Bijles Frans

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

12000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Frans

Laetitia

Roermond

Bijles Frans met Laetitia

Ik ben docente Frans in het onderwijs en geef daarnaast graag bijles aan leerlingen. Ik vind het mooi om te zien hoe snel jonge studenten nieuwe informatie opnemen. Ik wil dan ook iedere student alle kansen kunnen aanbieden die hij/zij verdient.

8,7/10

Roermond

Frans

Emmy

Bemmel

Master / WO

Conservatorium

Bijles Frans met Emmy

Ik vind lesgeven erg leuk en heb groot pedagogisch inzicht. Nederlands is mijn moedertaal, Duits spreek en schrijf ik beter dan menig Gymnasiumdocent, omdat ik in Duitsland 10 jaar muzieklessen heb gegeven, een deel van mijn studie daar heb gedaan, veel Duitse boeken lees en bezinningsweekenden in Duitsland begeleid. Kortom: Ik kan volledig Duits denken, terwijl het Nederlands ver weg is. Frans kan ik voor Nederlandse leerlingen op het elementaire niveau systematisch behandelen, en aan de uitspraak werken. Huiswerk/studiebegeleiding is ook in mijn muzieklessen geïntegreerd: leren systeem aan te brengen, stimuleren het beste uit jezelf te halen. Ik heb goede ervaringen met online panfluitles èn taal-bijles geven.

9/10

Bemmel
Master / WO, Conservatorium

Frans

Annelies

Utrecht

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Frans 2e graad en Nederlands propedeuse

Bijles Frans met Annelies

Ik wil bijles geven omdat ik leerlingen graag wil enthousiasmeren voor Frans en Nederlands. Uit ervaring weet ik dat door individuele begeleiding leerlingen de stof heel snel beheersen waardoor zij ook klassikaal weer gemotiveerd raken.

Utrecht
Frans 2e graad en Nederlands propedeuse
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Frans

Evy

Munstergeleen

VWO / Gymnasium

Graaf Huyn College

Cultuur en Maatschappij

Bijles Frans met Evy

Ik vind het erg leuk om anderen te helpen, maar wil dit wel graag gericht doen. Ik studeer Frans aan de universiteit, en zou het leuk vinden de passie die ik heb voor dit vak met anderen te delen. Op de middelbare school hielp ik regelmatig mensen uit lagere klassen, omdat ik toen al versterkt Frans volgde. Via mijn studievereniging heb ik BijlesHuis leren kennen, en heb me meteen aangemeld.

Munstergeleen
Cultuur en Maatschappij
VWO / Gymnasium, Graaf Huyn College

Frans

Alexander

Amsterdam

Master / WO

UVA

Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler

Bijles Frans met Alexander

Alexander is een aangename, spontane en ervaren polyglot met een achtergrond in het bedrijfsleven. Hij heeft zich nu toegelegd op fulltime lesgeven. Alexander heeft een Master in Linguistics en ervaring met vertalingen en voiceovers. Hij heeft in verschillende landen vijf verschillende talen gedoceerd.

8,7/10

Amsterdam
Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler
Master / WO, UVA

Frans

Marieke

Arnhem

Master / WO

Universiteit Utrecht

meerdere diploma's, zie CV

Bijles Frans met Marieke

Ik heb veel ervaring als docente Frans en vind het leuk om leerlingen te helpen bij dit vak.

8,5/10

Arnhem
meerdere diploma's, zie CV
Master / WO, Universiteit Utrecht

Frans

Hélène

Utrecht

Master / WO

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Onderwijskunde

Bijles Frans met Hélène

Met een dubbele master (Ingenieur Industrieel Ontwerpen en Onderwijswetenschappen) geef ik als zelfstandige bijles en Nederlandse les aan volwassenen, tieners en kinderen in Utrecht of online. Daarnaast geef ik coaching, scriptiebegeleiding en studiebegeleiding om zelf te leren plannen, jezelf te monitoren en gemotiveerd blijven om te leren.

8,3/10

Utrecht
Onderwijskunde
Master / WO, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Frans

Jérémie

Amersfoort

Bachelor / HBO

Université Sorbonne Nouvelle Paris 3

Franse literatuur, taalwetenschap en didactiek

Bijles Frans met Jérémie

De Franse taal en cultuur zijn erg rijk, daarom vind ik het geweldig om mijn kennis ervan op verschillende manieren te delen. Ik vind het interessant om verschillende pedagogische benaderingen te onwikkelen. Het belangrijkste is om de leerling zo goed mogelijk op weg te helpen.

9,5/10

Amersfoort
Franse literatuur, taalwetenschap en didactiek
Bachelor / HBO, Université Sorbonne Nouvelle Paris 3

Frans

Louise

JC BREDA

Professioneel / Volwassen

Frankrijk

Enseignant FLE ( français langue étrangère)

Bijles Frans met Louise

My name is Louise, a young french teacher ready to help and share with you my knowledge of the french language. My motivation, creativity and problem-solving profile always enable me to find the best way to help students. I can adapt myself to all kind of situations and methods of working. My main goal is to make you learn french with pleasure and fun. With all my years of studying to become the best french teacher, I've learnt that the key is to make the students feel comfortable.

JC BREDA
Enseignant FLE ( français langue étrangère)
Professioneel / Volwassen, Frankrijk

Frans

Ingeborg

Ermelo

Bachelor / HBO

NTI Leiden

Propedeuse Duits RUL, HBO vertalen ITV Hogeschool Utrecht, HBO psychosociaal counselor NHA, HBO maatschappelijk werk en dienstverlening NTI

Bijles Frans met Ingeborg

Al jarenlang geef ik bijlessen in de moderne talen. Dat vind ik gewoon ontzettend leuk om te doen, omdat je al vrij snel resultaat ziet én je iemand kan helpen om alsnog over te gaan!

8/10

Ermelo
Propedeuse Duits RUL, HBO vertalen ITV Hogeschool Utrecht, HBO psychosociaal counselor NHA, HBO maatschappelijk werk en dienstverlening NTI
Bachelor / HBO, NTI Leiden

Studenten die we al konden helpen

 • Yasmin uit Wassenaar

  Yasmin zit in 3 vwo en heeft moeite met de Franse grammatica (werkwoorden). Methode is Grandes Lignes. Ze wil graag de theorie doornemen en extra oefenen.

 • Chris uit Frutigen

  Chris woont en werkt in Zwitserland en zoekt online lessen Frans van een docent die ook Nederlands spreekt. Ze wil haar Frans verbeteren en een test doen op B1-niveau.

 • Makke uit Heiloo

  Een student wil bijles Frans. Hij wil begeleiding bij luisteren, spreken, schrijven, maar vooral bij begrijpend lezen.

 • Saida uit Beernem

  Leerling 2e middelbaar (STEM) heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Lisa uit Amstelveen

  Een leerling uit 6 vwo zoekt bijles Frans in Amsterdam. Ze heeft binnenkort mondeling examen en wil een bijlesdocent die met haar aan gesprekstechnieken en spreekvaardigheid kan werken … Lees meer

 • Naoual uit Amsterdam

  Een student wil bijles Frans. Haar passieve kennis is erg goed, maar ze wil haar spreekvaardigheid verbeteren.

 • Fodili uit Delft

  Professional oefent graag zijn zakelijk Frans. De begeleiding is gericht op spreekvaardigheid en het mondeling bespreken van zijn CV. De begeleiding van 10 lesuren kan flexibel (aug-sep… Lees meer

 • Juliette uit Rotterdam

  Juliette wil graag bijlessen Frans krijgen omdat hij veel interesse heeft in de taal. Waar hij graag naartoe wil groeien is een goede basis en daarbij ook het lef om een korte conversat… Lees meer

 • Charlotte uit Bilthoven

  Leerling vwo/gymnasium is net begonnen met Frans en wil in de herfstvakantie (midden-nederland) enkele lessen Frans inplannen om alles te herhalen en te werken aan de uitspraak.

 • Sofia uit Den Haag

  Volwassene wil haar beheersing van de Franse taal verbeteren. Met name spreken. De reden is dat haar zwager een Franse vriendin heeft en ze haar familie regelmatig zien. Ze heeft ooit w… Lees meer

 • Thom uit Helden

  Thom zit in het eerste jaar van International Business aan de Avans Hogeschool. Omdat de school een nieuw lessysteem gebruikt, krijgt hij niet op de normale manier les. Hij moet zonder … Lees meer

 • Maud uit Linden

  Leerling 3e middelbaar (Wiskunde-Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Lies Anne uit Utrecht

  Lies anne gaat binnenkort op Erasmus naar Parijs. Om toegelaten te worden, moet ze niveau B2 van Frans halen. De docent zou dan een brief moeten schrijven na de lessen dat B2-niveau beh… Lees meer

 • Isabel uit Grimbergen

  Leerling 1e middelbaar heeft nood aan bijles Frans.

 • Jl uit Blankenberge

  Student 3e bachelor lager onderwijs heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. grammatica en spreken.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.