• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Uw accountmanager

Studiehulp in Hilversum

Woon je in Hilversum en zoek je iemand om je bijlesEngels te geven? Lukt het je niet om een goede studiemethodete vinden? Het BijlesHuis heeft een groot aanbod aan docenten in België en Nederland, waaronder ook in Hilversum. Deze docenten hebben ervaring met allerlei soorten studiebegeleiding, van klassieke bijlessenen huiswerkbegeleidingtot intensieve studiecoachingen scriptiebegeleiding. Bovendien kunnen scholieren en studenten uit alle onderwijsvormen bij ons terecht (basisonderwijs,voortgezet onderwijs, hoger onderwijs en volwassenenonderwijs), maar ook personen die geen les volgen binnen het klassieke onderwijsnetvinden bij ons de nodige ondersteuning.


Bijles op jouw maat

Voor het vastzetten van een plaats en tijdstip laten we de keuze helemaal aan jou. Zo hoef je niet het onmogelijke te doen om de bijles in je agenda in te plannen. Onze docenten zijn heel flexibelen schikken zich graag naar jouw voorkeur:

  • Bij jouw thuis of op een andere plaats
  • Wanneer jij het maar wilt
  • Via ons online leerplatform


Individuele begeleiding

We willen onze scholieren en studenten verzekeren van een maximaal resultaat binnen de beperkte tijd van een bijles.Daarom kiezen we voor eenuitgebreide één-op-één-aanpak.Voor elke persoon hebben we de geschikte docent klaarstaan die je bij jouwspecifiek studieprobleem persoonlijk zal begeleiden.


Zit je nog met vragen of twijfels? Contacteer ons dan hier vrijblijvend voor alle informatie over bijles in Hilversum.