Bijles Duits

Krijg vandaag nog bijles Duits op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Duits

Melanie

Den Haag

Bachelor / HBO

Berufsakademie Mannheim, Germany

Business Administration

Bijles Duits met Melanie

Ik geef bijles Duits omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn een nieuwe taal te leren, soms zelfs frustrerend. Dan kan het ontzettend behulpzaam zijn als je daar niet alleen voor staat. Als iemand naast je zit aan wie je al je vragen kunt stellen, met wie je problemen kunt bespreken of gewoon samen oefenen, iemand die verstand heeft van wat er geleerd moet worden. Iemand met wie je regelmatig samen komt.

10/10

Den Haag
Business Administration
Bachelor / HBO, Berufsakademie Mannheim, Germany

Duits

Hans

Utrecht

MAVO / HAVO

Duits en Engels

Bijles Duits met Hans

Ik vind het nog steeds leuk om leerlingen verder te helpen met hun studie, dingen uit te leggen en op zo'n manier te streven naar goede cijfers.

Utrecht
Duits en Engels
MAVO / HAVO,

Duits

Emmy

Bemmel

Master / WO

Conservatorium

Bijles Duits met Emmy

Ik vind lesgeven erg leuk en heb groot pedagogisch inzicht. Nederlands is mijn moedertaal, Duits spreek en schrijf ik beter dan menig Gymnasiumdocent, omdat ik in Duitsland 10 jaar muzieklessen heb gegeven, een deel van mijn studie daar heb gedaan, veel Duitse boeken lees en bezinningsweekenden in Duitsland begeleid. Kortom: Ik kan volledig Duits denken, terwijl het Nederlands ver weg is. Frans kan ik voor Nederlandse leerlingen op het elementaire niveau systematisch behandelen, en aan de uitspraak werken. Huiswerk/studiebegeleiding is ook in mijn muzieklessen geïntegreerd: leren systeem aan te brengen, stimuleren het beste uit jezelf te halen. Ik heb goede ervaringen met online panfluitles èn taal-bijles geven.

9/10

Bemmel
Master / WO, Conservatorium

Duits

Manfred

Rotterdam

Bachelor / HBO

RWTH Aachen University

Wiskunde en informatica

Bijles Duits met Manfred

Manfred heeft wiskunde gestudeerd aan de universiteit van Aken (herwaardeerd tot hbo/wo). In Nederland heeft hij vervolgens de propedeuse lerarenopleiding behaald en hij werkt nu al jaren als docent wiskunde en taalcoach (native Duits). Hij heeft zelf Neerlandistiek gevolgd aan de Volksuniversiteit en geeft ook NT2 aan expats. Hij woont en werkt al meer dan 20 jaar in Nederland.

9,3/10

Rotterdam
Wiskunde en informatica
Bachelor / HBO, RWTH Aachen University

Duits

Antje

Herwen

Professioneel / Volwassen

Tierärztliche Hochschule Hannover (D)

universitaire studie diergeneeskunde

Bijles Duits met Antje

Het doorgeven van kennis en zien dat de student het snapt is een sterke drijfveer voor mij. Ik word er blij van als de student zegt: 'o, zo zit het'. In mijn functie als coach ben ik al leerproblemen tegengekomen; het is voor mij een uitdaging om te vinden, wat het probleem precies is en hoe het verholpen kan worden. Mijn analyserend vermogen helpt mij erbij.

Herwen
universitaire studie diergeneeskunde
Professioneel / Volwassen, Tierärztliche Hochschule Hannover (D)

Duits

Peter

Utrecht

Master / WO

Universiteit Utrecht

Bachelor Duitse taal en cultuur

Bijles Duits met Peter

Ik heb een master behaald in Vertalen aan de Universiteit Utrecht en heb daarvoor de bachelor Duitse taal en cultuur gevolgd. Daarbij heb ik ook een halfjaar aan de Ruhr-Universität Bochum gestudeerd. Ik heb ervaring als vertaler en private tutor.

10/10

Utrecht
Bachelor Duitse taal en cultuur
Master / WO, Universiteit Utrecht

Duits

Martin

de Lier

Bachelor / HBO

Bijles Duits met Martin

Ben eind april 2021 officieel met pensioen gegaan, maar vind het lesgeven nog steeds erg leuk en heb voor het komende jaar een halve baan Nederlands. Heb inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring met leerlingen uit Basis, Kader, VMBO en Havo-achtergrond.

de Lier
Bachelor / HBO,

Duits

Jan-Willem

Amsterdam

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam

HEAO International Management

Bijles Duits met Jan-Willem

Na jarenlang in de financiële sector te hebben gewerkt heb ik besloten om me te laten omscholen tot leraar Duits aan de Hogeschool Inholland in Amstelveen. Dit doe ik met veel plezier. Ik ben een rustig, geduldig en sportief persoon. Ik vind het leuk om mensen wat bij te brengen en heb daarom voor het onderwijs gekozen. Mijn liefde voor talen heb ik altijd al gehad. Het is erg leuk om individueel leerlingen te helpen met het vak Duits. In een klaslokaal is er erg weinig ruimte voor persoonlijk contact en individuele begeleiding van leerlingen. Dit vind ik erg jammer en met huiswerkbegeleiding kan ik dit naast mijn werk als docent combineren. Ik vind de interpersoonlijke competentie erg belangrijk.

Amsterdam
HEAO International Management
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam

Duits

Elke

Hoofddorp

VWO / Gymnasium

HAVO en Bankvakopleiding (Duitsland)

cursussen v.begeleiding v.pers. met beperking, grieks,spaans

Bijles Duits met Elke

Mijn interesse werd gewekt doordat mijn dochter met een opleiding pedagogiek gaat beginnen. Op school was ik altijd graag bezig met mijn Duitse opdrachten tijdens de les en hielp mijn dochters graag met hun huiswerk. Ik werk graag met mensen, jong en oud. Door het werk van de laatste jaren weet ik dat ik zeer geduldig kan zijn.

Hoofddorp
cursussen v.begeleiding v.pers. met beperking, grieks,spaans
VWO / Gymnasium, HAVO en Bankvakopleiding (Duitsland)

Duits

Corinna

Hoogland

Professioneel / Volwassen

Bijles Duits met Corinna

De Duitse taal is mijn passie! Toen ik nog heel jong was, wilde ik mijn moeder, die ook al docent Duits was, altijd helpen om mensen Duits te leren. Dat heeft zich doorgetrokken en momenteel help ik vooral kinderen de liefde voor en het begrip van Duits bij te brengen.

Hoogland
Professioneel / Volwassen,

Populaire bijlesaanvragen

examentrainer Duits, individuele bijles, bijles leraar Duits, priveles Duits, bijles Duits aan huis, bijles universiteit, tutoring, Duits hulp, student aan huis bijles