Ik volg op dit moment de Lerarenopleiding Wiskunde. Ik ben zelf erg goed in het uitleggen van de stof die geleerd moet worden voor de toetsen. Ook kan ik goed helpen met het bijhouden van het huiswerk, de toetsen en met het maken van planningen. Ik heb mijn examen Wiskunde A gehaald. In ieder geval kan ik voor alle niveaus op het middelbaar onderwijs bijles geven.

Amsterdam
Lerarenopleiding Wiskunde
VWO / Gymnasium, Hogeschool Inholland Amsterdam

wiskunde

Dino

Krommenie

Bachelor / HBO

HBO WISKUNDE

Bijles wiskunde met Dino

Als “beginnende wiskunde docent” wil ik graag het geleerde weer in praktijk brengen. Ik verdiepte me in het zwemonderwijs. Ik ben actief gebleven met het geven van wiskunde/rekenen bijlessen aan jongeren van allerlei schooltypen, van VMBO tot Universiteit. Inmiddels heb ik veel ervaring met (individueel) lesgeven. Op verschillende scholen heb ik de benodigde ervaring opgedaan. Kinderen helpen met verschillende problemen lijkt me heel leuk om te doen, extra ondersteuning te geven waar het nodig is, ook vind ik het boeiend deze jongvolwassenen te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling en bij het werken aan hun toekomst. Verder heb ik me bewezen dat ik niet alleen vakinhoudelijk mijn mannetje sta, maar ook op sociaal en communicatief vlak uitstekend functioneer, en ben zowel goed in staat zelfstandig te werken alsook in teamverband te functioneren. Mijn taak is leerlingen te motiveren en tot prestaties aan te zetten. Ik vind het erg leuk om mijn vakinhoudelijke kennis over te dragen aan jongeren. Het welzijn van de leerlingen staat bij mij voorop en ieder kind komt tot zijn recht op eigen niveau, individuele belangstelling vind ik daarom erg belangrijk. Verder heb ik ervaren dat je betere resultaten krijgt als je bij de belevingswereld van de jongeren aansluit. Het gaat mij goed af en ik vind het ook erg leuk. Kenmerken van mijzelf zijn: een grote mate van gedrevenheid, voel mij betrokken bij de school alsook bij de leerlingen, ik heb durf, ben zorgvuldig, sta open voor nieuwe ontwikkelingen – uitdagingen, dit alles gecombineerd met verantwoordelijkheid en doorzettingsvermogen.

Krommenie
Bachelor / HBO, HBO WISKUNDE