• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Uw accountmanager

Op zoek naar bijlessen in Heerlen?

Als je iemand zoekt die je kan begeleiden bij je studietraject, dan moet je bij het BijlesHuis zijn. Wij hebben docenten in Heerlen die bijlessen aanbieden, maar ook huiswerkhulp, studiecoaching, scriptiebegeleiding... Voor alle mogelijke vormen van studiebegeleiding kun je bij ons terecht. Het is bovendien niet van belang uit welke onderwijsvorm je komt (havo, vwo, vmb, hogeschool, universiteit...). 


Individuele studiebegeleiding op jouw maat

Het BijlesHuis beseft dat we voor elke scholier of student in een specifieke aanpak moeten voorzien en de begeleiding op maat van de persoon moeten aanpassen. Daarvoor zetten we ten eerste in op individuele begeleiding, waarbij we met een één-op-één-aanpak werken: één docent per scholier of student. Door persoonlijke en uitgebreide contactmomenten creëren we meer ruimte voor feedback en motivatie en bereiken we een zo hoog mogelijk resultaat op korte tijd. Ten tweede laten we de studerende zelf kiezen waar en wanneer de bijlessen plaatsvinden


Opleiding, bekwaamheid & ervaring

Door de manier waarop we onze docenten selecteren, kunnen we je professionele begeleiding garanderen. De samenwerking met de docent begint namelijk na de intakegesprekken. Tijdens die gesprekken controleren we de opleiding, ervaring en expertise van de docent.


Als je nog vragen of twijfels hebt, dan kun je hier vrijblijvend meer informatie over bijles en studiebegeleiding in Heerlen aanvragen.