Bijles Engels in Ell

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Engels

Ruben

Weert

Master / WO

Tilburg Universiteit

Fiscale Economie

Bijles Engels met Ruben

Ik heb veel affiniteit met het begeleiden en ondersteunen van leerlingen en heb hier ook al enige ervaring mee. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan!

8,3/10

Weert
Fiscale Economie
Master / WO, Tilburg Universiteit

Engels

Gart

Herkenbosch

PhD

Vrije Universiteit Amsterdam

Chemie

Bijles Engels met Gart

Na een lange carrière in het bedrijfsleven ben ik eraan toe om mijn kennis en ervaring te delen met de jongere generatie. Tevens zie ik dat corona een gat slaat bij leerlingen die nog een leven lang voor zich hebben. Trainingen geven vind ik leuk en ik heb daar ook veel geduld voor. In mijn studieperiode heb ik ook bijles gegeven en dat beviel me toen prima.

8,5/10

Herkenbosch
Chemie
PhD, Vrije Universiteit Amsterdam

Engels

Youri

Weert

Bachelor / HBO

Tilburg University

Communicatie- en Informatiewetenschappen

Bijles Engels met Youri

Ik zou graag bijles geven om ervaring op te doen omdat het communicatief werk is, wat goed aansluit op mijn huidige opleiding. Ik heb nooit officieel bijles gegeven, maar vaak genoeg mijn broertje moeten helpen op de middelbare school. Ik weet hoe frustrerend het kan zijn als het kwartje niet valt, dus als ik leerlingen daarmee kan helpen, doe ik dat graag.

Weert
Communicatie- en Informatiewetenschappen
Bachelor / HBO, Tilburg University

Engels

Ciske

Grashoek

Bachelor / HBO

Thomas More

International Tourism and Leisure

Bijles Engels met Ciske

Ik vind bijles erg belangrijk want het geeft de leerling de kans om op zijn of haar eigen tempo en niveau te kunnen groeien. Bijles biedt een rustige, een-op-een sfeer waar het groeiproces van de leerling nauw in de gaten kan worden gehouden. Daarnaast kan er doelgericht gewerkt worden aan de groei van de leerling door opdrachten aan te bieden die goed aansluiten bij de leerstijl van de leerling.

Grashoek
International Tourism and Leisure
Bachelor / HBO, Thomas More

Engels

Ellis

Mierlo

Bijles Engels met Ellis

Ik behaalde een diploma vertaler Engels en een lerarendiploma. Mijn passie voor de Engelse taal komt tot uiting in mijn bijlessen. ik help graag anderen om hun Engelse vaardigheid te verbeteren.

Mierlo

Engels

Fleur

Weert

Bijles Engels met Fleur

Ik heb altijd veel plezier gehad in het leren. Ik heb goede manieren ontdekt om te leren en ik weet hoe ik het beste stof kan toe-eigenen. Daarom geef ik al jaren bijles en heb ik huiswerkbegeleiding gegeven op verschillende middelbare scholen.

Weert

Engels

Hans

Leveroy

Bachelor / HBO

Openbare Basisschool De Graswinkel

Vakspecialist muziek

Bijles Engels met Hans

Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs kan ik een belangrijke bijdrage leveren aan het welslagen van leerlingen in het onderwijs die problemen ondervinden bij het studeren, plannen, huiswerk maken e.d. Momenteel werk ik met een tweetal leerlingen uit het middelbaar onderwijs voor het vak Engels. Ik heb hierbij geconstateerd dat het voor zowel de leerlingen alsook voor mezelf veel voldoening geeft.

Leveroy
Vakspecialist muziek
Bachelor / HBO, Openbare Basisschool De Graswinkel

Engels

Carlo

Linne

Bijles Engels met Carlo

Hallo, mijn naam is Carlo. Ik heb het VWO afgerond met een NT-profiel én de vakken Wiskunde D en Natuur, leven en techniek. Momenteel volg ik de HBO-opleiding Accountancy. Ik help vaker vrienden en kennissen met bijles en dit bevalt mij erg. Een aantal keren heb ze ook geholpen via een webcamsessie. Ook dit is erg bevallen en ik ga hier graag mee verder via BijlesHuis.

Linne

Engels

Samantha

Weert

Master / WO

Universiteit Maastricht

Psychologie en recht

Bijles Engels met Samantha

Tijdens mijn studie Psychologie heb ik al les gegeven, klassikaal en individueel. Hier had ik ontzettend veel plezier in, en het ging me goed af.

Weert
Psychologie en recht
Master / WO, Universiteit Maastricht

Engels

Lynn

Weert

Bijles Engels met Lynn

Ik werk momenteel als bijleslerares en dit bevalt mij zeer goed. Ik vind het namelijk fijn om individueel of in kleine groepen mensen te begeleiden en te helpen hun studieresultaten te verbeteren. Bijles geeft mensen de kans om echt goed aan hun eigen struikelblokken te werken en het stelt ze in staat om op hun eigen tempo hun kennis bij te spijkeren. Ik merk dat mijn studenten vaak langer en meer opdrachten nodig hebben om de stof eigen te worden, maar in het regulier onderwijs krijgen ze hier de kans niet voor. Ik kan bij BijlesHuis mijn vaardigheden ten volle benutten en meer ervaring opbouwen met het geven van volwassenonderwijs. De online leermogelijkheden gebruik ik graag, gezien ik hierdoor flexibeler kan werken.

Weert

Populaire bijlesaanvragen

huiswerkbegeleiding, bijles krijgen, examentraining voor Engels in Ell, bijles Ell aan huis, bijles gevraagd, huiswerk begeleiding, bijles leraar Engels Ell, Engels bijles regio Ell, student bijles