Bijles Engels in Den Haag

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Engels

Remco Paul

Den Haag

Master / WO

Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Lerarenopleding Frans

Bijles Engels met Remco Paul

Ik vind het het leukst om met persoonlijke en directe aandacht leerlingen te helpen met de moeilijkheden die zij ondervinden in taal.

Den Haag
Lerarenopleding Frans
Master / WO, Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Engels

Richard

Den Haag

Bachelor / HBO

University of Leeds

Bijles Engels met Richard

Door mijn tweetalige opvoeding in Engeland, met een Engelse vader en Franse moeder, heb ik het altijd leuk gevonden om met verschillende talen bezig te zijn. Op school heb ik ook Latijn geleerd, dat een stevige basis vormt voor grammatica en andere talen – inclusief het Engels. Sinds 1999 woon ik in Nederland. Als zelfstandig docent zet ik mijn talenkennis in, om scholieren, studenten en volwassenen te helpen om beter Engels en Frans te leren spreken. Tevens help ik middelbare scholieren met de voorbereidingen voor hun proefwerken en examens Engels en Frans. Mijn Teach the Teacher opleiding heb ik bij CumLingua Taal & Communicatie in Velp, Noord Brabant gevolgd.

8,7/10

Den Haag
Bachelor / HBO, University of Leeds

Engels

Sjoerd

Den Haag

Bachelor / HBO

Utah State University Utah (USA)

Tweede Graad Engels

Bijles Engels met Sjoerd

Ik vind het leuk om kinderen te helpen leren en te ondersteunen op allerlei vlakken met heel veel geduld.

7,7/10

Den Haag
Tweede Graad Engels
Bachelor / HBO, Utah State University Utah (USA)

Engels

Laura

Den Haag

Bachelor / HBO

Leiden University

Political Science: International Relations and Organisations

Bijles Engels met Laura

My desire to be a tutor stems from my willingness to help people expand their knowledge and broaden their horizons in any subject I teach. In addition, I am deeply convinced that every subject is fascinating, and I would love to help people find what makes a subject interesting for them. In this way, the learning process becomes easier and more enjoyable! My tutoring experience started in high school when I was helping my peers with the different subjects we were taught. Later, I also started tutoring younger students, as well as adults. The main subjects I taught were foreign languages (English, German, French, Italian) and Mathematics, and my experience has been very positive, insofar as the skills of my students improved visibly. I decided to join BijlesHuis based on a tip from a friend, who is also a tutor in this organisation.

9,3/10

Den Haag
Political Science: International Relations and Organisations
Bachelor / HBO, Leiden University

Engels

Pieter

Den Haag

Bachelor / HBO

Nutsseminarium aan de Universiteit van Amsterdam.

M.O. A Engels / 2e graads

Bijles Engels met Pieter

ik vind het leuk om te zien als leerlingen iets gaan begrijpen en het dan zelf kunnen. Nog leuker is als ze blij zijn dat ze voldoendes hebben gehaald. Via google heb ik Bijleshuis leren kennen.

Den Haag
M.O. A Engels / 2e graads
Bachelor / HBO, Nutsseminarium aan de Universiteit van Amsterdam.

Engels

Fidelma

Delft

Master / WO

Universiteit Leiden

MA Engelse taal en cultuur

Bijles Engels met Fidelma

Ik heb al enkele jaren individueel bijles gegeven aan basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en volwassenen. Het geeft mij voldoening om leerlingen te helpen met Nederlands (ook NT2) en Engels. Ik wil graag meer leerlingen en het is meestal ook flexibel en goed te combineren met vertaal/redactiewerk.

9,5/10

Delft
MA Engelse taal en cultuur
Master / WO, Universiteit Leiden

Engels

Faemke

Den Haag

MAVO / HAVO

LOI

HBO

Bijles Engels met Faemke

Om me nog meer te bekwamen in lesgeven geef ik ook graag bijles. Vooral een-op-een met leerlingen werken zorgt voor les op maat en kan pijnpunten beter aanpakken.

Den Haag
HBO
MAVO / HAVO, LOI

Engels

Lisette

Leiderdorp

Bachelor / HBO

Communicatie

Bijles Engels met Lisette

Hi, ik ben Lisette, woonachtig in omgeving Leiden. Ik heb Communicatie gestudeerd in Leiden. Tijdens mijn studie was ik werkzaam in de marketing bij Rabobank Leiden-Katwijk en hielp ik andere studenten met het redigeren van teksten en behalen van vakken. Na mijn studie ging ik door met het redigeren van scripties. Na een tijd bij KLM als communicatieadviseur gewerkt te hebben, ben ik tijdelijk bij een communicatiebureau aan de slag gegaan als communicatie-, marketing-, brand- en pr-adviseur met merken als Fossil, AfterShokz, Royole en Epson in mijn portfolio. Na dit avontuur vloog ik terug naar KLM waar ik momenteel alweer meer dan een jaar terug ben en de functie Business Analyst Customer Marketing vervul. In een notendop: verantwoordelijk voor alle communicatie richting passagiers en het analyseren van trends en innovaties in de luchtvaartsector.

Leiderdorp
Communicatie
Bachelor / HBO,

Engels

Annemarie

Schiedam

Bachelor / HBO

NHTV Breda

Management Uitgaand Toerisme en Reisorganisatie

Bijles Engels met Annemarie

In mijn werkverleden als manager heb ik al veel collega's wat kunnen leren. Het lijkt mij geweldig om dat ook aan andere mensen te kunnen overbrengen. Uiteraard is Nederlands mijn moedertaal en spreek ik door mijn werk iedere dag Engels. Doordat ik een eigen bedrijf heb, ben ik flexibel inzetbaar.

Schiedam
Management Uitgaand Toerisme en Reisorganisatie
Bachelor / HBO, NHTV Breda

Engels

Rozita

Leiden

Bachelor / HBO

rijksuniversiteit Groningen

Bijles Engels met Rozita

Sinds de middelbare school gaf ik al bijles aan zowel HAVO eindexamenleerlingen als VWO-leerlingen. Ik vind het erg leuk om (verschillende) manieren te bedenken om aan een leerling duidelijk te maken hoe je tot een oplossing van een som komt. Ik help graag de leerlingen om een 'stijl' van leren te ontwikkelen die goed bij hen past. Ik heb gemerkt dat studenten daar erg mee worstelen met name bij exacte vakken. Door stappenplannen te maken zorg je voor structuur en duidelijkheid. Ik vind het erg mooi om leerlingen te kunnen helpen met het ontwikkelen van een goed studiegedrag waar zij later ook van kunnen profiteren. Sinds ik mijn bachelor Farmacie heb, help ik ook hbo-studenten, zo kan ik zelf mijn kennis onderhouden.

9/10

Leiden
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Populaire bijlesaanvragen

online bijles, bijles gezocht in Den Haag, bijlesdocenten Engels, Engels bijles regio Den Haag, tutor, bijles leraar Engels Den Haag, examentrainer Engels Den Haag, huiswerkbegeleiding aan huis, bijles nodig