Bijles in Hilversum

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Kim

Utrecht

Master / WO

Universiteit Utrecht

Water Science & Management

Bijles met Kim

Ik wil graag bijles geven, omdat ik het belangrijk vind dat iedereen een extra helpende hand moet krijgen als iets niet lukt of erg moeilijk is. Verder vind ik het leuk om mijn kennis over te brengen op anderen. Ik heb zelf nog geen bijles gegeven, maar het werk als student assistent lijkt er wel op. Ik ben bij BijlesHuis terecht gekomen via mijn studievereniging. BijlesHuis is namelijk een partner van de studievereniging.

9/10

Utrecht
Water Science & Management
Master / WO, Universiteit Utrecht

Annelies

Utrecht

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Frans 2e graad en Nederlands propedeuse

Bijles met Annelies

Ik wil bijles geven omdat ik leerlingen graag wil enthousiasmeren voor Frans en Nederlands. Uit ervaring weet ik dat door individuele begeleiding leerlingen de stof heel snel beheersen waardoor zij ook klassikaal weer gemotiveerd raken.

Utrecht
Frans 2e graad en Nederlands propedeuse
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Willemijn

Naarden

PhD

TU Delft, Nederland

Applied Physics

Bijles met Willemijn

Bijles geven is voor mij als een tweede natuur. Ik houd zelf ontzettend van leren, maar ook anderen helpen en enthousiasmeren. Het geeft mij ontzettend veel genoegdoening als ik iemand plezier kan laten hebben met iets waar hij/zij eerder tegenop zag. Ik ben namelijk van mening dat spelenderwijs je het meeste leert. Met vreugde kan ik zeggen dat ik dit doel tot nu toe nog altijd heb weten te behalen in mijn (bij)lessen.

9,8/10

Naarden
Applied Physics
PhD, TU Delft, Nederland

Ron

Duivendrecht

VWO / Gymnasium

Bijles met Ron

Ik vind jongeren helpen nog steeds leuk en bijles geven brengt je dichter bij de kern van het leerprobleem.

9/10

Duivendrecht
VWO / Gymnasium,

Sjoerd

Almere

Bachelor / HBO

Utah State University Utah (USA)

Tweede Graad Engels

Bijles met Sjoerd

Ik vind het leuk om kinderen te helpen leren en te ondersteunen op allerlei vlakken met heel veel geduld.

7,7/10

Almere
Tweede Graad Engels
Bachelor / HBO, Utah State University Utah (USA)

Shakila

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Algemene Sociale Wetenschappen

Bijles met Shakila

Shakila doet een Master Interdisciplinary Social Sciences. Ze heeft bijleservaring in wiskunde, statistiek, wetenschap en Engels doordat ze een tijd in Canada gewoond heeft.

Utrecht
Algemene Sociale Wetenschappen
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

Hetty

Utrecht

Master / WO

Tilburg University

Taalwetenschappen

Bijles met Hetty

Het een-op-een begeleiden past bij mij, vooral vanwege het hogere rendement omdat er een echt persoonlijke aanpak mogelijk is. Ik vind het fijn om te zien hoe leerlingen vooruit gaan.

9,3/10

Utrecht
Taalwetenschappen
Master / WO, Tilburg University

Nicole Maria

De Bilt

Master / WO

Universiteit Utrecht

Master Taal en Cultuurstudies

Bijles met Nicole Maria

Mijn uitdaging in het lesgeven ligt niet alleen in de educatie van de lesstof, maar vooral ook in nieuwe manieren vinden om enthousiasme, inzicht en eigenaarschap te prikkelen. Ik houd van talen, geschiedenis, culturen, ben sterk in de alfa kant, maar daarnaast ook heel georganiseerd, projectmatig, gestructureerd op een vlotte, makkelijke manier. Grammatica is bij mij geen vies woord, ik leer je de snelste en handigste trucjes en ezelsbruggetjes en help je graag te begrijpen hoe en waarom en vooral wanneer dingen efficiënter en daarmee sneller en leuker worden. Kortom, ik help je graag verder met bijlessen!

8/10

De Bilt
Master Taal en Cultuurstudies
Master / WO, Universiteit Utrecht

Jessie

Diemen

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam

Wiskunde via Beta-gamma

Bijles met Jessie

In de jaren dat ik lesgeef, heb ik met leerlingen van elk niveau op de middelbare school samengewerkt. Ook geef ik universitaire studenten les, bijvoorbeeld in calculus en statistiek. De meeste van mijn leerlingen zijn 'gemiddeld': ze zitten ongeveer in hun derde of vierde jaar van de middelbare school, staan er niet goed, maar ook niet per sé heel slecht voor, en willen toch een stabielere basis voor wiskunde opbouwen. Maar ook uitschieters geef ik les: van leerlingen van het gymnasium die cum laude willen slagen voor hun eindexamen, tot moeilijk lerende leerlingen uit het praktijkonderwijs die ik wekelijks op vaste tijdstippen lesgeef, omdat ze zowel de wiskundige kennis als de routine erg nodig hebben. Ook ben ik vrijwilliger bij een huiswerkbegeleidingsinstituut in Amsterdam. We focussen ons op zogenoemde 'high potential, low privileged' leerlingen: kinderen uit een lagere sociaal-economische omgeving die HAVO of VWO doen. Hier help ik leerlingen ook met andere vakken zoals Duits, natuurkunde en aardrijkskunde.

9,5/10

Diemen
Wiskunde via Beta-gamma
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam

Jeroen

Muiden

Master / WO

Universiteit van Amsterdam

Msc Mathematics

Bijles met Jeroen

9/10

Muiden
Msc Mathematics
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

Studenten die we al konden helpen

 • Erik Jurjen uit Hilversum

  Studente (24 jaar) is 2 jaar geleden gevlucht uit Syrië en wil nu heel graag scheikunde gaan studeren aan de hogeschool (ze studeerde in Syrië wiskunde). Hiervoor moet ze een examen B1 … Lees meer

 • Marijke uit Hilversum

  Leerling 5VWO zoekt begeleiding voor Economie, in het kader van een aankomende toets (volgende week), waarvoor ze de stof van 4VWO toch nog wil leren begrijpen.

 • Lien uit Hilversum

  Mexicaanse verhuist naar Nederland en zoekt hulp met de taal. Ze wil snel Nederlands leren en is bereid hier veel tijd aan te spenderen. Het zou fijn zijn om het te combineren met enkel… Lees meer

 • Nevrez uit Hilversum

  Nevrez volgt de premaster Finance waar veelvoudig wiskunde b in voorkomt. Hij zoekt hulp bij deze sommen.

 • Gert uit Hilversum

  Gert is net in 2havo begonnen. Hij snapt veel van wiskunde, maar heeft toch ondersteuning nodig bij enkele onderwerpen. Hij mist vooral zelfvertrouwen volgens zijn moeder.

 • Tiny uit Hilversum

  Tiny doet een Master Financial management en schrijft een scriptie over het verschil in performance tussen duurzame aandelen en confessionele aandelen (duur). 2 juni had ze een first dr… Lees meer

 • Gizem uit Hilversum

  Max zit in 5VWO en heeft vooral moeite met het vertalen van zijn teksten bij Latijn. Hij wil graag bijles om hier beter in te worden.

 • Hannes uit Hilversum

  Hannes zit in 6vwo en heeft 6 november toets Nederlands. De hele opdracht is al gegeven dus je kan eigenlijk het hele betoog thuis schrijven, onthouden, en op de toets opnieuw schrijven… Lees meer

 • Badarau uit Hilversum

  Student HBO Technische Bedrijfskunde wil graag hulp bij het vak wiskunde vanaf september. Hij zal een tentamen hebben in november en wil ter voorbereiding hiervan graag begeleiding.

 • Maarten uit Hilversum

  Leerling gaat naar de tweede klas van het VMBO. Dit schooljaar haalde hij net een voldoende voor wiskunde, maar voor hem is het altijd al een moeilijk vak geweest. Bij Nederlands gaat h… Lees meer

 • Eva uit Hilversum

  Leerling havo 5 heeft bijles nodig bij wiskunde A, in aanloop naar eindexamens. Hij is recent overgestapt van wiskunde B naar wiskunde A, en hij heeft de basis niet goed meegekregen.

 • Elisabeth uit Hilversum

  Elisabeth uit 4 havo zoekt bijles natuurkunde en wiskunde b. Ze mist de basis bij beide vakken door haar traject. Ze heeft eerst 2 jaar vmbo gedaan, nadien 1 jaar mavo en is dan van 3 m… Lees meer

 • Timo uit Hilversum

  Timo zoekt iemand die haar kan helpen ter voorbereiding van een presentatie dat ze moet doen in excel. ze heeft hulp nodig bij draaitabellen. Ze heeft niet meer dan 1 lesuur nodig.

 • Julien uit Hilversum

  Julien uit Gymnasium 6 heeft nood aan begeleiding bij Latijn. Voor hem is herhaling van grammatica belangrijk en het bespreken van teksten, inhoud, congruentie, zinconstructies herhalen… Lees meer

 • Guillaume uit Hilversum

  Guillaume zit in groep 8 en heeft veel moeite met rekenen. Ze wil zich graag goed voorbereiden op de twee CITO-toetsenperiodes dit schooljaar met een docent die haar het hele schooljaar… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Populaire bijlesaanvragen

bijles Hilversum, bijles platform, bijles volgen, examentrainer Hilversum, bijles leraar Hilversum, bijles in Hilversum, bijles instituut, tutor, examentraining in Hilversum