Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Op zoek naar bijlessen in Heerlen?

Als je iemand zoekt die je kan begeleiden bij je studietraject, dan moet je bij het BijlesHuis zijn. Wij hebben docenten in Heerlendie bijlessenaanbieden, maar ook huiswerkhulp, studiecoaching, scriptiebegeleiding... Voor alle mogelijke vormen van studiebegeleidingkun je bij ons terecht. Het is bovendien niet van belang uit welke onderwijsvorm je komt (havo, vwo, vmb, hogeschool, universiteit...). 


Individuele studiebegeleiding op jouw maat

Het BijlesHuis beseft dat we voor elke scholier of student in een specifieke aanpakmoeten voorzien en de begeleiding op maat van de persoonmoeten aanpassen. Daarvoor zetten weten eerste in opindividuele begeleiding, waarbij we met een één-op-één-aanpak werken: één docent per scholier of student. Door persoonlijke en uitgebreide contactmomenten creëren we meer ruimte voor feedback en motivatie en bereiken we een zo hoog mogelijk resultaat op korte tijd. Ten tweede laten we de studerende zelf kiezen waar en wanneer de bijlessen plaatsvinden


Opleiding, bekwaamheid & ervaring

Door de manier waarop we onze docenten selecteren, kunnen we jeprofessionele begeleidinggaranderen. De samenwerking met de docent begint namelijk na de intakegesprekken. Tijdens die gesprekken controleren we de opleiding, ervaringen expertisevan de docent.


Als je nog vragen of twijfels hebt, dan kun je hier vrijblijvend meer informatie over bijles en studiebegeleiding in Heerlen aanvragen.HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Michèle

Schinnen

Bachelor / HBO, Fontus Hogeschool

Bijles met Michèle

Frans is niet moeilijker dan een andere taal! Met speelse oefeningen en eigentijdse authentieke materiaal ervaar je hoe leuk het kan zijn om te communiceren "en français"

Schinnen
2de graad lerarenopleiding
Bachelor / HBO, Fontus Hogeschool

Jeroen

Landgraaf

Bachelor / HBO

Bijles met Jeroen

Ik kan er veel plezier in beleven studenten die worstelen met hun opleiding te begeleiden en uiteindelijk aan goede resultaten te helpen. Tot nu toe heb ik ervaring als bijlesdocent en examentrainer in een wijd veld aan vakken en is het altijd gelukt om het niveau van een leerling dermate op te krikken dat examens en toetsen voldoende gemaakt konden worden. Het gevoel van succes dat je dan deelt met de leerling is voor mij onvergelijkbaar.

Landgraaf
Bachelor / HBO

Faye

Heerlen

Bachelor / HBO, Zuyd Hogeschool Maastricht

Bijles met Faye

Ik ben een tweedejaars student International Business. De reden dat ik bijles wil geven is omdat ik het leuk vind om mensen te helpen. Het is altijd fijn als je een helpende hand kunt bieden aan mensen die moeite hebben met een bepaald vak of bepaalde vakken. Op deze manier kan zowel de student als ik er voordeel uit halen.

Heerlen
International Business
Bachelor / HBO, Zuyd Hogeschool Maastricht

Bram

Merkelbeek

None

Bijles met Bram

Ik zou graag bijles willen geven omdat ik graag mensen help dingen te begrijpen. Ik ben student in Maastricht en dit baantje lijkt me goed te combineren naast mij studie. Om zelf met deze stof bezig te zijn zorgt ervoor dat ik er zelf ook nog iets van opsteek, en ik doe ervaring op voor op mijn CV.

Merkelbeek

Teus

Eygelshoven

None

Bijles met Teus

Vind het leuk om te doen. Houd mij scherp. Bijverdienste.

Eygelshoven

Nancy

Heerlen

Bachelor / HBO, Fontys Lerarenopleiding Sittard

Bijles met Nancy

In de klas hebben leerlingen vaak te maken met een peergroep, waar ze wellicht de druk voelen van het presenteren. Daarom wil ik me graag aanbieden als huiswerkbegeleider/ bijlesleraar. Hoewel ik momenteel nog bezig ben met mijn diploma te behalen voor docent Aardrijkskunde, ben ik breed inzetbaar. Daarnaast ben ik werkzaam bij het Arcus college als onderwijsassistente en ondersteuning van het team toerisme en leisure, maar mijn contract loopt helaas maar tot eind december 2015, dat betekend dat ik op zoek moet gaan naar een nieuwe uitdagende bijbaan. Ik ben in mijn laatste leerjaar van de lerarenopleiding Aardrijkskunde en dus loop ik LIO-stage. Dit doe ik ook bij het Arcus college als docent Front Office en dat is iedere dag improvisatie en een oplossingsgerichte instelling tonen. Ik ben in het bezit van een eigen auto, dus in geval van nood is het ook nog eens handig als ik snel ter plekke ben. Geduldig, dat is het key woord als je bijles wilt geven of een leerling wilt begeleiden tijdens het maken van huiswerk. Neem gerust contact met mij op!

Heerlen
Bachelor / HBO, Fontys Lerarenopleiding Sittard

L.

Heerlen

None

Bijles met L.

Deze trainingen zijn niet gericht op de lesstof maar op de manier van leren. Zodat dit gelijk gebruikt kan worden tijdens de schoolperiode.

Heerlen

Peter

Landgraaf

None

Bijles met Peter

Graag wil ik studenten helpen met vakken waar ze moeilijkheden mee ervaren. Waartoe ik hopelijk mede kan leiden tot betere prestaties.

Landgraaf

Joyce

Heerlen

None

Bijles met Joyce

Ik spreek goed Spaans en ik vind het leuk om het andere ook te leren en te zien groeien.

Heerlen

Dean

Heerlen

None

Bijles met Dean

Ik ben onlangs afgestudeerd in de filosofie. Wat ik tijdens deze studie ben gaan ambiëren, is om mensen te helpen hun inzicht verbreden. Veel mensen weten niet dat zij veel meer weten dan zij denken. De taak van een leraar is om de denkhorizon van kinderen en jongeren te verbreden. In het verleden heb ik een korte periode voor de klas gestaan, zowel basisonderwijs als middelbaar onderwijs. Ik ontdekte daar dat je mensen de tijd moet geven om de stof te kunnen laten beheersen. Idealiter zou ik ook iedere leerling individueel net zo lang begeleiden totdat hij/zij het snapt, slaagt en wellicht nog plezier krijgt in het vak en er verder mee wil. Wie dat laatste klaarspeelt als leraar, heeft ook de top bereikt bij zijn leerlingen. Dat is waarom ik wil gaan lesgeven en een carrière in het onderwijs koester.

Heerlen