Verbeter je vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Studiehulp in Hilversum

Woon je in Hilversum en zoek je iemand om je bijlesEngels te geven? Lukt het je niet om een goede studiemethodete vinden? Het BijlesHuis heeft een groot aanbod aan docenten in België en Nederland, waaronder ook in Hilversum. Deze docenten hebben ervaring met allerlei soorten studiebegeleiding, van klassieke bijlessenen huiswerkbegeleidingtot intensieve studiecoachingen scriptiebegeleiding. Bovendien kunnen scholieren en studenten uit alle onderwijsvormen bij ons terecht (basisonderwijs,voortgezet onderwijs, hoger onderwijs en volwassenenonderwijs), maar ook personen die geen les volgen binnen het klassieke onderwijsnetvinden bij ons de nodige ondersteuning.


Bijles op jouw maat

Voor het vastzetten van een plaats en tijdstip laten we de keuze helemaal aan jou. Zo hoef je niet het onmogelijke te doen om de bijles in je agenda in te plannen. Onze docenten zijn heel flexibelen schikken zich graag naar jouw voorkeur:

  • Bij jouw thuis of op een andere plaats
  • Wanneer jij het maar wilt
  • Via ons online leerplatform


Individuele begeleiding

We willen onze scholieren en studenten verzekeren van een maximaal resultaat binnen de beperkte tijd van een bijles.Daarom kiezen we voor eenuitgebreide één-op-één-aanpak.Voor elke persoon hebben we de geschikte docent klaarstaan die je bij jouwspecifiek studieprobleem persoonlijk zal begeleiden.


Zit je nog met vragen of twijfels? Registreer je hier vrijblijvend zodat we je aanvraag persoonlijk kunnen bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Seline

Hilversum

None

Bijles met Seline

Als vrijwilliger bij de lokale haven heb ik ervaring met lesgeven aan ouderen. Ook kan ik goed met kinderen overweg. Bij het bedrijf Business Talent Network leidde ik junior graphic designers op tot volwaardige ontwerpers. Het lijkt mij leuk om mijn kennis en ervaring te delen.

Hilversum

Britt

Hilversum

Bachelor / HBO, VU Amsterdam

Bijles met Britt

Ik ben geinteresseerd in talen en vind het belangrijk dat iedereen talen leert en ik zou er graag bij willen helpen . Mijn ervaring met kinderen is uitgebreid doordat ik jaren heb opgepast. Ik heb ook ervaring met prive-lessen.

Hilversum
Bachelor / HBO, VU Amsterdam

Stella

Hilversum

None

Bijles met Stella

Vanaf mijn 16e tot mijn 22e heb ik met veel plezier en passie bijlessen gegeven (vooral in klassieke talen). Ik word heel blij van kinderen laten zien hoe leuk klassieke talen eigenlijk zijn. Omdat ik net terug ben van mijn anderhalfjarige studie Chinees in Taiwan, wil ik nu graag weer beginnen.

Hilversum

Pien

Hilversum

None

Bijles met Pien

Ik werk graag met kinderen, omdat ze vaak heel enthousiast en eerlijk zijn. Ik vind het heel fijn als ik kinderen iets kan leren en ze meer zelfvertrouwen kan geven. Daarnaast ben ik erg rustig en weet ik verschillende methodes om kinderen les te geven. Ik heb al 4 jaar ervaring door mijn eigen coachings- en bijles praktijk voor kinderen.

Hilversum

Emiel

Hilversum

Bachelor / HBO, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht locatie Hilversum

Bijles met Emiel

Ik zou graag bijles willen geven, omdat ik graag de kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan aan iemand door zou willen geven.

Hilversum
Game Art
Bachelor / HBO, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht locatie Hilversum

Ellen

Hilversum

MAVO / HAVO, ROC van Amsterdam

Bijles met Ellen

- omdat ik kennis overdragen héél leuk vind! - omdat ik goed ben in Nederlands (geef ik ook les in én ik maak examens voor Cito > voor het mbo) - omdat ik goed ben in Rekenen (geef ik ook les in) - omdat ik heel handig ben met Word - omdat ik, volgens mijn leerlingen, goed kan uitleggen

Hilversum
Ik geef les op een school voor Middelbaar BeroepsOnderwijs
MAVO / HAVO, ROC van Amsterdam

Yalda

Hilversum

None

Bijles met Yalda

Ik studeer psychologie en ben op zoek naar een bijbaan voor naast mijn studie. Ik heb meerdere bijbanen gehad en nu wil ik nieuwe ervaring opdoen. Het lijkt me erg leuk om met kinderen/jongeren te werken en hun iets bij te brengen.

Hilversum

jochem

Hilversum

VWO / Gymnasium, SG CVO 't Gooi Comenius College

Bijles met jochem

Ik hoor vaak kinderen zeggen dat een vak zoals geschiedenis erg lastig is. Dit ervaar ik vaak niet zo. Ik krijg alleen vaak het idee dat kinderen verkeerd leren of dingen door elkaar halen. Dit kan door een goeie uitleg en wat hulp goed worden voorkomen en zo kunnen we allemaal scoren op geschiedenis toetsen.

Hilversum
havo
VWO / Gymnasium, SG CVO 't Gooi Comenius College

lutske

Hilversum

None

Bijles met lutske

om anderen verder te helpen.

Hilversum

Tess

Hilversum

VWO / Gymnasium

Bijles met Tess

Op de middelbare school was ik altijd één van de topleerlingen uit mijn klas. Dit zorgde er al snel voor dat ik andere klasgenoten begon te helpen met het lesmateriaal. De afgelopen twee jaar heb ik hierdoor vaak bijles gegeven aan mijn klasgenoten en vrienden. Verder heb ik veel affiniteit voor jongeren, wat er snel voor zorgt dat er een vitale 'klik' ontstaat, wat uiteraard ook nodig is voor een fijne ervaring. Daarnaast lijkt het mij heel fijn om mijn eigen talenten te gebruiken om anderen te helpen.

Hilversum
VWO / Gymnasium