Bijles Frans in Den Haag

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Frans

Richard

Den Haag

Bachelor / HBO

University of Leeds

Bijles Frans met Richard

Door mijn tweetalige opvoeding in Engeland, met een Engelse vader en Franse moeder, heb ik het altijd leuk gevonden om met verschillende talen bezig te zijn. Op school heb ik ook Latijn geleerd, dat een stevige basis vormt voor grammatica en andere talen – inclusief het Engels. Sinds 1999 woon ik in Nederland. Als zelfstandig docent zet ik mijn talenkennis in, om scholieren, studenten en volwassenen te helpen om beter Engels en Frans te leren spreken. Tevens help ik middelbare scholieren met de voorbereidingen voor hun proefwerken en examens Engels en Frans. Mijn Teach the Teacher opleiding heb ik bij CumLingua Taal & Communicatie in Velp, Noord Brabant gevolgd.

8,7/10

Den Haag
Bachelor / HBO, University of Leeds

Frans

Remco Paul

Den Haag

Master / WO

Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Lerarenopleding Frans

Bijles Frans met Remco Paul

Ik vind het het leukst om met persoonlijke en directe aandacht leerlingen te helpen met de moeilijkheden die zij ondervinden in taal.

Den Haag
Lerarenopleding Frans
Master / WO, Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Frans

Mariska

Leiden

Master / WO

Universiteit Leiden

Bijles Frans met Mariska

Ik wil mijn liefde voor de Franse taal delen met studenten die daar moeite mee hebben. Ik heb in Frankrijk gewoond en bezig zijn met die taal geeft me zoveel energie dat ik die heel graag op anderen wil overbrengen.

Leiden
Master / WO, Universiteit Leiden

Frans

Armance

Delft

Bachelor / HBO

Bijles Frans met Armance

Ik geef graag bijles omdat ik graag mijn studie Bouwkunde wil bijvullen met een bijbaan waarbij ik mijn communicatie- en presentatie skills kan gebruiken, Ook vind ik het leuk om mijn Franse achtergrond met leerlingen te delen door hen te helpen deze mooie, maar ook moeilijke taal- te beheersen.

9/10

Delft
Bachelor / HBO,

Frans

Caroline

Den Haag

Master / WO

Hogeschool Utrecht

Leraar Duits 1e graads

Bijles Frans met Caroline

Den Haag
Leraar Duits 1e graads
Master / WO, Hogeschool Utrecht

Frans

Knut

Voorburg

Professioneel / Volwassen

Società Dante Alighieri

Italiaans

Bijles Frans met Knut

Door bijles te geven, kom ik in contact met jongeren, mensen in ontwikkeling. Dit is iets wat me inspireert, wat me positieve energie geeft. Het werk dat ik normaal gesproken doe, is gericht op mensen, door mensen te begeleiden. Als gids heb ik allerlei groepen, van allerlei leeftijden. Als talendocent kom ik ook verschillende soorten mensen tegen. Voor mij is bijles geven een uitbreiding van wat ik nu al doe. Ik vind het heel erg leuk om met jongeren en kinderen te werken. En ik vind het heel fijn om zelf een bijdrage te kunnen geven aan hun ontwikkeling, wat me ook energie geeft. Ik ben bereid om les online te geven, en heb daar ook ervaring mee.

Voorburg
Italiaans
Professioneel / Volwassen, Società Dante Alighieri

Frans

Floor

Den Haag

Bachelor / HBO

Universiteit van Amsterdam

Sociale Psychologie

Bijles Frans met Floor

Ik hou erg van lesgeven, omdat ik het mooi vind om mensen te zien groeien. De mensen die ik les heb gegeven, zie ik niet alleen verbeteren in hun vaardigheden, maar ook groeien in hun zelfvertrouwen. Dat geeft mij heel erg veel energie.

Den Haag
Sociale Psychologie
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam

Frans

Pramoda

Delft

Bachelor / HBO

DELF B2

Bijles Frans met Pramoda

None of my previous jobs gave me as much satisfaction as teaching gave me. I speak without any trouble with native French speakers. I have an eye for detail which allows me to spot mistakes quickly. I am ready to take French C1 exam soon, I do have DELF B2. As I have taught as a teacher in international schools in India, I know about IGCSE/IB-DP/MYP/PYP curricula .I love to incorporate various activities while teaching - jeu de 7 familles, flashcards etc., I can make sessions lively and engaging.

Delft
DELF B2
Bachelor / HBO,

Frans

Wilke

Den Haag

VWO / Gymnasium

Haags Hogeschool

Bijles Frans met Wilke

Mijn moeder is lerares op een basisschool en ik heb haar regelmatig geholpen met onder andere de musical. Ik merkte hierdoor dat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken en ze te helpen met dingen.

Den Haag
VWO / Gymnasium, Haags Hogeschool

Frans

Najia

Den Haag

Bachelor / HBO

Universiteit Leiden

Franse taal en cultuur

Bijles Frans met Najia

Ik heb mijn studie in het buitenland afgerond omdat de opleiding daar in het Frans werd gegeven. Ik heb nadien in Nederland Franse taal en cultuur gestudeerd aan de universiteit van Leiden.

Den Haag
Franse taal en cultuur
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

Populaire bijlesaanvragen

hulp bij Frans, online bijles, beste bijles, Frans bijles regio Den Haag, studiebegeleiding bij Frans in de buurt van Den Haag, bijles Frans Den Haag, huiswerkbegeleiding, bijles pabo studenten, bijles leraar Frans Den Haag