Bijles Recht in Hilversum

Krijg vandaag nog bijles recht op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

recht

Amina

Utrecht

Master / WO

Universiteit Utrecht

Nederlands Recht

Bijles recht met Amina

Mijn passie is leerlingen en studenten leren leren en door leercoaching in hun kracht de beste versie van zichzelf te zijn. Bijles geven is voor mij dan ook een positieve kans om met mijn vakkennis, juridische werkervaring, timemanagement en studievaardigheden iets te betekenen voor leerlingen en studenten.

Utrecht
Nederlands Recht
Master / WO, Universiteit Utrecht

recht

Marta

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Recht

Bijles recht met Marta

Mijn naam is Marta. Ik ben een tweedejaars rechtenstudent. Zelf ben ik leergierig en zou ook graag in de toekomst bij de universiteit willen doceren. Ik vind het leuk om andere mensen te helpen leren, studieplanningen te maken, motivatie te geven enz. Bovendien heb ik al ervaring met bijles geven en huiswerkbegeleiding. Ik word enthousiast als ik over het Recht, Geschiedenis, Filosofie, cultuur enz. spreek. Daarom zou ik graag bijles daarover willen geven, om mijn enthousiasme en kennis aan anderen door te geven. Daarnaast zou ik ook bijles Spaans kunnen geven, omdat Spaans mijn moedertaal is.

Utrecht
Recht
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

recht

Willem

Utrecht

PhD

Universiteit Leiden

masterstudie filosofie, masterstudie rechten

Bijles recht met Willem

Het overdragen van kennis inspireert mij. Met name ook de interactie die hieruit volgt. Leren om te leren. Zelf heb ik gestudeerd aan de universiteit Leiden en achtereenvolgens de volgende studies gevolgd en afgerond: rechtsgeleerdheid (bachelor) rechtsfilosofie (master), filosofie (pre-master en master).

Utrecht
masterstudie filosofie, masterstudie rechten
PhD, Universiteit Leiden

recht

Anne

Amsterdam

rijksuniversiteit Groningen

Bijles recht met Anne

Naast mijn studie heb ik bijles gegeven aan middelbare scholieren. Tijdens de bijles merkte ik dat ik goed problemen kan analyseren en uitleggen. Ik ben analytisch sterk, kan goed uitleggen en ben geduldig. Deze vaardigheden wil ik graag inzetten om scholieren/studenten die moeite hebben met hun vakken/studie te helpen en te begeleiden.

Amsterdam
, rijksuniversiteit Groningen

recht

Ruth

Hilversum

Master / WO

Vrije Universiteit

Law and Politics of International Security

Bijles recht met Ruth

Ik ben iemand die graag haar kennis uitdraagt naar anderen, daarom zou ik studenten graag willen helpen en begeleiden met het vinden van een leuke en interessant onderwerp en de juiste aanpak voor de scriptie, omdat zo het gehele proces niet als een last voelt, maar als een goede uitdaging.

Hilversum
Law and Politics of International Security
Master / WO, Vrije Universiteit

recht

Iris

Wilnis

Master / WO

Vrije Universiteit

Rechtsgeleerdheid

Bijles recht met Iris

Via mijn bijlessen probeer ik ervoor te zorgen dat de student meer zelfvertrouwen krijgt, hogere cijfers haalt en uiteindelijk zelfstandig verder kan. Ik vind het fijn om te helpen, ik ben geduldig en vind het niet erg om een vraagstuk meerdere keren uit te leggen.

Wilnis
Rechtsgeleerdheid
Master / WO, Vrije Universiteit

recht

Reinier

Utrecht

Master / WO

Universiteit Utrecht

Bijles recht met Reinier

Ik ben altijd erg enthousiast geweest over mijn studie. Het uitleggen van de stof aan personen die dezelfde stof nog niet in de vingers hebben, heb ik altijd bijzonder bevredigend gevonden. Door uit te leggen aan anderen verdiep je jezelf nog meer in de studiestof terwijl je anderen ook de lol van de stof meester zijn probeert te laten inzien. Dat is volgens mij de sleutel tot succesvolle lange termijnresultaten, je enthousiasme overbrengen.

Utrecht
Master / WO, Universiteit Utrecht

recht

Karlijn

Utrecht

Bijles recht met Karlijn

Lesgeven is iets dat in mijn bloed zit. Mijn moeder, ooms, oma en zus zijn allen leraar (geweest). Zelf heb ik ook op een middelbare school bijles gegeven en dit is mij erg goed bevallen. Helaas moest ik hiermee stoppen omdat ik aan mijn studie Rechten begon. Inmiddels ben ik bezig met mijn master en heb ik meer tijd. Ik wil graag de door mij opgedane kennis overbrengen op anderen. Tevens is dit voor mij een goede voorbereiding op mijn toekomst, gezien het feit dat ik na mijn master graag junior universitair docent in het recht wil worden. Ik beschik over goede didactische vaardigheden en ben in staat op een duidelijke manier kennis over te brengen. Ik ben bereid om extra tijd voor iemand te nemen wanneer mijn uitleg niet toereikend is voor hem of haar, maar ook extra informatie te geven wanneer iemand graag meer diepgang wilt.

Utrecht

recht

Oumaima

Utrecht

VWO / Gymnasium

Niftarlake College

Economie & Maatschappij

Bijles recht met Oumaima

Het moment dat het kwartje bij de leerling valt, dat geeft mij voldoening. Bij mij mag je fouten maken, want juist van de fouten leer je. Ik probeer alles uit de kast te halen zodat jij grip krijgt op de stof.

Utrecht
Economie & Maatschappij
VWO / Gymnasium, Niftarlake College

recht

Julia

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Bijles recht met Julia

Ik geef al verschillende jaren bijles en huiswerkbegeleiding aan kinderen van de middelbare school, omdat ik er plezier in heb om kinderen te helpen en vooruit te zien gaan. Daarnaast heb ik ook interesse in het geven van bijles aan studenten, om dezelfde reden.

7,5/10

Utrecht
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

Populaire bijlesaanvragen

online examentraining, huiswerkbegeleiding Hilversum, examentraining voor Recht in Hilversum, bijles gezocht in Hilversum, bijles Recht aan huis in Hilversum, huiswerk instituut, bijles volgen, bijles zomervakantie, examentrainer Recht Hilversum